forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 6:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 328 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 12:52 pm 
Аватар

Аз отивам и очаквам победа :smt006 Задължени сме да победим, ако искаме да сме шампиони !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 1:07 pm 
Аватар

rkk написа:
Въпросът не е в това, дали е в центъра... Да не би стадионите на чуждите отбори да са всичките в центъра? Въпросът е, че "нецентърът", ако можем да го наречем така, не прилича на нищо и че дотам се стига по много мъчен начин от различните краища на София.

Според мен въобще проблемът не опира до това, че стадионът е на майната си. И аз всеки път като ходя сменям по два автобуса на отиване и на връщане, сигурен съм, че почти всички го правят това и явно не им пречи. Който не иска да ходи на стадиона, винаги ще си намери оправдание да не отиде. Как може football fan всеки път да пътува по 200 км, а някой да го мързи да си дотътри задника, дори да живее в другия край на София

Мощно на стадиона и победа с гол на Хитлер

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 1:19 pm 
Аватар

За нас, дето едва изтрайваме да дойде мача, със сигурност не е проблем, ама стадионът не го пълним ние, в смисъл, че ние не сме достатъчно, за да го напълним.... Стадионът го пълнят тези, на които оказват влияние студът, дъждът, разстоянието, мързелът и е такива други подобни фактори. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 1:21 pm 

Няма значение къде се намира стадиона .. на които му се ходи ще ходи !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 1:44 pm 
Аватар

Айде поспрете се малко с тея балкано-ориенталски изказвания.Който му се идвало щял да дойде.Това важи явно само за най-запалените..а колкото и половин България да се бие у гърдите че са такива то тази част от публиката е най-нищожна.А и не само тук ами навсякъде е така.И ако стадионите по Европа са пълни то тва не е по вина на 100/1000 човека дето дишат с отбора си, а на всеки средностатистически фен, който е придобил навика да ходи на мач, тъй като му е приятно и забавно и така уплътнява почивния си ден.
А тука отвсекъде те карат да се чувстваш смазан,комплексиран и нищожен.Като се почне от тва, че интересите на полицията,телевизиите,транспорта,спонсорите и тн. изключват футболния фен,като фактор при определянето на цялата форма на родното ни първенство и се стигне до онея провали долу, който се влачат като лекета по терена и им дреме на гъза за онея глупаци, дето мръзнат и си преебават единия от почивните дни за да ги подкрепят.И ако и вие да се пъчите, че ше ходите, ако трябва на Антрактида на мач, то всеки нормален човек със среден умствен капацитет ще се замисли дали тва пъчене не е проява на неограничено състояние на мазохизъм.Щото аз от доста време съм почнал да се замислям върху тва....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 2:04 pm 
Аватар

Hess написа:
Айде поспрете се малко с тея балкано-ориенталски изказвания.Който му се идвало щял да дойде.Това важи явно само за най-запалените..а колкото и половин България да се бие у гърдите че са такива то тази част от публиката е най-нищожна.А и не само тук ами навсякъде е така.И ако стадионите по Европа са пълни то тва не е по вина на 100/1000 човека дето дишат с отбора си, а на всеки средностатистически фен, който е придобил навика да ходи на мач, тъй като му е приятно и забавно и така уплътнява почивния си ден.
А тука отвсекъде те карат да се чувстваш смазан,комплексиран и нищожен.Като се почне от тва, че интересите на полицията,телевизиите,транспорта,спонсорите и тн. изключват футболния фен,като фактор при определянето на цялата форма на родното ни първенство и се стигне до онея провали долу, който се влачат като лекета по терена и им дреме на гъза за онея глупаци, дето мръзнат и си преебават единия от почивните дни за да ги подкрепят.И ако и вие да се пъчите, че ше ходите, ако трябва на Антрактида на мач, то всеки нормален човек със среден умствен капацитет ще се замисли дали тва пъчене не е проява на неограничено състояние на мазохизъм.Щото аз от доста време съм почнал да се замислям върху тва....

:smt023
Просто парфектно мнение, няма как да не го цитирам, и най-вече да акцентирам върху "състоянието на мазохизъм". Изключително съм радостен, че с всеки изминал ден все повече хора мислят, като мен. А някога, като станем мнозинство, нещата в нашия клуб ще се оправят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 4:33 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Изключително съм радостен, че с всеки изминал ден все повече хора мислят, като мен. А някога, като станем мнозинство, нещата в нашия клуб ще се оправят.

Ако станете мнозинство, Левски вече няма да го има ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 4:33 pm 
Аватар

Добре бе, как точно смяташ че ще се оправят нещата ако има 0 човека на стадиона :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 5:00 pm 

Събота. 19:30. Студ. Пого. Чаршафи. Слаб футбол. :lol:
Каква друга работа може да имете, освен да сте на стадиона?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 5:00 pm 

Истината е че с чесане на ташаците няма да стане... ако всички загубят интерес, к'во - да не би на Батков и сие да му запука за нас. С неходене на стадиона може само да станем по-зле...

СЛОЖИ ВИ ЕМБЛЕМА -
ПОЛУМЕСЕЦ И ЗВЕЗДА,
А БЪЛГАРИЯ ЗАПЯ
КУР ЗА Ц(*КА!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 5:01 pm 
Аватар

ЧЕСТвСИНЬО написа:
Събота. 19:30. Студ. Пого. Чаршафи. Слаб футбол. :lol:
Каква друга работа може да имете, освен да сте на стадиона?

Неделя бе, в събота ще си сам :smt003 :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 5:21 pm 

Дееба, верно в събота и чаршафи няма да има :lol:

едит: моля мнението ми да не се приема като поредния опит да се изгонят и малкото
останали мазохисти. Обърках се и твай. Не искам без вас, ще ми липсвате :smt003 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 5:27 pm 
Аватар

Мазохист 'till I die :8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 9:39 pm 
Аватар

Kryten написа:
Добре бе, как точно смяташ че ще се оправят нещата ако има 0 човека на стадиона :shock:

Дали ще са 0 или както на мача с Бела - няколко стотин - няма голямо значение, все си е празен стадиона и очевидно на никой не му пука. И по-лошо - очевидно като е пълен стадиона пак на никой не му пука - като миналия сезон имаше толкова народ и бяхме най-посещавания отбор и след всяка загуба хората викаха и "Мъри, Мъри" и се пляскаше като за победа какво - УЕЦ :smt006 - уволниха го Стоилов, каза се право куме в очи кой "кара влака".

А за футболистите - срещу Бате и Жилина, като беше пълен стадиона, гледам изораха терена. А и всеки мач, когато идват по няколко хиляди да ги гледат (по-принцип говориме, не напоследък), всички виждаме също така си се мъдосват (много интересен глагол). Явно и да сме на стадиона и да не сме - никой не го ебе, само ние си въобразяваме, че на някой още му пука за "Левски" и че публиката е някакъв фактор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 12:13 am 
Аватар

The Rascal написа:
Да, но няма да има и стюарди - съответно няма кой да го бие :wink:

Сега вече ни хвърли в дилема в кой ден точно да отидем ;) :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 1:08 am 
Аватар

Предлагам да е събота! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 10:11 am 

тоя мач го чакам с нетърпение само и единствено заради благо трактористО :twisted: лелеее как ше го храним тоя пеерас :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 12:04 pm 
Аватар

Аз пък ходя заради тръпката и вълнението да гледам на живо Левски,да постоя 1-2 часа преди началото,да ме обгърнат хиляди спомени за предишните единайсеторки и мачове,да ми мине като на лента много от свързаното с отбора,да се почувствувам за пореден път като част от нещо непреходно,да чуя възгласите при излизането на отбора от тунела и да изпитам почти незаменимото усещане от това.Обикновено ходя сам умишлено,не искам никой да ми разваля магията.Горното плюс възгласите "Само Левски-Оле" и "Левски,Левски" са ми по принцип достатъчни.И още нещо,магията ми не е същата когато няма интрига в мача,за това не ходя на всички мачове.А разединението между привържениците направо ебава майката на всичко.Аз така усещам нещата,ако искате смейте се,право на всеки е да има свое мнение.Само Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 12:30 pm 
Аватар

Цитат:
Левски,да постоя 1-2 часа преди началото,да ме обгърнат хиляди спомени за предишните единайсеторки и мачове,да ми мине като на лента много от свързаното с отбора,да се почувствувам за пореден път като част от нещо непреходно,да чуя възгласите при излизането на отбора от тунела и да изпитам почти незаменимото усещане от това.Обикновено ходя сам умишлено,не искам никой да ми разваля магията.Горното плюс възгласите "Само Левски-Оле" и "Левски,Левски" са ми по принцип достатъчни.И още нещо,магията ми не е същата когато няма интрига в мача,за това не ходя на всички мачове.А разединението между привържениците направо ебава майката на всичко.Аз така усещам нещата,ако искате смейте се,право на всеки е да има свое мнение.Само Левски.

Именно!
С тази разлика, че аз предпочитам да сме компания на трибуните. А мачовете без интрига също са ми интересни, щото тогава от 'В" сектор можеш да чуеш къртещи мивки лафове и бъзици.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 4:26 pm 
Аватар

Ако не бием СлаБия, които преди броени секунди бяха отстранени от Ботев (Криводол) за купата след 2-1 в редовното...та ако тия същите бели не ги бием на Герена..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 6:01 pm 
Аватар

t0p4o написа:
Ако не бием СлаБия, които преди броени секунди бяха отстранени от Ботев (Криводол) за купата след 2-1 в редовното...та ако тия същите бели не ги бием на Герена..

... 2 дена ще псуваме всичко живо и другата седмица пак на стадиона

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 6:52 pm 
Аватар

GENE-66 написа:
Аз пък ходя заради тръпката и вълнението да гледам на живо Левски,да постоя 1-2 часа преди началото,да ме обгърнат хиляди спомени за предишните единайсеторки и мачове,да ми мине като на лента много от свързаното с отбора,да се почувствувам за пореден път като част от нещо непреходно,да чуя възгласите при излизането на отбора от тунела и да изпитам почти незаменимото усещане от това.Обикновено ходя сам умишлено,не искам никой да ми разваля магията.Горното плюс възгласите "Само Левски-Оле" и "Левски,Левски" са ми по принцип достатъчни.И още нещо,магията ми не е същата когато няма интрига в мача,за това не ходя на всички мачове.А разединението между привържениците направо ебава майката на всичко.Аз така усещам нещата,ако искате смейте се,право на всеки е да има свое мнение.Само Левски.

Абсолютно точно мнение. Пропускал съм мачове на Левски, когато 40 000 са се изсипвали да гледат Челси, но това не ми е пречило сам да ходя на мачове, когато на стадиона е имало 100-200 човека.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 7:02 pm 

Цитат:
Абсолютно точно мнение. Пропускал съм мачове на Левски, когато 40 000 са се изсипвали да гледат Челси, но това не ми е пречило сам да ходя на мачове, когато на стадиона е имало 100-200 човека.

Същата работа е и при мен.На мача с парцалона умишлено не отидох,докато на малките мачове се чувствам горд(колкото и пресилено да звучи),че съм един от малкото(както повечето ни наричат 'балъци'-кур за тех),които обичат отбора си и са на стадиона!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 8:51 pm 
Аватар

Football Fan написа:
t0p4o написа:

... 2 дена ще псуваме всичко живо и другата седмица пак на стадиона

:lol:

Добре казано...

Иначе за Ботев (Криводол)----> :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 9:35 pm 
Аватар

Hess написа:

Айде вече за милионен път като коментираме тази тема ще пусна едно мнение което съм запазил и което според мен отразява всичко.......много обективно написано въпреки че не е писано от ЛЕВСКАР...но в случая това няма значение...мнението ми съвпада на 100 процента и въпреки че можех да го напиша от свое име все пак друг го е написал в един отдавна несъществуващ форум...

Цитат:
longbeach
11 Dec 2003, 14:57

ami za lubovta kum otbora trqbva da ima razgrani4enie spored men....
ima razlika mejdu supporters ,ultras i hooligans.....
govorime za razli4en tip hora....pri koito lubovta v nikakuf slu4ai ne e po malka....prosto q izrazqvat po razli4en na4in....
purvo da govorime za supporters...v tova nqma nishto losho....kefat se na footbola otivat na ma4 sus semkite i gledat ma4a tfa e....i kato padne toq otbor 47 ma4a podred nema da gi ima ve4e....kato igrae vazmijno nai bezdarnia i nekaduren football sushto nema da gi ima ,kato izpadne v dolna divizia sushto nema da gi ima....prosto shte smenqt teatura...tfa e....shoto te gledat igrata....mene takiva hora ne me kefat....ne sa istinski....li4no moe mnenie estestveno....
ultras....moje bi nai simpati4nata grupa koqto hodi po stadionite.....te ne sa izrudi...nai obiknoveni mom4eta ,koito sa izrasnali s otbora i siakt da mu davat..da davat i pak da davat i ne iskat nishto....prosto da sa zaedno na neveroqtni fiesti v sektora....tfa e...nqkoi ot tqh se interesuvat ot igrata drugi ne....razli4ni sa ,no edno neshto go obedinqva...te nqma da se predadut....vernostta e tova ,koeto gi sabira.....pri tezi mom4eta lubovta i omrata vurvqt ruka za ruka.....prosto pri takava bezgrani4na lubov ne mojesh da turpish da imash protivnici naokolo....tova e krainata lubov....tova to4no e razlikata mejdu supportes i ultras...prosto ednite neshtata gi priemat prekaleno navutre....
hooligans...ami v bg opredeleno ima hooligani...i vinagi e imalo...razli4ni estestveno nqkoi sa mizerni...nqmat kakvo da qdut i hodqt da si izkarvat omrazata i problemite varhu nqkogo.....ima oba4e hooligani ,koito ne sa mizernici ,koito sa hooligani ,zashtoto sa se rodili takiva....hora koito obi4at da se biqt....sadisti obiknoveno ,koito ne izpitvat jal....prosto sa drug tip hora....tvurdi mom4eta sus smeli surca.....te ne zaka4at supporters ,ne izbivat komplexi vurhu normalnite fenove....prosto tursqt nqkoi sebepodoben da se pozabavlqvat....vse pak vseki ima pravo na svoboda i na razli4ni zabavleniq stiga da ne vredi drugimo....

все пак имайте предвид че автора е прасе (не възхвалявайте :)).......но това е истината...цялата истина много обективно написана.......поне от моя гледна точка

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 9:52 pm 
Аватар

Според мен има от първата група, които не спират да ходят, защото си обичат отбора

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 10:27 pm 
Цитат:
Според мен има от първата група, които не спират да ходят,само и единствено защото си обичат отбора

Имало е,има и винаги ще има. :wink: Любовта към един отбор е като любовта към едно дете.Нещо истинско.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 10:31 pm 
Аватар

добре написано, но много малка група от тези които наричат себе си hooligans "не закачат supporters" и просто търсят забавление.. нищо странно де, пичовете във която и да било групировка са малък процент

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 14, 2008 1:54 am 
Аватар

Това че си прасе, не значи, не винаги грешиш. Много е прав :idea: И затова говоря, че основната маса на стадиона по неговите критерии са "supporters" - т.е. за да се пълнят трибуните, основни фактори са играта на отбора и удобството да идеш на мача като "бял" човек и т.н.

Давам пример - неска се уговорих с двама колеги (момче и момиче) да ходим на мача със Славия. Явно им се ходи, явно им е интересно, приятно, щом се съгласиха веднага, но знаете ли какво им липсва - липсва им онази щипка тръпка, с която едни се раждат, а други постепенно придобиват - тръпката, заради която не те интересува толкова мача, колкото подкрепата към любимия отбор. От моя гледна точка това е разликата между "supporters" и 'ultras'. Дайте им шанс магията да ги завладее и те да станат като нас, преди да ги наречете туристи, семкари и т.н. Защото ако бях от София, може би и аз щях да мина през ниво 'supporters'. Но не би, съдбата беше решила да гледам отбора близо 10 години (с малко изключение срещу Юве, но тогава не съм бил достатъчно голям, за да усетя) по телевизията, да науча постепенно песните, за да може като на филмова лента през главата ми стотици пъти да преминава моментът, в който ще ида да гледам мач на живо в сектор Б и никъде другаде, ще се съдера от пеене, а накрая ще се прибера доволен вкъщи поради факта, че просто съм бил част от свещения сектор, независимо дали сме били или не....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 14, 2008 11:59 am 
Аватар

rkk написа:
Това че си прасе, не значи, не винаги грешиш. Много е прав :idea: И затова говоря, че основната маса на стадиона по неговите критерии са "supporters" - т.е. за да се пълнят трибуните, основни фактори са играта на отбора и удобството да идеш на мача като "бял" човек и т.н.

Давам пример - неска се уговорих с двама колеги (момче и момиче) да ходим на мача със Славия. Явно им се ходи, явно им е интересно, приятно, щом се съгласиха веднага, но знаете ли какво им липсва - липсва им онази щипка тръпка, с която едни се раждат, а други постепенно придобиват - тръпката, заради която не те интересува толкова мача, колкото подкрепата към любимия отбор. От моя гледна точка това е разликата между "supporters" и 'ultras'. Дайте им шанс магията да ги завладее и те да станат като нас, преди да ги наречете туристи, семкари и т.н. Защото ако бях от София, може би и аз щях да мина през ниво 'supporters'. Но не би, съдбата беше решила да гледам отбора близо 10 години (с малко изключение срещу Юве, но тогава не съм бил достатъчно голям, за да усетя) по телевизията, да науча постепенно песните, за да може като на филмова лента през главата ми стотици пъти да преминава моментът, в който ще ида да гледам мач на живо в сектор Б и никъде другаде, ще се съдера от пеене, а накрая ще се прибера доволен вкъщи поради факта, че просто съм бил част от свещения сектор, независимо дали сме били или не....

Много добре казано!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 328 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]