forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 10:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:02 pm 
Аватар

LS1914 написа:
а може ли да кажеш с кой ще играем на 1/2 финал в УЕФА да пусна тото

С леля ти ! Пускай коефициента си го бива !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:03 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Ху дъ фак е сакатия Заберски? За какъв се мисли? :smt013 :smt013 :smt013

http://www.donbalon.eu/news19153.html

Брато и на мен ми е противен, ама за който да е човек на света да се говори на 'сакат', просто е грозно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:04 pm 

Коледа направи услуга на всички и по най - бързия начин се самоубий !!!

Тука нема кво да му мислиме и да го гадаеме или ще го бъде, или няма да го бъде

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:22 pm 

Пак ли го цитирате тоя донбалон беееееееееее :smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:33 pm 
Аватар

Сега пък в спортни пише, че сме имали оферта към Илиян Илиев ОМГ :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:36 pm 
Аватар

Каква УЕФА ви тресе, да му еба майката?
Ние играем в ШЛ, ако не ви е ясно - за пораженците УЕФА........
..............Толкова голям, колкото и мечтите му........... (мързи ме да пиша)
Искам, а това е гаранция, че съществувам, а не вегетирам там някъде по-долните етажи.........
Вдигаме главите и мачкаме у белоруско............... Ше им насерем белоруската гара, мамичката им долна...

П.П> Миро и Еньо и двамцата под мишница и у лево - ако искат у Марек могат да играят............
В Левски има място единствено и само за победители, а не за пораженци............

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:46 pm 
Аватар

koleda321 написа:
И според мене трябва първо да направим ОТНОВО една силна УЕФА и след това да мислим за ШЛ! Тук според мен Вуцов беше прав, той човека трябваше спокойно да си се готви за УЕФА и да ни класира и да направим фурор, а тия гадни свине го туриха в ШЛ, НЕПОДГОТВЕН! Това си е малко поне смекчаващо вината обстоятелство. Но както и да е, наистина в УЕФА ще сме си в свои води, а и пак ще може да играем с еврограндове (все пак Милан и Валенсия ще играят в УЕФА :smt003).

Алоооо, земята вика koleda321, алоо :smt006
Ние играеме с БАТЕ Борисов, не играеме с Арсенал. Дори в квалификационния кръг на УЕФА щяхме да изтеглиме по-силен отбор от тия :smt005

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:50 pm 

bring_da_pain написа:
koleda321 написа:
И според мене трябва първо да направим ОТНОВО една силна УЕФА и след това да мислим за ШЛ! Тук според мен Вуцов беше прав, той човека трябваше спокойно да си се готви за УЕФА и да ни класира и да направим фурор, а тия гадни свине го туриха в ШЛ, НЕПОДГОТВЕН! Това си е малко поне смекчаващо вината обстоятелство. Но както и да е, наистина в УЕФА ще сме си в свои води, а и пак ще може да играем с еврограндове (все пак Милан и Валенсия ще играят в УЕФА :smt003).

Алоооо, земята вика koleda321, алоо :smt006
Ние играеме с БАТЕ Борисов, не играеме с Арсенал. Дори в квалификационния кръг на УЕФА щяхме да изтеглиме по-силен отбор от тия :smt005

Аз от вчера изтрещех и това ми е алибито! Ако съм казал глупост, I'm f'n sorry!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:05 pm 
Аватар

Аз всички мнения на Коледа321 ги подминавам :smt006 :smt006 :smt006 Правете го и вие :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:17 pm 

Не успях днес да си изкажа мнението , за това ето какво мисля за снощи... :smt003 Снощи видях един Левски , доста различен от това , което съм свикнал да виждам ! Момчетата желаеха победата , но не и по онзи начин , по който виждахме поколения левскари да искат ! Трудно беше до оградите на сектор Б , да наблюдавам как Синият любим отбор се бори с отбор , на чийто цялата държавна история е 2-3 трактора ! Да гледаш как истински герой в нашите сърца като Гонзо , поема отговорноста да застане зад коженото кълбо и да се опита да върне усмивките на хората застанали по оградите и чакащи със затаен дъх откриването на резултата ... но Уви , късметът ни обърна отново гръб и се изсмя в нашите лица ! До края на полувремето видяхме още няколко добри атака от наша страна , но и те не дадоха резултат , трябваше промяна , но май ДеБили отново виждаше нещата по свой – доста различен начин ! След гола , всички в Б сектор млъкнахме.Марто ,сам, с микрофона се опитваше да повдигне духа ни , но ние вече бяхме сломени , но това не бяхме ние , нито играчите на терена , нито ние по трибуните , нещо в тази вечер се бе променило , нещо беше надвиснало над стадиона тази вечер....в последните 15 минути се събудихме с бурни овации към Мъри (който междудругото в момента води конкурент за титлата и надали скоро ще акостира отново при нас , вариантите за тренер , ако не е някой чужденец , са направо ужасяващи ) , и ожесточени псувни по Овчи Глав и мустакатия педал , който мирно си стоеше в ложите в А сектор и не посмя да каже , нищо – типично в негов стил , очакваме скоро изказвания от рода : Бритиш хомосекшуъл и т.н. , което междудругото е единственото нормално и истински смешно нещо излязло от неговата уста ! За мен бе унизително да бъдат аплодирани жълтите беларуси , които макар и да се справиха идеално в мача , не заслужат овациите на най-великата публика в България ! След мача , дори и винаги така забавното клатене на трамвай 22 посока – центъра не бе същото , нещо ни бе сломило в тази вечер , по улиците се скитаха , групички от хора със сини шалове , без желание за нищо друго , освен да се приберат да пият една ракия , и да легнат да спят.... Много противоречиви бяха всички коментари след мача ! Единственото хубаво нещо бе оставката на Вили , който трябваше да напусне още след мача със Славия миналия сезон ! Футболистите , се опитаха да ни успокоят , като обещаваха , че в реванша отборът на трактористите ще бъде смазан ! Най-тъжното от цялата история беше ,че феновете ние , най-важната част от стадиона , 12-тия играч , почти се отказвахме от отбора , а точно сега е моментът отново да надигнем глави и на мача с Ботев да се докоснем до синята магия , да се опитаме да изгоним всички , хора , които се опитват в последните 2 години , да съсипят Левски , по един или друг начин .... Мъри остави нещо много важно , което ми дава 3 причини да вярвам , че ние можем..можем да продължим и да се насладим на нов Евро поход
1. Европейският манталитет
2.Публиката
3.Отборът Левски
,защото това сме ние ,Ние сме Левски, Левски София ,би трябвало и футболистите да разберът това нещо, но ако не успеят , ни чака доста голям срам и в Минск.Единственото нещо , което ни остана сега са старите сини тениски , от нашите братя , бащи и дядовци и надеждата , че нещо за 2 седмици би могло да се промени , нещо , което да ни накара отново да изпълваме Б сектор да краен предел и всеки отбор , дошъл в България , да си тръгва смазан от СИНЯТА ЛАВИНА......
:lsfc3 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:24 pm 
Евалата!!!!!! Най-смисления пост в форума от сумати време.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:27 pm 

Корав пост, м8. :smt006 Някак нещата не изглеждат вече чак толкова безвъзвратно лайняни. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:27 pm 

Много се надявам да стане като мача с Публикум ! Тогава пак "паднали сме от шофьори" незнам си какво после ги наебахме и се забрави. Сега единствената разлика, че втория мач е там, но не виждам проблем да ги бием там, стига да имаме същите положения и повече късмет !!! :roll:

Последна промяна kruc на Чет Авг 14, 2008 9:31 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:29 pm 
Аватар

Само не разбирам 1. за какъв късмет става дума, нищо каръшко не видях аз и 2. за смислени атаки говорим щото не се сещам. Сещам се за 3-4 удара от далеч, които бяха добри, но толкова, и 1-2 опасни центрирания. Разбира се за вратарчето им беше лесно да покаже класа и да ги елиминира.
Препоръчвам на момчетата от Сектора да гледат мача на запис ако не са го направили. Никакви упреци, просто съвет

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:31 pm 

Късмет , не , но неумението дори и на най-опитния на терена да реализира дузпата , но аз така и не го приех този факт... за мен истината си е една : ГОНЗО изгони Овчата глава , пред погледа на 20 000 души :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:35 pm 
Аватар

Абе да ти кажа Гонзо не постъпи мъжки, бих предпочел да беше вкарал бяхме ги били, но...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:37 pm 

Прав си , щеше да ни е по-леко , но тези няколко дни ще са тежки , заради загубата ! След реваншът поне ще знам дали ни очакват групите или атака на УЕФА къп , но за наше щастие без ДеБили (надявам се и без Кокалчето) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:45 pm 

Аз видях карък ТОПКАТА НЕ ИСКАШЕ ДА ВЛЕЗЕ беше ли влезнала в едно от положенията или дузпата, мача отиваше към 3-4 на 0 ! За мен до изпуснатата дузпа ги разцепвахме, само 1 гол ни трябваше, и ония сваляха гащите! За съжаление не се получи така, но има реванш и все още някакъв шанс !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:48 pm 
Аватар

Добре де не мога да разбера какво ви е виновен Кокала, нали някой трябва да води отбора дори и временно или не трябва треньор, няма да се води тренировъчен процес, все едно не предстои реванш и сезонът не е започнал.
:arrow: Абе хора вие знаете ли въобще какво искате от живота :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:50 pm 

Mr.Smith , на мен нищо лично , но е доста не етично и доста нагло да си в щаба и на Мъри и на Вуцов и докато след първия искаше да се докаже , то след уволнението на Синчето , той трябваше да напусне , все щеше да се намери кой да ни тренира , а и Батков , щеше по-бързо да намери добър вариант за тренер !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:52 pm 
Аватар

ако почнем да броим "неетичните" прояви на наско сираков нема да ни стигне мястото , така че ае верно оставете човеко на мира

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:54 pm 

Нищо против него , но така или иначе ,ако дойде чужденец , Велев не е никак сигурно , че ще остане и все пак си е Левскар , до мозъка на костите си и може да му желаем само успех в новият му клуб !

Последна промяна lloyd на Чет Авг 14, 2008 10:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:55 pm 

Току що приказвах с доверен човек. Той каза на кратко следните неща:
- вчера е говорил с Мъри, който е казал, че ако му направят предложение пеша ще се върне от Ловеч
- Мъри е казал, че може да подпише предварителен договор, че ще докара нещата поне до дузпи
- има клауза в договора на Мъри която му дава право да напусне ако някой плати 100000 евро за него
- има яснота по въпроса за треньора до 2 дни
- не е разгваряно (до този момент) с никой друг треньор освен с Мъри

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:57 pm 
Аватар

ако отново се върне сираков и продължат вътрешните борби в Левски това вече окончателно ще съсипе отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:57 pm 
Аватар

Пожелаваме му успех,но въпреки това разпъваме чаршафа и го нарекохме предател :shock: Заеби :smt006
:arrow: Току що великият Мъри, направи 0:0 с някакви евреи пред полупразен стадион и никаква игра на неговите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:59 pm 
Аватар

А Кривия бележи... Може ли да има толкова добър играч в Черно море , а ние да се чудим кой да ни върже пасовете в центъра вече втора година...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:01 pm 
Аватар

Нямам нищо против Мъри, но не мисля че ще може да ни измъкне в този момент :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:02 pm 

Kryten написа:
Само не разбирам 1. за какъв късмет става дума, нищо каръшко не видях аз и 2. за смислени атаки говорим щото не се сещам. Сещам се за 3-4 удара от далеч, които бяха добри, но толкова, и 1-2 опасни центрирания. Разбира се за вратарчето им беше лесно да покаже класа и да ги елиминира.
Препоръчвам на момчетата от Сектора да гледат мача на запис ако не са го направили. Никакви упреци, просто съвет

Извинявай, че точно на рождения ти ден, но не съм съгласен с теб :wink:
По първа точка. Каква трябва да е вероятноста да се вкара дузпа-по всички правила е много повече от 50% /ползвам прекалено скромна цифра/. Според теб какъв е шанса бате да създаде цяло 1 положение в мача и да вкара-аз я оценявам на 1%-защото ъгловия удар не е положение-по тая логика ние щехме да сме имали доста положения.
По точка две-2 пъти излиза наш състезател сам срещу вратаря-2 положения, едното, от които дузпа. Минимум 2 много удобни удара с глава-за толкова се сещам. 3-4 удара от добра дистанция, които не се получиха +1 блокиран на гошо христов от воле. Значи минимум 4 100%-тови положения и още поне толкова други положения. Като говорим за смислени атаки пък имаше няколко пробива през центъра с двойни и т.н., при които не се стигна до положения, защото някой от беларусите пресичаше топката или наш играч не се усещаше.
пп: за мен гонзо си постъпи мъжки, но просто немаше късмет-това е мое мнение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:08 pm 

Мъри е човекът , който направи мечтите ни реалност , но все пак трябва някой , някой чужденец може би , готов за битки и то не само на домашната сцена...
boyo , ако знаеш от колко време мрънкам за Кривия нямаш си представа просто , той е легенда или поне ще стане такава ако се върне за 1-2 или 3 сезона , да остави диря като Борето, но имам чувството , че отново Наско пак почва някакви игри и надали ще видим Сашо отново със синия екип !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:12 pm 
Аватар

Късмет е това, да си подготвен и когато ти се отдаде шанс да не го изпуснеш. Какъв по-голям късмет от тоя, да ти се пане Бате Борисов по път за ШЛ. Всички други са с класи над него. По-голям късмет - здраве му кажи.

Тия неща с "играли смо добро, немали смо шансо" , айде няма нужда. Дузпата за да се вкара трябва да се изпълни като хората, а това не включва по средата на вратата. А пък тия положения са за да се вкарват, не самоцелно да се създават. И т.н и т.н. Късмета е, когато играем равностойно, но ей на паднем, тъй се случло. Тука си се изложихме, ми дано барем в Беларус да успеем да ги бием. Има го малко и момента с шанса разбира се, но не му отдавайте повече значение, отколкото има.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]