forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 3:56 am 
Should politicians get their hands dirty? If they should get their hands dirty, should democratic citizens blame them and punish them for their dirty hands? If politicians should not get their hands dirty, can they be effective political actors, or is the lesson to avoid politics? Critically evaluate.

Ебати темата ми дадоха!

По първия въпрос, ДА, нема такива утопии...както и да го въртя, няма 'морална' и 'чиста' политика ... ако защитаваш интересите на хората си, понякога няма неща, които да те спрат ... Гадното комуне Троцки обаче е казал, че целта оправдава средставата....и съм малко на кръстопът какво точно мисля. Ще го нищим тия дни, нема как :smt003

Следва втория .... при условие, че ти избираш политик и той върши нещо неморално това прави ли те тебе виновен? Имаш ли вина? Ако си съгласен с постъпката му и знаеш, че е за 'по-висши цели' трябва ли въобще да го опонираш? Ако не си съгласен ще има натискация, то е ясно, дори не само за този случай.

Абе в крайна сметка всичко е относително ... против съм войните на Щатите, гледат си шибаните интереси и те, но опре ли до интересите на България какво правим?

Мразим политология :boisw Ще ми се разтопи шибания мозък с тия морални казуси и дилеми, деба.

К'во мислите? (Аз темата ще си я напиша лесно, имам цифра източници да препишем, обаче сам не мога да разбера какви прозрения трябва да си изведа от тия въпроси :mrgreen: )

Айде чЕкам Боби, ЗмейО, Козарец, Естонеца и другите умни форумци да дискутират :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 11:13 am 
Аватар

кажи и как се казва курса щото е важно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 11:39 am 
Аватар

SamoLevskiOle написа:
Should politicians get their hands dirty? If they should get their hands dirty, should democratic citizens blame them and punish them for their dirty hands? If politicians should not get their hands dirty, can they be effective political actors, or is the lesson to avoid politics? Critically evaluate.

Ебати темата ми дадоха!

По първия въпрос, ДА, нема такива утопии...както и да го въртя, няма 'морална' и 'чиста' политика ... ако защитаваш интересите на хората си, понякога няма неща, които да те спрат ... Гадното комуне Троцки обаче е казал, че целта оправдава средставата....и съм малко на кръстопът какво точно мисля. Ще го нищим тия дни, нема как

Следва втория .... при условие, че ти избираш политик и той върши нещо неморално това прави ли те тебе виновен? Имаш ли вина? Ако си съгласен с постъпката му и знаеш, че е за 'по-висши цели' трябва ли въобще да го опонираш? Ако не си съгласен ще има натискация, то е ясно, дори не само за този случай.

Абе в крайна сметка всичко е относително ... против съм войните на Щатите, гледат си шибаните интереси и те, но опре ли до интересите на България какво правим?

Мразим политология Ще ми се разтопи шибания мозък с тия морални казуси и дилеми, деба.

К'во мислите? (Аз темата ще си я напиша лесно, имам цифра източници да препишем, обаче сам не мога да разбера какви прозрения трябва да си изведа от тия въпроси )

Айде чЕкам Боби, ЗмейО, Козарец, Естонеца и другите умни форумци да дискутират

Политиката е като боядисването-и да си влязъл чист,излизаш мръсен(малко или повече).
:smt006

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 4:49 pm 

Valentin написа:

Политиката е като боядисването-и да си влязъл чист,излизаш мръсен(малко или повече).

Това в академичните среди (извън България, разбира се) му викат теория на обществения избор (Public Choice Theory).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 5:13 pm 
Кво са палите бе,майна като на всички актовете ни за раждане са с лъвчето с класа и петолъчката и отдолу пише Народна Република :smt003 Разкрити сте/сме всички :smt006 Казах!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 6:59 pm 
Аватар

http://www.dnes.bg/article.php?id=67260

Айде една чудесна новина! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 7:03 pm 
Аватар

А дано :smt091

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 7:12 pm 

Ебаси чудестната новина :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 7:24 pm 
Аватар

aquadark написа:
Ебаси чудестната новина

Кво не й хареса? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 7:26 pm 
Аватар

Очакваните клетви и псувни по десниО алианс :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 8:05 pm 
Аватар

Костов е виновен :)

Аз бих попитал тези 41 дето са дали глас за ГЕРБ в анкетата, ако не е тайна, на базата на какво съдят, че ГЕРБ може да се справи? Първо има ли достатъчно ресурс, демек хора, с които да управлява? Второ, провалите в София, Пловдив и некой други кметства как се тълкуват от бойковия електорат :) Не искам да се заяждам, просто ми е любопитно, защото очевидно много хора се канят да гласуват за ГЕРБ, а аз хич не проумявам защо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 8:07 pm 
Аватар

Boyo написа:
Костов е виновен

Аз бих попитал тези 41 дето са дали глас за ГЕРБ в анкетата, ако не е тайна, на базата на какво съдят, че ГЕРБ може да се справи? Първо има ли достатъчно ресурс, демек хора, с които да управлява? Второ, провалите в София, Пловдив и некой други кметства как се тълкуват от бойковия електорат Не искам да се заяждам, просто ми е любопитно, защото очевидно много хора се канят да гласуват за ГЕРБ, а аз хич не проумявам защо

Щото Бат Бойко има баници :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 8:16 pm 
Аватар

Boyo написа:
Костов е виновен

Аз бих попитал тези 41 дето са дали глас за ГЕРБ в анкетата, ако не е тайна, на базата на какво съдят, че ГЕРБ може да се справи? Първо има ли достатъчно ресурс, демек хора, с които да управлява? Второ, провалите в София, Пловдив и некой други кметства как се тълкуват от бойковия електорат Не искам да се заяждам, просто ми е любопитно, защото очевидно много хора се канят да гласуват за ГЕРБ, а аз хич не проумявам защо

Оти ни е прост народо. Ти тва не го ли разбра :smt003 :smt006 Тука бъка от тъпи хора. И аз им се чудим, ама нека гласуват там, после пак ще пищят... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 8:22 pm 
Аватар

Най-много малоумници на глава от населението - тва е България!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 8:22 pm 
Аватар

На мен ще ми бъде безкрайно интересно някой от 26-та, които ще "гласуват" с невалидна бюлетина, да сподели защо. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 8:24 pm 
Аватар

сега виждам , че има и 7% за кюмюрджиите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 9:08 pm 
Аватар

Бойко няма никаква вина за боклука в София или поне толкова колкото и предишният кмет . Всеки кмет, който се справи със софийският боклук получава 1 млн. гласа от воле, а с 1млн. гласа вземаш мнозинство , това комунягите никога няма да го допуснат, не го допуснаха при Софиянски, няма да го направят и при Бойко, нито при следващия кмет- София кмет комунист няма да има, както и още един град , няма да споменавам кой :smt003 Второ не знам защо си мислите че е толкова тъп , това че е бивш пожарникар не означава, че няма достатъчно сиво вещество, а и неговата партия печели доста симпатии в ЕП , както и другите десни :smt006 Трето не мисля че има партия в България която САМА да се справи с комунистите, това е школа тренирана с десетилетия и властта така лесно няма да даде :smt006 Аз лично очаквам страшно много провокации от тяхна страна и страшни "разкрития " на първа страница във ВАЦ-овските и на Ирена Кръстева вестници . Много се надявам, че Костов ще преодолее собственическото его и циганския си манталитет и няма да издъни работата накрая :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 9:18 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Според мен също беше правилно да се продаде БТК, но на каква цена.

Да ти кажа, против съм това, ключови неща, от стратегическо значение да попадат в частни ръце. Отделно какъв е смисълът едно предприятие, което е печелившо, да бъде продавано и някой друг да лапа парите?

Последна промяна БижутерО на Вто Мар 10, 2009 9:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 9:24 pm 
Аватар

Некой да добави в тая анкета "Зелените", да мое да гласувам и аз :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 9:27 pm 
Аватар

Борисов: Аман от популисти!

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 9:39 pm 
Аватар

тия СДС ше се разцепят майна..

http://www.sds-sofia.org/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 9:41 pm 
Аватар

И те са прави, но не сега е времето :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 12:51 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
Бойко няма никаква вина за боклука в София или поне толкова колкото и предишният кмет . Всеки кмет, който се справи със софийският боклук получава 1 млн. гласа от воле, а с 1млн. гласа вземаш мнозинство , това комунягите никога няма да го допуснат, не го допуснаха при Софиянски, няма да го направят и при Бойко, нито при следващия кмет- София кмет комунист няма да има, както и още един град , няма да споменавам кой Второ не знам защо си мислите че е толкова тъп , това че е бивш пожарникар не означава, че няма достатъчно сиво вещество, а и неговата партия печели доста симпатии в ЕП , както и другите десни Трето не мисля че има партия в България която САМА да се справи с комунистите, това е школа тренирана с десетилетия и властта така лесно няма да даде Аз лично очаквам страшно много провокации от тяхна страна и страшни "разкрития " на първа страница във ВАЦ-овските и на Ирена Кръстева вестници . Много се надявам, че Костов ще преодолее собственическото его и циганския си манталитет и няма да издъни работата накрая

За боклукът съм съгласен, че не е главен виновник, макар че не успя да проведе конкурс през 2008 за районите , които се "освободиха" и пак се раздаде чистенето на "свой хора".
Но реално в София нищо не се е променило откакто той е кмет, даже в некой аспекти е по-зле и от Софиянски. Центърът е пълна кочина, а Софиянски поне за центъра се грижеше малко или повече. А най-смешното е, че дето много приказваше, реално нито едно лице в СО не се е сменило - освен Велизарчо и то и той си постоя не малко на поста, та трябваше да излезнат разни записи по медиите, та да има развитие. По районните кметове е още по-зле - тези дето са от ГЕРБ са пълна трагедия и единствените дето горе-долу вършат нещо са неколцината от ДСБ.
Ако ще и клошар да е бил едно време, ако сега вършеше нещо нема кво да кажем, но той на приказки е страшен, но на дела е пълен ташак. Хващам бас, че в София ГЕРБ ще е трета партия чак и гласовете от провинцията ще му спечелят изборите :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 12:53 am 
Аватар

Абе незнам ама на мен ми се струва че имаше доста ремонтирани улици. При Софиянски ремонтираха Витоша и Васил Левски, други основни не помня. Не че е много качествено, но все пак. На Софиянски най-голямата заслуга пък са подлезите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 12:53 am 
Аватар

Boyo написа:
Mr.Smith написа:
Бойко няма никаква вина за боклука в София или поне толкова колкото и предишният кмет . Всеки кмет, който се справи със софийският боклук получава 1 млн. гласа от воле, а с 1млн. гласа вземаш мнозинство , това комунягите никога няма да го допуснат, не го допуснаха при Софиянски, няма да го направят и при Бойко, нито при следващия кмет- София кмет комунист няма да има, както и още един град , няма да споменавам кой Второ не знам защо си мислите че е толкова тъп , това че е бивш пожарникар не означава, че няма достатъчно сиво вещество, а и неговата партия печели доста симпатии в ЕП , както и другите десни Трето не мисля че има партия в България която САМА да се справи с комунистите, това е школа тренирана с десетилетия и властта така лесно няма да даде Аз лично очаквам страшно много провокации от тяхна страна и страшни "разкрития " на първа страница във ВАЦ-овските и на Ирена Кръстева вестници . Много се надявам, че Костов ще преодолее собственическото его и циганския си манталитет и няма да издъни работата накрая

По районните кметове е още по-зле - тези дето са от ГЕРБ са пълна трагедия

Нашта е учителка по пиано от Перник :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 1:00 am 
Аватар

Ау, каква трагедия майна , даскалка от ПеУник районен кмет, вече ще си регистрирате колите РК :cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 1:02 am 
Аватар

То и без тва вече половината не са С или СА ::kid

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 1:04 am 
Аватар

Или СО -софиянец отскоро :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 1:06 am 
Аватар

Kryten написа:
Абе незнам ама на мен ми се струва че имаше доста ремонтирани улици. При Софиянски ремонтираха Витоша и Васил Левски, други основни не помня. Не че е много качествено, но все пак. На Софиянски най-голямата заслуга пък са подлезите

без въобще да искам да защитавам този ташак Софиянски, при него София имаше бюджет от две-триста милиона, а сега е 1 млрд., а въобще не съм съгласен, че сега повече улици и т.н. са се направили... При Софиянски се ремонтираха също Ботев, Патриарха, Малинов, направиха се автогарата, халите и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 1:07 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
Или СО -софиянец отскоро

Тва вече не е модерно, майна балдуиновата кула :lol: тия от СО-то идват да си регистрират аутомОбилите у С-то :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]