forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 9:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:21 pm 
Аватар

И по-малко чалготеки, по-малко чалготеки.....
И по-малко манекенки, по-малко манекенки.....
И по-малко лимузини на 18-годишни пишльовци......
:smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:22 pm 

Този палячо Христов какви глупости бил говорил по адрес на публиката майка му дееба . Не се ли вижда ква мърша е един удар няма във вратата и се отваря. Ай да си ходи в Пловдив и Минев с него да го взима :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:24 pm 
Аватар

interSAN написа:
Този палячо Христов какви глупости бил говорил по адрес на публиката майка му дееба . Не се ли вижда ква мърша е един удар няма във вратата и се отваря. Ай да си ходи в Пловдив и Минев с него да го взима :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Кви глупости е говорил? Иначе в 3 часа по К3 ще дават посрещането :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:24 pm 
Аватар

Boyo написа:
Проблемът не е толкова в качествата на играчите, а че са насрани в най-важния мач. Страхът от провала им покафени гащите и логично провалът дойде.

Иначе с тея играчи БАТЕ требваше да им сложим петица, виж после в групите ...

Разбира се, че проблема е качествата :smt006 БАТЕ и Тампере ни биха точно с качества - издържливост и сила !
Ако не си забелязъл вчера последните 10 минути БАТЕ атакуваше с 10 човека, ние се защитавахме с 11. Всичко това е плод на физическата издържливост (подготовка) на даден отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:26 pm 

subata написа:
Всичките сайтчета се изреждат да сипят пумия върху нас.Един голям КУР за всички тях.Най-вече разбира се за ДБ и спорт1.Да измрът в адски мъки всичките :idea:

Очакваше се, а помията тепърва започва да се сипе, това е още нищо...
Ебаси колко куц ден ще е днес не е истина...
Добре че утре пак ще отскоча до морето да се откъсна малко от всичко... :(

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:27 pm 

Тия футболисти трябва да ги подложат на строг режим и тренировки.И няма да е зле,ако някой от време на време им пуска по някое филмче за Гунди и другите сини икони,защото май повечето в нашия отбор не знаят какво е да си Левскар.По-добре да бяхме пуснали 11 човека от онези,които отидоха в Борисов да подкрепят Левски.Може да не са по-добри,но със сигурност имат много по-големи сърца от малодушните лигльовци,които "защитаваха" синята(в този случай жълта) фланелка.

Върнете се в началото
 Профил  

не не това беше не заради физическа подготовка просто разбраха че са отпаднали и се отказаха,което е странно предвид това че имаше 10 минути до края.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Срам ме е. Сърцето ми плаче.
Цялата преса ни се подиграва. Всички ни се смеят. Този отбор, с тази игра - хак да им е. Жалко за святото име ЛЕВСКИ.
Не искам да играем в УЕФА - ще ни направят за още по-голям смях...

Иначе:
Всички, които кълнат - да им се върне стократно! Господ вижда всичко.

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

interSAN написа:

Какво е казал :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:29 pm 
Аватар

subata написа:
Всичките сайтчета се изреждат да сипят пумия върху нас.Един голям КУР за всички тях.Най-вече разбира се за ДБ и спорт1.Да измрът в адски мъки всичките :idea:

Е айде сега. Като станаха глупостите около лит(*кс-етрополе преди два месеца, беше същото. Това им е работата на тия сайтчета.
А, аз отново с нетърпение чакам поредната статия на ГА.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ivan63 написа:
Да ебеш,по-добре да си бях седял още на морето,да не го бях гледал този мач,да не си бях взимал вестници,големият шамар го изядохме на Герена,сега го довършиха до степен позор някакви пухльовци-хибриди между путьо и мухльо.Отбор носещ името на Апостола,създаден да възпитава в морал и човешки ценности,публика не предала се при комунистическо робство,при смяна насилствена на името -Витоша,Динамо,при насилствена гавра с обединение с милиционерския отбор Спартак и сега собственост и управляван от комунисти,доносници и всякакви лизачи......Левски беше силен когато бе цивилен,върнете старият любим отбор
Аз и без друго много рядко съм извикавал името на футболист,откакто гледам мачове единици са тия имена,така че да си дават интервюта,да си слагат шарени татуировки,да ебат мадами с по две путки,Батков да си купи негоният вестник Дума,да ги прави печетари,книговезци,метачи и всички,с все управниците да се махат,те въобще не ме интересуват,само Левски

Вън! Трябва да си взимат куфарите, гребенчетата и цветните обувчици и да палят, щото са лекета.
И единственото, което можем да направим е да викаме за Левски.
Чашата преля още първия мач и търпението на голяма част от хората стигна границата...

Върнете се в началото
 Профил  

Като видях , какви отбори са във 2ра и 3та урна , повечето са горе-долу преодолими и ми се доплака момчета, а Батков да се маха , добре беше Наско уредил Лукойл да ни купят , ясно е , че трябват и юноши , но го видяхме юношата Хичо , Миланов какво направиха , никаква тактическа грамотност от тяхна страна , който гледал Рони по ТВ-то показва някакви финтове , който не е гледал ,а е бил по ЧАЛГОтеките само търчи напредИ ! :smt006
А най-лошото , е че след този срам хем ме боли , хем се опитвам да подкрепя отбора , но вълна от подигравки ,отново се изправя не само пред мен , а пред всички нас и то най-вече от онези долни прасета , но ние винаги сме БИЛИ САМИ СРЕЩУ , ВСИЧКИ и така ще си остане , не ни трябват комунистическите "братовчеди" ! Да си призная единственото нещо което ме крепи сега е ЛЮБОВТА МИ КЪМ ЛЕВСКИ И ОМРАЗАТА МИ КЪМ лит(*кс-етрополе ! Глупаво би било , да се иска от нас да продължим да подкрепяме отбора и то след втора такава издънка в рамките на 2 години , но ..... аз бих го направил , заради името ЛЕВСКИ, защото колкото и да ми е взел този отбор ми е дал поводи за радост в хиляди пъти повече !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:30 pm 

Black Jack, да ти я напиша ли аз, та да не губиш време да чакаш...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:33 pm 
Аватар

Black Jack написа:
subata написа:

Е айде сега. Като станаха глупостите около лит(*кс-етрополе преди два месеца, беше същото. Това им е работата на тия сайтчета.
А, аз отново с нетърпение чакам поредната статия на ГА.

Пфф кво ще го чакам, тоя мазник като му видя статиите и само се нерва, иска ми се да го засека някъде

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:34 pm 

Тия от пресата някои хора(трудно ми е да ги нарека журналисти) наистина прекаляват.Нормално е да критикуват,но те направо обиждат повече от половината български народ по този начин с такива коментари.На запад няма да видиш след такъв резил някой да тръгне да обижда Ливърпул или Манчестър и т.н.Хората си критикуват много остро футболисти и треньор,но не и клуба,това е направо долно.Как един не се сети вместо да се нахвърля на Левски ,да критикува футболистите по отделно,ами само някакви чорбарски ,злобни статии.Ами Олимпиакос какво да кажат?Ами Андерлехт?Ние трябва да си гледаме своето дередже,но никой в цивилизования свят не превръща това в края на света и разпускане на клуба!Левски и преди е имал спадове ,имал е и върхове,но каквото и да стане ,това е велик клуб и ще продължи да съществува.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

lloyd написа:
Като видях , какви отбори са във 2ра и 3та урна , повечето са горе-долу преодолими

Преодолими?!?!?!?!
Кой от тия според теб можем да преодолеем:
Байерн М, ПСВ Айндховен, Виляреал, Рома, Порто, Вердер, Спортинг, Ювентус - това са от втора урна
Олимпик Марсилия, Зенит, Стяуа, Панатинайкос, Бордо, Селтик, Базел, Фенербахче - това са от трета урна

Ние на беларуски отбор играещ с 10 човека 55 минути гол не можем да вкараме та на тия ли :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Най-гадното е че ни пука,правим се,че не,ама всъщност толкова много ни пука,че чак сърцето боли.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:35 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Black Jack, да ти я напиша ли аз, та да не губиш време да чакаш...

Не, не никой не може да я докара като него. Аз наистина сериозно ви казвам, че този човек ме забавлява. Може би съм мазохист....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:36 pm 

Black Jack -- добре де бяха преудолими преди 2-3 години , все още ми се ще играта и успехите на момчетата да са като преди 2 години , иначе знаеш , че Френските отбори си ги обичаме ! :smt006

П.С. Минало заминало , не искам изобщо да си спомням мача снощи , просто е кошмар , но и не искам да виждам някои от момчетата повече на Герена, а Гаджев се оказа много добро попълнение !

Последна промяна lloyd на Чет Авг 28, 2008 1:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:38 pm 

Убедих се,че след миналата година,нито един съперник не е преодолим за нито един български отбор....Това е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:40 pm 
Аватар

А аз този 2 годишен провал мисля че е резултат от:
-Слабата трансферна политика на клуба преди 2 години и половина, когато паднахме от Тампере и трябваше да се купят играчи и да се ориентираме към продаване на старите
-И сега поради налагането на новите играчи, просто това ми направи впечатление и в Арсенал, когато сега последния шампионат почнаха да мачкат всичко и след това изпуснаха всичко и сезона беше провал за тях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:46 pm 

angysarmy написа:
А аз този 2 годишен провал мисля че е резултат от:
-Слабата трансферна политика на клуба преди 2 години и половина, когато паднахме от Тампере и трябваше да се купят играчи и да се ориентираме към продаване на старите
-И сега поради налагането на новите играчи, просто това ми направи впечатление и в Арсенал, когато сега последния шампионат почнаха да мачкат всичко и след това изпуснаха всичко и сезона беше провал за тях

Да,зимата може да се пробваме да привлечем Иван Стоянов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:49 pm 
Аватар

Енигбар Енигбаров ! :bashta

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:51 pm 
Аватар

Как само щеше да се пие вчера ако бяхме били... поздрави на компанията, мисля че се представихме достойно за пореден път :smt006 кур за мача :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:53 pm 

Let There Be Rock написа:
Как само щеше да се пие вчера ако бяхме били... поздрави на компанията, мисля че се представихме достойно за пореден път :smt006 кур за мача :smt006

Точно така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 2:02 pm 

Let There Be Rock написа:

Изпуснахте :idea:

На летището и особено пред герена беше кораво-доволно майна :mrgreen:

Кур за тия мишки отбор и ръководство...как не им падна самолета,майка им да еба :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 2:10 pm 
Аватар

retwerts написа:
Живко наистина ли мислите,че е отговорен пряко за отпадането на Левски или го обиждате по инерция.Ами Соареш какво направи?Че именно голът на Левски падна след отиграване на Миланов.Айде туй да ни е кусура-десния бек!Проблемите на Левски са очевидно в халфовата линия и атаката.Няма достатъчно креативен халф като Телкийски или Бардон,който да прави положения.Всички атаки-по един и същ начин.Ами Хичо?Може ли едно центриране като хората да не направиш?По-лошото е,че наистина стига до положение за центриране и не го прави както трябва.Не ги ли учат в Левски как да центрират като Мартин Петров-остро и прострелно.И няма никаква смелост да навлезе в наказателното поле,нещо което Йовов правеше постоянно в добрите си години.

Абе бате я си виж аватара бе , знаеш ли кво значи аватара ти бе чифут ?!
Въобще не съм ти чел мнението , че е много дълго , ама си махай аватара , тва е форум на ЛЕВСКИ , а не на макаби петах тиква

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 2:11 pm 
Аватар

Е ти какво очакваше :mrgreen: да изкарам целата сган от кръчмата за да отидат на летището, нали ако бяхме отишли немаше да имаме ни отбор, ни ръководство :smt006 вчера бехме в ебати състава, всички от червения лагер бяха добре дошли :mrgreen: , но те такива места избягват да посещават :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 2:16 pm 

Вие за да стигнете до летището треа да тръгнете 3 дена по-рано бе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе се бехте събрали само празни глави и маймуни майна...аз толкова отровни хора на едно място не бех виждал :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 2:18 pm 

Имаше ли много хора на летището citizen ..... и разбира се да живее СЕКА АЛЕКСИЧ :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]