forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 12:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 416 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 10:29 am 
Аватар

П.с. Китайче, ти да не си син на баткоф- путката бе?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 10:53 am 
Аватар

qiao zhi написа:
И защо ще им пържиш вратлетата? Защото са по-умни от масата и защото осъзнават неща, които батковците не могат? Като например това, че трябва да спечелим мача с Литекс на всяка цена, а скандирания за Мъри влияят зле на самочувствието на сегашния треньор на Левски, което съответно рефлектира и върху играчите!
За едно се радвам - Батков каза, че докато е президент, Мъри няма да помирише Герена. Викайте си каквото искате, аз ще подкрепям отбора на Левски и треньора на Левски. Защото ако паднем от Литекс - сбогом първо място ---> сбогом сигурно влизане в Шампионска лига догодина ---> някой друг влиза вместо нас ---> този някой прави мега супер селекция ---> този някой отбор става хегемон...

Осъзнайте добре, че тази година е може би най-важната в най-новата история на българския футбол! Който стане първи, дръпва страшно много пред останалите, защото, както вече знаете, шампионът играе направо в 3 кръг, поставен е и играе срещу нещастни отбори (от страни след 16 място в УЕФА класацията). Ако случайно отпадне, българският участник ДИРЕКТНО ВЛИЗА В ГРУПИТЕ НА УЕФА, които от своя страна стават с по 4 отбора играещи на разменено гостуване.

Така... Ако на някой идиот му се иска Литекс или прасетата да станат шампиони, то или е олигофрен или е фен на Мъри (бъзикам се, сега вземете ме баннете :smt003 )...

Отиваме, подкрепяме Левски и Кокала (който и мен много ме дразни, но той е начело и не е точно сега момента да му подливаме вода - поне до зимната пауза да изчакаме) и след края на мача, който не го е срам да си вика "Мъри". Мъри, дето чичо Митко специалиста с юношите му взе Суперкупата... Ама айде да спра с фактите, че ще вземат да ме баннат...

Много правилно. Дори да не ни се иска трябва да се даде шанс на кокала, аз мисля, че има шансове да се справи. Отиваме и викаме за Левски, тряа ни победа в тоя мач, останалото е без значение. За Мъри съм единствено, когато диктора му каже името след състава на селтаците, да му отдаде нужното уважение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 10:54 am 

Не съм му фен, пълен кретен е. Но ми посочете негова алтернатива, за да мога да кажа - да, ето тоя ще е по-добър президент от Батков. Сега дето го пишат това за ТИМ - ако тея купат Левски, жална ни майка. Предпочитам Батков пред Химимпорт мутрите... И ебати тънката пропаганда - шели да докарат Мъри и Наско, веднага почвали Раковски (това второто няма да стане в близките 2 години).

Така е много лесно да се плюе и да се говори на изуст. Защото не осъзнавате, че може да станем по-зле и от лит(*кс-етрополе. Погледнете им базата! Не е инвестиран и 1 лев там. Предпочитате да се вземат 6 играча за 3 млн евро или да се инвестират половината в базата и юношите?

Батков е неадекватен на моменти, правил е много грешки. Последната е с Вуцов и Кокала. Искам Абрамович да ни вземе ама не става. Кажете ми алтернатива на Батков и тогава ще ви кажа дали искам да остане или не...

Предпочитам Батков 100 пъти пред ТИМ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 10:58 am 

Kryten написа:
C.C.B. написа:
Momo_Levski_1914 написа:
това е взето от донбалон :|

Спортал :smt006

Тема спорт :smt006

http://donbalon.eu/news23778.html :lol:
докато гонг не го съобщат, не вярвам :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 10:59 am 
Аватар

По същата логика можеш да кажеш, че източникът е forum.levski.com

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:04 am 
Аватар

става въпрос за 20% от ацийте....което не много....едва ли ще имат решаващ глас в управлението...
а какво пречи на батко...да ги вземе.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:05 am 
Аватар

Не съм убеден че ако чорни си продаде акциите, то батков ще има някаква работа тук

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:08 am 
Аватар

Ultra*Support написа:
qiao zhi написа:
И защо ще им пържиш вратлетата? Защото са по-умни от масата и защото осъзнават неща, които батковците не могат? Като например това, че трябва да спечелим мача с Литекс на всяка цена, а скандирания за Мъри влияят зле на самочувствието на сегашния треньор на Левски, което съответно рефлектира и върху играчите!
За едно се радвам - Батков каза, че докато е президент, Мъри няма да помирише Герена. Викайте си каквото искате, аз ще подкрепям отбора на Левски и треньора на Левски. Защото ако паднем от Литекс - сбогом първо място ---> сбогом сигурно влизане в Шампионска лига догодина ---> някой друг влиза вместо нас ---> този някой прави мега супер селекция ---> този някой отбор става хегемон...

Осъзнайте добре, че тази година е може би най-важната в най-новата история на българския футбол! Който стане първи, дръпва страшно много пред останалите, защото, както вече знаете, шампионът играе направо в 3 кръг, поставен е и играе срещу нещастни отбори (от страни след 16 място в УЕФА класацията). Ако случайно отпадне, българският участник ДИРЕКТНО ВЛИЗА В ГРУПИТЕ НА УЕФА, които от своя страна стават с по 4 отбора играещи на разменено гостуване.

Така... Ако на някой идиот му се иска Литекс или прасетата да станат шампиони, то или е олигофрен или е фен на Мъри (бъзикам се, сега вземете ме баннете :smt003 )...

Отиваме, подкрепяме Левски и Кокала (който и мен много ме дразни, но той е начело и не е точно сега момента да му подливаме вода - поне до зимната пауза да изчакаме) и след края на мача, който не го е срам да си вика "Мъри". Мъри, дето чичо Митко специалиста с юношите му взе Суперкупата... Ама айде да спра с фактите, че ще вземат да ме баннат...

100% подкрепям!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:22 am 

Ювентус не беше ли собственост на ТИМ? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:37 am 
Аватар

Momo_Levski_1914 написа:

:smt005

Не бе, бъркаш, мои са! :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:38 am 

Momo_Levski_1914 написа:

За различни неща говорим, едното е италианския TIM - Телеком Италия Мобайл (и не са им собственици, а спонсори, или поне бяха), другото са български мутри, в момента действащи вече с "бели якички" :mrgreen:

Между другото, преди няколко години Батков си продаде авиокомпанията (Виаджо) на ТИМ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:44 am 

ясно, мерси много :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:48 am 
Аватар

Кур за всички мутри

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 12:19 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=57149

3 мача без Жо се очертава много тежко изпитание :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 12:20 pm 
Аватар

MiniGonzo написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=57149

3 мача без Жо се очертава много тежко изпитание :|

3 мача Хичо :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 12:24 pm 
Аватар

абе в грешка ли съм или не помня Хичка-мекичка някога да е получавала картон?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 12:25 pm 
Аватар

knave написа:
абе в грешка ли съм или не помня Хичка-мекичка някога да е получавала картон?

Я има 3 в кариерата си, я не

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 1:30 pm 
Аватар

възпитан и добър по душа...как да му вдигнеш картон... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 1:34 pm 
Аватар

3 мача без Жо = 3 мача Хичо = 3 литра бира преди всеки мач или 3 години по- малко живот... :smt006

П.с. Блеки, аватарът ти... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 2:02 pm 
Аватар

GENE-66 написа:
Ultra*Support написа:
qiao zhi написа:

100% подкрепям!!!

Добре де, има нещо вярно това, че като влезеш в ШЛ автоматично ти се качват доста акциите :mrgreen: , обаче чак пък толкова део го изкарвате - хегемон и т.н. Нали ние влязохме в ШЛ, в може би най-доходоносната група и кво ? Кур - две години по-късно ни тупат Бате, Вихрен и Локомотив ...

Малко пресилено ми се струва това с хегемонията на тазгодишния шампЕон :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 3:04 pm 
Аватар

LSFC написа:
Мачът е изместен за 17ч :smt006

ПОСЛЕДНО ЛЕВСКИ – ЛИТЕКС ОТ 18 ЧАСА :smt006

Цитат:
Комитетът за организиране на състезания при БФС официално информира спортната общественост, че срещата за първенство на А група от VІІ кръг между Левски и Литекс ще се играе по програма на 27.09(събота) 2008 г. от 18.00 часа на стадион “Георги Аспарухов” в град София.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=57211

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 3:39 pm 

Добре бе, дееба и простотията нашенска :smt006
По белия свят правят програмите за 2 години напред и не мърдат нищо,
а както знаем ги гледат по телевизиите на няколко континента,
а ние тук едвам се събираме 10 000 човека на някое дерби и се
прави всичко възможно и малкото мазохисти, които все още
ходят по мачове да са максимално дезориентирани :!: :smt006

Мачът по програма и толкова :!: Къде си бъркат като ги съставят бфс, бнт
и други путьовци :!: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 3:43 pm 
Аватар

отново оправете часът в заглавието...може доста народ да се заблуди..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 4:12 pm 

Така или иначе пак се влиза в последния момент :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 4:23 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:db494ea0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 4:34 pm 

мачът ще си е от 18 часа казаха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 12:52 am 
Аватар

Kryten написа:
Black Jack написа:
Аз пък не знам на вас какво ви стана?!? В този мач Мъри е враг на Левски! А всеки враг на Левски трябва да бъде хранен! Или най-малкото поне да не бъде споменавано името му!

А за Сашо Александров мощни курсани ли трябваше да раздаваме? Между другото в А сектор резидентния луд дето
цял мач псува и му се чува гласа във В, го храни и сашо и гонзо цял мач

Не знам дали е правилния пример и дали е било наистина така, но съм чувал, че Гиби като бил в цеца и излизал срещу нас агитката викала "Гиби, Гиби, върни се " или нещо подобно. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 2:21 am 

Лукойл и аз ще се радвам да ни купят. За Божков не съм много съгласен. Както не съм съгласен с това, че Батков не е искал да задържи Топузаков (Мъри го изгони), Томашич (искаше ново предизвикателство) и Бардон (жена му не искаше да живее в България. Мъри изгони и Бабангида, Коприваров. Той пожела Йовов и Мечо да бъдат продадени... И пак Мъри вече 4 години дори не взима резерва на мегалюбимеца си Живко Миланов, който според мен е един от най-слабите бекове в историята на Левски. Това е най-псуваният от мен футболист в моя живот. На второ нясто е Мечо. Но на Мечо поне и съм му пляскал и съм му се радвал, ама на тоя цървул Живко само да му се изсмея някой път, иначе само псувни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 6:57 am 
Аватар

Как не ви писна да плюете по Живко само...верно, че напоследък няма как да гледам мачове на Левски (1-2 от началото на сезона) и не знам как се представя, но факта е един - счупи ли от ритане оная маймунка Роналдиньо? А, а? Без повече коментари :smt006

Иначе съм "за" негова алтернатива на десния бек. Тъкмо ще има повече поводи да проявява качества и съответно да наследи легендарния прякор "Втора хирургия" (не помня от кого, но баща ми беше разказвал...) :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 10:43 am 
Аватар

2 или 3:1 за наще. Почваме загрявка за шошоните :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 416 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]