forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 5:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 4:44 pm 
Аватар

Хубавите новини се редят една след друга.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 4:47 pm 
Аватар

Изводите за селекцията след 30 юни трябва да се правят. Много от трансферните одисеи са вестникарски спам.

Цитат:
„Все още никой от Левски не е говорил с мен за Георги Христов. Получих само един факс, в който питат къде да преведат 200 000 евро за нападателя. Отговорих, че сумата не ни задоволява, и им забраних да контактуват с играча. Не искам да коментирам подробности около договора на Христов, но пак казвам - той има 3-годишен контракт, от който остават две години. През това време е наша собственост и никой не може да ни го открадне“, добави босът на Ботев.

Левски ще плати 200 000 евро, няма да го краде :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 5:17 pm 
Аватар

САТУРН ИЗПРАТИ ПОКАНА ЗА ГЕОРГИ ХРИСТОВ

Руският Сатурн изпрати официална покана за нападателя на „канарчетата” Георги Христов. Днес в офиса на президента Димитър Христолов е пристигнал с факс другата седмица футболистът да замине в Раменское, където ще премине медицински изследвания. Ако всичко с прегледите е наред, ще се стигне и до официални преговори между двата клуба. В момента Сатурн е 10-ти в първенството на Русия.

„Ще преценим кога точно да изпратим Христов в Русия, за да мине прегледите. Мисля, че това ще се случи в началото на следващата седмица”, коментира босът на „жълто-черните” Димитър Христолов.

Ако се стигне до трансфера на футболиста Христов, има реален шанс да играе в европейския турнир Интертото, в който Сатурн ще играе мачове от втори кръг на 5 или 6 юли.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=46645

--------------------------------------------------------------------------------------
Обаче чух,че Зелето ставал свободен агент :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 5:22 pm 
Аватар

ЙОВОВ ЧАКАЛ ЛЕВСКИ, ДЖАЙЕОБА АУТ ОТ СМЕТКИТЕ НА ВУЦОВ

Христо Йовов категорично не е отказвал на Левски. Нападателят, който е на почивка в САЩ поддържа връзка с човек от ръководството на клуба и е заявил, че ще чака до последно предложението на сините.

„Първото желание на Йовов е да играе в Левски. Той няма да подписва с нито един клуб, преди да види как стоят нещата с нашия отбор. В момента Йовов е на почивка в САЩ. Аз не се чувам с него, но човек от ръководството ме информира. Нито един играч не ни е отказал, просто ние не бързаме”, каза пред Гонг Вили Вуцов.

Треньорът е обеден, че няма да разчита на Екундайо Джайеоба. Нигериецът играе като преотстъпен в Израел, но сините са категорични, че нямат нужда от услугите на нападателя.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=46647

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 5:27 pm 
Аватар

FLAME написа:
ДЖАЙЕОБА АУТ ОТ СМЕТКИТЕ НА ВУЦОВ

Спокойствие... :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 5:37 pm 
Аватар

FLAME написа:

Мълчи си, бе ... кво искаш да стигне до ушите на батя ти ли ? Как разбере веднага ще го облече в син екип :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 5:49 pm 
Аватар

Зависи и от финансовите му изисквания ....

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 6:37 pm 

FLAME написа:
Треньорът е обеден, че няма да разчита на Екундайо Джайеоба. Нигериецът играе като преотстъпен в Израел, но сините са категорични, че нямат нужда от услугите на нападателя.

Не съм вервал, че в Гонг ще напишат Обеден, но е факт :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 6:57 pm 
Аватар

Omraz написа:
FLAME написа:

Не съм вервал, че в Гонг ще напишат Обеден, но е факт :mrgreen:

Видях го, но постнах в оригинал.
Сигурно авторът е пропуснал обяда в преследване на горещи новини. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 7:12 pm 

Дотук само добри новини наистина. Бардон не ни трябва, още по-малко Йовов, еле па Дайо. Дано всички откажат, да видим Батко какво ще направи. Ще бръкне ли за парички или ще върнем Борко Стойчев и ще налагаме Иса? Какво ще направиш, Батко? И на фона на всичкото това ще е пълна перверзия ако станем шампиони и неоспоримо доказателство че у нас футбола отдавна е мъртъв.
Пп: Всъщност има и лоша новина. Ники остава. А това е лошо, защото неговата несъстоятелност придобива плашещи размери, а докато е в Левски, далеч по-качествени играчи, като Жо няма да имат шанс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 7:21 pm 

FLAME написа:

Ако се стигне до трансфера на футболиста Христов, има реален шанс да играе в европейския турнир Интертото, в който Сатурн ще играе мачове от втори кръг на 5 или 6 юли.

--------------------------------------------------------------------------------------

Това са поредните простотии на Христолов! Христов ще подпише договор с Левски!
Пелето вече показа как става това, дори и без знанието и съгласието на отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 10:12 pm 
Аватар

Вуцов зачеркна българите

Старши-треньорът на сините търси само чужди футболисти
Наставникът на Левски Велислав Вуцов заяви специално пред db, че няма да разчита на български попълнения за новия шампионат. Бившият треньор на Калиакра заяви, че в момента от клуба следят определен брой футболисти, които са само от чужбина.

"Вече имаме набелязани няколко футболиста. Ако трябва да съм точен бройката им е някъде около 10 футболиста, които са само от чужбина", заяви Вуцов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 10:54 pm 
Аватар

Мощно африканска вълна...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 11:07 pm 
Аватар

То не че и реално в А група е пълно с добри български футболисти, ама това е друга тема ..

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 11:10 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
То не че и реално в А група е пълно с добри български футболисти, ама това е друга тема ..

Съгласен.. обаче знаем, че най- вероятно чужденците дето ще доведат ще са още по- зле :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 11:16 pm 
Аватар

steisi1914 написа:
FLAME написа:

Това са поредните простотии на Христолов! Христов ще подпише договор с Левски!
Пелето вече показа как става това, дори и без знанието и съгласието на отбора

Аз това го казвах вече де, ама колкото повече се пени Сельо, толкова по-сигурен е за нас Жорето. Днес четох някъде даже, че го заплашвал, че заради това, че отказал трансфер навън, щял да го държи още две години в Ботев... Аз съм 99.99% сигурен, че ще направи първа тренировка за новия сезон със син екип :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 11:18 pm 

shalala написа:
Аз това го казвах вече де, ама колкото повече се пени Сельо, толкова по-сигурен е за нас Жорето. Днес четох някъде даже, че го заплашвал, че заради това, че отказал трансфер навън, щял да го държи още две години в Ботев... Аз съм 99.99% сигурен, че ще направи първа тренировка за новия сезон със син екип :smt002

не съм чела всичко, прекалено много мнения са :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 12:11 am 
Аватар

Black Jack написа:
Ако трябва да съм точен бройката им е някъде около 10 футболиста, които са само от чужбина", заяви Вуцов.

10 провала x 30 000 хипотетично, да са, да кажем, свободни всичките + за агенти = 300 000 за комисиони, на ръка на футболистите, Да кажем, идват 4-ма от тях - 120 000. Евро. Христов - 200 000, капарирането само. Още некой лев на него да гелосва причесчица на Витошка и да кара некое гъзарска 5-чка, станаха мин. 360 000. Айде да почваме да ги събираме, че складовете в Шотландия са изпранени от "погледа". Отиваме на анестезия.... Не смятам Гонзо изобщо, Йовов, или Юруш... :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 10:56 am 
Аватар

Цитат:
Левски преведе 200 бона в БФС за Георги Христов
Последна редакция: 30.05.2008, 01:39
Публикуване: 30.05.2008, 01:34

От в.Топспорт
Размер на шрифта: a a a
Парите внесени заради огромните дългове на "канарчетата"
Шефовете на Левски вече са превели 200 000 лева за Георги Христов. Парите са внесени в касата на БФС, тъй като поради огромните дългове на „канарчетата" всичките им сметки са блокирани.

Посочената цифра е заложена като клауза в договора между Марица и Ботев, които държат поравно правата на нападателя. Това е минималната сума, срещу която всеки клуб може да откупи Христов дори и без съгласието на шефовете.

Таранът е признал, че е подписал предварителен договор с Левски, за което „Топспорт" първи съобщи. Вчера обаче в Ботев пристигна покана Христов да пътува за медицински прегледи в руския Сатурн.

Деееба, за съжаление новината е от тъпспорт, не от гонг, ама пак е яко, ако така му го натаралянкаме на Митьо- селския ще умра от кеф.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 11:07 am 
Аватар

Черно море поиска Деко

Черно море има интерес към халфа на Левски Миро Иванов. До трансфер обаче може да не стигне заради високата цена на футболиста. Деко е оценен на 250 000 лева.

:smt026

Айде да сваляме на 0.00 лв......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 11:09 am 

Cherno More sa poiskali nie da im prevedem 250 hilki i togava mogat da si pomisliat dali da vzemat portugalski miro ivanov ot brazilia :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 11:12 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Cherno More sa poiskali nie da im prevedem 250 hilki i togava mogat da si pomisliat dali da vzemat portugalski miro ivanov ot brazilia :smt003

Малко са, не стигат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 4:14 pm 
Аватар

Цитат:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=46721
Дано този дето го е харесал Борето да не е на неговата възраст...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 4:42 pm 
Аватар

БАРДОН: ВИДЯХ СЕ С ВУЦОВ, НО НЕ СЪМ СИ ПРОМЕНИЛ МНЕНИЕТО

Французинът Седрик Бардон вече се е видял с Велислав Вуцов. Треньорът на Левски е посетил сутрешната тренировка на Бней Йехуда, но двамата не са обсъждали бъдещето на футболиста.

„Ще се видим по-сериозно след мача ми утре. Не съм си променил мнението, ако отборът ми се спаси от изпадане, едва ли ще се връщам в България. Имам един мач, който ще реши моето бъдеще”, заяви пред Гонг Седрик Бардон.

„Ако не изпадне отборът ми, няма смисъл да се връщам в България. Честно казано, не знам какви уговорки имат ръководствата на двата клуба”, продължи французинът.

Халфът смята, че Велислав Вуцов е започнал да прави нов Левски с по-различен характер.

„Не познавам лично новия треньор на Левски. Чувал съм добри неща за него. Не съм предлагал нищо на Левски. Емил Велев беше при мен и ме попита за един мой съотборник. Казах му, че може да помогне на Левски. Става въпрос за централен защитник, който се казва Милан Мартинович”, допълни Бардон.

Полузащитникът логично не поиска да сравнява Мартинович с Игор Томашич. „Игор, освен много добър футболист, е и мой приятел, но и другият /Мартинович/ също е много добър състезател. Двамата са различни като играчи.”

„Честно да ви кажа сега си мисля само за почивката, която ми предстои. Искам да се прибера във Франция. Сезонът беше много дълъг. Тежък от психическа и физическа гледна точка. Когато се прибера вкъщи при жена си, ще говорим за бъдещето. Сега държа да мине този мач и да си почина”, завърши по телефона от Тел Авив Седрик Бардон.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=46725

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 4:46 pm 
Аватар

Е то като видиш Вуцов какво да си промениш в мнението ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 5:09 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Е то като видиш Вуцов какво да си промениш в мнението ?

Най-много да ти се отяде агнешко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 5:15 pm 
Аватар

Тихо бе, поплювко, гад, бляд, калпазанин... :twisted: потребител маде ин бг :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 5:30 pm 
Аватар

Ей, Кинг Конг :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 5:33 pm 
Аватар

На РелефАт брат му :smt006

ПП
Черно море привлече Георги Илиев, отказа се от Деко :smt011

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 6:38 pm 
Аватар

Black Jack написа:
ПП
Черно море привлече Георги Илиев, отказа се от Деко :smt011

ееех , тъкмо си помислих че е възможно поне един обнадеждаващ трансфер да има това лято ... :(

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]