Hess написа:
Айде поспрете се малко с тея балкано-ориенталски изказвания.Който му се идвало щял да дойде.Това важи явно само за най-запалените..а колкото и половин България да се бие у гърдите че са такива то тази част от публиката е най-нищожна.А и не само тук ами навсякъде е така.И ако стадионите по Европа са пълни то тва не е по вина на 100/1000 човека дето дишат с отбора си, а на всеки средностатистически фен, който е придобил навика да ходи на мач, тъй като му е приятно и забавно и така уплътнява почивния си ден.
А тука отвсекъде те карат да се чувстваш смазан,комплексиран и нищожен.Като се почне от тва, че интересите на полицията,телевизиите,транспорта,спонсорите и тн. изключват футболния фен,като фактор при определянето на цялата форма на родното ни първенство и се стигне до онея провали долу, който се влачат като лекета по терена и им дреме на гъза за онея глупаци, дето мръзнат и си преебават единия от почивните дни за да ги подкрепят.И ако и вие да се пъчите, че ше ходите, ако трябва на Антрактида на мач, то всеки нормален човек със среден умствен капацитет ще се замисли дали тва пъчене не е проява на неограничено състояние на мазохизъм.Щото аз от доста време съм почнал да се замислям върху тва....
Айде вече за милионен път като коментираме тази тема ще пусна едно мнение което съм запазил и което според мен отразява всичко.......много обективно написано въпреки че не е писано от ЛЕВСКАР...но в случая това няма значение...мнението ми съвпада на 100 процента и въпреки че можех да го напиша от свое име все пак друг го е написал в един отдавна несъществуващ форум...
Цитат:
longbeach
11 Dec 2003, 14:57
ami za lubovta kum otbora trqbva da ima razgrani4enie spored men....
ima razlika mejdu supporters ,ultras i hooligans.....
govorime za razli4en tip hora....pri koito lubovta v nikakuf slu4ai ne e po malka....prosto q izrazqvat po razli4en na4in....
purvo da govorime za supporters...v tova nqma nishto losho....kefat se na footbola otivat na ma4 sus semkite i gledat ma4a tfa e....i kato padne toq otbor 47 ma4a podred nema da gi ima ve4e....kato igrae vazmijno nai bezdarnia i nekaduren football sushto nema da gi ima ,kato izpadne v dolna divizia sushto nema da gi ima....prosto shte smenqt teatura...tfa e....shoto te gledat igrata....mene takiva hora ne me kefat....ne sa istinski....li4no moe mnenie estestveno....
ultras....moje bi nai simpati4nata grupa koqto hodi po stadionite.....te ne sa izrudi...nai obiknoveni mom4eta ,koito sa izrasnali s otbora i siakt da mu davat..da davat i pak da davat i ne iskat nishto....prosto da sa zaedno na neveroqtni fiesti v sektora....tfa e...nqkoi ot tqh se interesuvat ot igrata drugi ne....razli4ni sa ,no edno neshto go obedinqva...te nqma da se predadut....vernostta e tova ,koeto gi sabira.....pri tezi mom4eta lubovta i omrata vurvqt ruka za ruka.....prosto pri takava bezgrani4na lubov ne mojesh da turpish da imash protivnici naokolo....tova e krainata lubov....tova to4no e razlikata mejdu supportes i ultras...prosto ednite neshtata gi priemat prekaleno navutre....
hooligans...ami v bg opredeleno ima hooligani...i vinagi e imalo...razli4ni estestveno nqkoi sa mizerni...nqmat kakvo da qdut i hodqt da si izkarvat omrazata i problemite varhu nqkogo.....ima oba4e hooligani ,koito ne sa mizernici ,koito sa hooligani ,zashtoto sa se rodili takiva....hora koito obi4at da se biqt....sadisti obiknoveno ,koito ne izpitvat jal....prosto sa drug tip hora....tvurdi mom4eta sus smeli surca.....te ne zaka4at supporters ,ne izbivat komplexi vurhu normalnite fenove....prosto tursqt nqkoi sebepodoben da se pozabavlqvat....vse pak vseki ima pravo na svoboda i na razli4ni zabavleniq stiga da ne vredi drugimo....
все пак имайте предвид че автора е прасе (не възхвалявайте

).......но това е истината...цялата истина много обективно написана.......поне от моя гледна точка