forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:35 pm 

Хичо не може да играе повече в Левски, блокирал е отвсякъде. По-добре да го продадат. Момчето му се завъртя главата след тея проби в Арсенал и не е същия. Зизов е много добър футболист. Според мен ще се справи в пъти по-добре от Хичо през тази пролет...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:36 pm 
Аватар

Трябва да го продадат , защото се вижда че Хичо иска в чужбина и в Левски е се отпусна прекалено много. Аз си мисля че ако се даде шанс на Жоазиньо той ще покаже че не е по-слаб от Хичо , а Зизов и Киров са прекалено млади все още за първия отбор.

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:37 pm 
Аватар

А Валери на колко стана титуляр? На 17 ако не бъркам... или на 18 там някъде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:42 pm 
Аватар

На 19

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:45 pm 
Аватар

Хичо също има добър шут. Да не връщаме кадри от преките свободни дето наниза. Дузпите ги пропускам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:45 pm 
Аватар

Ха-ха, вижте в www.ГА1.bg клипечето с Вили Вуцов и с Наркоман Диков :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:58 pm 
Аватар

24.05.1914 написа:
Ха-ха, вижте в www.ГА1.bg клипечето с Вили Вуцов и с Наркоман Диков :smt003 :smt003

Как се хранят тия тъпанари :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 12:59 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

:smt005 :smt005

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 1:05 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
24.05.1914 написа:

- " Сега си един елементарен лъжец "
- " Аз ако съм лъжец, ти си елемнтарен глупак "
- " Не,не, кажи му, че е като Стоичков "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 1:06 pm 

24.05.1914 написа:
Morning Glory написа:
24.05.1914 написа:

- "ВИЛИ Е ВЕЛИК" :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 1:08 pm 
Аватар

24.05.1914 написа:
Morning Glory написа:
24.05.1914 написа:

:mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 1:25 pm 
Аватар

Вуцов тотално се изложи :? За кво м беше да ги прави тия циркове и да бяга като някакъв ... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 1:31 pm 
Аватар

С кое се е изложил ? Не става само с камена физиономия и пресконференцкиики.Кур за стереотипа ! Нека има с какво да се забавляваме.И кво има да му обяснява на Другаря Диковня.Каза му квото имаше и си замина :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 1:33 pm 

още не съм гледал интервюто, но мисля си че треньора на Левски трябва да се държи подобаващо...за мен беше изцепка и онова с чорбат...нека ги закрие следващия! ок може като фне да го изкаш, но като човек който ръководи и представляваш отбора трябва да се съобразява!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 1:37 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
още не съм гледал интервюто, но мисля си че треньора на Левски трябва да се държи подобаващо...за мен беше изцепка и онова с чорбат...нека ги закрие следващия! ок може като фне да го изкаш, но като човек който ръководи и представляваш отбора трябва да се съобразява!

Е пусни си го в спорт1 заема централно място въпросното сАбитие :roll:

24.05.1914 написа:
С кое се е изложил ?

А бе я стига - на треньора на Левски не му е работа да се държи така. Да забавно е, но не е в това въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 1:40 pm 
Аватар

Абе да ви еба у соцморалистите! Какво отношение заслужават подлоги като Сашо Диков? Вуцан е пълен клоун, но държанието му спрямо Диков си е напълно адекватно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 1:41 pm 

thegboy написа:
NIKSANA написа:

Е пусни си го в спорт1 заема централно място въпросното сАбитие :roll:

24.05.1914 написа:
С кое се е изложил ?

А бе я стига - на треньора на Левски не му е работа да се държи така. Да забавно е, но не е в това въпроса.

юе гледам повторението на 1:1 от 14:15 и затова не го пускам :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 1:58 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Абе да ви еба у соцморалистите! Какво отношение заслужават подлоги като Сашо Диков? Вуцан е пълен клоун, но държанието му спрямо Диков си е напълно адекватно.

Това, което Вуцов направи, е всичко друго, но не и адекватно. А май забравихте защо точно Вили му е набрал на Диков ? Карат се от сто години двамата, кой е по-голям мошеник, ама сега Вуцов е вече треньор на голям отбор и работата стана дебела.

-----------------------------------------

Каквото и да е на един треньор на Левски не му отиват подобни селски изцепки. Като води Марек - може. (Мнението ми за Вуцов продължава да бъде смесено)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 2:13 pm 
Аватар

Диков всякакъв може да е и всякакъв могат да го наричат защото е никой, а Вуцан като е треньор на Левски има задължението да не излага клуба с действията си. За съжаление освен че е селски клоун е и дребен лъжец и същевременно пълна мишка (въпреки че се опитва да се изкара голям мъжкар). А сега отгоре на всичко се е помислил за голямата работа. За съжаление ще трябва да го търпим известно време тази грешка на природата :roll: Сега остава и треньорски качества да няма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 2:56 pm 
Аватар

Kryten, ти май си пишеш колкото да се намираш в някаква работа? Говори с факти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 3:20 pm 
Аватар

Малко ли примери имаше през годините, най-пресния беше като го сгащиха в дискотеката и вилито от месеци като мишок се крие и бяга от някакъв нормален отговор. Като го питат почва да крачи тежко, да прави нервни движения и започва да сипе несъстоятелни контра-компромати. Най-жалкото е че като гледам на хората по им е приемлив един елементарен селски терикат за тренер на Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 3:27 pm 
Аватар

За мен е непонятно треньорът на Левски да не отговаря на въпрос на журналист, защото последният "е от лит(*кс-етрополе" и е работел в Мултигруп! В последно време имам чувството, че Вили употребява името на лит(*кс-етрополе по-често от това на собствения си отбор, което е неприемливо. Да се надяваме, че ще компенсира тези си изцепки през сезона като треньор, защото иначе просто няма място в Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 3:41 pm 

Сашо Диков е помиярът на българската журналистика. Отношението към него трябва да е като към помияр. Браво Вили, така те искам. не може Диков да пуска компромати непрекъснато и да говори глупости, а после да иска да вземе нормално интервю. Болни мозъци като ГА и Диков трябва да изчезнат по-бързо от футбола ни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 3:55 pm 

Сега да си кажа моето мнение...изгледах интервютата и тн....
1. Кокала ми се стори меко казано странен дръпнат и ..абе антипатичен ми беше тоя човек...нещата ми прозвучаха нещо като "кой е тоя мъри, кой е тоя вуцов...аз преди и след тях ще съм в Левски"..НЕ ГО Е КАЗАЛ НО ТАКЪВ СМИСЪЛ УСЕТИХ АЗ...вярно е че Емил Велев всички знаем, че е част от Левски, но и гореспоменатите треньори са и ми се струва ще бъдат....добра част от историята на отбора...
2. Вили, учудващоза мне говори доста грамотно що се отнасяше за разбирания, подоготвка, отбора... и аз лично съм зареден с положителна емоция, че като треньор ще го бъде... мисля че може да постигнем нещичко с него.. колко голямо ще е , ще зависи и от моментното състояние на момчетата(контузии) както и на късмета(жребии).
3. Вили се държа глупаво що се отнася до Сашо. Не може да се държиш по този начин след като си треньор на Левски. Диков може да е всякакъв, може и да е вярно за мултигруп - нямам информация, но нямаш право да кажеш ти си ЦСКА-р няма да говоря с теб... ами не може така... след като искаш да си нещо се дръж като такова! А че Диков бил подлога и т.н. ..всеки си има мнение аз лично го харесвам вяерно е че често се олива и навлиза в "зоната на здрача" , не мисля че всичко е толкова криво в бг футбола, но поне не се оставя елементарно да му бъдат замзвани очите и се опитва да го рпедстави на зрителите си....пример:
Диков: "Емо вярно ли е това дето Дани каза че се повишил тон в съблекалните след мача с Локо сф"!
кокала: "Не знам, не съм бил там!" (ами къде си бил бе)
Диков: "Е сега глупости говориш...какъв е тоя отговор"
Кокала: "Еми не ти е коректен въпроса!"..
и тук никой не се сеща, че Емил Велев не иска да разкаже какво аджаба се е случило....
С две думи... Вузов май ще бъде добър треньор.. но облика пред камерите трява да си пооправи...!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 3:58 pm 
Аватар

Kryten написа:
Малко ли примери имаше през годините, най-пресния беше като го сгащиха в дискотеката и вилито от месеци като мишок се крие и бяга от някакъв нормален отговор. Като го питат почва да крачи тежко, да прави нервни движения и започва да сипе несъстоятелни контра-компромати.

Е защо мислите му е крив Сашо Диков - просто той най-много го раздухваше тоя случай и за това Вуцан не може да го гледа :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 4:00 pm 
Аватар

qiao zhi написа:
Болни мозъци като ГА и Диков трябва да изчезнат по-бързо от футбола ни...

:!: :!: :!:

На зло куче - зъл прът....вие кво с удоволствие бихте си разговаряли с подобен помияр като С.Д. :?:

Цялото му предаване вчера бе основано на провокации и заяждане ...ще дойдат ли точно в 9, е идват в девет без три минути...ама що идват в девет без три минути, а.....щото знаят, че ние сме тук.....що си със шапка, що си без шапка.....пълна педерастка работа...
Диков е болен човек, психопат, ненормалник, шизофреник, въобще е тотално деградирал и вманиачен, вреден за ЦЕЛИЯ спорт у нас човек......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 4:03 pm 

за мен това са дреболии и аз не се хващам на тях ама ВЪОБЩЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 4:10 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
за мен това са дреболии и аз не се хващам на тях ама ВЪОБЩЕ!

+ 1 :smt006 Дреме ми на гъза от разговорите на Вуцан с някъв доказал се нещастник на контрола... Ако беше на пресконференция, може би щеше малко да ми стане криво, ма тук си се насмях доволно.. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 4:32 pm 

а да и другото детоми направи впечатление..Вуцата каза, че си е харесал още някой дето нямал да е на проби ако дойде...АЙДЕ МУСТАК ВЗИМАЙ ГО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 4:40 pm 
Аватар

Галфона - Диков си заслужава такова, даже и по-гаменско отношение, НО не от човек, който е трениор на Левски и особено, когато знае че ще дават изказванията му по телевизията, нета, радиото.... :smt006 :boisw :smt006

NIKSANA написа:
а да и другото детоми направи впечатление..Вуцата каза, че си е харесал още някой дето нямал да е на проби ако дойде...АЙДЕ МУСТАК ВЗИМАЙ ГО!

Първо с него трябваше да започнем! :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]