forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:01 pm 
Аватар

Мен ме е срам от този Левски. И не мога да гледам футбалери като Деко(бегай на село бездарник) и Хичо, който центрираше балонести топки и се надяваше на некво чудо да стане в защитата на Бате.
Гаджев, Рабе и Лусио(добре ще е да се научи да играе и с десния крак) изпъкваха. Нападателите са длъжници защото освен моментните проблясъци на Жоро Христов нищо друго не видях аз в нападение. Съдията свири перфектно даже имаше спорни ситуации в който свири за нас.
Срам ме е от гаврата която част от футболистите си правят с нас, феновете и с тази ВЕЛИКА СИНЯ ФЛАНЕЛКА С ТОВА ГОЛЯМО "Л" на сърцето. Очаквана развръзка на мача, но въпреки това бях оптимикст до 80 мин когато започна безцелното кюскане на топката. Яд ме е че тази година пак няма да има Европа за нас и че гадните червени лайна ще пребавят още песни към шибания им плагиатски фолклор. И тея приказките за 200-300 "истински"(кавичките ги слагам като цитат) са пълни тъпотии, точно защото сме ЛЕВСКИ и не трябва да се задоволяваме с нащо родно тресавище, наречено "А" Група, и отбора няма да прогресира, ако се изправяме всяка седмица срещу отбори тип Марек, Славия, МиньрО и пр. Трябва ни европейски футбол защото сме създадени за него, но уви тази година май ще го гледаме само по телевизора.И последно Деко няма място в Левски същото се отнася и за Марадоната, който го чакаме да влезе във форма от хиляда и балканската... Тежко ми е както и на всички нас.Това което мустакатия причинява на отбора ни е жалко. Мъри не може да направи нищо в момента за Левски. Дайте му време на Емо Велев и резултатите може да дойдат, ако ли не ще търсим друг....

САМО ЛЕВСКИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:02 pm 

Целият отбор много слаб,просто нз с тази игра какво да очакваме :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:02 pm 
Аватар

Хи4о аз ли4но бих го пратил в двора на 35-то... там на цък-цък ще им разкаже играта на вси4ки седмокласници!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:03 pm 
Аватар

и на мене мисълта ми е лично за хичо че пред вкъщи да дойде няма да го гледам
къв арсенал,кви 5 лева :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:04 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Като ви писах миналата година да започнем да събираме пари за да купим контролния пакет с акции на отбора ми се смяхте. А сега пак ми се смейте.

Аз не съм се смял, а съм го казвал много пъти. Това е единствената алтернатива. Батков, Лукойл, Божков или Ковачки - все ще са псевдо бизнесмени. Ако искаме да сме различни от държавата ни, има един начин и това е сами да притежаваме отбора си. Трябват 10000 човека по 2000 лева , обществен натиск и нещата са готови.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:04 pm 

MNOGO ME BOLI I MI E GADNO SRAM ME E OT IGRATA..QVNO TEZI IGRACHI NEZAQT KAKVO E LEVSKI I KOQ FANELKA NOSQT..TUKA SE EDNO E NOVA GODINA ZARQ BOMBI -VSICHKO SE VRUSHTA SVINE...SUJLAQVAM CHE PISHA TAKA OBACHE MI SE PRECAKA KIRLICATA I NE MI DREME SLED TOQ MACH ZA NISHTO I VUPREKI VSICHKO SAMO LEVSKI MOSHNO I NAVSQKUDEEEE!!!!! :mrgreen: :boisw :smt006 PS.KUR ZA VSICHKI :RAZBIRACHI",KOITO PSUVAT OTBORA AKO BQHME BILI SHTQHA DA SA NAI-GOLEMITE LEVSKARI I DA SA NAMACHA Z :!: :wink: :boisw ARADI MANCHESTER CHELSEA....I TAKA..SAMO LEVSKI!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:06 pm 
Аватар

ТуристО написа:
СВОБОДЕН написа:
Левски никога не е отпадал от по смешен отбор. Тези са по слаби от Беласица и Миньор. Не могат да си подадат два паса. За нашите няма никакво оправдание. Хора като Тодор Батков съсипват футбола.

Свободен си да си ходиш :boisw

Аре пък и ти ходи д а целуваш Баткофф,Велев и манекените утре на летището!
Какво трябва да стане,за да ти вдене тъпата глава,че сегашният ни отбор не струва пет пари?!
:boisw :evil:

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

Дори да падаш аз пак ще пея за тебе (H) :!:

Верен на отбора си докрай,

Аз не ще го предада

За нищо на света

За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов ...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Най-доброто което може да се случи на ЛЕВСКИ в момента е Георги Иванов да се откаже от футбола. Моите уважения за всичко, което е постигнал със синята фланелка (то наистина не е никак малко), но е време да спре да се излага. Извинявам се на ревностните му привърженици, извинявам се на LSFC, на стари лаври не може да се лежи...

П.П. Шуменския пудел, Лусио Вагнер и Живко Миланов също у левО...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:07 pm 

Мисля, че при гола Киш нямаше какво толквоа да направи. Много такива голове сме виждали. Защитата колкото малко работа да имаше игра добре. Гаджев единствен се опитваше да стреля отдалеч. Зе не може да центрира една топка. Хичо пък ги центрираше, ама всичко еднообразно-ляво,дясно,ляво и айде вътре. Нападателите кръгла нула.
И да сменят кокала, все същата работа.

Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:07 pm 
Аватар

Valentin написа:
Какво трябва да стане,за да ти вдене тъпата глава,че сегашният ни отбор не струва пет пари?!

Аре бе, не ти ли писна, бе :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:08 pm 

Марио написа:
Най-доброто което може да се случи на ЛЕВСКИ в момента е Георги Иванов да се откаже от футбола. Моите уважения за всичко, което е постигнал със синята фланелка (то наистина не е никак малко), но е време да спре да се излага. Извинявам се на ревностните му привърженици, извинявам се на LSFC, на стари лаври не може да се лежи...

евалата Марио :smt006

Верен на отбора си докрай,

Аз не ще го предада

За нищо на света

За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов ...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

politolog0 написа:
псевдоразбрана лоялност е вашата простотия да си заравяме главите я пясъка като нещата не вървят
ЛЕВСКИ е част от нас и като има проблеми трябва да се решават, а не да се правим кой е по-голям фен кой е треньорче и т.н.
не мисля, че псуването на недоволните от отбора е перфектния начин да се докажете какви сте фенове
пффф
:smt006
.....

Точно така бате !!! Просто нямаш представа колко стоя зад мнението ти. Проблема се вижда и от слепия.
Трябва да се направи нещо.И нещата няма да се оправят като се правиме на големи фенове и подкрепяме
когато положението е трагично.Не ме разбирайте погрешно, защото е едно да подкрепяш отбора ти когато пада, друго е да наречеш нещата с истинските имена, т.е. в случая да си кажем, че в Левски има проблем(втора поредна година да падаш от анонимници пред груповата фаза на шампионската лига си е проблем...)

Върнете се в началото
 Профил  

politolog0 написа:
псевдоразбрана лоялност е вашата простотия да си заравяме главите я пясъка като нещата не вървят
ЛЕВСКИ е част от нас и като има проблеми трябва да се решават, а не да се правим кой е по-голям фен кой е треньорче и т.н.
не мисля, че псуването на недоволните от отбора е перфектния начин да се докажете какви сте фенове
пффф
.....

ЩЕ ВИ ПСУВАМ И ЩЕ СЕ ДОКАЗВАМ КОЛКО ГОЛЯМ ФЕН СЪМ НА ЛЕВСКИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Нещата няма да се оправят и с гневни оргазми по форумите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:09 pm 

Вижте бе; няма смисъл да се правят трагедий от това отпадане, защото това са ни реалните възможности. Аз съвсем нормално ги приемам нещата, с оглед на това дето става в Левски.
В най-висшите структури на отбора - ръководстово - такава сволоч няма да намериш никъде. Един боклук, абсолютен глупак, рожба на номенклатурата, изедник, който си няма нищо общо със ценностните и морални стойности на Левски от град София, си прави реклама на гърба на отбора, всякаква агентура и съмнителни образи показно парадират с името на отбора, и тука по ред; ако споменем Потник Crew и всичките други мизерий.....абсолютно нищо няма да ме учуди да се превърнем във нещо, като Слагия, а ние точно по тех сме тръгнали от края на 90- те.Ако някой ми беше казал преди 15 години, че ще се превърнем в това, което сме днеска, щях да си заложа оная работа, че няма да стане, и не говоря за резултати и прочие - те са незначителни на фона на името, което носим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:09 pm 
Аватар

Kryten написа:
Valentin написа:

Оооо нееее,дълго време няма да ми писне!Докато не видя поне някакво желание,някакъв опит за игра!

Последна промяна Valentin на Сря Авг 27, 2008 9:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:10 pm 
Аватар

Глупаво е да се изкарва виновен Велев. Трябва да му бъде даден шанс да работи - и без това няма за къде да бързаме.
Другото на което бих обърнал внимание е,че всяко нещо си има граници и е време да се преосмисли безрезервната подкрепа и безкрайното прощаване на всяка издънка, коя от коя по-смешна. Трябва да се покаже по някакъв начин на господата на терена и на тия от ръководството,че така не става,че нещо е толкова сбъркано,че чак сме затънали в лайната.
Това е положението!
Когато си помислим,че сме стигнали дъното се оказва,че може още.
Вместо да яхнем шанса, с пробива в УЕФА и участието в групите на ШЛ ние потънахме в посредственост.
Днес бяхме толкова жалки,че даже не успях да се ядосам,а това е показателно!
Бих простил всяка загуба, при която сме се борили,но не сме успели, но не мога да простя бездушието от второто полувреме.
Живи и здрави и САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:10 pm 
Аватар

Valentin написа:
Kryten написа:
Valentin написа:

Оооо нееее,дълго време няма да ми писне!Докато не видя поне някакво желание,някакъв опит за игра!
Ми хуу тогава, и на мен ми е симпатично копчето за триене :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:11 pm 
Аватар

Valentin написа:
ТуристО написа:
СВОБОДЕН написа:
Левски никога не е отпадал от по смешен отбор. Тези са по слаби от Беласица и Миньор. Не могат да си подадат два паса. За нашите няма никакво оправдание. Хора като Тодор Батков съсипват футбола.

Свободен си да си ходиш :boisw

Аз съм само фен...не разбирам от тая игра :mrgreen:
Ти ще ми кажеш...какво да направя?Ако бях в София с кеф щях да отида не на летището а на следващата тренировка и да си поговоря с Кокалчето...да му кажа как седят нещата...ръцете или краката...нали разбираш.Ама нъцки.Неделя има мач...срещу буферите...друго не ме интересува.Мачкаме и не ми пука за батета,батковци,чичовци и лели.На всеки му идва времето рано или късно.Мустака да си пие уискито...черния му дроб не е вечен.На Кокалчето прякора не му идва от това ,че кокалите са му здрави...демек и той не е затрахован.ЛЕВСКИ преди всичко е отбора който обичам и след това е някакав мач,дето днеска бие а утре падаме.Капиш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:12 pm 
Аватар

Марио написа:

Само за Живко не съм съгласен,иначе всичко останало е 100% вярно.С такива играчи нищо добро не ни чака.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:12 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ми хуу тогава, и на мен ми е симпатично копчето за триене :smt006

Утре ,сигурно,ще бъда по-спокоен.Но сега съм.... :smt067 :smt068 :smt072 :smt070

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:13 pm 
Аватар

discipline написа:
politolog0 написа:
пффф
.....

ЩЕ ВИ ПСУВАМ И ЩЕ СЕ ДОКАЗВАМ КОЛКО ГОЛЯМ ФЕН СЪМ НА ЛЕВСКИ!!!

:!: :!: :!:

За цитираните от Дисципъл хора мога да кажа само: и какво ще промените като изразявате недоволността си? И аз веднъж го направих и псувах по Левски. В последствие какво стана? Все още бях фен на този отбор. За това си взех поука и не мога да се откажа от него ако ще и турско да стане :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:14 pm 
Аватар

ТуристО написа:

Ти ще ми кажеш...какво да направя?Ако бях в София с кеф щях да отида не на летището а на следващата тренировка и да си поговоря с Кокалчето...да му кажа как седят нещата...ръцете или краката...нали разбираш.Ама нъцки.Неделя има мач...срещу буферите...друго не ме интересува.Мачкаме и не ми пука за батета,батковци,чичовци и лели.На всеки му идва времето рано или късно.Мустака да си пие уискито...черния му дроб не е вечен.На Кокалчето прякора не му идва от това ,че кокалите са му здрави...демек и той не е затрахован.ЛЕВСКИ преди всичко е отбора който обичам и след това е някакав мач,дето днеска бие а утре падаме.Капиш?

Разбирам те перфектно и донякъде съм съгласен с теб.Но крайното положение изисква крайни мерки.Трябва някаква радикална промяна.За доброто на клуба!Иначе ще затъваме повече.

Последна промяна Valentin на Сря Авг 27, 2008 9:16 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:14 pm 
Аватар

FLAME написа:
Другото на което бих обърнал внимание е,че всяко нещо си има граници и е време да се преосмисли безрезервната подкрепа и безкрайното прощаване на всяка издънка, коя от коя по-смешна. Трябва да се покаже по някакъв начин на господата на терена и на тия от ръководството,че така не става,че нещо е толкова сбъркано,че чак сме затънали в лайната

Според мен това е начина да им покажем че са се усрали тотално, и са си направили гавра с голямото синьо "Л"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:15 pm 

Срам , срам , срам и пак срам ! Къде отиде духа на играчите , защо си помислиха , че всичко което лети се яде , защо ръководството за пореден път реши , да се изгаври с нас , като назначи Кокала , а не привлече някой чужденец от калибъра от Грозни или Муслин , които знаят как се печелят важни битки и мачове и щяха да повдигнат футболистите на крака за този мач ! Наричам ги просто футболисти, те вече не са нашите момчета , защото нито един не заслужава след този мач да стъпи на Аспарухов , камо ли да носи синята фланелка !
Не помня , от кога не съм се чувствал толкова зле , дори и хубавите спомени от преди 2 години не могат да ме вдигнат на крака , защото за мен този миг от нашата история е просто сън , сън от който се събудихме и заспахме наново ,като в момента сънуваме най-големия си кошмар ! Докато гледах мача с брат ми , си говорихме , че дори и той не помни за място в ШЛ да са играли 2 толкова слаби отбора , каквито бяха Бате и Левски днес ! Докато трактористите не ме интересуват , то болката от загубата на Левски е непоносима , ясно е ,че отново като истински фенове , ще я преглътнем и пак ще сме на стадиона , ясно е , че трябва промяна , но тази промяна не стана през лятото , няма да стане и сега и отново г-н Батков , ще се скрие , отново Малшанса , ни преследва , отново всичко ще се гледа през някакви много странни очила.. Футболистите ... не искам да ги виждам ,честно да си кажа , не искам да ги виждам , има хора , които се мислят за звезди , грандоманията ги е обзела , а тези които се опитваха да вдигнат отбора на крака , са далеч от истината и не знам , защо ние сме единствените балъци които са решили да ги закупят ! Не искам да цитирам имена , но от този отбор , някой са дали повече (поклон за това ) други по-малко , трети нищо , но те нямат място в този отбор ! Срам , срам и пак срам е коментарът ми за днес..
Като фен на отборът ЛЕВСКИ , ще бъда отново на стадиона , но няма да подкрепям никой , ще се водя само от любовта ми към отборът ЛЕВСКИ , към тази светиня за МЕН !

Върнете се в началото
 Профил  

Момчета и момичета,трябва да купим отбора :lol: :smt006 :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Бравооооооооооооооооооо важното е че не загубихме все пак бяхме гости.
Не трябва да се забравя, че миналата година загубихме и двата мача с Таппере.
УРАААААААААААААААААААААААААААА :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:16 pm 

мисла че е време да се затвори тази тема!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:17 pm 
Аватар

Valentin написа:
ТуристО написа:

Разбирам те перфектно и донякъде съм съгласен с теб.Но крайното положение,изискава крайни мерки.Трябва някаква радикална промяна.За доброто на клуба!

Ама тая промяна няма да я направиш нито,нито аз нито Ангелов :mrgreen: ,нито баба яка,нито Хари Потър,нито някой друг.Аз се моля батков да попадне на некачествен алкохол и да се свърши.Тва е...няма да си тровя нервите заради некъв селски тарикат,дето като е дошъл в София и си мисли ,че трамвайте за него работят а езерото Ариана го пълнят в негова чест.През кура са ми...тва е

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]