forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Окт 28, 2025 2:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 777 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 7:36 pm 
Аватар

И аз тва разправям...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 8:44 pm 
Аватар

Липсва ми включването на NewBalance с разяснения колко и какви хора се понасяме към Герена в ранния следобед на съботния ден :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 8:52 pm 
Аватар

Верно, кво става с баланса?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 8:54 pm 

Няква вероятност да се съберем някои на стрийт бара в Студентски и да се понесем към Герена?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 8:59 pm 
Аватар

hitman написа:
Няква вероятност да се съберем някои на стрийт бара в Студентски и да се понесем към Герена?

Ко рьечи?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 9:03 pm 

Shakespirt написа:

Не стана ли баща..? Това ме подсеща, че и Черния Джак скоро май трябва да става баща :) :wink: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 9:05 pm 

Момчето е добре,не го мислете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 9:21 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
hitman написа:

Ко рьечи?

Това е същият,който искаше да го водиме на Герена в мача срещу Велбъжд-Локо-Юве :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 9:24 pm 

Тц, това беше andrean :smt003 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 9:49 pm 

WTF?!?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:14 am 
Алкохол + Наркотици = НЕ,НЕ,НЕ !

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:24 am 

Ходи ми се на мача с Ватманите, ама зора ми е, че в Габрово от 4 години търся да открия ръководство на фен клуб от нашия град да видя как седят нещата със записване и нищо ... пък гледам по мачовете се веят знамена на Фен клуб Габрово ... , ако някой знае нещо може да ми помогне ще черпя, че не върви сам да вървя на мач ... Благодария предварително! Само Левски ! :lsfc1 :lsfc4 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 8:20 am 
Аватар

Хората с чорбарското мислене също мислим да ходим :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 9:59 am 
Аватар

Smash ThE ReDs написа:
Shakespirt написа:

Не стана ли баща..? Това ме подсеща, че и Черния Джак скоро май трябва да става баща

Tва ясно, ама съвсем спря да пише... а Блеки май че май месец му беше термина :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:31 pm 
Аватар

:smt006 Жоазиньо, Живко, Рабех, Бистрон... загазваме...
Цитат:
Рабех пак шокира ''Герена''

Най-класният защитник на Левски Юсеф Рабех отново шокира "Герена". Мароканецът получи травма по време на тренировка и със сигурност отпада за дербито с Локо (Сф), което е в събота от 15:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Рабех е получил разстежение в бедрото, като според първоначални данни не е толкова тежко. Очаква се мароканският защитник, който напоследък започна да навлиза в оптимална форма, да се върне на терена за гостуването на Литекс следващата седмица.
Травмата на Рабех ще затрудни много треньора на "сините" Емил Велев в определянето на титулярите в отбрана за мача с Локо (Сф). Специалистът ще бъде и без Живко Миланов, който също е с контузия, а чехът Давид Бистрон наскоро се възстанови от травма и все още не е в оптимална форма. Най-вероятно Велев отново ще заложи в стартовата единайсеторка на Шакиб Бензукан, а дупката, оставена от Рабех, ще бъде запълнена с Йордан Милиев.
Както е известно, Велев няма да може да разчита в събота и на най-острия си нападател Жоазиньо, който наскоро претърпя операция. Добрата новина за наставника на "сините" е, че бразилецът започва леки тренировки от днес.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:38 pm 
Аватар

Данчо Милиев на мен ми харесва, 1 мач почивка за фалафела.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:43 pm 
Аватар

Аз във Варна като видех Бензукан как започна да се превива от болки на терена и замръзнах просто...вече бех готов да го отпиша за футбола :? Дано най-сетне е оставил контузиите зад себе си и най-вече да се върне на старото ниво...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:43 pm 

Morning Glory написа:
Данчо Милиев на мен ми харесва, 1 мач почивка за фалафела.

Милиев е яко зле , дано играе Виктор :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:44 pm 
Аватар

antonatan написа:
Хората с чорбарското мислене също мислим да ходим

Препоръчвам да посетите мача в Града на орките - там доволно може да си смятате, пресмятате и обсъждате кой, с кого и как трябва да завърти далаверата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:44 pm 
Аватар

Абе фалафела си е класа, заеби ти Милиев, като го разнесат локото неколко пъти напред-назад или вкарат някой гол, Милиев нема да е виновен изобщо. То остана ли некой отзад? Късмет ще е, ако ни вкарат само 1 гол.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 12:47 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Абе фалафела си е класа, заеби ти Милиев, като го разнесат локото неколко пъти напред-назад или вкарат някой гол, Милиев нема да е виновен изобщо. То остана ли некой отзад? Късмет ще е, ако ни вкарат само 1 гол.

Дебелият фалафел е изключително муден и разконцентриран от началото на тоя полусезон, така че и мен да ме пуснат в защита, няма да е много по-различно. Тука ме подсети горе момчето за Виктор Генев, него го забравих, а ми се струва стабилка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 1:19 pm 
Аватар

САВелев просто отново прилага своя специалитет - психолическите игри и заблуда на противника. Рабех ще играе :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 1:23 pm 
Аватар

Ебахти кого заблуждава, дето си знаеме и кътните зъби с всички отбори :lol: Голеееееемата тактика :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 1:30 pm 
Аватар

срещу тия рендета траа пуснем според мен вейките - зе, филип, тасевски, пичо. оттам фалчета, центрирания и бам гол. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 1:46 pm 

knave написа:
срещу тия рендета траа пуснем според мен вейките - зе, филип, тасевски, пичо. оттам фалчета, центрирания и бам гол.

Да, пичо с глава, в нашата врата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 2:00 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Първолет Стаматов написа:

Дебелият фалафел е изключително муден и разконцентриран от началото на тоя полусезон, така че и мен да ме пуснат в защита, няма да е много по-различно. Тука ме подсети горе момчето за Виктор Генев, него го забравих, а ми се струва стабилка.

В подкрепа на думите ти, Рабех и Минев като двойка централни във Варна НЕ взеха нито една висока топка от ъглов или фаул в нашето нак. поле.
Милиев и Генев имат предпоставката да станат добри централни защитници, за разлика от Рабех, който НЕ иска.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 2:01 pm 
Аватар

hidden767 написа:
knave написа:
срещу тия рендета траа пуснем според мен вейките - зе, филип, тасевски, пичо. оттам фалчета, центрирания и бам гол.

той винаги е на стена именно поради тази опастност :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 2:01 pm 
Аватар

Цитат:
ВЕЛЕВ: АПТЕКАТА БЕШЕ ЗАТВОРЕНА, НЕ СЪМ НАМЕРИЛ ЛЕК ЗА ПРОПУСКИТЕ

Emo The Special One Capello - The Bone наказва отново :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 2:21 pm 

knave написа:
hidden767 написа:
knave написа:

той винаги е на стена именно поради тази опастност

Не, просто е един от високите. Над 1.70 е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 2:46 pm 
Аватар

Цитат:
ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, А група, 21 кръг

НАЙ-ВАЖНИТЕ ФАКТИ
*Това ще е мач №114 между двата тима в А група. В досегашните 113 Левски има 66 победи, Локомотив София - 21, а 26 двубоя са завършили наравно при голова разлика 209-102 за сините.
*Левски отстъпи първото си място в класирането след равенството 0:0 с Черно море. Това бе първа грешка на сините през пролетта, като преди това тимът на Емил Велев не бе изпускал точки от 1:1 срещу лит(*кс-етрополе в 11-ия кръг.
*Равенството във вечното дерби е и единствената грешна стъпка на Левски у дома (на практика тя бе направена на неутрален терен - „Васил Левски"). Заедно с лит(*кс-етрополе сините са най-убедителният домакин - 28 точки от 9 победи и 1 равенство. Левски обаче е с по-добра голова разлика от червените в тези двубои - 24-4 срещу 20-3.
*Локомотив София записа пет поредни победи през пролетта и е само на една точка зад третия Литекс. Железничарите са и най-резултатният отбор след подновяването на първенството със 17 реализирани попадения.
*Локомотив спечели предишните си две визити, вкарвайки осем гола - по четири на Пирин и Ботев. До гостуването в Благоевград обаче софиянци не бяха печелили навън от първия кръг - 1:0 срещу Миньор в Перник.

ФОРМА
Левски
1. Последната домакинска загуба на сините на „Герена" датира от миналия сезон, когато Локомотив София спечели с 1:0 в 28-ия кръг. Оттогава Левски има 11 мача без поражение на своя земя.
2. Левски е на трето място в класирането за моментна форма - 5 победи и реми в 6 мача и голова разлика от 10-3. Локо Сф има същия актив, но по-добра голова разлика: 17-1
3. Сините са допуснали гол само в шест от 20-те си мача дотук.
4. Левски е допуснал само веднъж повече от един гол в домакинствата си през сезона - при успеха с 3:2 над Вихрен.
6. Левски получава гол средно на 180 игрови минути. Сините са с най-добрата отбрана в елита с десет инкасирани попадения.
7. Футболистите на Велев са отправили 114 точни и 130 неточни изстрела в 20-те си мача досега. Локомотив София има един точен повече - 115 и 111 неточни.
8. Само Литекс (108) и Локо Сф (118) са изпълнили повече корнери от Левски - 110.
9. Левски е най-опасен в началото на мачовете - 12 от общо 34-те гола на тима са вкарани до 20-ата минута. В първия и последния половин час на срещите си сините са реализирали общо 25 попадения.

Локомотив София
1. За петте пролетни кръга Локото вкара повече голове (17), отколкото успя за цяла есен (13). Железничарите бележат средно на всеки 26 минути и половина през пролетта.
2. Двубоите на Локомотив най-често завършват само с един отбелязан гол (7 пъти).
3. Локомотив все още не е спечелил нито един двубой, в който съперникът е повеждал в резултата.
4. Железничарите са най-успешният отбор в А група в мачовете срещу Топ 5. Те записаха победи над Левски и Литекс, равенство с лит(*кс-етрополе и загуба от Черно море.
5. Едва в пет от 20-те мача с участието на Локомотив и двата тима са успявали да се разпишат.
6. Най-голямата загуба на железничарите в А група е срещу Левски (0:8 през 1994 г.)
7. Локомотив е лидер по получени червени картони през сезона - шест, заедно с Ботев и Вихрен.
8. Железничарите са третият най-груб отбор в елита с извършени 411 нарушения. Повече имат само играчите на Миньор (439) и Сливен (420).
9. Играчите на Локомотив са вкарали 11 гола с глава - един по-малко от лит(*кс-етрополе и равен брой с Левски и Литекс. Те са лидер и по точни удари през пролетта - 38 в пет кръга.
10. Локомотив изявено е най-опасен между 60-80 минута, когато е отбелязал 11 от 30-те си попадения до момента. Всъщност, 19 от всичките голове на железничарите са след 50-ата минута.

СЪДИЯ
Николай Йорданов (София)
*Йорданов ще ръководи 81-ия си мач в А група. Дебютът му е на 17 октомври 1999 г. в двубоя Литекс - Берое (2:0). Той бе съдия на този сблъсък и през миналия сезон.
*Това ще е 12-ят му мач през този сезон. Той реферира на Локо София преди два кръга - при успеха с 2:0 срещу Вихрен. Йорданов бе арбитър и на столичното дерби между железничарите и Славия (0:1).
*Йорданов е водил и два мача на Левски този сезон - успеха с 1:0 над Локо Мездра (изгони Рабех) в осмия кръг и отложения мач с Черноморец (2:2) от третия кръг. Заради непоказан червен картон в него на вратаря на бургазлии Чворович той си навлече гнева на сините и бе извън нарядите в три кръга от А група.
*До този момент през сезона е вдигнал 71 жълти и 3 червени картона.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 777 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]