forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 10:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:55 am 
Аватар

Той дали знае въобще с кого сме играли ???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:59 am 
Аватар

Нищо ново под слънцето(или по-точно под българското слънце).Падаме от смешен отбор,заради смешно ръководство.Падаме от смешен отбор заради идеята на някой,че е много велик(визирам Гонзо,който се нае да бие дузпата още първия мач,вместо да отсъпи топката на Христов или някой,малко по-класен.Като си стар не означава,
че можеш да правиш всичко.)
Не съм разочарован,защото не съм се надявал на нещо повече.Може би тайничко в сърцето си,си представях как звучи химна на Шампионската Лига и целият стадион е пълен и крещи,но какво пък сега ще гледам как Сектор Б е на 1/4 пълен и все пак има фенове,които подкрепят отбора дори и на дъното.За пореден път се доказва,че българинът разбира от всичко,но като чели най-голямо удоволствие им прави с футбола.
Винаги ще казвам САМО ЛЕВСКИ,защото във вените ми тече синя кръв.Надявам се да не натоварвам никой с мнението си,но живота не е само победи и титли.
В Библията има една история за един човек на име Йов.В началото Бог го дарява с много плодородни земи,с много добитък,със здрави и нормално развиващи се деца.После обаче се обръща страницата и всичко,което е имал му се отнема.Земите му не раждат,добитакът му умира,децата му умирът.Жена му го напуска.Когато идват приятелите му при него и му казват:
-Какво се случва с теб?
Той им отговаря:
-Та само за доброто ли да благодарим!

Разбира се,не мога да кажа благодаря на Батков,че не се е погрижил да имаме нормален отбор,с нормален трениор.Но какво пък,нали все с нещо трябва да се различаве от другите.

САМО ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 2:54 am 
Аватар

Всяко мнение на беларуски путки и отговорите към тях ще бъдат трити - ако някой иска да се оплаче, да ходи при арменския поп :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 3:29 am 
Аватар

с две думи от летището:

аплодисменти за рабех
разговори с гонзо и боримиров

бесни псувни за всички останали

имаше страшно малко медии, мисля че бяха едва 3 - канал 3, бнт и петя кузева, които бяха излезнали навънка с батков, при което боримиров беше останал само с нас на четири очи, и след дълго увъртане и пелтечене накрая просто завърши с "такива са им сърцата" и си тръгна.
после отидох при вальо грънчаров и му казах с тия думи утре да завърши предаването.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 4:45 am 

И това преживяхме да паднем от некъв заводски отбор и то на прага на ШЛ!Не евроидиоти, а турбоидиоти!Това са малоумници!

Относно мача - слаб и изключително грозен футбол, в който единият отбор се опитваше да играе, а другия го караше само на рушене и балтии!До 75-та минута се бореха след това не си повярваха, че могат да вкарат още един гол!На ниво единствено бяха Рабех, Лусио Вагнер, Гаджев и Зе Соареш, останалите ги немаше никви.Няколко грешки и на Кокала:
-при смяната на Вагнер при положение, че сме с човек повече и остават 30 минути до края и да пускаш Веско Минев вместо нов нападател в лицето на Жеан Карлос говори единствено и само за страх.
-Хичо трябваше да бъде сменен още на почивката.Никъв го немаше, имаше желание, гледаше да е активен, ама за пореден път с тия финтове ми скъса нервите.Има празно пространство пред себе си и седи и прави най-безмисленото - да прескача топката на едно място.Тия трикове биха били по-полезни на цирковата площадка, там при клоуните.За центриранията пък да не говорим, с изключение на едно, две останалите бяха трагедия!Остъпваше и физически на заводските работници, доста по-добре щеше да стои борбения Жоаозиньо!
-при положение, че губим и остават още 10 минуто е абсурдно да вадиш Гонзо и да вкарваш друг нападател.Просто Жеан Карлос трябваше още да си го вкара при смяната на Лусио Вагнер и да рискуваме, така и така нямаше какво да губим повече.

Кокала ги пооплеска нещата, ама не е виновен той, а ония дето го е назначил!Той е проблема на Левски и докато е начело ще е така!До уволнението на Мъри Левски имаше визия, имаше и стил!Да, проблемите на Левски почнаха още от есента след влизането в ШЛ, но тогава въпреки загубите Левски играеше правилен футбол, сега и това го няма!Ако при Мъри последната година имаше спад, то сега вървиме стремглаво надолу!

С тези сърца толкоз....

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 6:40 am 
Аватар

:lol: Бе я погледнете от положителната страна, тая шпионска лига за кво ни е на нас, само разходи за скъпи билети, екскурзии, напивания и т.н., ние и без това от тия 7 милиона евра нищо няма да видим, и само ще се ядосваме с некви туристи в сектора, я кво си ни е хубаво нашето първенство :lol: :lol:
едит: и по радиото сме играли зле, не само по телевизора :lol: :lol:

Последна промяна antonatan на Чет Авг 28, 2008 7:25 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 7:09 am 

Пичове, разпространете това до колкото може повече електронни медии и форуми.

За "евровоайорите" и "евроидиотите" в българския футбол

Вчера медиите отделиха особено много внимание на така наречените "евроидиоти". Това остави в сянка една не по-малко колоритна група футболни привърженици, тази на "евровоайорите". Въпросните господа се отличават с това, че изпитват особено удоволствие да гледат футболните неуспехи на сънародниците си, които те самите са обозначили с титлата "евроидиоти". Засилващо удоволствието им предисловие е техният отбор задължително да не участва в нито един от значимите футболни форуми в които се подвизават отборите на "евроидиотите" (изключение прави само особено престижния турнир за купата "Плейстейшън"). Нека подкрепим тази теза с малко доказателства от съвременната футболна история на България. През сезона 2005/06 отбора на "евроидиотите" Левски, елиминира последователно 6 съперници в турнира на УЕФА. По думите на "евровоайорите" чиито отбор още предната есен предвидливо беше напуснал въпросния турнир, Левски си остават "евроидиоти" защото всичките им победи се дължат на насрешния вятър, нивото на река Дунав при Силистра и невероятния късмет, че първенствата на съперниците им не са приключили през Март.
През следващия сезон отбора на "евроидиотите" записа участие в най-престижния клубен турнир на планетата - шампионската лига. Игнирирайки факта, че нито един български отбор преди и след Левски не бе участвал във въпросния турнир, "евровоайорите" не пропуснаха да се изкефят на постигнатите 0 точки и 1:17 голова разлика на синия отбор. По молба на феновете му отборът на "евровоайорите" лит(*кс-етрополе вече бе напуснал всички европейски клубни турнири за да могат "евровоайорите" по-пълно да се изкефят на загубите на Левски в ШЛ.
Вчера Левски бе изхвърлен от ШЛ от белоруския БАТЕ Борисов. Живи и умрели обявиха това за най-големият позор във футболната история на България и заклеймиха отбора на Левски като вечните "евроидиоти". Горе-долу по същото време гръцкият Олимпиакос бе елиминиран от кипърсия Анортозис, която загуба превърна кипърсият отбор в първия участник в ШЛ от Кипър. Въпреки критиките в гръцката преса, никой не обяви отбора на Олимпиакос за "евроидиоти". Никъде не се говореше за вечни позори, разпадане на отбора и т.н. Нищо подобно не се случи и когато белгийския Андерлехт бе елиминиран от БАТЕ Борисов. Така ли нямаше "евровоайори" в Белгия които да обяснят на феновете на Андерлехт, че те са "евроидиоти" и че този резултат на отбора им е равен на вечен позор и че може би капитана им Барт Гоор трябва да престане да бъде капитан на белгийския национален отбор.
Повечето мислещи хора знаят, че само който не участва, той не губи. Именно поради това "евровоайорския" отбор отново намери начин да пропусне и това издание на европейските клубни турнири.

Преди днешния му мач с БАТЕ Борисов Левски бил записал 9 загуби в европейските клубни турнири (нищо, че 6 от тях са в турнир в който нито един български отбор освен Левски не е участвал). Левски е отпадал от отбори като ОФИ Крит, Олимпия, Тампере, БАТЕ Борисов и т.н. Може ли някой да ме насочи към мястото на електронната страница на УЕФА където тези важни статистики за европейското представяне на Левски се водят? Въпросните факти са точно толкова смислени колкото този, че вече 18 години по ред (едно цяло поколение) отбора на "евровоайорите" не е играл през пролетта в европейските клубни турнири. Или пък този, че от всички български отбори, въпросния отбор е бил елиминиран най-често в първия кръг на европейските клубни турнири. На кого му пука от подобни статистики ще каже някой? На кого му пука ли? Ами на този който не може да задържи ерекцията си без да брои поредните загуби на Левски в Европа. Левски обаче продължава европейския си гастрол. Именно това дава надежди на "евровоайорите" че ерекцията им ще продължи поне до края на Септември.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 7:28 am 

Линч за сите футболисти майка им деба!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 7:29 am 
Аватар

Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета, ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ, ЛЕВСКАР ДОРИ И СЛЕД СМЪРТТА :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 7:51 am 
Аватар

Как да сменят Хичо като са го гледали за последен път от Осасуна :smt006
Сигурно затова цяло второ полувреме правеха струваха и все към него въртяха топката, дано да измисли нещо гениално :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 8:09 am 
Аватар

FLAME написа:
Как да сменят Хичо като са го гледали за последен път от Осасуна :smt006
Сигурно затова цяло второ полувреме правеха струваха и все към него въртяха топката, дано да измисли нещо гениално :roll:

На Хичо един добър мач не съм запомнил за 3 години. Мач, който да е решил, да е повел отбора и тн.
Да го даваме на някой отбор с/у някой лев и да осовобождава място за друг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 8:12 am 

Абе аз след нашия мач гледах плесницата която Атлетико Мадрид зашлеви на Шалке - 4:0. Дори това 4:0 ми се стори по-малко болезнено от нашето 1:1. А незнам кой какви надежди за УЕФА храни, ама там не виждам как с тази игра може да се влезе в групите. Тази впечатляваща година за българските отбори ще ни върне с поне 5 назад....заради манекенки, клоуни и бездушници милиони страдат. Евроидиоти е дори слабо казано. Ей сега ми мина мисълта през главата, какво да очаквам следващата година. Този въпрос може би на господн БаткО трябва да го зададем, защото той ни докара до това дередже с неговите решения. Когато навремето назначи Мъри той просто извади луд късмет. Да ама този късмет сега избяга...дано някой ден пак се върне.

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 8:18 am 
Аватар

Sirakov написа:
Абе аз след нашия мач гледах плесницата която Атлетико Мадрид зашлеви на Шалке - 4:0. Дори това 4:0 ми се стори по-малко болезнено от нашето 1:1. А незнам кой какви надежди за УЕФА храни, ама там не виждам как с тази игра може да се влезе в групите. Тази впечатляваща година за българските отбори ще ни върне с поне 5 назад....заради манекенки, клоуни и бездушници милиони страдат. Евроидиоти е дори слабо казано. Ей сега ми мина мисълта през главата, какво да очаквам следващата година. Този въпрос може би на господн БаткО трябва да го зададем, защото той ни докара до това дередже с неговите решения. Когато навремето назначи Мъри той просто извади луд късмет. Да ама този късмет сега избяга...дано някой ден пак се върне.

Какви групи, какви 5лв? Още ли не осъзнавате, че това е възможно най, най, най ама най-слабият отбор, който някога може да се падне на такава фаза (вкл. отборите от УЕФА КЪП). И Борац да ни се падне пак не съм сигурен, че ще ги отстраним.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 8:23 am 
Аватар

То и Спартак (М) го изяде на два пъти с по 4:1 от Динамо Киев, ама по-добре така, отколкото от отбор, който за 45 мин. не мина центъра и за два мача не създаде едно голово положение.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

падението ни започна много преди вчерашния мач....куп случайни или намерени постъпки на господата отгоре....ни направиха...нас феновете....не идиоти....а хиперидиоти.....
просто вече съжалявам тези млади момичета и момчета...които си дерат гърлата...и свидетелстват безрезервна подкрепа за този "отбор"....моето време за радости....навярно е отминало отдавна...мислех..че мога да приема всичко спокойно....но това вчера просто беше върха на кошмара наречен Левски.....
къде останаха истинските мъже в отбора....защо няма и един левскар....кой е виновен за това...?
някой ще кажат....ето Гонзо беше на терена....но този Гонзо...вече не е онзи...нашия Гонзо....като че ли...в момента той повече мисли за собственото си величие и ореол....отколкото за благополучието на Левски....и с поведението си напълно го показва....примери колкото си щеш....
а ако вече не става за голям футбол...кой по дяволите го доведе за пореден път....батков ли...?треньора ли...?
всъщност кой ни е треньор в момента....някакви страхливи путки на пистата....или оня мустакат тарикат....там горе в ложите.....?
батков....умните хора в такива моменти...ще се заврат в миши гъз....и няма носа да си покажат никога....пусни мръсните си ръце от НАШИЯ Левски.....за пореден път се убеждавам....ти не си достоен българин....
вчера просто се осрахме...в един нарисуван мач....всичко си беше с нас....и лошото време се спотаи...и съдията си беше перфектен....терена отличен.....беларусите също бяха вцепенени не по малко от нас....ЗАЩО....ЗАЩО ни се подиграхте....за пореден път....?

Върнете се в началото
 Профил  

Blue_Blood написа:
Sirakov написа:

Какви групи, какви 5лв? Още ли не осъзнавате, че това е възможно най, най, най ама най-слабият отбор, който някога може да се падне на такава фаза (вкл. отборите от УЕФА КЪП). И Борац да ни се падне пак не съм сигурен, че ще ги отстраним.

Е ти прочете ли кво казах? Някъде да прочете "Споко, в групите на УЕФА сме"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 8:30 am 
Аватар

Sirakov написа:
Blue_Blood написа:
Sirakov написа:

Е ти прочете ли кво казах? Някъде да прочете "Споко, в групите на УЕФА сме"?

Сори, спя :mrgreen: Всъщност имах в предвид тези, които си мислят, че ще влезнем безпроблемно там ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 8:37 am 
Аватар

Не виждам защо трябва да се вдига някаква истерия около отпадането? Това са ни силите към момента.
Докато не започнем сами да си изграждаме футболисти, евентуалните пробиви, в който и да е турнир ще бъдат плод на късмет и случайност, а не на някаква закономерност. Това го запомнете.
Продаваме си "мега-звездите" в немски средняци, където не могат да припарят до титулярно място.
Сега сме станали алъш-вериш команда, чакаме да дойде супер-чужденеца, за който Батков се е запънал и не иска да купува. Не е в това проблема. С търговия нито един отбор не е прокопсал дългосрочно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 8:39 am 

Blue_Blood написа:
Сори, спя :mrgreen: Всъщност имах в предвид тези, които си мислят, че ще влезнем безпроблемно там ;)

:smt003 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 8:56 am 
Аватар

ААААААААААА СМЪРТ БЕ
КВО СТАВА
МАЙКА МУ ШЕБА
СМЪРТ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:00 am 

ае ключ на темата,че имаме мач в неделя :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:03 am 
Аватар

Нема ключ :idea: Кур за всичко :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:08 am 
Аватар

Дали да не ги успокояваме и дондуркаме,че каквито са лабилни....майка им да еба наемническа,Левски-това сме ние

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:12 am 
Аватар

Те се успокояват по друг начин :smt002
Цитат:
Георги Марков плаче, Баждеков на хапчета

След мача президентът на Левски Тодор Батков напусна вбесен официалната ложа на стадиона. Той поздрави сухо колегата си от БАТЕ за успеха и се изниза тихомълком. Батков беше пребледнял, а другият член на ръководството на Левски - Георги Марков, се разплака от мъка пред журналистите.
Финансовият директор на Левски Константин Баждеков пък се държеше за главата и не можеше да повярва, че сините не са успели да влязат в ШЛ, след като цяло второ полувреме играха с човек повече. За успокоение Баждеков се наложи да вземе няколко хапчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:25 am 
Аватар

комунист....агент...и тарикат....ето тези ни представляват пред света......
и още 20 шибани бездарници и послушковци.....
какво още да очакваме.....???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:31 am 
Аватар

КРЕДИТА ВИ НА ДОВЕРИЕ СВЪРШИ...ВЪН ВСИЧКИТЕ МЪРШИ!
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ-ВИЕ СТЕ НЕКАДЪРНИЦИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:34 am 
Аватар

Karpatski vulk написа:
Щото тия господа не искат да отделят 3 Х 1 млн. евро или 5 Х 1 млн. евро за качествена селекция, за ИГРАЧИ, които правят разликата. А искат да им падне дюшеш от Европа.
Не става така, конкуренцията във футбола е жестока и без ИГРАЧИ духаш супата.

Глупости, каква селекция е направил БАТЕ ? Или са само с местни момчета?
А Анортозис и те ли са изкупили европейските звезди?
Стуяа също влезнаха - и те са предимно с румънски играчи.

Точно това ни е големият проблем - пак се купува на килограм бездарници от цял свят - имаме тамън четири чужденци за бая пари купени, които нищо не струват - копакабана и бистрон. тиберканин и той май като бразилците ще се окаже - гениален срещу слабите отбори и пълен фигурант срещу силните. Киш с какво е по-добър от всеки друг вратар в А група?

Тея мачове се печелят с 100% мотивация, яка борба и самочувствие. Наемниците не притежават тези качества и за това сме лъвове на герена с Ботев, а в тея мачове излизаме с кафЕви гащи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:36 am 
Аватар

Гледайте сега: биеме бате ---> 6 милиона, добри отбори, слава, и 4-то място, после няма уефа няма нищо. От тия 6 милиона ПаткоФ знаете какво щеше да даде за клуба. Сега Уефа и тва е... и без тва не си заслужихме да играеме в Шампионската! В неделя яко :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:39 am 
Аватар

Те не са бездарници! Няма треньор който да им каже да свалят топката на земята... това е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:40 am 
Аватар

Boyo написа:
Karpatski vulk написа:
Щото тия господа не искат да отделят 3 Х 1 млн. евро или 5 Х 1 млн. евро за качествена селекция, за ИГРАЧИ, които правят разликата. А искат да им падне дюшеш от Европа.
Не става така, конкуренцията във футбола е жестока и без ИГРАЧИ духаш супата.

Глупости, каква селекция е направил БАТЕ ? Или са само с местни момчета?
А Анортозис и те ли са изкупили европейските звезди?
Стуяа също влезнаха - и те са предимно с румънски играчи.

Точно това ни е големият проблем - пак се купува на килограм бездарници от цял свят - имаме тамън четири чужденци за бая пари купени, които нищо не струват - копакабана и бистрон. тиберканин и той май като бразилците ще се окаже - гениален срещу слабите отбори и пълен фигурант срещу силните. Киш с какво е по-добър от всеки друг вратар в А група?

Тея мачове се печелят с 100% мотивация, яка борба и самочувствие. Наемниците не притежават тези качества и за това сме лъвове на герена с Ботев, а в тея мачове излизаме с кафЕви гащи

ква борба бе....то нашите са повечето кинта и двайсет....
само като ги видя как ситнят на едно място....и лошо ми става....
много сбъркано има в този отбор......
а и с кокала тренер следващите две години....не виждам блясък в тунела.....
досега се стараех да не плюя по отбора...но вече не издържам....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]