forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 11:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 7:20 pm 
Аватар

krivia написа:
Здравейте,

сега се регвам и пиша за първи път в този форум :D .
Понеже напоследък бях крайно разочарован от отстраняването на Станимир Стоилов, почти бях решил да се отдръпна от посещения по мачовете. Но ...
Новините, които долитат тези дни, особено това, което става ясно от последните минути, че в Левски ще играят най-вероятно :
Георги Иванов - Гонзо,
Георги Христов,
Давид Бистрон,
Владимир Гаджев,
Лионел Ба,
Брюс Дюкар и
Дарлингтън Омодиагбе
, обаче леко ме въодушевяват :!: :)
Искрено се надявам да няма разочарования от изброените играчи и наесен да покажем красив и интересен футбол.

всички на това се надяваме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 7:21 pm 
Аватар

Тия + Асус и един бек и отборО лети.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 7:21 pm 
Аватар

На Левски в този момент му трябват точно трима-четирима опитни играчи. Левски има достатъчно прилично млади,които да се развиват покрай по-опитните.Само Лусио и Гошо за момента са с по-солиден опит.Сега и Гонзо.Поне още един-двама няма да са излишни.Млади си имаме.На много добра футболна възраст са Зе Суареш,Жеан Карлош,Миланов ,Ники Димитров,Рабех,Бензукан,Сърмов,Кръстовчев,Жоро Христов. Иначе младите,от които поне двама-трима ще са основа след година са: Балтанов,Зизов,Огнянов,Табаков,Киров... Ники Димитров не го слагам,защото вероятно ще бъде продаден.

П.П. Името Демаи не е лошо да се запомни,защото утре нищо не се знае 8) Споменава се от хора близки до клуба.Сега бях с някои от тях на Панчарево,но няма нищо официално и ясно.Говори се ,че Батков,Вуцов и Боримиров пазят едно име в тайна,но утре ще се разбере :roll:
Иначе тримата на проби вече е ясно ,че са Омодиагбе,франсето и Ба.Двама от тях най-вероятно ще останат.До края на лагера в България проби може да минат още двама играчи.Не е ясно кои ще са.Утре на пресконференцията силно се надявам да пускат фенове,иначе дано Румен от Стандарт е там,че да имам достъп.Очаква се официално представяне на Гонзо,Бистрон,Гаджев,Яшар и още един. За Христов ще се изчака окончателно решение и да подпише,но ще тренира с нас.

Личното ми мнение-много съм доволен от цялата селекция.Задължително обаче трябва да видя поне един подписал халф с Левски. 8) БаткО се отчита подобаващо-поздравления! Чакаме Вили да го видим какво ще направи-очаквам много от Левски този сезон,но да не слагам каруцата пред коня-то ще си покаже :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 7:22 pm 

Soul_Collector написа:
krivia написа:
Здравейте,...
Искрено се надявам да няма разочарования от изброените играчи и наесен да покажем красив и интересен футбол.

всички на това се надяваме :wink:

+1 :)
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 7:33 pm 
Аватар

ChampionsLeague написа:

П.П. Името Демаи не е лошо да се запомни,защото утре нищо не се знае 8) Споменава се от хора близки до клуба.Сега бях с някои от тях на Панчарево,но няма нищо официално и ясно.Говори се ,че Батков,Вуцов и Боримиров пазят едно име в тайна,но утре ще се разбере :roll:
Иначе тримата на проби вече е ясно ,че са Омодиагбе,франсето и Ба.Двама от тях най-вероятно ще останат.До края на лагера в България проби може да минат още двама играчи.Не е ясно кои ще са.Утре на пресконференцията силно се надявам да пускат фенове,иначе дано Румен от Стандарт е там,че да имам достъп.Очаква се официално представяне на Гонзо,Бистрон,Гаджев,Яшар и още един. За Христов ще се изчака окончателно решение и да подпише,но ще тренира с нас.

:P

Може ли малко повече за Демаи, доколко е сериозно :?:
Ако може името му да пейстнеш на латиница :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 7:34 pm 

krivia написа:
ChampionsLeague написа:

:P

Може ли малко повече за Демаи, доколко е сериозно :?:
Ако може името му да пейстнеш на латиница :?:

Ако съм разбрал правилно, трябва да става дума за Аимен Демаи от Кайзерслаутерн.

Ето инфо - http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

Не знам доколко е сериозно това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 7:40 pm 
Аватар

Преди известно време се каза, че титулярен халф на Кайзерслаутерн се е съгласил да играе при нас, даже май и капитан им беше... гледам, че и този е халф, та нищо чудно да е същия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 7:58 pm 
Аватар

Хора от "Леге" ,но не с ръководни функции ,ми казаха,че много се говорело за него от БаткО,Боримиров и сие.Дори чули ,миналата седмица май, Баждка и Дани да си говорят за него.Това е най-близкото възможно име за изненадата на Батков,пък ще видим. Може да се окаже,че не е той,но пък за никое друго име не се говорело в офисите.А може изненадата на БаткО да е,че ние чакаме изненада,а такава да няма :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:01 pm 

Ето какво каза БРИС :ДАНО ОСТАНА В ЛЕВСКИ, ЗАЩОТО В ЛИОН Е ТРУДНО!

Поредното евентуално ново попълнение в Левски Брис Дюкар пристигна с надежда да остане в България. 20-годишният французин е ритал заедно, а сега е приятел с познати и наложи ли се имена в шампиона Олимпик Лион.

Ето какви бяха първите думи на Дюкар пред Гонг вече на българска земя:

- Привет, добре дошъл в София. Как си?

- Благодаря, много, много съм добре. Беше едно кратко пътуване.

- За първи път ли идваш тук?

- В България съм за първи път. Харесва си и съм развълнуван, че пристигнах. Трогнат съм за интереса към мен.

- Идването ти тук, какво е за теб?

- Първо може да ми пожелаете успех тук, за да имаме поводи да се срещаме отново. Дано не е кратка визитата ми в София. Надявам се пробите да минат добре, да покажа неща, които да се харесат.

- Какво знаеш за Левски?

- Това, че е голям отбор, с добри играчи, с отлична организация, добре структуриран. Това са отлични мнения и ще видя на място дали аз ще намеря място в него.

- Кой осъществи контакта между теб и Левски? Знаем, че това е Седрик Бардон.

- Точно така. Седрик е връзката. Познаваме се от периода, в който играхме в един отбор във Франция – Олимпик Лион. Той има връзки, а и свърза мен с Левски. Бардон е играл две години тук, представил се е добре, харесало му е, затова и аз идвам.

- Приятели ли сте?

- Да, да!

- Разкажи ни за твоята кариера. Къде започна да играеш футбол?

- Вече минаха две години, откакто съм в Олимпик Лион във Франция. Реших обаче да се пробвам в чужбина, в други професионални първенства.

- Защо не остана в Лион?

- В Лион е много трудно! Твърде голям отбор е. На юношите и младежите им е трудно да се наложат, затова, този, които не са в първия отбор понякога, като мен заминават за чужбина да търсят късмета си, шанса си и своето място другаде.

- Да те разбирам, че последните години не си играл другаде освен в Лион?

- Така е. Бях в Лион.

- Имаш ли приятели в първия отбор на Лион, при мъжете?

- Да. Част от младите като Карим Бензема, Атем Бен Арфа, от по-големите Патрик Мюлер и с още двама-трима сме приятели.

- За България, какво ще кажеш?

- За страната? Не знам много неща за страната ви все още. Ако остана, ще открия, науча повече и събера повече впечатления, които ще ви разкажа.

Ето и ОМОДИАГБЕ:БОРИМИРОВ БЕ ЗВЕЗДА В ГЕРМАНИЯ

Евентуалното ново попълнение в Левски Дарлингтън Омодиагбе пристигна в България и ще мине пробен период при „сините”, след което ще стане ясно неговото бъдеще.

Знаеш ли нещо за България?

Идвам в България за първи път и не знам почти нищо за страната.

На кой пост играеш?

Играя като защитник. Мога да играя като централен бранител или като стопер.

Знаем, че си играл дълго време в Германия, кажи нещо повече за своята кариера?

Аз играх 10 последователни години в Германия и може би дойде времето, когато трябва да сменя обстановката.

Ти си приятел с Боримиров?

Играхме заедно с него в Мюнхен 1860, но аз го познавам по-добре отколкото той мен, защото Боримиров беше много добър футболист и докато играеше в Германия той бе звезда.

Какво знаеш за България?

Не идвам за първи път в България. Знам, че имате добър национален отбор. Знам нападателят, който преди играеше в Леверкузен, а сега е в Тотнъм – Димитър Бербатов.

Какво знаеш за Левски?

Знаем, че е много добър отбор. Преди две години знам, че играха в Шампионската лига. Не знам много за настоящия отбор. Сега трябва да покажа на какво съм способен и ще видим какво ще стане.

Ще подпишеш ли с Левски?

Ще трябва да мина пробен период и накрая треньорът ще трябва да реши. В момента не мога да кажа нищо, защото старши треньорът има последен думата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:03 pm 

Много глупости се изписаха, особено има една абсолютно непросветена статия в Гонг . Некъв Кот Д'ивоарец щял да подписва с нас ? Как, питам аз, като нямаме свободни места за още извъневропейски печки ? А да продадем Жоаозиньо за който и да е от днешните новини е ПЪЛНА излагация !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:03 pm 
Аватар

Изображение
Кошмарът на форумците

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:06 pm 

aiko_92 написа:

Ето и ОМОДИАГБЕ:БОРИМИРОВ БЕ ЗВЕЗДА В ГЕРМАНИЯ

Знаеш ли нещо за България?

Идвам в България за първи път и не знам почти нищо за страната.

...................

Не идвам за първи път в България. Знам, че имате добър национален отбор. Знам нападателят, който преди играеше в Леверкузен, а сега е в Тотнъм – Димитър Бербатов.

:? :smt053 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:08 pm 

d1VaKa написа:
Много глупости се изписаха, особено има една абсолютно непросветена статия в Гонг . Некъв Кот Д'ивоарец щял да подписва с нас ? Как, питам аз, като нямаме свободни места за още извъневропейски печки ? А да продадем Жоаозиньо за който и да е от днешните новини е ПЪЛНА излагация !

Лесно - той е с френски паспорт. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:09 pm 

keepdiggin написа:
d1VaKa написа:

Лесно - той е с френски паспорт. :smt006

Ако е така - да са написали, аз не съм врачка . Айде да правим състав стил Беверен а.к.а. 10те малки и не чак толкова малки негърчета и да се устремяваме към ШЛ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:13 pm 
Аватар

aiko_92 написа:
Ето какво каза БРИС :ДАНО ОСТАНА В ЛЕВСКИ, ЗАЩОТО В ЛИОН Е ТРУДНО!

- За България, какво ще кажеш?

- За страната? Не знам много неща за страната ви все още. Ако остана, ще открия, науча повече и събера повече впечатления, които ще ви разкажа.

О, идеално, моето момче, скоро ще разбереш къде си точно. Щом ти се види трудно в Лион, тука ти е мястото - тука трудно нЕма - имаме два-три п-напрегнати мача в първенството, другото е шапка на тояга. Режими, незнам си какво си - тука нЕма - пиьенье, яденье - квото и колкото си искаш. Пачи ще ти се лепят в промишлени количества. Сигурно не знаеш какво значи поп-фолк и незнаеш какви го пеят - скоро ще разбереш, че това ще ти е едно от първостепенните неща тук. Ще си намериш някоя цицореста да ти цоца перичките. Важното е да караша голяма кола, няма да ти е трудно да си я купиш тука - бас ловя, че не знаеш и как се превърта километраж :mrgreen: . Изобщо дойде си тука на местото :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:30 pm 
Аватар

Вили нарочно ли се прави на шашав или освен тъпотии друго не може да говори? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:31 pm 

не зная точно за какво говориш, но принципно толкова му е акъла той не е виновен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:35 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
не зная точно за какво говориш, но принципно толкова му е акъла той не е виновен!

става въпрос за новите играчи - на тоя не му знам името, на онзи го забравих
наблюдавахме 23ти номер от Австрия (третия вратар :shock: ) но той не ни впечатли и още разни подобни :roll:
звучи все едно пияници си говорят в кръчма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 8:52 pm 
Аватар

Абе хора, това с номерата на играчите го раправя С. Диков два дни, като е в пълна заблуда. На записа на Дарик много ясно се чу, че става въпрос за КЛУБНИТЕ им НОМЕРА :?: , т.е. тези с които играят въпросните играчи в съответните клубове, даже каза имената на отборите им, а не тези с които играят в националния им отбор.
Ама както и да е, сеир да става :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:03 pm 

Пичове, нашите млади звезди ще им еба майката. Е сега виждам брат ми и ми вика - "Познай кой се беше напил снощи като свиня?". То се оказаха даже няколко - Хичо, Гаджев, Балтанов. Тях ги е разпознал 100%. Плюс капитана на старшата 89 година... Той бил най-зле... Брат ми доста време е тренирал и ги познава...
Ебати малките лайнари. Вярно, че са в почивка, ама утре почват. После нямаме условия, не знам си кво. Те младите се размазват по дискотеките, а после сме нямали футбол...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:06 pm 
Аватар

qiao zhi написа:
Пичове, нашите млади звезди ще им еба майката. Е сега виждам брат ми и ми вика - "Познай кой се беше напил снощи като свиня?". То се оказаха даже няколко - Хичо, Гаджев, Балтанов. Тях ги е разпознал 100%. Плюс капитана на старшата 89 година... Той бил най-зле... Брат ми доста време е тренирал и ги познава...
Ебати малките лайнари. Вярно, че са в почивка, ама утре почват. После нямаме условия, не знам си кво. Те младите се размазват по дискотеките, а после сме нямали футбол...

Айде, айде... Ти сигурно в извънработно време не се понапиваш в домашна или диско обстановка? Особено на тяхната възраст.

Последна промяна Morning Glory на Нед Юни 22, 2008 9:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:07 pm 
Аватар

И какво като утре почват? Днес се наспиват и са готови. Това, че са играчи на Левски не значи, че трябва да станат роботизирани монаси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:11 pm 

Да бе, ама кат се напоркаш кат свиня, дали ше вземеш 100-те метра за норматив утре? Все си мисля, че професионални спортисти не трябва да се натряскват кат свини...

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:13 pm 

Еми то затова сме на такова дередже. Вие даже ги защитавате... Браво... Аз утре на тренировката ще им еба майката. Особено на Гаджев, ако си мисли, че се е върнал да се напива, не е познал. Аз ако ги видя още веднъж някъде, ще се хванеме компанията и ще ги изкараме с тупаници от Плаза, дееба и лайната скапани...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:17 pm 
Аватар

:smt038 Направете дружинка следяща спазването на социалистическия морал и модел на поведение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:19 pm 
Аватар

Важното е да не се трескат ден преди тренировка/мач. Трябва задължително да има 1 ден буфер за реанимация :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:21 pm 
Аватар

А бе и аз не съм за тия щуротии. Сори ама като имаш вдруги ден тренировка не нърви да се натряскаш като свиня (друг е нъпроса дали са се натряскали или се преувеличава). Малко или много са си професионални спортисти и са длъжни да спазват някакъв режим.Пък и толкова свободно време са имали точно сега ден преди тренировката ли ? Айде стига всички се оплакватме, че не спазват спортен режим. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:23 pm 

qiao zhi написа:
Еми то затова сме на такова дередже. Вие даже ги защитавате... Браво... Аз утре на тренировката ще им еба майката. Особено на Гаджев, ако си мисли, че се е върнал да се напива, не е познал. Аз ако ги видя още веднъж някъде, ще се хванеме компанията и ще ги изкараме с тупаници от Плаза, дееба и лайната скапани...

Само така, един хубав пердах....барем им дойде акъла у тиквите, макар аз лично да се съмнявам в ефекта. Ама ръководството са виновни, я им резни месечното възнаграждение кат те фанат поркан и да видиш как ше спрат...или директно да те отстранят за 6 месеца от отбора и да те пратят да тренираш с децата. Па после да те видя дали ше ти е до дискотеки.

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:27 pm 

Живея на 50м от Балтанов и наистина мога да ви кажа, че доста често кара приятелите си да ходят да се наливат някъде ... не се става така футболист . Все пак са във ваканция вмомента и това може да им се прости, но попринцип Лъчо си е пиянде, проваля си бъдещето :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:28 pm 
Аватар

Някой от вас възмутените, тренирал ли е някога, нещо сериозно? Защото аз съм и съдейки по себе си, спокойно мога да кажа, че един ден ти стига да се възстановиш и от най-бруталното пиянство и после, нито ще бягаш по-бавно, нито ще ти пречи на издръжливостта. Стига да не прекаляват и да не им се случва прекалено често, няма проблеми. В случая са били във ваканция, която след два дни свършва и им предстои най-кофти момента в цялата година - физическата подготовка, когато ги забиват някъде на лагер за един месец и нема мърдане.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]