hidden767 написа:
Пък аз си мисля че да се заблуждаваме така че сме надигравали Вердер в мач, в който те ни смачкаха, не ни дадоха да разиграваме топката, с пресата си ни принудиха да я изритваме от вратаря към нападателя, владееха доста по-уверено от нас и с чисти разигравания по земя, а не с карамболи, достигнаха до 2 100% ситуации + още няколко критични, докато ние не се виждаше как можем да достигнем до повече от поредното центриране или опит за далечен удар, не само не ни е от полза, ами е и доста вредно. Също така, лит(*кс-етрополе макар и тактически неграмотно, игра доста агресивно и достатъчно силно, за да победи повечето отбори в България. За съжаление, макар на стила на лит(*кс-етрополе е адски лесно да се противодейства дори от тбор с по-слаби индивидуалности, но научени на тактика и с добра физическа подготовка, у нас такива отбори няма. Най-важното във футбола - пресата, припокриването и движението без топка , не го видях дори от нас срещу Вердер, така че какво остава за другите отбори в Бг. Напълно нормално е когато играят два тактически неграмотни отбора, по-агресивният да спечели. Реално лит(*кс-етрополе не са изгубили почти нищо от предния сезон, освен един Петре, с който си отиде и част от класата им. Другият класен футболист, когото загубиха, е защитник и това няма да се отрази чак толкова на играта им. Това което показахме срещу Вердер никак не ми вдъхва оптимизъм, че сме по-добри в момента от тях. Реално, ако играем с тях в близките дни, мача ще протече доста тежко - опити за разиграване и натиск от наша страна, но без нужната острота, поради липса на класа, те ще разчитат на контри, и на игра на границата на допустимото. Хиксът би бил най-вероятния изход, освен ако драстично не подобрим играта си. Наистина най-добре е за футбола и чисточовешкия морал този отбор да спре да съществува, или поне да мине през чистилището на регионалните групи, но това няма да стане, така че колкото и да ги мразим нека спрем да предричаме края им, и после да си ръкопляскаме как сме казали нещо смислено.
А какво стана с предвижданията ти , че Мъри + Трансферната политика на Литекс ще доведе до нечувани успехи във всички междуконтинентални турнири, милиони титли и зашеметяваща игра?
Чорбата са ужасно слаби, но това няма никакво значение, защото те така или иначе няма да довършат това първенство. А Вердер е от най-силните отбори в момента и може ние да не сме ги надиграли, но играхме достойно, дори и когато на терена бяха почти само твърди резерви. Ако влезем в групите на ШЛ хващам бас, че ще запишем точки , защото все ще има един отбор по-слаб от Вердер. А "ако влезем" единствено защото при директните елиминации всичко е възможно. Иначе прогнозата ми за мача сряда започва от 4:0 нагоре. Всичките ми познати левскари са доволни от това, което видяха срещу Вердер, единствено в тоя форум некви фенчета на ФК Мъри Стоилов говорят, че сме играли слабо.