forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 1:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 90  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 9:51 pm 
Аватар

Този мач на Мъри Стоилов затвърждава едни слухове. Не може изведнъж да стане толкова безкадърен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 10:00 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Този мач на Мъри Стоилов затвърждава едни слухове. Не може изведнъж да стане толкова безкадърен.

При Мъри промяна на ритъма няма. От първата до последната минута се опитва да налага нап. футбол. Доста хора му хванаха играта. Един затворен и добре организиран отбор с лекота го побеждава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 10:02 pm 
Аватар

Мъри тъпче на едно място от 2006г. Никакво развитие няма :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 10:03 pm 

Сокчетата куинс ги изпиха :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 10:07 pm 
Аватар

Големите успехи при нас (според мен) с Мъри дойдоха след затворена и оргазнизирана игра в защита с бързи и разнообразни контри. Така победихме Оксер, Динамо Б, Удинезе, Киево. По-нап. футбол с победа показахаме с/у Марсилия и Артмедия. И нападателен, но без успех с/у Хееренвен, Шалке, ШЛ, Тампере.
Абсолютно разгадаем стил на игра, при който един научен отбор оправя резултата с 3 атаки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 10:08 pm 
Аватар

sp0tt написа:
Много добре се получават нещата при латекс. Екстра!

Наред е Лубу Пенеф

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 10:12 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=71227 :lol: бялата стена :lol: машинииии :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 11:26 pm 

Vincenzo написа:
Големите успехи при нас (според мен) с Мъри дойдоха след затворена и оргазнизирана игра в защита с бързи и разнообразни контри. Така победихме Оксер, Динамо Б, Удинезе, Киево. По-нап. футбол с победа показахаме с/у Марсилия и Артмедия. И нападателен, но без успех с/у Хееренвен, Шалке, ШЛ, Тампере.
Абсолютно разгадаем стил на игра, при който един научен отбор оправя резултата с 3 атаки.

+ 1 :!:
Така- така...
Латексо играе нещо средно между класическата Мърова схема на игра+провинциален, или селски- манталитет!
Ако им се вземат Ивелин, Том и Урош- тия са в средата на таблицата...
Където им е мястото, междувпрочем!!! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 11:29 pm 
Аватар

хаха спорт1 тоя път добро заглавие :)

Цитат:
Все още не е достатъчно топло за Мъри и Литекс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 11:57 pm 
Аватар

Мъри в случая няма кой знае колко общо с ловешките мъки. Когато нещата опират до манталитет и традиции, то ако изобщо настъпи промяна това става бавно и в течение на години.
Трапатони, хем е къде - къде по голямо име що не направи "Ред Бул" - Залцбург европейска машина?
Освен това да ме прощавате - стила му си е съвсем наред. Само че трябват съответните изпълнители. Да не ми каже някой, че сегашния ловешки потенциал превъзхожда онзи, който имахме ние през 2005 - 2007 г.?
Иначе принципно как да играеш срещу "СлаГия" като домакин - защитно и с предпазливи контри ли?!
Не става дума за това, че еди кой си като ти научи стила и е готов да ти противодейства. То и в Англия на "Манчестер Юнайтед" и на САФ от години им знаят и кътните зъби. Да не би това да им помага?
Що се отнася до европеските ни кампании - срещу "Олимпик", "Динамо" и "Удинезе" действахме определено агресивно, а двата мача с "Артмедия" си бяха 180 минути непрестанни атаки. Доколкото помня, свърши работа. Баш с "Хееренвеен" и съветския оригинал в дълги периоди от време се прибирахме назад и съответно губехме, макар и не фатално. С "Шалке" си нападахме доста здраво до червения картон на Бардон и работата се печеше, но 60 минути с човек по - малко нямаше как да продължим по този начин. Затова и ни обърнаха - защото спряхме (макар и принудително) да нападаме.
А в ШЛ не че специално някой ни е разучил - просто нямаше как да се получава винаги. В крайна сметка един отбор играе не както треньора иска дословно, а доколкото му позволи противника. Роналдиньо като хване топката и не я пуска по цял мач, а върви нападай - няма нито кога, нито накъде.
Просто Латекса са си и години наред ще си останат тим със селски манталитет, за който в първенството има два мача - срещу нас. И това не Мъри - Капело не може да промени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 12:10 am 
Аватар

Цитат:
"Разочарован съм от резултата, а не от играта на момчетата. Въпреки че проспахме първото полувреме, през втората част играхме добре, но се прояви старата ни слабост да пропускаме чисти положения."

:smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 12:26 am 

Citizen_Kane написа:
Аре кур за папагалите и твай

Бат Митко цел живот да им е президент,а след него сина му да ги вземе

...вие на умряло куче нож вадите Иначе сте големи...И кво като изпаднем няма да седнем да мрем

Да изпаднеш в "Б" във нефутболни времена не е фатално...

Mr.Smith написа:
Я да те питам "А от софийските отбори за кой си "

http://www.youtube.com/watch?v=ouLrsi25zDY

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 12:42 am 
Папагалът във тава !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 12:44 am 

Makedonija написа:
Папагалът във тава !

папагал ВЪВ тава е добре...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 12:57 am 
Забелязвам,мили мой,айджасълски приятелю,че мнението ми предизвиква в теб някаква животинска,крилата и перната,дръзновена ирония по въпроса с употребата на 'във' съответно в изказ с думи,незапочващи с буквата 'ф' или 'в'.
С оглед на диференциацията на подбора,който често се случва в подобни ситуации,правилният интонационен,правоговорен,макар в контекста на правоизказа това да звучи неправилно,та именно изказът на прословутия,споменат от мен по-горе израз,изисква нарушаване на правилата за правопис в книжновния български език,стожерът на просветата и образованието на нашата страна,с цел правомерно и пълноценно използване на същинския смисъл на израза.
Благодаря за вниманието.Митко завинаги един от нас!Рим,Берлин,Токио!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 4:11 pm 
Аватар

Отборите на Черно море и Литекс, които са считани за кандидати за шампионската титла, ще гостуват за втори път този сезон на стадион "Георги Аспарухов". Това стана възможно, след като ръководствата на Вихрен и Левски се договориха тимът от Сандански да играе домакинските си срещи на "Герена" до приключването на ремонтните дейности на градския стадион в южния град. Именно срещу варненци и ловчанлии са следващите две домакинства на Вихрен на 15 и 22 март.

През есента и Черно море и Литекс гостуваха на "Герена" срещу Левски, като и двата тима загубиха мачовете си - варненци с 0:3, а ловчанлии с 0:2.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 4:41 pm 
Аватар

SCB написа:
Mr.Smith написа:

Виж сега за мен лично е жалко че ще изпаднете , но сте наистина умряло куче с никаква надежда за съживяване Мен обаче слабо ме касае какво става на терена , за мен вие трябва да прочетете историята си и да спрете да чуруликате за щяло и нещяло КЗЛ или че ще ебете говедата, а да прекратите /казано в най-учтива форма / ортодоксалното си приятелство със свинете, защото както те са ви ебали 50 години , така Митю има още много да се учи Въобще не искам да се опитваш да ме убеждаваш в противното , щото съм сигурен че в събота ще има поне 100 шопара които ще се дерат КЗЛ във вашия сектор и ще се прегръщате с тях . Стане ли това за мен ще сте противник достоен за уважение, а не за презрение , дотогава Митю пожизнен президент
Да не забравя най-лошото което може да стане е следа като изпаднете , на следващия сезон да влезете обратно в А група

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 7:37 pm 
Аватар

великолепно казано, напълно съгласен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 8:05 pm 

Makedonija написа:
Забелязвам,мили мой,айджасълски приятелю,че мнението ми предизвиква в теб някаква животинска,крилата и перната,дръзновена ирония по въпроса с употребата на 'във' съответно в изказ с думи,незапочващи с буквата 'ф' или 'в'.
С оглед на диференциацията на подбора,който често се случва в подобни ситуации,правилният интонационен,правоговорен,макар в контекста на правоизказа това да звучи неправилно,та именно изказът на прословутия,споменат от мен по-горе израз,изисква нарушаване на правилата за правопис в книжновния български език,стожерът на просветата и образованието на нашата страна,с цел правомерно и пълноценно използване на същинския смисъл на израза.
Благодаря за вниманието.Митко завинаги един от нас!Рим,Берлин,Токио!

Получаваш 6+

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 8:51 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
SCB написа:
Mr.Smith написа:

Виж сега за мен лично е жалко че ще изпаднете , но сте наистина умряло куче с никаква надежда за съживяване Мен обаче слабо ме касае какво става на терена , за мен вие трябва да прочетете историята си и да спрете да чуруликате за щяло и нещяло КЗЛ или че ще ебете говедата, а да прекратите /казано в най-учтива форма / ортодоксалното си приятелство със свинете, защото както те са ви ебали 50 години , така Митю има още много да се учи Въобще не искам да се опитваш да ме убеждаваш в противното , щото съм сигурен че в събота ще има поне 100 шопара които ще се дерат КЗЛ във вашия сектор и ще се прегръщате с тях . Стане ли това за мен ще сте противник достоен за уважение, а не за презрение , дотогава Митю пожизнен президент
Да не забравя най-лошото което може да стане е следа като изпаднете , на следващия сезон да влезете обратно в А група

:smt041 :smt038 :smt038 :smt041 :smt041 :smt038 \Напълно точно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 10:36 pm 
Аватар

SCB написа:
Makedonija написа:
Папагалът във тава !

папагал ВЪВ тава е добре...

Мерена реч му викат :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 6:18 pm 
Аватар

Maли тия локо дано им спадне формата за мача с нас , че ако сега ни хванат .. :?

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 6:22 pm 
Аватар

Пирин - Локо Сф 0:4
ето го 'отлично подготвеният отбор'

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 6:33 pm 

Тея Пирин си играха като хванати толкова зле да са на моменти че чак да се чудиш-тея от В група ли идват или....съмнявам се да се вдига нивото с такива мачове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 6:35 pm 

сцб е толкова софиянец, колкото и аз
нема как да е от софийските отбори
а иначе с., нема кво да се сърдиш като играехте с селтикс за купата нема ти се верва
каква подкрепа имаше ботев в този форум:)
май тогава само аз бях против жалтити с оглед на вековната вражда
всички останали се прекланяхте пред традициите и публиката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 11:34 pm 
Аватар

Мартин Камбуров е машина за голове! 103 попадения в 131 мача за Локо (Пловдив), този сезон има 4 (а е изиграл едва 2 мача за Локо София). Чудно ми е, че към него няма интерес от от "грандовете" в нашето първенство или от чуждестранен отбор в Западна Европа.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 11:46 pm 
Аватар

еми то на оня вратар на англичаните и аз щях да му вкарам. а за английския арсенал да не говорим - подобие на отбор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 11:47 pm 
Аватар

Нема финеса и техниката на Банан Карлош :smt003 :arrow: Ни го бива

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 11:54 pm 
Аватар

Е новообединения "Пирин" с един куп хлапетии откога стана мерило за класа?
В крайна сметка отстраниха отбор от тяхната черга за Купата :smt003 , а се дигна олелия като че Бог знае що е станало

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 3:17 am 
Аватар

Пирин наистина са доста непостоянни, но градят стабилен отбор - Коемджиев, Паланков, Борислав Хазуров и Макенджиев изглеждат обещаващи играчи. Похвално е, че ръководството им залага на млади играчи; благоевградската школа си държи на традициите.
А Камбуров е бил основен реализатор във всеки отбор, в който е играл, жалко, че или му липсва амбиция, или по някаква причина не е хващал окото на наставниците на тимове, които са в челото на таблицата.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 90  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]