forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 6:46 pm 
Аватар

Ако е сутринта значи мощно ще трябва да прееба отборо за мачо в студентски :smt003 Нека Вили оцени жеста

А Дани Боримиров този гад, как не го е срам, но армейската вярност е надделяла

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:15 pm 
Аватар

Само ние играем с олигофренски отбори в подготовката си (изключвам Вердер , защото това не е мач от подготовката , а е официално представяне на отбора).

Голяма част от отборите в А група ще изиграят по 1-2 контроли срещу отбори от големите първенства.Иначе Славия срещу най-стойностни отбори това лято. Имат контроли срещу Мюнхен 1860 , ФК Копенхаген , Цървена звезда и националния отбор на Бахрейн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:28 pm 
Аватар

дам мача е от 10 сутринта за мое най-голямо съжаление,защото утре е изпита в унсс :( да го ева по математика.Нищо де,дано има запис.Ина4е отбора лети в неделя от 16,20.В 15,00 ще са на Терминал 2.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:30 pm 
Аватар

Беконо ме кефи, да идва.

А тия, контроли как може да ги правят в такъв час!? Утре в 10:00 ме чакат четири кубика бетон! Това съвсем сериозно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:31 pm 
Аватар

С колко човека ще го бъркаш, че ако си сам не те виждам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:32 pm 
Аватар

Сам съм...ти си ме виждал и знаеш, че мога да се справя :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:33 pm 
Аватар

Абракадабра написа:
Black Jack написа:
Беконо ме кефи, да идва.

А тия, контроли как може да ги правят в такъв час!? Утре в 10:00 ме чакат четири кубика бетон! Това съвсем сериозно!

Беконо, не скива топката! 100% информация :smt006

Важното е, да я усеща :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:34 pm 
Аватар

Бая си е за сам човек... на две колички пясък, една торба цимент и една чакъл :mrgreen: е зависи за какво ще го лееш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:37 pm 
Аватар

Бет(к)онО е готов бе. Идва бетоновозо, изсипва го и аз мощно го разнасям където трябва. Иначе сме четирима, няма да съм сам :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:39 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Бет(к)онО е готов бе. Идва бетоновозо, изсипва го и аз мощно го разнася където трябва. Иначе сме четирима, няма да съм сам :smt003

е нали сам уж бе :lol: ебати лъжеца :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:43 pm 
Аватар

Мощно ни излъга всичките, Блеки баровецО бачка с бетоновози :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:46 pm 
Аватар

http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=101150
И тоя почна кат Мъри... нема да взимаме само за взимането, можеме и без тея попълнения... и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 9:47 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Мощно ни излъга всичките, Блеки баровецО бачка с бетоновози :smt006

Ако го вземеш от бетонов възел, ще ти издадат сертификат, а това е едно от нещата за да си узакониш сгарадата/пристройката. Ако го бъркам сам нема как да им докажем, че съм го бъркал добре. А и с бтеоновз е по-лесно.

И за да не съм толкова извън темата - противниците ни в Австрия са слаби. Крайно време е да помислим за друг лагер през лятото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 10:25 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
И тоя почна кат Мъри... нема да взимаме само за взимането, можеме и без тея попълнения... и т.н.

И другата крайност не е желателна - вълна от нови попълнения и после един полусезон за сработване. Каквото и да говорим селекцията ни за момента е доста прилична - върнахме си Гонзо (друг е въпроса, дали има още какво да даде на клуба), Георги Христов, Тиберканин (и двамата ми направиха много добро впечатление на контролата с Калиакра),Бистрон, иначе май че Яшар ще се окаже голямата грешка при трансферите това лято, но пък постепенно се отърваваме от футболистите които нямат място в отбора - Джаейоба, Борислав Стойчев...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 10:48 pm 
Аватар

Утре на контролата от 10 :smt006 просто усещам ,че ще е много кораво :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 11:03 pm 
Аватар

Левски ще изиграе 6 контролни срещи в Австрия:

15.07, 18,00 часа: Левски - Вашаш Будапеща (Унгария)

17.07, 19,00 часа: Левски - Бърно (Чехия) :mrgreen:

19.07, 19,00 часа: Левски - Уйпещ (Унгария)

23.07, 19,00 часа: Левски - Аустрия Виена 2 (Австрия)

25.07, 19,00 часа: Левски - Ференцварош (Унгария)

26.07, 19,00 часа: Левски - Ерчиеспор (Турция)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 11:48 pm 
Аватар

PoKi написа:
Утре на контролата от 10 :smt006 просто усещам ,че ще е много кораво :8)

Няма да е както с Каварна.
Втора контрола на Герена. По-слаб съперник. Събота сутрин.
Всеки ще се е напил дне си утре преди обед ще е махмурлия.

Пак ще е кораво , но не както срещу Каварна.Според мен до голяма степен , заради ранния час на мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 11:51 pm 

Hypnotic написа:
Shakespirt написа:

И другата крайност не е желателна - вълна от нови попълнения и после един полусезон за сработване. Каквото и да говорим селекцията ни за момента е доста прилична - върнахме си Гонзо (друг е въпроса, дали има още какво да даде на клуба), Георги Христов, Тиберканин (и двамата ми направиха много добро впечатление на контролата с Калиакра),Бистрон, иначе май че Яшар ще се окаже голямата грешка при трансферите това лято, но пък постепенно се отърваваме от футболистите които нямат място в отбора - Джаейоба, Борислав Стойчев...

За съжаление твърде късно ще се види, че за да се опитаме да достигнем по класа отбора от преди 2 години ни трябват играчи. Та ние в момента нямаме нито някой от класата на Боре тогава, нито от класата на Бардон, нито от класата на Томашич, нито от класата на Ричард, какво остава пък за Пелето - абсолютно незаменим играч за родните стандарти. Единствено в нападение сме горе-долу добре, освен ако овцата не успее да изгони Жеан. Имаме страхотни крила като Зе Соарес, Жо и Ники(ако влезе в час), но овцата си има неговите си "схеми" и ако ги използва, то едва ли ще е там където са най-силни. Въобще този треньор е пълна трагедия, да, ще станем шампиони, заради хаоса в свинефермата и заради селския манталитет на Литекс, но какво от това? Много жалко че точно сега се случи това с лит(*кс-етрополе, защото така некадърността на вили няма да изпъкне достатъчно. Досега виждах едно положително качество в него - казваше си директно "този играч ми трябва " и настояваше до последно. Сега стана мрънкало като Мъри. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 12:13 am 
Аватар

Цитат:
нито от класата на Томашич

Имаме един, но аз не съм сигурен дали Томашич е от неговата класа.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 12:24 am 
Аватар

Цитат:
Двама вратари ще пристигнат на проби в Левски по време на лагера на отбора в Австрия, съобщи старши треньорът на "сините" Велислав Вуцов. Той не уточни националността им, но почти сигурно става въпрос за чужденци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 12:35 am 
Аватар

А бе за играчи - и аз предпочитам да идват по-малко, ама да са качествени. Тая година Тибертканин, Жоро Христов и Гонзо (за който тотално си промених мнението - има какво още да даде на Левски, а това, че винаги се развам да го видя със синия екип си го казах ипреди) са си стабилни играчи. Зимата взехме трима - не забравяйте, предостатъчно ми се вижда. Бистрон още не мога да го коментирам, щото нищо не сме видели от него. На този етап за ме отбора изглежда добре, ако са здрави има потенциал.

Хидъне - не забравяй какви беха дрийм тийм-а ни преди Мъри - Станислав Ангелов беше пълна дупка, Йовов все си беше отишъл в Марек, Бардон е бил едно футболистче от втора френска, Мечо беше и той един ... така че потенциала на този отбор не мисля, че е толкова по-малък, даже според при определени обстоятелства би могъл да мине предишния. С Вили незнам дали ще стана, но докато не го видя ози тим няма да го псувам.

Бензукан що ли ми се струва и на мене, че лекарите ни му ебаха майката от всекъде. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 12:46 am 

thegboy написа:
Бензукан що ли ми се струва и на мене, че лекарите ни му ебаха майката от всекъде. :(

Кой знае каква точно е причината, но Бензукан е много талантлив защитник и със сигурност може доста да помогне на отбора. Дано се възстанови колкото се може по-бързо ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 12:57 am 

thegboy накара ме да си замечтая че можеби един ден тез убавци начело с овчата глва ще постигнет тва дето постигнаха "Онези" с главно "О"

п.п. по темата

кви са теа глупави часове 10.00 тва означава че за да стигна на време трябва да стана в 8..... което за ученик у ваканция не е лесно :arrow: и после как ще се прибирам в жегите в 12 не знам.... пък и баба знае че футбол се играе следобяд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 12:59 am 
Аватар

Има част от тренировката вчера в Спортал. Интересно е как вика на един от защитниците "... смачкай го бе, к'во като е Гонзо". :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 1:01 am 
Аватар

al3kz написа:
Има част от тренировката вчера в Спортал. Интересно е как вика на един от защитниците "... смачкай го бе, к'во като е Гонзо". :mrgreen:

Точно това и аз сега видях :mrgreen: - е гледайте на втората минута - http://www.sportal.bg/video.php?video_id=7393

Вуцан, ако не друго, поне купона прави. :wink:

А мачът е от 10, щото видяха, че като е от нормално време са 4000 та и отгоре и немогат да се поберат. Кво да го правиш - вместо да се чудят как да прикоткат повече да дойдат те .... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 1:04 am 
Аватар

thegboy написа:
Хидъне - не забравяй какви беха дрийм тийм-а ни преди Мъри - Станислав Ангелов беше пълна дупка, Йовов все си беше отишъл в Марек, Бардон е бил едно футболистче от втора френска, Мечо беше и той един ... така че потенциала на този отбор не мисля, че е толкова по-малък, даже според при определени обстоятелства би могъл да мине предишния. С Вили незнам дали ще стана, но докато не го видя ози тим няма да го псувам.

И аз не мисля, че потенциала на този отбор е кой знае колко по-нисък от онзи, който почна с Публикум и свърши с/у Шалке, няма да е зле да се припомни какви бяха реакциите след мача в Целе тогава .. че едва ли не, по-слаб Левски не е имало в историята.

Поне в мойте очи, този отбор засега отстъпва на онзи в 2 аспекта - дефанзивен халф на нивото на Ричард, и може би играта по крилата, където Хичо и Зе Соареш тепърва трябва да се докажат като наследници на Йовов и Мечката. Последните двама често хулени, критикувани и прочие, но специално Мечката когато имаше ден можеше да бъде невероятна класа.

А ако съпоставим нещата по друг начин - че в онзи отбор бяха Бабангида и Джайеоба, а в този са Гонзо и Георги Христов .. това пък наклонява везните в друга посока.

п.с. забравих и Бардон и Борето, но за тях май се подразбира :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Последна промяна bring_da_pain на Съб Юли 12, 2008 1:08 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 1:08 am 
Аватар

генонсО написа:
thegboy накара ме да си замечтая че можеби един ден тез убавци начело с овчата глва ще постигнет тва дето постигнаха "Онези" с главно "О"

Ами защо не - той тоя отбор се вижда дето си има една дума за първи път - Рабе и Дарко са от една година, бразилцита от половин, Еньо е от половин и той, без подготовка без нищо, основните до един напускат по средата - какво да чакаме за миналия сезон - чудеса ли ? А футбол в тия момчета има - и в бразилчетата и в Дарко, и в новите се видя сериозен потенциал. Гонзо и Христов от адаптация нужда нямат, бразилците са посвикнали вече, Тасевски и той. Имаме чудесни футболисти като Рабе, като Сърмов, като Хичо. Вагнер се възстанови, а Живака е мощно сърцат играч - много ме кефи, колкото и да се плюе по него (Роньо още го боли окото и гъза, щото Живака къде можа там му бръкна на зъбатото копеле :8) )

МоШно кур за всички поставени педерастки, изсребрени, изрусени, лигави, манекенски тимчета. НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ ! :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :levski :lsfc3 :lsfc4 :bg :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 1:10 am 

Левски набелязва австрийски национал
12 юли 2008 01:02
Автор: Пламен Лозанов
Сините готови да платят 1 млн. Евро за халфа Юрген Зоймел
От ръководството на тима са предложили въпросният национал на Вили Вуцов, тъй като поста на който играе-дефанзивен халф е проблематичен за сините и затова се търсят алтернативи в тази посока.

Мениджърите на клуба са предложили национала Юрген Зоймел, който записа 104 минути участие на Евро 2008 в трите српещи на тима.

Той е състезател на Щурм Грац, а с представянето си през последният сезон привлече много погледи към себе си. За да го привлекат на “Герена”, сините ще трябва да се справят с конкуренцията на доста английски тимове.

Юрген Займел е роден на 8 септември 1984 във Фрайзах. Започва да тренира в Щурм и преминава през всички гарнитури на тима. През сезон 2002/2003 печели бронзов медал с националния отбор на стлраната си на европейското за младежи до 19 години.

инфо : ДонБалон :smt003

Затова още не съм си легнал, защото предчувствах, че от Донбалон ще изкочат с нещо подобно :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 1:26 am 

Едва ли има нещо вярно, но все пак ...

Изображение
Full name: Jürgen Säumel
Date of birth: September 08, 1984
Birthplace: Friesach, Austria
Nationality: Austrian
EU passport: Yes
Height: 180 cms
Weight: 76 kgs

Club: SK Sturm Graz
Position: Defensive Midfielder [C]

Season Club Country Level GP GS
2007-08 SK Sturm Graz AUT A 30 5
2006-07 SK Sturm Graz AUT A 12 1
2005-06 SK Sturm Graz AUT A 18 1
2004-05 SK Sturm Graz AUT A 36 2
2003-04 SK Sturm Graz AUT A 32 0
2002-03 SK Sturm Graz AUT A 12 0
Career Totals: 140 9

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 1:29 am 
Аватар

Ало, донбалона, имам сто процента сигурен източник, е в момента Баждека говори с Макелеле да си завърши кариерата в Левски. Приятели са с Бардон и нашият му говорил за Левски, на края Макелеле проявил интерес и сега нещата са задвижена. 100 % сигурна информация, пишете бързо преди да са се разтресли останалите медии. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]