forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 4:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 4:49 pm 
Аватар

Според мен ще играем класическо 4-4-2. Гонзо и Жоро ще са тараните, като според мен е по-удачно Христов да е най-отпред , но ще видим. Рабех нищо чудно да го видим дефанзивен халф , ако вземем и тоя огромния негър защитник - просто 4 защитника ще съберем добри, а Рабех си става перфектно за ДХ. Другите трима халфове - Хичо, Дарко и Сърмов, ако не вземем Ба. Гаджев и Зе не ги виждам титуляри, освен ако Гаджев не се окаже доста добър. Еньо срещу селските отбори на Герена сигурно също ще е титуляр - тогава очаквам да играем с трима напред.

Като цяло ми харесва, че имаме мощно нападение - Еньо и Христов ще вкарват много, Гонзо вече едва ли ще мисли за трансфер и очаквам да играе далеч по-добре от предните два пъти, плюс това този път игра редовно и няма да е в лоша форма , както когато беше резерва в Рен.

От юношите мисля, че Зизов ще получи шанс. Иса и Киров също - Вуцов го каза днеска също, че ще ги пуска да играят.

Абе групите на УЕФА не ни мърдат, дано ни се падне Базел за ШЛ ! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 4:50 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
al3kz написа:
Вуцата взима корави момчетата :mrgreen:

Изображение

Така,така :smt003 Траа си ъпгрейд в сантиметрите :8)

Toзи нигериеца или котдивоареца? :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 4:50 pm 
Аватар

Тоя Ба има доволно криминална мутра, заедно с Дарлингтън направо да подписват :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 4:55 pm 

Let There Be Rock написа:
Къв е този Ба бе хора... :smt006

Ако перефразираме един стар виц :
-Кой еБа ?
-еБа един чорбар и той умря на центъра !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:02 pm 
Аватар

Абе тея от Гонг да не би да спят на летището :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:03 pm 
Аватар

Абе мисля си че ще играем с 4-4-2 Рабех ще си играе ЦЗ халфове ще са Сърмов и Тасевски по атакуващи по крилата ще бъдат Хичо и Зе,а нападателите ще са Гонзо и Гошо Христов Еньо ще влиза в тежки ситуации,а Жеан просто го не виждам. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:06 pm 
Аватар

1914 написа:
Абе мисля си че ще играем с 4-4-2 Рабех ще си играе ЦЗ халфове ще са Сърмов и Тасевски по атакуващи по крилата ще бъдат Хичо и Зе,а нападателите ще са Гонзо и Гошо Христов Еньо ще влиза в тежки ситуации,а Жеан просто го не виждам. :wink:

Да не забравяме, че сезонът с пробивът в Уефа се отличаваше донякъде и с това, че имахме различни варианти за нападението ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:08 pm 
Аватар

незнам как е било неска...но като видех снимката де е на аватарО ми....тва ми беше достатъчно :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:10 pm 
Аватар

Еньо,Гошо и Жеан ще са в жестока битка за титулярното място.Не мисля,че Жеан ще остави да бъде изместен толкова лесно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:10 pm 
Аватар

Да не забравяме, че сезонът с пробивът в Уефа се отличаваше донякъде и с това, че имахме различни варианти за нападението ;)[/quote]
мда прав си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:13 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
Еньо,Гошо и Жеан ще са в жестока битка за титулярното място.Не мисля,че Жеан ще остави да бъде изместен толкова лесно :)

Прав си ЖЕСТОКА БИТКА ще е за титулярното място. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:14 pm 

БА: КАРИЕРАТА МИ ЗАПОЧНА ЗАЕДНО С ДРОГБА И МАЛУДА :roll:

Лионел Ба е роден на 2 февруари 1980 година в Улин (Франция), но играе за националния отбор на Кот Д`Ивоар. Висок е 185 см, като през последния сезон е носил фланелката на Бульон във втора френска лига има и 17 мача, 13 от които започва титуляр, общо 1204 минути, един гол и 3 жълти картона.

- Добре дошъл в България. Как се чувстваш?

- Добре съм. Разбрах вчера, че трябва да дойда в България, за да тренирам няколко дни с отбора на Левски. Много съм доволен, че дойдох в България. Всичко е наред.

- Готов ли е вече контрактът ти?

- Не, все още не. Ще трябва да говоря с треньора и шефовете, да видим как стоят нещата. Но аз бих искал да подпиша, защото Левски е амбициозен клуб.

- Разкажи ни нещо за кариерата си?

- Кариерата ми започна в Гингам заедно с тази на Дрогба, Малуда – това поколение. След това имахме нещастието да изпаднем във втора дивизия. Така че играх две години в първа дивизия, а след това играх във втора дивизия. Имам 3-4 мача в националния отбор на Кот Д’Ивоар. Ето това е кариерата ми до момента.

- Кой осъществи контакта между теб и Левски?

- Не, за това няма да говоря, ще го запазя в тайна.

- А познаваш ли някой друг футболист от Кот Д’Ивоар, който е играл тук?

- Не, не знам. Единственият футболист, който е мой приятел и е играл тук е Седрик Бардон. С него говорих по телефона и той ми каза, че Левски е класен клуб, в който има добри играчи и добри възможности.

- Какво знаеш за Левски?

- Знам, че ще играе в предварителните кръгове на Шампионската лига. Гледал съм ги малко, когато играха в Шампионската лига, а също и в турнира за Купата на УЕФА.

- А какво знаеш за България?

- Казаха ми, че е много красива страна, а София е много приятен град. Доволен съм, че се намирам тук.

- Какво очакваш да се случи с теб тук?

- Всичко да е наред и да подпиша с Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:17 pm 
Аватар

Според мен Христов ще е резерва на Жеан. Поне в началото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:18 pm 
Аватар

Дамм, на мен също ми се види Гонзо - Карлуш като много добра двойка нападатели, в този случай Христов зад тях, две крила и един дефанзивен халф е вариант, ако Тримата покажат, че заслужават да бъдат едновременно на терена.
Иначе ротацията не е лош вариант, ако има мачове в УЕФА до Нова година, със сигурност ще има ротация :!:
Аз лично възлагам големи надежди на Гаджев, гледах го в мача на младежкия национален отбор срещу Англия като гости, много съжалявах, че от цялата халфова линия и нападение тогава, само той не беше в Левски :D :wink: :!: Игра много добре момчето, направи два-три далечни много добри удара :!: Така че дори да се запази настоящата схема, с Ба и Гаджев до Сърмов в центъра има много алтернативи, все пак безДарко е тук, дано тая година му е по-добра :!: :(
За центъра на защитата с Бистрон и Омо-Диагбе :D нещата заспиват. Верно някой беше отбелязал, че малко по фланговете сме го закъсали, но тези които са гледали последните мачове миналия сезон, трябва да са убедени, че Зе Суареш влезе в ритъм :idea: Виж дано и Ники Димитров да се събуди и отборО нема грешка :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:19 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:

Трудно ще ми е да го повярвам, пък било то и в началото, както казваш .. :roll:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:19 pm 
Аватар

а според мен ще/трябва да играем...с 2мата адаши отпред и Жеан зад тях...за мен по идеален вариант няма...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:20 pm 
Аватар

Soul_Collector написа:

а според мен ще/трябва да играем...с 2мата адаши отпред и Жеан зад тях...за мен по идеален вариант няма...

Абе мисля , че много го надценяваме тоя Георги Христов.
Голове срещу Беласица , Марек и Видима не са атестат за кой знае каква класа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:22 pm 
Аватар

Soul_Collector написа:

момчето си е супер кадърно и изключително талантливо...единственото което може да му попречи са изключително високите очаквания....но вярвам че ще се справи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:23 pm 
Аватар

И Левски... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Голове срещу Беласица , Марек и Видима не са атестат за кой знае каква класа![/quote]

Е нещо забрави головете срещу Литекс на полуфинала, срещу Левски есента, май и на Цеца вкара :idea: :8) Има потенциал момчето, все пак при тия халфове у Ботев, да станеш голмайстор си е жив подвиг :!: Сега да видим как ще се представи в Левски, където със сигурност ще има повече шансове, малко притеснителен ми се види, та това ме притеснява :idea: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Soul_Collector написа:

Вкара два на Литекс за купата .. което някои други не успяха да го направят :smt002

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:25 pm 
Аватар

...и вкарва дузпи, което не е чак толкова важно след като и Гонзо си е тук, но предвид събитията от миналия сезон е добре да се отбележи :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:28 pm 
Аватар

Абе не знам къде се залетяхте да редите състав отсега, че гледам и почти всички от новите сте включили титуляри (как пропускате детето-чудо от пейката на Лион само не знам) :smt006

Я почакайте да направят по 10-тина тренировки, да видим изобщо кой ще остане от тях, кой може да рита топката, да я спира и т.н., че да не се окаже, че са на нивото на оня "Кошмара" на Виетнамската лига..... Пък после да изиграят 2-3 мача в контроли, да не се изпоконтузят и чаааааак тогава да мислим кой къде щял да играе :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:35 pm 

Според мен Ба го взимаме почти сигурно... За мен отбора ще е нещо такова

Гонзо Жеан (Христов)

Хичо Тасевски (Гаджев) Ба Суареш

Вагнер Чеха Рабех Живко

Г. Вратаря

Типично 4-4-2. Няма да има изявен плеймейкър, ще играем като английските отбори, с двама вътрешни халфа, които са и напред и назад...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:36 pm 

Определено не ви разбирам :smt006 Жоро Христов стана голмайстор на първенството,Еньо ни измъкна срещу Вихрен,Славия,цфка,вкара четири гола срещу Марек...Жеан,от друга страна,направи рекорд за най-фрапиращи пропуски срещу Черно море и засега не показва,поне за мен,никакви качества за титулярно място в ЛЕВСКИ :roll:

Определено трябва нападението да е съставено от Гонзо,Христов и Еньо,а от Карлос да се отървем при първата отдала се възможност :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:40 pm 

Ратник написа:
Определено не ви разбирам :smt006 Жоро Христов стана голмайстор на първенството,Еньо ни измъкна срещу Вихрен,Славия,цфка,вкара четири гола срещу Марек...Жеан,от друга страна,направи рекорд за най-фрапиращи пропуски срещу Черно море и засега не показва,поне за мен,никакви качества за титулярно място в ЛЕВСКИ :roll:

Определено трябва нападението да е съставено от Гонзо,Христов и Еньо,а от Карлос да се отървем при първата отдала се възможност :idea:

жеан може много повече от еньо..!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:40 pm 
Аватар

Ратник написа:

Престанете с пропуските :!: Всеки пропуска, Карлос е сериозна класа, не го подценявайте, със сигурност има много какво още да покаже, просто това беше само интро + дузпата му повлия зле, след това се контузи :!: Сега да е жив и здрав има време да се докаже :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:41 pm 
Аватар

Видях, че Жоро Христов е с блуза с 11 номер. Зе Соареш кой номер взима?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:45 pm 
Аватар

Ратник написа:

говориш глупости. Нека изиграе няколко мача зад нападателите....и ще си говорим. Аз такъв играч от много време не съм виждал...способен е да създаде голово положение от нищото...има много добър поглед върху играта.....тва че е куц във вкарването не трябва да ви заслепява. Затова казвам ако играем с Гонзо и Христов в атака и Жеан малко зад тях....ще имаме убийствена атака...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:56 pm 

Soul_Collector написа:
Ратник написа:

говориш глупости. Нека изиграе няколко мача зад нападателите....и ще си говорим. Аз такъв играч от много време не съм виждал...способен е да създаде голово положение от нищото...има много добър поглед върху играта.....тва че е куц във вкарването не трябва да ви заслепява. Затова казвам ако играем с Гонзо и Христов в атака и Жеан малко зад тях....ще имаме убийствена атака...
Ама доброто на Еньо е,че не трябва да го чакаме :smt006

Пак казвам,това момче вкарва от първия мач и показва доста добра игра във въздуха,която напомня Гонзо :wink: А от Демба-Ниреновци ми е писнало...все са талантливи,все трябва да се аклиматизират...Защо Гонзо,примерно,не е зад нападателите,нали там играеше в Риека?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]