forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 12:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:36 pm 
Аватар

По-добре да си го бях гледал в къщи тоя мач :? Умрях от яд - много ги разбират тея от В как стоят нещата, бе дейба мааму. "Оставка" и т.н. беше най-малкото вие да бехте чули ки неща отнасяха футболиститие. "Говньо" (за Гонзо това :shock: ), путки, бездарници ... цел мач това нещо, бе, барем за минутка да беха млъкнали :x

Иначе мача - пълна скръб, положения сме имали, трето-пето - а бе кво ме боли кура, гол няма! Някакви трактористи ... аз си мислех, че са много по-силни, те тука излязоха със свалени гащи и ние само трябваше да боднеме, ама на ...

Вуцов ли е, Батков ли е ... все ми е тая, няма да се правя на специалист, ама да се стегнат там горе и да тръгне отбора, че ми втръсна вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:36 pm 
Аватар

Абе пак ще питам, тия положения дето имахме не бяха ли в последните 20 минути основно (без едно в началото на второто), тоест като влязоха 'неможещите' Соареш и ко. А това че сме имали положения не значи че сме играли нещо. Слепия може да види че в средата се случва нищо. Това че изработихме дузпа показва как БАТЕ са слаби когато се играе с комбинации на скорост. Ако я бяхме вкарали сигурно сваляха гарда и отиваха на разлика. А трета изпусната дузпа не е ли малко и вина на тренера? А първото освен дузпата и една глава на Еньо нямахме нищо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:37 pm 
Black Jack написа:
kosyo написа:

да си ме видял да защитавам Мъри някъде ?
нещо да съм написал в негова подкрепа ?

но да давате кредит на доверие на пълен нещастник като вуцов е просто НЕразбиране от футбол и сляпа психопатщина

ВСИЧКИ ЗНАЕХА ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТОВА КОЕТО СТАНА ДНЕС
прочети началото на темата

Днес се получи добър мач, в който имахме поне 7-8 чисти голови положения....една дузпа, който ако бяхме вкарали отиваха поне на "тройка". На това му се вика липса на късмет. Не е врме да си сменяме треньора.
А за публиката, ще кажа че предпочитам да си ходим тия 200 човека дето си ходим срещу Беласица, останалият пълнеж да си гледа мача по Нова.....

Докато имаше сигнал се чувахте много силно!!!

За края на мача не знам....даваха и една доволно корава димка, евала :D

едит:
след мнението на марто разбрах кво имаш предвид...

еми шанс...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:39 pm 

LSFC написа:
Днескашния сектор Б - СРАМ, ПОЗОР, ХОРА ДОШЛИ САМО ЗАРАДИ ПОБЕДАТА, СЛЕД ГОЛА ДА НЕ СИ ГЛЪТНАХТЕ ЕЗИЦИТЕ ? 35 МИНУТИ ГРОБНА ТИШИНА ! 15 МИНУТИ ПРЕДИ КРАЯ СЕ ПОЧВА С ЦЯЛ ГЛАС ДА СЕ ПСУВА И ДА СЕ ПЕЕ ИМЕТО НА ТРЕНЬОРА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ КОНКУРЕНТ ЗА ТИТЛАТА ? ЗАЩО НЕ ПЯХТЕ ТАКА ЗА ЛЕВСКИ БЕ АХМАЦИ ! ЦЯЛАТА ВИ РАБОТА Е ТАКАВА И ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СМЕ ИСТИНСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ! ВМЕСТО ДА ПСУВАТЕ КАТО ПЪЛНИ НЕКЪДЪРНИЦИ И ДА ПЕЕТЕ "МЪРИ СТОИЛОВ" МОЖЕШЕ ДА СИ ПЕЕМ ЦЯЛ МАЧ ЗА ЛЕВСКИ, А СЛЕД КРАЯ НАЧИНИ МНОГО ! НО НЕ, ЗА ЛЕВСКИ ТРУДНО СЕ ПЕЕ :idea:

не очаквам повечето идиоти тук да ме разберат, те са специалисти, аз съм един прост привърженик, който се заблуждаваше, че сектор Б е нещо специално :arrow:

Сектор Б БЕШЕ НЕЩО СПЕЦИАЛНО...жалко за хората като теб , които дават 100% за ЛЕВСКИ,но масата просто ги изяжда и заглушава :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:39 pm 
Аватар

Ghooster написа:

Ми тогава що Паткоф не си подава оставката бе ? Що не напусне клуба ? Псувай повече следващия мач, може и да те чуе. Смешник !

в света няма човек с какпка мозък в главата, който след като АБСОЛЮТНО всички му кажат че е направил фатална грешка с КОЯТО ЩЕ ИЗГУБИ МИЛИОНИ ЕВРО, и прогнозите вземат че се сбъднат да не си плесна два шамара и да поправи нещата

не се заблуждавайте че вуцов си е подал оставката само моля ви....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:40 pm 

kosyo написа:
Ghooster написа:

Ми тогава що Паткоф не си подава оставката бе ? Що не напусне клуба ? Псувай повече следващия мач, може и да те чуе. Смешник !

в света няма човек с какпка мозък в главата, който след като АБСОЛЮТНО всички му кажат че е направил фатална грешка с КОЯТО ЩЕ ИЗГУБИ МИЛИОНИ ЕВРО, и прогнозите вземат че се сбъднат да не си плесна два шамара и да поправи нещата

не си я е дал, той вуцан каза "Батков ми каза да си подам оставка или ще ме уволни"...

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:40 pm 

LSFC написа:
Днескашния сектор Б - СРАМ, ПОЗОР, ХОРА ДОШЛИ САМО ЗАРАДИ ПОБЕДАТА, СЛЕД ГОЛА ДА НЕ СИ ГЛЪТНАХТЕ ЕЗИЦИТЕ ? 35 МИНУТИ ГРОБНА ТИШИНА ! 15 МИНУТИ ПРЕДИ КРАЯ СЕ ПОЧВА С ЦЯЛ ГЛАС ДА СЕ ПСУВА И ДА СЕ ПЕЕ ИМЕТО НА ТРЕНЬОРА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ КОНКУРЕНТ ЗА ТИТЛАТА ? ЗАЩО НЕ ПЯХТЕ ТАКА ЗА ЛЕВСКИ БЕ АХМАЦИ ! ЦЯЛАТА ВИ РАБОТА Е ТАКАВА И ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СМЕ ИСТИНСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ! ВМЕСТО ДА ПСУВАТЕ КАТО ПЪЛНИ НЕКЪДЪРНИЦИ И ДА ПЕЕТЕ "МЪРИ СТОИЛОВ" МОЖЕШЕ ДА СИ ПЕЕМ ЦЯЛ МАЧ ЗА ЛЕВСКИ, А СЛЕД КРАЯ НАЧИНИ МНОГО ! НО НЕ, ЗА ЛЕВСКИ ТРУДНО СЕ ПЕЕ :idea:

не очаквам повечето идиоти тук да ме разберат, те са специалисти, аз съм един прост привърженик, който се заблуждаваше, че сектор Б е нещо специално :arrow:

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Жалко но е факт че вече разликата между нас и свинете е само в цвета на шала :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:41 pm 
Аватар

LSFC написа:

Абе тупан, срам позор... срам и позор е това което показват футболистите ! Ние всеки мач сме на 6 и викаме, аз сега нямам гърло и нито съм викал Мъри Стоилов нито Оставка ! А иначе сега на реванша ако не направят нещо, ще се върнем 4-5 години назад, които квото ще да ми говори !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:42 pm 
Аватар

kosyo написа:
Ghooster написа:

е той сега говори по Гонг...батков (курво мръса) му я е поискал...твай...не иска да даде 1-2 милиона иска да спечели 5-6 ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:43 pm 
Аватар

Некой хора обаче май подкрепят новия закон !! Много жалка работа днес от 2-3 стюардчета ! Смешна работа !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:43 pm 
Аватар

LSFC написа:

А да - още една болка да си кажа. Вкарват ни гол и някой долу вика такова плахо "Левски, Левски" и още там някои поемат, ама слабо. Викам "е са се почна" ставам такъв наперен с две ръце "ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ" ... уец, батя ... почувствах се все едно се изкрещях в библиотеката :? ... а някакъв зад мене разбирач вика "няма "Левски" :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:47 pm 
Аватар

Че се върнахме 5 години назад, врънахме се, като игра.
Колкото до публиката, перспективите ни са различни с някои от вас, може би в Б сектор ходи пълнеж от непълнолетни комплексари, но това което видях около мен си беше съвсем в реда на нещата. Оставка се викаше след мача, Батков беше ужищожен докато минаваше, Борето беше изпратен с овации, отборът на гостите беше изпратен с ръкопляскания.
Приемете гледната точка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:47 pm 
Аватар

Дайте ако искате в Сектор Б да не стойм и прави .... Който не му понася да се изнася :smt006 Има си А има си В :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:48 pm 
Аватар

само преслушайте на спокойствие пресконференцията на вуцов

.....
сам си призна че може само в селски отбори
нямал късмет във важните моменти в живота
убили президента на черно море иначе още отдавна да е постигнал чудеса....
......

не оплю абсолютно никой обаче
че е емоционелен никой не може да спори, за съжаление е неможач като треньор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:49 pm 

Вуцов е трагедия....от устата му бисери - глупост след глупост се ръсят!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:51 pm 
Аватар

не съм го пцувал на стадиона, но все пак, сега когато вече не е треньор на Левски (което беше единственият довод) позволено ли е да го попсувам малко, или съм чорбар? :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:54 pm 
Аватар

Знаете ли,че май Гоно е играл в Интертото за Риека тази година? :shock: Това е мноооооооооого зле!

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:54 pm 
Аватар

Знаеш ли, че тва няма значение?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:55 pm 

Стига с тая публика.Аз съм много далеч от София,за да бъда на мача,но ако бях и аз щях да викам против тия тъпанари вече.Бях на мачовете в групите на ШЛ(тогава имах възможност) и тогава подкрепях момчета и виках за Левски от началото до края и след това,подкрепях и отношението на публиката след мача с Тампере,случват се такива неща.Но няма да подкрепям да се превръщаме в посмешище,писна ми вече.Ние по тая логика дай да се запътим към Б-група и още да не викаме оставка,че да вземе момчетата да си мислят,че няма никакъв проблем да падат на воля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:56 pm 
Аватар

aquadark написа:
Black Jack написа:
А за публиката, ще кажа че предпочитам да си ходим тия 200 човека дето си ходим срещу Беласица, останалият пълнеж да си гледа мача по Нова.....

:!: :!: :!: :!: :!:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Valentin написа:
Знаете ли,че май Гоно е играл в Интертото за Риека тази година? :shock: Това е мноооооооооого зле!

и така да е ставало е много пъти

прди няколко сезона е проверено в УЕФА - НЯМА ПРОБЛЕМ ако не е стигнал до финала и да се е класирал за купта на уефа

НЕ Е ПРОБЛЕМ

Върнете се в началото
 Профил  

JleBcKaP написа:
incheto_1914 написа:
А, забравих...
Тия, които в СЕКТОР Б крещяха да се свалят знамената, да си хвант парцалките и да се омитат при туристи и семкари!!!

хаха и да гледат знамената,а да не гледат мача и дузпата ..цел мач може да ги вее тия знамена,поне за дузпата може да не ги веят,хората са отишли да гледат мач,а не некви пишлегари дето немогат да веят едно знаме :smt006

ОК, смекчавам тона -

Който има нещо против знамената, да дойде и да го каже на въпросните "пишлегари". Не да ги псува и замеря с бутилки от високо или да пише глупости по форумите. Обаче знайте, че ЗА ВСЯКА ЕДНА ИЗРЕЧЕНА ДУМА ЧОВЕК Е ОТГОВОРНЕН - ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ ТАКИВА. МИСЛЕТЕ МУ! ЗАЩОТО, КОГАТО ВИЕ ОСТАВИТЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ, НЕРВИ И ПАРИ ЗА ТОЯ СЕКТОР, ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ ПРАВО НА МНЕНИЕ. ДОТОГАВА ИЛИ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ, ИЛИ ЩЕ ЯДЕТЕ ШАМАРИТЕ. Това напълно сериозно и отговорно - последният човек съм, който ще скочи да раздава правосъдие, но всичко си има граници - и по-добре ги научете, защото много от вас са на ръба!

Последна промяна aquadark на Сря Авг 13, 2008 11:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Shakespirt написа:

Дано си прав!

Върнете се в началото
 Профил  

Valentin написа:

Интертото не се брои.Трябва да е играл в Уефа или ШЛ ,за да има проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:57 pm 
Аватар

Сега разбрах, че е имало недоволства за тва, че се веят знамената. Даже изтрих некви важни разясняващи мнения, за коет се извинявам на Аquadark и LSFC. Нека изпеят за кво става дума, обещавам повече да не ги трия :D :roll: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз лично този сезон ще си дам почивка ! Уникално слаб отбор, уникално смешни фенове.Стюарди,полиция.На тоя стадион скоро ще забранат и шапките ! А некой хора не им пука, важното е пара да пада !

Нещата умряха тотално !

Последна промяна RIOT на Сря Авг 13, 2008 11:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

ЕДИН ГОЛЯМ И АКУРАТЕН КУР ЗА ВСИЧКИ РАЗБИРАЧИ, СЕЛЯЦИ И ТУРИСТИ, КОИТО ТРАЙНО СА СЕ НАСТАНИЛИ В СЕКТОРА НИ ! Единственото хубаво в мача бяха знамената, димките и трансперанта :arrow: Да си останем тия 100-200 човека, които що-годе се знаем да си правим лудницата и да подкрепяме ЛЕВСКИ, както е редно, а секви други индивиди да си ЕБАТ МАЙКИТЕ !

Върнете се в началото
 Профил  

retwerts,Айде спри да пишеш...има Диема,там дават Реал Мадрид...винаги са шампиони,стани им фен :smt006

Факт е че и по-големи провали сме имали,но сме ги приемали като ЛЕВСКАРИ...днес бехме свине....путки....ебем ти публиката :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Valentin написа:
Shakespirt написа:

Дано си прав!

Колко човека още да ти го кажат, за да се успокоиш?

Няма проблем и от мене...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:58 pm 
Аватар

Sirakov написа:
Valentin написа:
Shakespirt написа:

Дано си прав!

Колко човека още да ти го кажат, за да се успокоиш?

Няма проблем и от мене...

Успокоих се! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]