forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 6:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:04 am 
Аватар

kruc написа:
[BFL] Gogo написа:
...не ми трябват хора, които не знаят какво значи Левски :boisw
Май само за нас феновете значи нещо :smt006 За Българските отбори няма Европа, тука си ритаме по селата на мизерните стадиони и това е! Когато се оправи първо държавата и впоследствие се налеят пари в спорта като цяло, тогава може да очакваме и успехи !!!

"Левски" вече само за нас значи нещо. :| За тия долу вече ми е пределно ясно, че дали ще са в Левски, Динамо или Витоша - все тая, жалко но факт. Кво да очакваш от манекенчета и фьешън селски тарикатчета, да седнат да бранят името на клуба ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:04 am 

Ivo27 написа:
Трябва бързо да забравим тези мачове с Бате и да се представим добре в Купата на УЕФА! :smt006

Добре де, предполагам си гледал мача...а и знаеш правилата на ФИФА и УЕФА - следователно с Ботев Пд неможем да се паднем, а отбор от техната черга в УЕФА няма! Който и да ни се падне с тая игра само ше опаковат куфарите за една разходка някъде....

Сори, ФИФА я намешах без да искам... :mrgreen:

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Последна промяна Sirakov на Чет Авг 28, 2008 12:05 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:05 am 

един провал по-малко
AET Liverpool 1 - 0 Standard Liege

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:05 am 

Andrio_lsfc написа:
ЦЕЦА МЕЦАТА написа:
Тия верно ли са викали цС*ка на стадиона бе ??

да бе да им еба майката и на телевизора се чуваха

Те се ги викаха да си отидат при тях нали са тяхно комунистическо отроче .Гарата им е колкото гара Казичене а по централната улица само пенолъчки ,сърпове и чукове незнам как е издържал бай Петко хулиган?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:06 am 
Аватар

ГАД-БЛЯД и кур за тоя! Кой нормален човек ще виси по чужди форуми в такава ситуация. Ебати жалката душица трябва да си. От опит мога да ви кажа, че руснаците нищо не отбират от български. Тъпа свиня е тоя. Аре лапай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:14 am 

Ох ся поистрезнях малко и мисля да дам некфа моя оценка за мача.
1.При техния гол Кисс(Киш) илиза и мачка.
2.Хичо нямаше 1 пас напред или я връща назад веднага като я пипне или почва да си приви финтове сам на себе си
3.Техните защитници обезличиха,така хваления от Вас от Гонзо и Жоро Христов
4.Незнам докогам,ще пускат Миро Иванов титуляр(тоя изобщо няма място в Левски),макар че днес бягаше подаваме,ама като цяло е доста слаб......

п.п абе ние щом в 2 мача само 1 гол им вкарваме незнам за каква ШЛ мечтаем,даже и за Уефа май не сме

п.п 2 И преди време се сещам след некъф провал на Лацио,фенове бяха провали 1 тренировка(май даже се сбиха и с карабинери).Мисля,че некъф протест на другата тренировка няма да е излишен,щото търпението на доста хора се изчерпва и никой не иска да гледа такава бездарна игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:17 am 
Аватар

Тежка вечер за всички сини фенове :( Какво да се прави, продължаваме да подкрепяме Левски (но не и наемниците които опозориха синята фланелка тази вечер), поне това го можем, поне това не може да ни го отнеме посредствената действителност на българския футбол
П.П: Бухенвалд те зове мръсна беларуско свиньо!! Крематориум и масов гроб за теб и приятелчетата ти, прасе!

Последна промяна Harry Roberts на Чет Авг 28, 2008 12:19 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:18 am 
Аватар

Omraz написа:
thegboy написа:
Добре поне, че Ливърпул се осират, та утре няма цяла Европа да се занимава с нашата издънка :lol:

Издънката на Олимпиакос с Анортозис е не по-малка :smt006

Бардон пак в ШЛ с отбор, който дебютира в турнира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:18 am 

Лошо, много лошо !!! Срам, голям срам !!! Футбола не е спорт за всеки !!! За мен лично, вече тази безрезервна подкрепа която давах към отбора вече никаква я няма !!! Нито играчите, нито ръководството е това което заслужи тази безрезервна подкрепа !!! Сега беше шанса на този отбор да "заслужи" тази иначе толкова вярна публика, даде му се шанс !!! Сега да му мислят отговорните !!! Аз като знам че не можем да победим БАТЕ, победи срещу Ботев, Черно море, Локо, и Литекс, ако ще и с 5-6: 0 да ги биеме няма да им се радвам !!! Няма да скандирам името на играчите !!! Няма да ми е кеф да гледам Левски, ще го гледам само защото е Левски и го обичам и не мога без него, но все едно любов след изневяра !!! Никога няма да е същото, дори и догодина до полуфинал да стигнеме !!!

УСПЕХ НА БАТЕ !!! Димитри !!! Наздраве !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:33 am 
Аватар

Ето кой е виновен за провала. Викам пак да си подаде оставката :lol: :lol: :lol:

Изображение

Последна промяна БижутерО на Чет Авг 28, 2008 12:39 am, променена общо 5 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:33 am 
Аватар

Вземете престанете с тия Батковщини за Беларус. Ние щото сме Швейцария на Балканите та се смеем на другите. По тая логика като дойде у нас някой отбор от Западна Европа примерно трябва да се въргалят по гръб от смях.

И последно - огромен кур за Крум Савов и другия палячо в студиото. По-неадекватни същества от тия отдавна не бях виждал. Как мое да сбъркаш Миро Иванов с Рабех ?!? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:39 am 
Аватар

Другият капут не беше ли Явор Недев, който освен че е доста тъп, е и чорбар.
КрумчУ много зле горкия, през повечето време се бях абстрахирал и не ги слушах.
За съжаление Гонг бяха една идея напред, друг път да си нагласят закъснителната линия да е заедно с предаванията по тв. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:39 am 

Споко!
Утре ке отминат емоциите.
Ще повикаме, че сме ЕВРОИДИОТИТЕ.
Ще повикаме, че каквато ни е държавата, такъв ни е футболът!
И ще чакаме жребия следващото лято с надеждата „ей сега” да пробием в Лигата
Е, да, ама то по-слаби от БАТЕ няма, бре, хора.
А, сори, Борац (Чачак) са с една идея по-слаби, ама и те ни се подиграха.

Ако за 5 сезона направиш 1 пробив в Европа, това е случайност.
Ако за 5 сезона се издъниш 1 път, това също е случайност.
Ясно ли ви е къде сме ние...

За ПАРИТЕ
6 ли, 7 ли милиона евро изтървал „Левски”. Не!
6-7 млн. евро изтърваха Тодор Батков/Макъл Чорни.
Щото тия господа не искат да отделят 3 Х 1 млн. евро или 5 Х 1 млн. евро за качествена селекция, за ИГРАЧИ, които правят разликата. А искат да им падне дюшеш от Европа.
Не става така, конкуренцията във футбола е жестока и без ИГРАЧИ духаш супата.
В бизнеса, че и на борсата, ако искаш да спечелиш 2 млн., трябва да инвестираш поне 1 млн., бе г-н Батков. Не може да умножиш по 10 инвестираното в псевдоиграчи за 1 сезон. Ако въобще Бистрон, Гаджев, Илиев и Тиберканин са излезли и 600 хил. евро на клуба.

Това е простата икономическа логика.

Така че тези 6-7 млн. евро сте ги изтървали отдавна. Още когато се чудихте да вземете ли поне 1 що годе играч от европейска класа като Асус. Да, ама не - вие заложихте на стария боец Гонзо (за него по-нататък), че е по-евтинко.

Ясен ми бе краят на „Левски” от години, още като ви слушах думите „не искаме да разваляме атмосферата в съблекалнята с високи заплати”. Ами честито на ФЕНОВЕТЕ, на които тогава не им е светнало, че по този начин до 2050 г. няма да има футбол в България. Нали тогава се предвижда, че ще стигнем стандарта на Европейския съюз (и то ако ЕС стои на едно място).
Е, писна ми! Ако нямате пари за „Левски”, се махайте!
Ако искате да печелите политическо влияние и да си уреждате далаверки с влиятелни хора по време на мачовете, бегайте далеч от тоя клуб.
Кво да чакам до 2050 г., че аз съм на 35 години, бре, кретени!!!!!!!!!!!!!
В света е пълно с бизнесмени с по над 50-100 млн. евро/долара състояние, които ще дадат мило и драго да имат клуб, подкрепян от половината население на страната.

Как в Ман Юнайтед, Челси или Реал Мадрид не развалят атмосферата в съблекалнята, въпреки че най-добре платения взема 3-4 пъти повече от най-зле платения??????? Ами така е - по-добрият ще печели повече. Кво не ви е ясно!?!?!?!? Или вие искате 22 жълти патоци с еднакви заплати, щото просто не ви се дават пари. То така, верно, е по-лесно - лъжете ги, че по-високите заплати ще развалят обстановката и си гарантирате подкрепа и от тяхна страна срещу качествен играч, който ще поиска пари. БРАВО – гениално сте го измислили.

За ИГРАЧИТЕ

Почвам с Гонзо!
Не видях дори едно (1) сносно отиграване от човека, който трябва да е лидер на отбора.
Пак ще гледам повторението, ако греша, ще се извиня.
Не знам дали е „нямал ден”, обаче същото се повтаря, откакто се е върнал.
Абсолютно няма място в отбора, пък ако ще и да вкара 100 гола в А група. За Европа не става.
Вън!

Живко Миланов
Мъка! Какво да коментираш човек, за който 99% от публиката повтаря, потретва и подесетва, че не става!

Рабех
Стабилен, както винаги. Жалко, че намерихме подобен играч в изключително неподходящ момент. Няма как да го задържим и след този мач Рабех трябва да си плюе на петите възможно най-бързо, ако иска да се развива.

Бистрон
Защитник тип „дърво”. Нямаше много работа срещу БАТЕ, ама в офанзивен план се видя, че е тотално зле.

Вагнер си е Вагнер

Весо Минев
Вън!

Гаджев
Бори се, добър гол, даде надежда за кратко.
Но още е далеч от класата на Ричи и Боре.

Миро Иванов
Перфектен играч за 1 полувреме или да влезе като резерва в последните 20 минути. Кому са нужни такива играчи?!
Вън!

Зе Соарес
На пръв поглед атрактивен. Но супер неефективен играч. Научил е как да стига до наказателното поле, но там не гледа къде центрира.
Вън!

Ники Димитров
Не спря да тича цял мач. И какво от това!
Талантлив, но и той неефективен като Мравката Зе.

Жоро Христов
Нищо не игра.
Личи, че е футболистче, но ако не се адаптира бързо, да си ходи у Пловдив.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:40 am 
Аватар

Явор Недев е левскар, бивш президент на Черно море. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:43 am 
Аватар

Luftwaffe написа:

Все тая. Зверски тъпо парче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:47 am 

Ivo написа:
Luftwaffe написа:

Все тая. Зверски тъпо парче.

Е ,ти па си бая умно . ;) :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:49 am 
Аватар

Днеска пак се видя, че при статични положения не знаем къде се намираме. Два гола с глава след ебати смешките, нямам думи просто. Иначе имаше някаква игра, но не може такова неумение в крайната фаза.

Факт е, че нямахме и късмет и можехме да влезем в групите въпреки хилядите сътресения, смешната подготовка и бая несработените и куци играчи, но беларусците явно са хванали Господ за шлифера и си се пребориха докрай за тия групи. Пожелавам им успех по-натам, но ме съмнява да постигнат нещо. Просто всеки отбор, дето знае как да се справя с центрирания в защита и да си завършва прилично атаките ще ги смаже, а това са всички в ШЛ.

Батков да го духа, деба и неадекватника, чак ми е кеф как изпусна тия кинти, щото беше ясно, че няма да ги вкара за отбора.
Срама разбира се е за нас, но така е, като го обичаме тоя отбор :lsfc1

Надявам се да няма супер крайни промени, те само ще ни навредят. Дано Батков се осъзнае и бавно и полека почне да гради добра организация в клуба откъм скаути, тренери и селекция, и зимата всичко да е окомплектовано и готово за мачкане догодина в ШЛ.

Само Левски, чакам жребия в петък без абсолютни никакви очаквания.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:50 am 
Аватар

Предаставяте ли си хората, които са блъскали през цяла Европа два дни с автобус за този мач...и два дни ще се връщат. Не знам как са издържали да не стигнат до саморазправа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:56 am 

Пичове, не знам какво сте гледали, но Деко беше най-добрия на терена. Единствено той търсеше топката и даваше извеждащи пасове по земя. След като излезна почнаха балоните и центриранията!
А кокала е пълен идиот. Този мач се печели лесно, второто полувреме повече го беше страх да не ни вкарат втори гол, отколкото дали ние ще вкараме! Трябва чужденец с голяма заплата и авторитет! Велев да не беше вадил Гонзо - поне играе по-добре с глава от Жеан. Христов беше трагичен, в такъв мач Еньо щеше да е полезен - играе най-добре с глава.
Трябва нов треньор, чужденец.
Велев от кой се е учил? От Гочето, Мъри и Вили. Е аре нема нужда...
Футболистите ни не са слаби, това да ви е ясно. Проблемът не е в тях... Не е и в Батков, какво искате да направи - Мъри си беше за смяна, допусна грешка с Вуцов, но поне се усети бързо... Стабилни сме финансово, това е достатъчно засега...
Пробив в УЕФА, ако ли не - шампиони сме и догодина с нов европейски треньор вървим напред и нагоре...
За да видим дъгата трябва да изтърпим дъжда!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:58 am 
Аватар

Ти си луд бе пич, какъв пробив :lol: :lol: Смърт за тая тема. Мощно в Пловдив и т'ва е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:00 am 
Аватар

Аз се отчаях не толкова от безидейността, колкото от неспособността - както се изразих по-рано - ТА ЕДНО СВЯСТНО ЦЕНТРИРАНЕ(СТИГНАЛО ДО "АДРЕСАТА" СИ) ПОЧТИ НЕ ВИДЯХ...щото с тия слаби, балонни центрирания не БАТЕ, ми Черноломец (Попово) няма да бием...

Тъжно..много тъжно е да гледаш, как 4 годишен труд отива на вятъра... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:00 am 
Аватар

Ебаниеееееееееееееее Михайловградддд! :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:05 am 
Аватар

Абе тоя Димитрий е българин 100%, иначе няма как да има тоя аватар. Преди време с тая снимка имаше някъв ташак, беше станал май някакъв гаф с табелките на живптните в Софийския зоопарк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:13 am 
Аватар

Luftwaffe написа:
Абе тоя Димитрий е българин 100%, иначе няма как да има тоя аватар. Преди време с тая снимка имаше някъв ташак, беше станал май някакъв гаф с табелките на живптните в Софийския зоопарк.

fishki.net :roll: ;) освен това като се регистрира, Black Jack провери IP-то му и каза, че си е от Беларус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:13 am 

За първи път след мач не ми се пише/говори... След всяка загуба съм намирала сили, ама тоя път...
Дори не знам какво да си мисля вече, малко блокирах...
Ебаси... Само Левски и тва е, не знам кво стана...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:18 am 
Аватар

Да се чуди човек какво да напише.То няма и много за писане.Чашата преля и то не заради отпадането, а заради непукизма, не може ли понякога поне малко да им пука, да си съдерат задниците от тичане.Играчи като Раул, Дел Пиеро и други величини в играта цял живот се бъхтат на терена, а наш Гонзо....абе нямам думи за неговите постоянни реплики и мятания на ръце.В този мач не го видях да ритне проклетата топка.За другите няма да пиша, капитанът олицетворява цялата агония.И няма ли някой да застане като мъж и да се извини на малоумните си фенове, а не да обяснява как разбираш ли сме ги изпуснали.Загуба, гледаме напред, животът продължава,а къде ви е честта, достойнството или тези понятия са без стойност.Ей 11 човека от сектора да извадим може и с 5 да паднат, но поне ще им трепери сърцето, че играят за Левски.Топузаков може да е бил смешен на Камп Ноу, но поне се трепеше на всеки мач, сигурно бедрото му няма кожа от толкова шпагати всеки мач.Да ви пикам на професионализма, щото истинските професионалисти имат и сърце, питайте Бардон, а и топки.А Жоре Христов, къде са твоите топки и защо се кри цял мач.Приказки, форуми, ще седим в механите и ще вдигаме революции и ще полагаме тежки клетви, така до следващия срам, защото непукизмът ще продължи, ние обичаме да не ни пука, да ни е през оная работя. Жалко, че в такива моменти клубът носи името на Човека Васил Левски, защото ония там на терена изобщо не го защитават.Майнат ви, драги футболисти, майната ви, а вие фенове, "Вий,Вий сте идиоти."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:24 am 
Аватар

Някой каза, че боляло по-малко от Тампере - прав е. Ако се сравнят двата мача и ситуациите:

1. С Тампере бяхме - Сработен отбор с амбиции, очаквания от феновете(дори след първата загуба във Финландия), накрая крах, но с надеждата, че ще се "въздигнем" отново, която притъпи болката.

2. С БАТЕ бяхме - НЕсработен отбор с амбиции, нямаше чак толкова очаквания от феновете след поредицата слаби мачове (с изключението 6:0 срещу непретенциозния отбор на Ботев) и първата загуба от тях, отново крах, но вече с привкус на безнадеждност...след всеки следващ провал ще замира все повече и повече, докато и последния мазохист не се откаже да гледа "футбол маде ин бе ге", защото колкото и запален ултрас, фен, или каквото и да е, е човек - търпението има граници.
Лека вечер :smt006 :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:31 am 
Аватар

Кой е сайта?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:32 am 
Аватар

bullhead написа:
Luftwaffe написа:

fishki.net :roll: ;) освен това като се регистрира, Black Jack провери IP-то му и каза, че си е от Беларус.

Това с IP-то не е гаранция, че е от Беларус. Има доста начини да е в България и да пише с беларуско IP. Но както и да е. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:44 am 
Аватар

Бензукан бил в Jim Beam в Студентски град. Възстановявал се от контузията, пуфтейки цигари. Видно било, че изключително """""тежко""""" приема провала днес.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]