За мен се получи здрав мач между един перфектен научен да играе отбор (Вердер) и един друг, който може и да няма същите физически и тактически умения, но се опитва да компенсира със сърце и емоция. Няма нищо лошо в това, даже напротив. Несериозно е да очакваме Левски да е по-силен от Вердер Бремен, разликата във всяко отношение и като организация, и като играчи, и като условия е от земята до небето. Престижно равенство, което трябва да ни радва от една страна, но и да отвори очите на тези, от които зависи какво ще се случва в Левски. Ето така видях аз играчите:
1.Петков - за него какво можем да кажем? Най-големия!
3.Миланов - тича, бори се, скача, но просто му липсва класа.
5.Рабех - УНИКАЛЕН ФУТБОЛИСТ! Само първия шпагат, който направи и който беше точно пред мен говори напълно достатъчно. Евала на Мъри, че изнуди Батков, жалко че не го натисна за повече играчи от такава класа. По-спокоен защитник аз лично в Левски не съм виждал. А как пази топката само...
26.Димов - малко игра, но не ми се понрави особено, той е на другия полюс изглеждаше доста изнервен, дано е моментно и успешно оздравяване!
25.Вагнер - прочетох някои мнения, че е бил дупка и не мога по никакъв начин да се съглася! Почти всяко изнасяне на топката минаваше през него. Наистина не е във формата от преди 2-3 години, но дано я възвърне. И при Левски Европейски на Мъри пак Вагнер и Борето изнасяха 70-80% от топките. В момента Вагнер е повече от нужен! А и е класа над Минев според мен.
9.Гонзо - не е за ДХ. Сърцето на отбора, дано остане завинаги в Левски (като треньор или ръководител)
17.Б.Илиев - на мен лично ми се понрави. Особено като защитник, като ДХ игра много малко. Но и той малко игра, по-нататък дано покаже още качества.
8.Тиберканин - най-трудно ми е за него нещо да кажа. Личи си, че притежава класа, но ми се струва, че още не се чувства докрай спокоен. Иначе е бърз, има поглед, шут също.
24.Н.Димитров - доста тих мач за Хичо, очаквах доста повече...
11.Г.Христов - лично според мен се скри този мач, Еньо беше по-активен. Иначе се надявам с времето да покаже още повече.
27.Еньо - наистина е вдигнал нивото. Не смятам, че е играч за ШЛ, но за БГ ще е перфектен. Аз залагам на него за голмайстор на Левски в А група.
2.Генев - от резервите ми направи най-добро впечатление. Поне от това, което се видя на този мач ми хареса много повече от Димов. Бях сигурен, че ще се изложи, а той взе, че се справи почти отлично! В защита май са ни най-талантливите юноши напоследък.
14.Минев - не ми хареса. Огледало е на Живко.
30.Балтанов - и той ми се понрави доста. Много е комбинативен и има хубав поглед. Според мен е вариянт за ДХ, дано само и на него нищо му няма.
45.Гаджев - Ебати номера си е избрал?! Иначе лично на мен ми хареса доста. Супер поглед има, точно той и Лусио най-добре изнасяха топката. На няколко пъти се събираха 2-3 човека от Вердер около него и той разтегляше играта на фланга и почвахме атаки. Да не забравяме, че влезе и игра след като беше боледувал и дори Вуцов не го слагаше в сметките за мача. Със сигурност може още.
22.Тасевски - пак не блесна. Има много добра техника, но някакси ми изглежда леко несериозен. Рано или късно (вече по-скоро късно) се надявам да изригне.
18.М.Иванов - квото и да си говорим с тоя ръст за вътрешен халф просто не става!!!
10.Жоазиньо - голяма емоция вкарва малкия и наистина ме радва. Има и качества, не мисля, че в момента Хичо е с нещо по-добър от него, даже напротив.
21.Зе Соарес - по принцип го харесвам, но днес просто не се забелязваше, а игра най-много от бразилците.
7. ЖК - адски съм раздвоен. Пази супер топката, хубаво комбинира, бори се, но...като че ли не е достатъчно и му липсва нещо. А и трябва според мен повече да играе, не по 15 минути на контрола...
Какво не ми хареса: Наистина Вуцов най-добре си знае, но не мога да разбера какво прави Гонзо ДХ? Много се надявам да не го видя това пак. Дори без Сърмов имаме поне 4 играча, които могат да играят там. Не ми е ясно защо след като толкова време Дарко беше налаган от Мъри на тая позиция Вуцов не може да го използва няколко мача там като и без това имаме нужда, а трябва да преквалифицира 100% таран? Наистина липсва ни малко идея, но ми харесаха бързите атаки по фланговете. В защита като се върне Бистрон + Рабех и Гошо нещата ще заспят надявам се. Да не забравяме, че те може и да играха без Диего и Мертезакер, но ние играхме без Бистрон и Сърмов, което е общо взето за нашето ниво еквивалентно.
Оптимист съм. САМО ЛЕВСКИ!