forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 6:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 508 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 11:57 pm 

Доволно хора !!!
Живко Миланов - ШИБАН ИДИОТ !!! УНИКАЛНО СЛАБ както винаги !!!
Гонзо го няма никъв като халф.
Жорето Христов е моят нов идол!
Ненужно груб мач...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 11:57 pm 
Аватар

d1VaKa написа:
Син Октопод написа:
Можеш да си избършеш гъза с тоя екип :smt006

Не, смятам да го дам на някой фен на тоя отбор или да пробвам да го сменя за екип на Левски . Защо с лошо ?

Тя е лоша, не й обръщай внимание :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 11:59 pm 
Аватар

Не знам дали сте гледали как Вердер стана вице в Германия и дали без четирима титуляри игра по същия начин срещу детската ни градина.Проведоха си хората една тренировка разходиха фанелките,а след мача Фрингс явно ненатоварил се достатъчно направи кросче.Нашите играха мача на живота си,влизаха в единоборства все едно сме на мач от лигата,трима се контузиха,картоните бяха ,като на вечното дерби ебаси(първият на Гонзо и този на Жо си бяха изпросени супер левашки).Представянето по линии:
Гошо вратаря man of the match,Защитата -Жиката явно бе играл в махалата цял ден и след като опита два пробива и се върна пълзейки се отказа от изяви в стил Лампард,детето с номер 2 и Рабех свършиха черната работа.В средата няма никой,ама никой-пасове,мисъл,статични положения,дузпи са толкова сложно нещо,че явно всички голове ще ги борим от игра.Овчия да беше гледал европейското и поне 2-3 статични положения да бяхме копнали от там пак щеше да е нещо.Напдението бе черешката на тортата-всички след центъра играеха нападатели,предимно централни,няма значение какви са тактическите задачи "Я че им вкарам гол на тЕа" и юруш напред.В началото през зоната на Жиката минаваха по трима просто защото нямаше четвърти наблизо.Другата седмица ще е весело независимо с кой се паднем,защото ако това е СХЕМАТА нищо добро не ни чака и някой ще пасе после помощното игрище.

Върнете се в началото
 Профил  

Matias написа:
Аре бе, Торстен Фрингс струва колкото целата "А" група, умножено по 2!!!

ДА БЕ, СЕРИОЗНО? Това го чуваме сигорно за стотен път! Важното е, че втория в България направи престижен Х с втория в Германия, което си е успех за българския футбол!!![/quote]
Не бе, нека да го повтаряме 1000 пъти, 10 000- на това му се вика ПРИЗЕМЯВАНЕ- понеже като почнат пак да ми се изФърлАт некой "разбирачи"- его и Жаклично са изцъркал в db- абсолютен "алъш-вериш хъш", грозно му билона него! :shock:
То германците стигнаха до финала с ЕБАТИ И ЗРЕЛИЩНАТА ИГРА, смачкаха всички по пътя си тотално, и само малшанса, ах този малшанс... :smt003
И като извиках 3 пъти "Живко, жив че те одерем"- след 4-5 малоумни отигравания през първото- некъФ примат ми скача- "остави момчето да играе, бе"! И отивахме на :boisw
Не- Левски не ми харесва така!!! Но сме 2008, лятото!
И само кинтите от ШЛ, и то след 2-3 години, при правилно управление, могат да ни ПОЗВОЛЯТ да се качим едно стъпало над средноевропейското, за където иначе сме си ОК! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Веско Минев никакъв го нямаше да отбележа . Откакто влезе 3 пъти обърка паса и 1-2 пъти изчисти неефективно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:01 am 
Аватар

На Марти Джи скоро трябва да му напишем мощно да мълчи :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:03 am 
Аватар

Син Октопод написа:
Ти пък откъде се взе?
Лоша? ОбъркАл си се нещо :smt006

Не важното от къде съм се взел, а защо си си у вас по това време? Или може би пишеш от друго място....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:12 am 

Момчета не се заблуждаваите Вердер са много силен отбор ! :roll: . Ама на вас маи по ви харесва красива загуба "Тампере" ? Нямам думи отбора си игра чудестно на стадиона си умрех от кеф ! :smt006 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:16 am 
Аватар

Доволен съм ! Само защитата беше нестабилна в началото първите 10-15 мин после се постегнаха иска се време докато се сработят

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:19 am 
Аватар

angysarmy написа:
Доволен съм ! Само защитата беше нестабилна в началото първите 10-15 мин после се постегнаха иска се време докато се сработят

И реално всеки друг вратар в България щеше да пусне поне 2 гола за тези 15 мин. :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:20 am 
Аватар

Мда ! Гошо Петков си е просто вратар от много висока класа, който квото ще да казва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:21 am 
Аватар

лично на мен, Левски не ми се хареса изобщо. все още обаче е рано за изводи и коментари, затова ще си замълча.. нека минат 4-5 официални мача, да видим как ще изглеждаме, пък дано не съм прав.

иначе доволно откъм бройка, малко са 15 според мен, 20тина. в края на В сектор не съм виждал толкова хора от марсилия сигурно.. и разбира се, за пореден път.. по дяволите тва подуене, по дяволите тоя стадион, дето е по-далече от на майната си. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:22 am 
Аватар

За мен играч на мача беше Рабех. Игра уникално стабилно, красиво и със самочуствие. Не допусна нито една грешка. За съжаление нямаме абсолютно никаква тактика, схема или каквото и да било. Всички са в центъра, крила няма. Явно Вуцов само от инат и за да не кажат, че копира Мъри, ще играе без крила, а с 4-ма централни нападатели. Първото полувреме Гошо Петков даваше пасовете към наказателното поле. Връщаме се към стила си от преди години. Вердер не си дадоха зор, но си личи че и двата отбора нямат официален мач и не са в оптимална форма. Бразилците са добри, но няма да ги виждаме често, пак по същата причина по-горе. Вуцов не иска да прилича на Мъри по нищо, за да не кажат хората, че ползва негови футболисти и неговата тактика и за това печели. Дано греша, защото приемствеността е важна навсякъде. Не знам защо някои плюят Тиберканин. За мен е великолепен играч и има бъдеще. Стреля от далеч и при това точно, техниката му е добра, бърз е. Лично за мен е класи над Тасевски. Трябва му само време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:23 am 
Аватар

Добро темпо преди мача,момчетата строго спазваха тактическите указания,бориха се за всяка топка и всеки успя да отбележи по няколко гола.Не виждам причини да не попаднем в групите на ШЛ,вероятно ще трябва само няколко трансфера да се осъществат,поне още двама сервитьора в първо време ще подобрят играта

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:25 am 

Доволно хора имаше!

Не лоша игра!
Чекаме утре да видим кой кого и ги почваме всички на ред!
Левски над всичко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:25 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Добро темпо преди мача,момчетата строго спазваха тактическите указания,бориха се за всяка топка и всеки успя да отбележи по няколко гола.Не виждам причини да не попаднем в групите на ШЛ,вероятно ще трябва само няколко трансфера да се осъществат,поне още двама сервитьора в първо време ще подобрят играта

Какви момчета? Само аз и ти бележехме :smt006 Другите бЕха лабави :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:27 am 
Аватар

Black Jack написа:
Ivan63 написа:

Какви момчета? Само аз и ти бележехме :smt006 Другите бЕха лабави :smt006
Сплав от опит и младост,това е пътя :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:28 am 

За мен се получи здрав мач между един перфектен научен да играе отбор (Вердер) и един друг, който може и да няма същите физически и тактически умения, но се опитва да компенсира със сърце и емоция. Няма нищо лошо в това, даже напротив. Несериозно е да очакваме Левски да е по-силен от Вердер Бремен, разликата във всяко отношение и като организация, и като играчи, и като условия е от земята до небето. Престижно равенство, което трябва да ни радва от една страна, но и да отвори очите на тези, от които зависи какво ще се случва в Левски. Ето така видях аз играчите:

1.Петков - за него какво можем да кажем? Най-големия!
3.Миланов - тича, бори се, скача, но просто му липсва класа.
5.Рабех - УНИКАЛЕН ФУТБОЛИСТ! Само първия шпагат, който направи и който беше точно пред мен говори напълно достатъчно. Евала на Мъри, че изнуди Батков, жалко че не го натисна за повече играчи от такава класа. По-спокоен защитник аз лично в Левски не съм виждал. А как пази топката само... :smt007
26.Димов - малко игра, но не ми се понрави особено, той е на другия полюс изглеждаше доста изнервен, дано е моментно и успешно оздравяване!
25.Вагнер - прочетох някои мнения, че е бил дупка и не мога по никакъв начин да се съглася! Почти всяко изнасяне на топката минаваше през него. Наистина не е във формата от преди 2-3 години, но дано я възвърне. И при Левски Европейски на Мъри пак Вагнер и Борето изнасяха 70-80% от топките. В момента Вагнер е повече от нужен! А и е класа над Минев според мен.
9.Гонзо - не е за ДХ. Сърцето на отбора, дано остане завинаги в Левски (като треньор или ръководител)
17.Б.Илиев - на мен лично ми се понрави. Особено като защитник, като ДХ игра много малко. Но и той малко игра, по-нататък дано покаже още качества.
8.Тиберканин - най-трудно ми е за него нещо да кажа. Личи си, че притежава класа, но ми се струва, че още не се чувства докрай спокоен. Иначе е бърз, има поглед, шут също.
24.Н.Димитров - доста тих мач за Хичо, очаквах доста повече...
11.Г.Христов - лично според мен се скри този мач, Еньо беше по-активен. Иначе се надявам с времето да покаже още повече.
27.Еньо - наистина е вдигнал нивото. Не смятам, че е играч за ШЛ, но за БГ ще е перфектен. Аз залагам на него за голмайстор на Левски в А група.
2.Генев - от резервите ми направи най-добро впечатление. Поне от това, което се видя на този мач ми хареса много повече от Димов. Бях сигурен, че ще се изложи, а той взе, че се справи почти отлично! В защита май са ни най-талантливите юноши напоследък.
14.Минев - не ми хареса. Огледало е на Живко.
30.Балтанов - и той ми се понрави доста. Много е комбинативен и има хубав поглед. Според мен е вариянт за ДХ, дано само и на него нищо му няма.
45.Гаджев - Ебати номера си е избрал?! Иначе лично на мен ми хареса доста. Супер поглед има, точно той и Лусио най-добре изнасяха топката. На няколко пъти се събираха 2-3 човека от Вердер около него и той разтегляше играта на фланга и почвахме атаки. Да не забравяме, че влезе и игра след като беше боледувал и дори Вуцов не го слагаше в сметките за мача. Със сигурност може още.
22.Тасевски - пак не блесна. Има много добра техника, но някакси ми изглежда леко несериозен. Рано или късно (вече по-скоро късно) се надявам да изригне.
18.М.Иванов - квото и да си говорим с тоя ръст за вътрешен халф просто не става!!!
10.Жоазиньо - голяма емоция вкарва малкия и наистина ме радва. Има и качества, не мисля, че в момента Хичо е с нещо по-добър от него, даже напротив.
21.Зе Соарес - по принцип го харесвам, но днес просто не се забелязваше, а игра най-много от бразилците.
7. ЖК - адски съм раздвоен. Пази супер топката, хубаво комбинира, бори се, но...като че ли не е достатъчно и му липсва нещо. А и трябва според мен повече да играе, не по 15 минути на контрола...

Какво не ми хареса: Наистина Вуцов най-добре си знае, но не мога да разбера какво прави Гонзо ДХ? Много се надявам да не го видя това пак. Дори без Сърмов имаме поне 4 играча, които могат да играят там. Не ми е ясно защо след като толкова време Дарко беше налаган от Мъри на тая позиция Вуцов не може да го използва няколко мача там като и без това имаме нужда, а трябва да преквалифицира 100% таран? Наистина липсва ни малко идея, но ми харесаха бързите атаки по фланговете. В защита като се върне Бистрон + Рабех и Гошо нещата ще заспят надявам се. Да не забравяме, че те може и да играха без Диего и Мертезакер, но ние играхме без Бистрон и Сърмов, което е общо взето за нашето ниво еквивалентно.

Оптимист съм. САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:30 am 
Аватар

от това което видях от мача бехме зле, утре ще гледам записа и ще видим.
тъпано чуваше ли се ?
пп: ебати яката градинка намерихме до стадиона, до нея - трафопост с бира и цаца :smt007 кур за мачо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:31 am 
Аватар

Чуваше се доволно. И мегафона се чуваше дори!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:31 am 
Аватар

Абе докога гадния противен смърф Деко ще се опитват да го налагат... та даже и отговорности като дузпи ще му предоставят! Мощно подемам кампания антидеко! ВЪН! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:34 am 

И вие пак викате че сме играли слабо - ми срещу такъв отбор толкова - справка ШЛ 06 и ники перуката :mrgreen: :lol: . Са да сме играли срещу локомотив дряново слабо ама тва е вердер беееееее :smt006 :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:35 am 
Аватар

Ministry of Sound написа:
Абе докога гадния противен смърф Деко ще се опитват да го налагат... та даже и отговорности като дузпи ще му предоставят! Мощно подемам кампания антидеко! ВЪН! :smt006

Жо беше награбил топката да бие дузпата, но Миро му я взе от ръцете.
Ама тая дузпа не е болка за умиране.
Притеснително е,че не видях стил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:35 am 
Аватар

откога пък Бистрон стана такава фигура в Левски, че да го сравняваме с Диего във Вердер :shock: това момче има 2-3 контроли за Левски, от това което гледах срещу ония смотаняци, дето ги отнесохме 5:0, хич не ми хареса. тромав е, леко неадекватен.. даааааалеч далеч е от Томашич просто, на тоя етап. освен визията му, друго не виждам какво и откъде сте харесали в него, наистина. та чак стана основна фигура, липсващо звено.. нашият мертезакер.. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:38 am 
Аватар

Не звучи ли тъпо да кажеш, че не ти е харесал защитник при 5-0?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:41 am 
Аватар

Дееба, че ме е яд за дузпата.

ОктоподО я даде, ама играчите трябва да я вкарат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 12:45 am 
Аватар

звучи ми по-тъпо да се каже, че този човек е изобщо някакъв фактор в Левски на този етап, камо ли пък основна фигура. гледа лошо и има карирана шапка, толкова.
а и когато съм го наблюдавал специално внимателно - не, не мисля че звучи толкова тъпо, все пак това бяха някакви пълни аматьори, играещи във В групата на израел.. оставаще и гол да ни вкарат.. ;]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 1:00 am 
Аватар

Взет е за титуляр, следователно трябва да е основна фигура, ако не е той, кой ще е? Генев, Димов? Дефанзивния фаллф Илиев? Точно защото играхме с израелски анонимници не виждам какво трябва да очакваш от защитник, да кажеш, че нападател и играл лошо - да, ама защитник... не знам. :) Лека ви вечер от мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 1:09 am 
Аватар

днес сигурно 10 пъти ме питаха с кво се ходи до Герена :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 1:17 am 

echoes написа:
откога пък Бистрон стана такава фигура в Левски, че да го сравняваме с Диего във Вердер :shock: това момче има 2-3 контроли за Левски, от това което гледах срещу ония смотаняци, дето ги отнесохме 5:0, хич не ми хареса. тромав е, леко неадекватен.. даааааалеч далеч е от Томашич просто, на тоя етап. освен визията му, друго не виждам какво и откъде сте харесали в него, наистина. та чак стана основна фигура, липсващо звено.. нашият мертезакер.. :roll:

Не казвам, че е от класата на Мертезакер или нещо от този сорт. Просто е налаганият титулярен централен защитник заедно с Рабех. Както във Вердер това са Налдо и Мертезакер. А всеки мач завършил на 0 означава, че защитата се е справила. Не знам как от 1 мач си вадиш заключения...И аз да бях гледал Аршавин само срещу Испания на 1/2 финала и аз щях да го сметна за недоразумение :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 508 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]