forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 5:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:34 am 

kr1s4o написа:
Според мен, трябва да се излее всичко САМО върху Батков, защото той е виновен за всичко! Не трябва да обиждаме футболистите. Батков е виновен, защото махна МЪРИ, след това всичко тругна на зад, на зад с скоротта на светлината!

имам един съвет към теб : що не земеш да станеш фен на латекса и да се възхищаваш на мъри , а?

боли ме фара за мъри аз съм фен на ЛЕВСКИ , а не на мъри!!!

-16 точки , нито едно спечелено дерби и т.н.

хващай пътя към лофяч :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:36 am 
Аватар

Boyo написа:
Karpatski vulk написа:
Щото тия господа не искат да отделят 3 Х 1 млн. евро или 5 Х 1 млн. евро за качествена селекция, за ИГРАЧИ, които правят разликата. А искат да им падне дюшеш от Европа.
Не става така, конкуренцията във футбола е жестока и без ИГРАЧИ духаш супата.

Глупости, каква селекция е направил БАТЕ ? Или са само с местни момчета?
А Анортозис и те ли са изкупили европейските звезди?
Стуяа също влезнаха - и те са предимно с румънски играчи.

Точно това ни е големият проблем - пак се купува на килограм бездарници от цял свят - имаме тамън четири чужденци за бая пари купени, които нищо не струват - копакабана и бистрон. тиберканин и той май като бразилците ще се окаже - гениален срещу слабите отбори и пълен фигурант срещу силните. Киш с какво е по-добър от всеки друг вратар в А група?

Тея мачове се печелят с 100% мотивация, яка борба и самочувствие. Наемниците не притежават тези качества и за това сме лъвове на герена с Ботев, а в тея мачове излизаме с кафЕви гащи

Точно така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:38 am 
Аватар

Син Октопод написа:

Търговище,
марш у свинския форум като нема да ги подкрепяш! Те са мишки, но не винаги може да побеждават, а ти щом няма да ги подкрепяш в трудните моменти си по-голема мишка и от тях!

аре да не ми даваш наклон на кура...а?
винаги съм бил зад Левски....вече повече от 25 години....но това жалко отборче...командвано от еврейско-комсомолско сдружение...не ми е по вкуса....нещо против???????
нещо много фешън станахте....да го ева...с тази подкрепа....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:39 am 

На някой направили му впечатление , че тоя вратар не излиза да лови топката ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:40 am 
Аватар

Син Октопод написа:
Едвам се събудих преди малко и още ми е супер тъпо!
Мисля и все не разбирам какво трябва да стане за да разберат нашите играчи, че да играеш за ЛЕВСКИ е нещо специално!

Няма значение, и това ще премине...

Преглъщам срама и болката от отпадането от този посредствен отбор. Знам само едно, че трябва да ги подкрепим след две седмици в мача за групите на УЕФА. Ние и отбора сме едно - и трябва да сме там където ни е мястото - на стадиона. Те имат нужда от нас!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

P.S. Кryten ще ми ги пуснеш ли в айсикю или на ЛС съперниците да не ги търся ;)

Айде престанете с това "Трябва да сме там. Трябва да ги подкрепим" ! Точно от този форум не вярвам да има човек, който да не отиде на мач.
По въпроса за подкрепата, аз никой от тия няма да подкрепя. Ще си ходя по мачове, но думичка няма да обеля. Ще си седна, някъде на високо където има по-малко хора, ще си купя семки, ще си купя една водичка и ще си гледам мача като пич. Ама думичка няма да обеля за тия.

За кой да пея? За Батков комуниста, доносника, цицията, позьора? За Агент Николай? За крадеца Баждеков, дето толкова време една емблема не може да сложи. Всъщност сложи, даже сложи цели две?!? За продажника лижещ турски гъзове Искренов? За "великият" Сектор Б, който в един от най-важните ни мачове за сезона скандираше името на терньора на отбора, който ни е наей-голям конкурент за титлата. За същия този "велик" сектор Б, дето на следващият ни домакински мач ще бъде препълнен с умопомрачителната бройка от 200 човек. Или може би за стюардите да пея, които всячески се опитват да разрушат и малкото постиганато?
До вчера пях и заради футболистите. Единствената ми надежда беше в тях. Всичко друго се срути, само те останаха. Останаха с елементарната задача да бият треторазрядни отбори за които футбола е хоби, не професия. И какво ми предложиха - Беверен, Тампере, Бате.... И те ме предадоха. Не остана нещо заради, което да пея.
Знам, че сега ще ми кажеш "Пей за Левски", ама и Левски вече не е Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:40 am 

Andrio_lsfc написа:
Син октопод , ние сме задължени да ги подкрепяме и ще го направим , вярно е много бяха слаби снощи , попсувахме ги , но все пак ние си обичаме отбора и ще го подкрепяме.
А колкото до баткоф , мисля , че е време той да се махне от отбора и да бъдем закупени от някой човек с пари , ако искаме да ставаме отбор !!!

изобщо не подозираш колко си прав :smt038

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:41 am 
Аватар

вината на батков е че не назначи кокъла след мача с локомотив софия, а назначи един ... слаб треньор. След това се получиха редовните ни номера с 200 контузии, при което лъсва липсата на селекция. Наистина е комично да се взима вратар след подготовката. Сигурно е добър вратар, но като не се познава със съотборниците и едва ли много си говорят, нормално да се получават грешки. Просто в клуба лъха на аматьорщина, това е големият проблем. А Кокъла не видях да се справи със ситуацията, на почивката е можело да им обясни точно какво да правят. Факт е че винаги сме играли по-добре през второто! Естествено тук идва и безумната идея за пазене на силите и отлагане на мача в А група, което беше за мен една от причините за неподготвеността на отбора.
Естествено другото престъпление беше насилственото налагане на Хичо за целия мач. Тук равна вина имат Батков и Кокъла. А момчето едва ли има толкова голяма вина, де - от една година е тука има-тука няма, как да се съсредоточиш? Нали твърдо оставаше? Защо пак тръгнаха да го продават?
Та най-много ме боли от аматьорщината. Още повече след непрестанните твърдения на Батиньо. А и защото бяхме по това отношение много добре (дори по това се откроявахме) по времето на 'педераско' и хасковския селяндур

Върнете се в началото
 Профил  

Годжи от Криводол държи ли некой отбор :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

kr1s4o написа:
Така е, но ако не беше махнал МЪРИ нямаше да се стигне до тук. Играта ни щеше да бъде с пъти по-добра и без центрирания 90 минути!

Играта при Мъри беше трагична и безидейна в последната година и половина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:44 am 

МИСЛА ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАТВОРИ ТЕМАТА!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Andrio_lsfc написа:
да бъдем закупени от някой човек с пари

И ще е същия хуй, разберете го. Чорбата си смениха трима собствници с МНОГО ПАРИ. Ние също имахме собственик с МНОГО пари и какво направихме???

Отборът трябва да е собственост на Левскари! На един, а няколко. И никой да няма повече от 30% , така че да не може никой сам да преебе каквото и да е решение. Левски , за разлика от Локо Мездра, Литекс или Вихрен има потенциал сам да генерира ужасно много пари защото е име, фенове, традиции. Не трябва меценат а истински левскари СЪС СЪРЦЕ и АКЪЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kryten написа:
вината на батков е че не назначи кокъла след мача с локомотив софия, а назначи един ... слаб треньор. След това се получиха редовните ни номера с 200 контузии, при което лъсва липсата на селекция. Наистина е комично да се взима вратар след подготовката. Сигурно е добър вратар, но като не се познава със съотборниците и едва ли много си говорят, нормално да се получават грешки. Просто в клуба лъха на аматьорщина, това е големият проблем. А Кокъла не видях да се справи със ситуацията, на почивката е можело да им обясни точно какво да правят. Факт е че винаги сме играли по-добре през второто! Естествено тук идва и безумната идея за пазене на силите и отлагане на мача в А група, което беше за мен една от причините за неподготвеността на отбора.
Естествено другото престъпление беше насилственото налагане на Хичо за целия мач. Тук равна вина имат Батков и Кокъла. А момчето едва ли има толкова голяма вина, де - от една година е тука има-тука няма, как да се съсредоточиш? Нали твърдо оставаше? Защо пак тръгнаха да го продават?
Та най-много ме боли от аматьорщината. Още повече след непрестанните твърдения на Батиньо. А и защото бяхме по това отношение много добре (дори по това се откроявахме) по времето на 'педераско' и хасковския селяндур

Kryten, назначаването на Вуцов към този момент от сег. гледна точка изглежда като грешка. Към 07.05.2008 три дни преди мача с чорбата може би бе най-правилното решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:47 am 
Аватар

Син Октопод написа:
ВИЕ СТЕ ПО-ГОЛЕМИ НЕЩАСТНИЦИ ОТ ТЯХ!

А Търговище, ти само може да искаш и да си мечтаеш да ти дам аз наклон на кура :smt006

и от кого сме по големи нещастници....????
да нямаме възможностите откъм финанси на батков...агент николай....затова сме нещастници....
но ако ги имахме....бихме ги дали за Левски.....

п.п.и моме...спри да се правиш на интересна....не е сега момента....огледай се....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:47 am 
Аватар

Назначаването на лицето Велислав Вуцов НИКОГА не може да НЕ бъде грешка, ако става дума за ЛЕВСКИ.

Доказателството (за мен) беше че се изпълниха на 100% всички неща, които очаквах, като игра, поведение и всичко. Всъщност бяха на повече от 100%, защото беше по-зле отколкото си представях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:48 am 
Аватар

LS1914 написа:
МИСЛА ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАТВОРИ ТЕМАТА!!!!!!!!!!!!!!

Що? Аз пък си мисля, че отстраняването ни от "бате борисов" няма как де не предизвика ей така поне малко емоции у феновете и поводи за дискусии. Вярно, че вече сме свикнали ама все пак ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:51 am 

Вуцов цял живот се е циркосвал по селските отбори и са дойде в ЛЕВСКИ и изведнъж никой не му бил дал за задача да е ЛЕВСКИ в ШЛ.Той им наля гипса първия мач като говореше , че бате борисов е голям и силен отбор , но томето тогава хубаво го каза, "Вуцов , ако те е толкова страх от бате какво правиш ти в ЛЕВСКИ ? Купи си един голям куфар ако не победиш и се махай далече и така стана "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:52 am 
Аватар

Kryten написа:
Назначаването на лицето Велислав Вуцов НИКОГА не може да НЕ бъде грешка, ако става дума за ЛЕВСКИ.

Доказателството (за мен) беше че се изпълниха на 100% всички неща, които очаквах, като игра, поведение и всичко. Всъщност бяха на повече от 100%, защото беше по-зле отколкото си представях

това е само върхът на сладоледа....всичко започна още с разрушаването на школата....какво стана с прокламирания план....2009...10...11.....нищо....къде са ни собствените кадри....?
къде ни е селекцията....след като нямаме кадри.....?
защо поредна година оставаме без играчи...на важни постове....в най възловите мачове.....?
е сега вече сме и без треньор....щото за мен кокала не става....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:54 am 
Аватар

Най-правилното решение беше промените да станат веднага след Тампере. За да има цял сезон за изграждане на нещо. Освен това трябва да си последователен, не може днеска слушаш феновете, утре медиите, други ден звездите, после мениджърите и т.н. Обаче как да е последователен, като той от футбол грам не разбира и само чака некой да му подскаже какво да направи? Аз иначе съм сигурен, че му пука , едва ли му е все тая дали ще влезнем в ШЛ и дали ще газим. И много неща се вършат правилно в тоя отбор, за това и много пъти съм го защитавал , но вече в някои области минахме всекви граници

- много се приближихме към комунистите, което е абсурд от историческа гледна точка

- няма ясна структура - кой какво прави, за какво отговаря. Решенията се взимат еднолично, а управителния съвет са фигуранти

- прекалено много групички с мераци да сложат ръка на трансфери и т.н., едно време имахме Жужо с твърдата ръка и това е, сега гравитират разни плужеци и резултатът е покупки на килограм на съмнителни звезди от youtube

- при очевидно некомпетентно БФС, което всеки момент ще отнесе голямата тояга от УЕФА , Левски вместо да е най-голямата му опизиция, нашия глас не се чува?

- продължава гаврата с емблемата

- нищо не се прави по отношение нов модерен стадион

- школата продължава да не работи поради незнайно какви причини

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:57 am 
Аватар

Kryten написа:

Оказа се прав. За игра и всичко.
Но към тогавашното положение. Левски беше един демотивиран отбор Г. Петков, Томашич твърдо се махаха. В 2та мача преди мача ни със цесека играехме като абсолютни п*тки. Назначаването на Кокала и който и да е друг БГ треньор щеше да му се види живота тъжен. Още повече, че се очакваше Сираков да започне мръсна медийна война с/у отбор, ръководство и играчи. И това щеше да ни срине, при което цяло лято нямаше да ни стигне да се оправим.
Война на феновете с/у ръководството без ясни цели и алтернативи, псуване по вестници, кирливи ризи и тн. Единствения, който можеше да даде отпор, а може и да е дал е старата Буца. Запази се спокойствието в отбора и тн.
А че Вили се провали тотално, за съжаление се оказа прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:59 am 
Аватар

две неща не могат да ми излязът от акъла, нагло-пренебрежителния им поглед на тия наемници като излизаха към автобуса...как никой не каза "извинявайте" и ни гледаха се едно ние сме им виновни, и оня пич, който дойде сам и написа отзад на календара си ФК Левски "Вие сте срам за България" и го държеше като табелка все едно чака някой...Борето си го каза - " не можеш да сравняваш този Левски с предишния" "такива са им сърцата"
gboy и Boyo иначе казаха всичко по темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:07 am 

Гонзо Хичо Пичо Жико Деко да си ебават майката мръсна.Нямат място в Левски тия.Ебахти бездарните копелета.Тва не е истина ептен да не си дадеш зор и да се осереш срещу тия беларуски анонимници.Два пъти по-зле са от Тампере,не знам къдравата овца кво е гледал и се беше покендзал от страх,ама по-слаб отбор никога не е влизал в ШЛ и съм сигурен,че ще подобрят негативния рекорд на СПартак М.Да не искаш да играеш срещу най-добрите и да вземеш по 100хил.евро-тва не мога да го проумея

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:10 am 
Аватар

Еми няма го левскарския дух! Как да каже някой "Извинявайте, виновни сме", да те погледне в очите... Затова, че някои си дават живота за тая идея, други си играят за паричките и им е през центъра на гащите за всичко... Как да го има прословутия левскарски дух като сме събрали отбор от чуждестранни наемници... Как да газим наред като се чупи тъпомера с всякакви управленски решения... После що публиката оредява по стадионите :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:10 am 
Аватар

Boyo написа:
Най-правилното решение беше промените да станат веднага след Тампере. За да има цял сезон за изграждане на нещо. Освен това трябва да си последователен, не може днеска слушаш феновете, утре медиите, други ден звездите, после мениджърите и т.н. Обаче как да е последователен, като той от футбол грам не разбира и само чака некой да му подскаже какво да направи? Аз иначе съм сигурен, че му пука , едва ли му е все тая дали ще влезнем в ШЛ и дали ще газим. И много неща се вършат правилно в тоя отбор, за това и много пъти съм го защитавал , но вече в някои области минахме всекви граници

- много се приближихме към комунистите, което е абсурд от историческа гледна точка

- няма ясна структура - кой какво прави, за какво отговаря. Решенията се взимат еднолично, а управителния съвет са фигуранти

- прекалено много групички с мераци да сложат ръка на трансфери и т.н., едно време имахме Жужо с твърдата ръка и това е, сега гравитират разни плужеци и резултатът е покупки на килограм на съмнителни звезди от youtube

- при очевидно некомпетентно БФС, което всеки момент ще отнесе голямата тояга от УЕФА , Левски вместо да е най-голямата му опизиция, нашия глас не се чува?

- продължава гаврата с емблемата

- нищо не се прави по отношение нов модерен стадион

- школата продължава да не работи поради незнайно какви причини

Силно се надявам Боримиров да е верния човек в Левски. Да внедри това, което е научил в Германия. Доказал е, че обича Левски. Доказал е, че разбира от футбол. Батков и Баждеков не е задължително да разбират от футбол, а да си вършат работата. Осигуряване на финанси, маркетингова политика и превръщането на отбора в самоиздържаща се компания. Направят ли това, тогава ще станем апетитни и за големите играчи и инвеститори. В България се въртят доста пари, милиарди се изливат в безсмислени молове и комплекси на морето, а в същото време подскачаме от радост, когато някоя фирма по милост хвърлила 200 000 лв за цяла година в отбора. Това е тяхната работа. Безсмисленото наливане на пари в неоправдани трансфери няма да ни доведе до никъде.
Не е задължително отбора да се управлява от една каруца лапачи в УС. Трябват 3-4ма, които да си вършат работата. Президент, спортен-директор и финансов директор.
Дори в Реал М 2-3ма колят и бесят, в Челси е така, в Милан е така, в Ман Юн е така и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:11 am 

Много малко от ограчите имат сърце и достойнство да носят името на Апостола!Останалите са жалки наемници,водени от клоуна Батков!Въпреки всичко-ЛЕВСКИ ДО СМЪРТ!

НА РОБИТЕ СЛЕПИ В РОБСКАТА СТРАНА,НОСЕШЕ СЪЗНАНИЕ,КРЕПОСТ,СВЕТЛИНА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:14 am 
Аватар

Ако беше наистина така, щеше да е добре. Ако Батков не се месеше в работата на треньорите нямаше да е такъв проблем. Не виждам къде е проблемът да се определи годишен бюджет за трансфери и треньора да си купува и продава както знае - и да си носи отговорността. Не да продават 10 играчи, повече от половината против волята на треньора, да се купят трима от крайна нужда, и после треньора да е виновен като се контузят 3ма и не остане отбор да играе.
Искам Борето да дойде на среща с феновете да го преслушаме. Гонзо едва ли би дошъл, той е над тези неща

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:20 am 
Аватар

Цитат:
Привържениците изляха своята мъка и всичко, котето ги вълнува около поведението и играта на отбора срещу БАТЕ Борисов. Най-много ги болеше фактът, че нито един играч не отиде при феновете да ги поздрави. Даниел Боримиров се извини пред на феновете, че се е получило така.

е за това си говорим.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:27 am 
Аватар

Цитат:
Върхът на сладоледа беше изказването на Георги Христов: „Не ни е срам. Връщаме се с високо вдигнати глави. Чакаме жребия за УЕФА. Сега чакаме важния мач с Локомотив Пловдив”, изложи се нападателят.

:smt107

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:29 am 

и Жорката се изложи а такива надежди възлагах за него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:29 am 
Аватар

цитата не е точен, дееба и помиите журналистически

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:30 am 
Аватар

Мустакатият лицемер хубаво се е срещнал с хора от НФК на летището, но защо не направи една предварително обявена среща и да отидат всички, които искат. Как така Кокала беше този харесал Асус, преди мача изведнъж се оказа, че всъщност той не ни трябва, защото имаме достатъчно добри играчи, а след мача адвокатина гордо заявява как всичко било уредено, ама видите ли, вече нямало как, защото отборът отпаднал. Кокала какъв е в случая, ПР на Батков? Всеки път ще си сменя мнението както е угодно на собственика. Да не говорим и за жълтия папагал, който играеше не за да вкара Левски в лигата, а за да се покаже. Повечето атаки не минаваха през него както каза Boyo, ами спираха в него, защото се чувстваше длъжен да финтира себе си, иначе така или иначе нямаше който да се върже на финтЪТ. Веднъж успя да се измъкне сам по крилото, Гонзо чакаше сам на празна врата, но звезделин арсеналски реши да бие. Срещу Ботев Жоазиньо прави ТРИ асистенции и е обявен за един от най-добрите, дори специално му се слага интервю в официалния сайт. Но в "най-важния" ни мач за сезона излиза вечно недоказаната "млада" надежда.

Последна промяна shalala на Чет Авг 28, 2008 11:32 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]