forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 6:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:10 am 
Аватар

Надявам се да спечелим войната

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:12 am 
Аватар

Едно е сигурно, ако бием ще е след нема такава драма, заклевам се... ще си ебе майката и нема да ни се верва от къде ни е дошло...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:17 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Едно е сигурно, ако бием ще е след нема такава драма, заклевам се... ще си ебе майката и нема да ни се верва от къде ни е дошло...

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:20 am 

Ако е в Минск-бием,ако не е в Минск-не знам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Абе току виж сме кривнали от обичайното, но преди всеки мач в провинцията си казвам същото :oops:

Иначе този път смяната на треньора идва в точния момент, според мен. Ясно е че по-слабо няма как да се представим, а с Вуцов имаше вариант цял сезон да гледаме 1 и същ мач. Кой каза че мач с мач не си приличали :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

там като си раздерат гърлата 3500 белоруси, на нашите ще им омекнат вдървените крайници..... :roll:
А бе, член бе мамицата им смешна.............
не знам ще продължим ли, няма ли..........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:23 am 

С кой и да е тренер имаме по големи шансове отколкото с вуцан, залагам на 2 гола разлика за наще...

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:31 am 

Айде дойде и моя ред...с две думи-добър мач!Не ме е срам от това че загубихме защото играхме много силно но когато не иска да влезе пущината НЕ ВЛИЗА!С един удар ни биха.Имам чувството че Господ си взима това което даде две години поред 1/4 финал и Шампионска лига.
Харесаха ми двамата централни защитници,Тиберканин,Хичо,Еньо и Гошо Христов!правеха хубави комбинации но когато не влиза-не влиза!
Не ми хареса това че накрая на мача почна да се пее Мъри Стоилов и Оставка!Вярно че Вуцов не е подходящ треньор за голям отбор но той е един от най-големите левскари и не беше това начина за ДОВИЖДАНЕ!Колкото до Мъри Стоилов НЯМА КАК бе хора!Не може да се върне!Каквото е станало с него станало.И той загуби от Тампере и него уволниха...
Но най-много се ядосах за Гонзо-15 ГОДИНИ НАПАДАТЕЛ И ДА НЕ МОЖЕ ДА ВКАРА ОТ ДВЕ ДУЗПИ ПОНЕ 1-ЕТО ТОВА ВЕЧЕ Е СРАМ!И въпреки това пак се пееше Гонзо Гонзо.е като е Гонзо какво да не е по-велик от другите.Стига вече с тоя ГОнзо изложи се вече време му е сам да се реваншира.
ЗА РЕВАНША-НЕ ЗНАМ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:34 am 
Аватар

Мача там е 1:2... повеждат ни около 50 минута, нашите изпускат и към 85-тата става нещо, гол на Живко с глава, следва мощен натиск и гол в 94 минута на Бистрон след нечовешкото меле, две греди, три пъти топката минава по гол линията и т.н.... и после ще си ебе майката, както мислим да се съберем целата сган направо палим колите и към паметника ЛЕВСКИ... точно една година нечовешкия карък, т'ва не може да продължава дълго... наш'те да се стегат щото вместо на паметника можем да отидем на летището, което не е в техен плюс, както и на аерогарата... две седмици имат да се вдигнат копеленцата, две седмици... след това няма прошка... по-добре да се оглеждат !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:37 am 
Или трябва да съм много пиян или да съм си купил едно кило чай Ройбос,за да ми издържат сърцето и нервите на тоя мач.Дано и Господ ни помага,не че го заслужават нашите госпожици де :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 11:38 am 
Аватар

Трябва да им покажем как се играе футбол и да им скъсаме трактористките задници на тея копеленца шибани !!!
И нека Господ е с нас !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:08 pm 

Този път съм оптимист. От това, което видях вчера, мисля, че Левски разполага с качествен отбор, който само трябва да бъде мотивиран и подреждан както трябва. Много е важно новият треньор да бъде назначен до реванша. Не че ще промени коренно играта, но просто ще успокои отбора, нещо, което Кокала не може. За мен от спряганите треньори най-добър вариант е Муслин. Просто чужденците по-добре работят с интернационални селекции, каквато е нашата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:08 pm 

По коя тв ще го дават?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:09 pm 
Аватар

Vask0 написа:
По коя тв ще го дават?

Пак по Нова :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:13 pm 
Аватар

м/у другото вчера оператора на ЛЕВСКИ ми даде интересен факт

няма нито един СПЕЧЕЛЕН мач на ЛЕВСКИ, който са го давали Нова ТВ !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:14 pm 
Аватар

Има - Левски - Сиони :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Затри ми се скапаното мнение това е проба и Вили е един от нас, не забравяйте !!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

така е :? време е за първия :evil: МОЩНО в БЕЛАРУС :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:16 pm 

Цитат:
Боримиров се натиска за треньор на Левски, Херо - абсолютен фаворит
Наставникът на Черноморец Димитър Димитров - Херо е абсолютен фаворит за поста на уволнения треньор на Левски Велислав Вуцов, разбра Sportal.bg. Единствената пречка, поради която все още не е обявен за треньор, е обвързващият го с акулите контракт, който трябва някак да бъде прекратен. Треньорът на бургазлии отдавна е желан от собственика на сините Тодор Батков, но поради една или друга причина, все се разминаваше с повторно завръщане на "Герена". Така бе след срещите на сините с Беверен, когато му бе предложен поста на Мъри, но Димитров отказа. А последната оферта към Херо датира от преди няколко месеца, когато отново не пожела да смени Станимир Стоилов и на негово място се появи Велислав Вуцов.

Според източниците на Sportal.bg Димитър Димитров е обсъждан за треньор на Левски от близо месец, но на този етап конкретно предложение към него няма. Причината за това е сложната ситуация с неговия статут в Черноморец. Херо има действащ договор с бургазлии и собственикът на Левски Тодор Батков възнамерява да говори първо с боса на акулите Митко Събев и ако постигне споразумение, след това и с Херо.

Ето какво каза Димитров минути след синия крах от снощи пред Sportal.bg: "На този етап не коментирам. Дори не знам дали Вуцов е уволнен. Левски си има треньор, а аз имам договор с Черноморец".

Интересна подробност относно сагата с новия треньор на Левски е, че за поста е спряган и спортно-техническият директор Даниел Боримиров, който бил готов да приеме. Друго име, което се споменава е това на Георги Василев.

http://www.sportal.bg/news.php?id=125846

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:18 pm 
Мисля че трябва да се напише някакъв вид декларация и в нея да се състои НЕ привличането на Мъри обратно или някой друг тренер , а декларация от феновете към футболистите в която да се изкаже увереноста и вярата на феновете че ще спечелим 2рия мач и че трябва всички футболисти да излязат на терена с мисълта за погром над беларуския заводски отбор . Само по този начин футболистите ще усетят тръпката от феновете и ще се надъхат единствено и само за голямата битка за победа , защото ние сме българи , ние сме ЛЕВСКИ .... и никога не трябва да скланяма глави , още по малко от мижави беларуси ! Давайте СИНИ ЛЪВОВЕ ... не скланяйте глави , НИЕ СМЕ С ВАС ... ДОКРАЯ !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:20 pm 

Можем ли да използваме новия ни вратар Даниел Киш на реванша с БАТЕ или не? Ако нйкой знае нещо по въпроса нека да каже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:21 pm 
SZ_FEN написа:
Можем ли да използваме новия ни вратар Даниел Киш на реванша с БАТЕ или не? Ако нйкой знае нещо по въпроса нека да каже.

Можем , но няма да го направим , все още не се е приспособил към отбора . Ще ползваме Петков аз съм сигурен в това !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:21 pm 

SZ_FEN написа:

Мисля че не може да бъде картотекиран до следващия кръг, а той се явява уефа или групите на лигата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:23 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Не! Срокът за картотекиране беше мисля до сряда миналата седмица. Предполагам,че в случай на масова липса на картотекираните вратари може да се направи катотека на нов вратар, но при нас ситуацията не е такава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:23 pm 
Аватар

Ако Жоро вратара не играе в беларус... най-добре да се готвим за УЕФА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:24 pm 

Мисля, че Кокалa и Боретo ще водят отбора на реванша с БАТЕ. Те и двамата нямат опит, но и двамата бяха изложени достатъчно на методите на Мъри. Нека връщат неговата схема и стил на игра и да мачкаме в Борисов.

Състава за реванша трябва да е:
Цецо Димитров/Киш, Миланов, Рабе, Вагнер, Бистрон, Гаджев, М.Иванов, Хичо, Зе Соареш, Г. Христов, Гонзо

С този състав печелим при всички положения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:24 pm 

в ДБ пише че Мъри се връща на "Бял кон"
http://donbalon.eu/news19067.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:25 pm 

Radio Werewolf написа:

Цецо Димитров не е лош вратар, а и Жоро вчера имаше да се намеси само веднъж и той го направи по възможно най-неадекватния начин. Големият плюс за нас е, че и на белорусите вратаря няма да го има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:27 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Radio Werewolf написа:

Цецо Димитров не е лош вратар, а и Жоро вчера имаше да се намеси само веднъж и той го направи по възможно най-неадекватния начин.

При това положение 99% е гол, а 1% е вероятноста топката да я удари Жеан Карлош :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:36 pm 
Аватар

проблема на Жоро вратаря е, че може да спаси невероятно положение (както и Иванков правеше), но и да допусне най-смешния гол на света. И това си е качество запазена марка на вратарите на Левски. Спомням си го още Боби Михалов кви изцепки имаше...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]