forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 8:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 90  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 3:44 am 
Аватар

А бе вие кво очаквате от отбар, дето миналата година с мъки хванаха 4-тото място ? От Литекс има един-двама на ниво - Попето, Мишо Венков до някаква степен и още един-двама дето са на приливи и отливи и толкоз. Останалите са добри футболисти като за А група, ма не и нещо повече. С разни измислени звезди като Крум Бибишков и незнам си кой на къде ?

А днес отърваха кожата Миньоро, ма то на тоя селски отбор (латекс) всеки може да измъкне точка по схемата - жесток бетон, корави балтии, накъсване на играта и малко късмет. Нормално - в тоя тим няма никакъв характер и няма и от къде да се появи - такива са и такива ще си останат още дълго време. :smt006

А относно Мъри - свърши доста добра работа в Литекс и не виждам защо трябва да търпи подигравките на цяла България, че изповядва подобен стил на игра и се опитва да направи футбола ни малко по-приятен за гледане. Пък в крайна сметка не всички са корави ултраси, които се интересуват само от ставащото по трибуните и не ги е*е за ставащото на терена. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 6:50 am 
Аватар

В добрите, не чак толкова стари времена, когато нашите правеха по над 3-4 поредни точни паса, ахкахме и се радвахме, ама сега сме корави и се смеем на "правилния" футбол. Даже за да затвърдим и това какви специалисти сме, повтаряме под път и над път глупостта наречена "предвидима игра" и съчинена от слабоумните червени журналя. Много ми е интересно на мен, кой е тоя непредвидим отбор в България? Селските тимчета дето като излязат навън се окопават, а опитват нещо като игра само вкъщи срещу себеподобни или може би ние и свинете с великите ни тактици начело? Схема на игра ли сменяме или е супер непредвидимо кога Рабех ще реши да играе, кога на Ицо ще му е ден или кога Петков ще се контузи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 10:08 am 
Аватар

Че Кюмюр Пк също добре разиграваха топката. Доста органзирано се защитаваха. Добре разгръщаха атаките. Изобщо не съм съгласен, че са играли бетон. Или са чистели панически топката напред, както правят някои отбори на Герена. Липсата на класни нападатели спести унизителна загуба на Латекс от поне 2 гола в полза на Миньоро. На 2 пъти техни нападатели оставаха очи в очи с вратаря на Литекс само през второто полувреме. В последната атака също можеха да вкарат и то в мач без да се възползват от фактор домакинство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 10:13 am 
Аватар

Навремето Стоилов направи грешка да изгони Емил Ангелов от Левски (да спре да го налага най-малко). НАправи същата и в Литекс със същия играч. Сега няма кой да им вкара гол.
А за мен Бабангида е един от най-добрите ни голмайстори, които сме имали последните 10 години. Добро пласиране с нюх към гола, от никакво положения гол може да направи. Ако играеше в Левски, вместо ЖК миналата есен, и Бате, и Жилина отиваха на разлика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 10:17 am 
Аватар

Не е лош играч, но да кажеш, че е от най-добрите последните 10 години е коштунство... :) Само си спомни колко гола можеше да вкара на Бартез. Но, наистина не беше лош играч, умееше да печели дузпи, имаше добро пласиране, но със сигурност изпускаше повече, отколкото вкарваше. ( т.е. и сега щеше да си е резерва на Гонзо при тази схема )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 10:28 am 
Аватар

Alek написа:
Не е лош играч, но да кажеш, че е от най-добрите последните 10 години е коштунство... Само си спомни колко гола можеше да вкара на Бартез. Но, наистина не беше лош играч, умееше да печели дузпи, имаше добро пласиране, но със сигурност изпускаше повече, отколкото вкарваше. ( т.е. и сега щеше да си е резерва на Гонзо при тази схема )

вкара в Европа за 1 сезон 6-7 гола. Добрите играчи в трудните мачове вкарват решителни голове. Чилика след толкова налагане с години не успя да постигне този разултат. Не казвам, че щеше да е твърд титуляр, но при условие, че имахме играч-голаджия като него, нямаше смисъл да разбутваме отбора с търсенето на друг централен нападател. Сега в Турция бележи редовно.
Както и да е, минало-заминало време. Мисълта ми беше, че Мъри повтори грешката с Бабангида в Литеск, която направи в Левски и сега отбора му страда от липса на голове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 10:31 am 
Аватар

Бабангида спря да бъде налаган заедно с Копи, защото отказаха да преподпишат договорите си.. Тва не беше по желание на Мъри.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 11:10 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Че Кюмюр Пк също добре разиграваха топката...

Нито съм гледал мача, нито ме интересува как играят подчовеците или Латекс. Коментирах само подигравките за "правилния" футбол по принцип :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 11:33 am 
Аватар

Shalala , подигравките са защото Левски при -16 и Литекс сега играят ужасно муден ,скучен и грозен футбол, който от горе на всичкото дори не е печеливш - за това приказките за "правилен" футбол са меко казано странни. А едно време ахкахме на изригванията на Ицо, Мечо, Дедо Боре и ко., а не като Топчо и Томашич почнат да си я подават един на друг безкрайно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 12:14 pm 
Аватар

хахахахха, бабангида вкарваше едно на 10, бе, в добрите му дни. леелееее аххаха.. не мога да повярвам, колко бързо забравят хората :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 12:22 pm 
Аватар

Boyo написа:
Shalala , подигравките са защото Левски при -16 и Литекс сега играят ужасно муден ,скучен и грозен футбол, който от горе на всичкото дори не е печеливш - за това приказките за "правилен" футбол са меко казано странни.

Трай бабо за хубост е казал народа :smt006

echoes написа:
хахахахха, бабангида вкарваше едно на 10, бе, в добрите му дни. леелееее аххаха.. не мога да повярвам, колко бързо забравят хората

Както съм на вълна Watchmen: "Every day the future looks a little bit darker. But the past, even the grimy parts of it... just keeps on getting brighter all the time." :smt003

Последна промяна shalala на Вто Мар 17, 2009 12:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 12:25 pm 
Аватар

Чекаме битката между неправлиния и правилния футбол в Ловеч съвсем скоро :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 12:27 pm 
Аватар

May the force be with the dark bone side :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 1:04 pm 
Аватар

Boyo написа:
Shalala , подигравките са защото Левски при -16 и Литекс сега играят ужасно муден ,скучен и грозен футбол, който от горе на всичкото дори не е печеливш - за това приказките за "правилен" футбол са меко казано странни. А едно време ахкахме на изригванията на Ицо, Мечо, Дедо Боре и ко., а не като Топчо и Томашич почнат да си я подават един на друг безкрайно.

Няма отбор в света, при който след силни години да не дойде спад. Работата на Мъри се виждаше - отборът играше с нови момчета след еН на брой продажби, чужденци новопристигнали и прочее и си се обиграваха лека-полека и от мач на мач се виждаше и стил и т.н. Паднахме на Герена от Литекс и Локо е и ? Публиката тогава си аплодираше и след загуба не случайно. Локото бяха мачкани цял мач, изпуснахме положенията си, вкараха ни на една контра атака - случва се, кво толкова ? Пак направихме голямата трагедия. Право е момчето, дето написа, че тогава охкахме и ахкахме, сега корави типове го раздаваме. :? През 2000-1-2 по добре ли беше като пак газехме всичко наред, ама играехме по схемата "кой я хване - напред към Гонзо" ?

И не е ли прав Мъри, че на тия ниви не може да се играе футбол и е крайно време да престанат да си правят оглушки от разни институции и клубове ? Ма и затова отнася подигравките. И всички го обвинват, че се оправдава с това и онова, ама аз си спомням, че след мачовете, когато губехме винаги си поемаше вината, вместо да напада тоя и оня футболист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 1:06 pm 
Аватар

аз не мога да разбера за кво си мислите, че ловеч имат играчи... като изключим 3-4-ма, знае се кои са, другите са некви анонимни французи и бразилци, както и една шепа ловешки селяни. като прибавим и тинката, дето не може да земе и 100 метра на спринт....
ловеч и Моуриньо да ги земе, повече от 3-то място трудно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 1:11 pm 
Аватар

Е, нали в началото на шампионата някой рече, че били отбора с най-добри футболисти и всички юруш напред - най-добрите, най-страхотните ... кой бе ? Едно лапе таланливо в лицето на Попето и това е. Останалите до един спокойно могат да ритата и по Черномориц, Черно Море и прочее стабилни отбори и толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 2:14 pm 
Аватар

thegboy написа:
Няма отбор в света, при който след силни години да не дойде спад. Работата на Мъри се виждаше - отборът играше с нови момчета след еН на брой продажби, чужденци новопристигнали и прочее и си се обиграваха лека-полека и от мач на мач се виждаше и стил и т.н. Паднахме на Герена от Литекс и Локо е и ? Публиката тогава си аплодираше и след загуба не случайно. Локото бяха мачкани цял мач, изпуснахме положенията си, вкараха ни на една контра атака - случва се, кво толкова ? Пак направихме голямата трагедия. Право е момчето, дето написа, че тогава охкахме и ахкахме, сега корави типове го раздаваме. През 2000-1-2 по добре ли беше като пак газехме всичко наред, ама играехме по схемата "кой я хване - напред към Гонзо" ?

Ако за теб -16 точки и редица провали насред Герена не е срам - за мен това е си е направо унижение, гарнирано с едно Тампере... Обигравали се и се виждало стил - ей точно за това го бъзикат всички Мъри, защото говори за стил и правилен футбол, а играчите ни беха тотално неспособни да вземат важен мач. Честно казано ми е все тая КАК ще победим чорбата и Литекс, важното е да ги победим и УНИЖИМ. За красива игра си има мачове срещу слабаците :)

А ако мислиш, че при Люпко сме играли "всеки към Гонзо" значи явно не си гледал много много Левски тогава... Срещу Юве Кривия и Белото перо такива комбинации плетяха, че на Бакини не му се верваше :) :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 3:27 pm 
Аватар

А какви играчи имат Славия и Миньоро???
С условията, които имаше в Левски и сега в Литекс. То Мъри не би трябвало да има страх от никой в БГ. Както и да търси оправдание за несполуките извън себе си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 3:42 pm 
Аватар

Boyo написа:
thegboy написа:
Няма отбор в света, при който след силни години да не дойде спад. Работата на Мъри се виждаше - отборът играше с нови момчета след еН на брой продажби, чужденци новопристигнали и прочее и си се обиграваха лека-полека и от мач на мач се виждаше и стил и т.н. Паднахме на Герена от Литекс и Локо е и ? Публиката тогава си аплодираше и след загуба не случайно. Локото бяха мачкани цял мач, изпуснахме положенията си, вкараха ни на една контра атака - случва се, кво толкова ? Пак направихме голямата трагедия. Право е момчето, дето написа, че тогава охкахме и ахкахме, сега корави типове го раздаваме. През 2000-1-2 по добре ли беше като пак газехме всичко наред, ама играехме по схемата "кой я хване - напред към Гонзо" ?

Ако за теб -16 точки и редица провали насред Герена не е срам - за мен това е си е направо унижение, гарнирано с едно Тампере... Обигравали се и се виждало стил - ей точно за това го бъзикат всички Мъри, защото говори за стил и правилен футбол, а играчите ни беха тотално неспособни да вземат важен мач. Честно казано ми е все тая КАК ще победим чорбата и Литекс, важното е да ги победим и УНИЖИМ. За красива игра си има мачове срещу слабаците

А ако мислиш, че при Люпко сме играли "всеки към Гонзо" значи явно не си гледал много много Левски тогава... Срещу Юве Кривия и Белото перо такива комбинации плетяха, че на Бакини не му се верваше

Е то заради това дербито ни последните години е под наслов "нема такова дерби" и се тълкува двузначно.

Как да е, де, никой няма да мога да убедя. Аз съм на мнение, че трябва да се играе красиво и играта да радва, а пък победа/точка на всяка цена винаги ми е било чуждо като философия.

Айде поздрави, повечко бира и кебапчета и по-малко ядове. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 5:02 pm 
Аватар

:D :D :D
това красива игра само по себе си е субективно. за един е петички и задни ножици, на мен пък примерно ми е красиво като видя Гонзо как сгазва Ибрахима Гей... Или пък как цел мач Иванков спасява положение след положение и накрая джуджето Мендоса им го мушва с глава - и в тва има неква красота :) А дербито ни последните години е толкоз зле именно защото играчите НЕ излизат с мисълта да смажат и унижят враго, според мен. Тази тенденция започна с въвеждането на политиката чужденци на килограм и беше окончателно затвърдена от некой големи тактици треньори и от двете страни през последните години. В мач Левски - лит(*кс-етрополе се иска сърце, а не тактика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 6:11 pm 
Аватар

Бела и Славия изиграха изключително приятен мач! Браво! Така се отлепя от дъното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 7:37 pm 

Слагия показват израстване :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 8:37 pm 
За мен мача ни с Черно море е един от най-важните ни. :smt006 Всички мощо мама им деба улава

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 12:55 am 
Аватар

C.C.B. написа:
Абе тея Светкавица Търговище вече колко години са у Б Групата!? Върти ми се нещо от сорта на 30 години, ама с точност колко бяха?

от 1956 г. до сега....като изключим две години във "В"....87 и 88 г. май бяха....
иначе клуба е създаден през 1922 г от сливанито на Левски и Ботев.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 11:58 am 
Аватар

като беха във В направиха бати сезона за влизане - всеки мач беше разгром, имаха голова разлика от сто и нещо :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 2:46 pm 
Аватар

Локото изравняват на чорбата в края на първото :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 2:48 pm 
Аватар

Много им пречеше на майните ветърО първото полувреме... чекаме и сакаме победа за Ло-ко-мо-тив :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 3:50 pm 

Галчето е продала мача за буккаке от Удоджи :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 7:06 pm 
Аватар

Имам информация, че Удоджи най-вероятно ше ходи в Локо Пловдив следващия трансферен период.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 7:13 pm 
Аватар

Абсолютно класическо лягане по класическата схема :smt006 Спартак Варна са следващите, познайте днескашния им резултат в Сливен

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 90  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]