forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 10:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Пон Мар 02, 2009 3:38 pm 
"Нека утрешните поколения знаят,защото времето отминава,а нашата преходност е налице, че ние направихме ВМРО не за да правим две Българии,а защото нямаме една целокупна!"
Иван Михайлов
:smt006

И да се върнем към това,с което се започна темата,а именно реакциите.Не виждам ония кретен,Жоро Президента да се е изказал още,но може думите на протежетата му Андрей Пантев и Божо Димитров да се вземат и за негови.Кур за Скопие!
http://www.focus-news.net/?id=s2295

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 02, 2009 4:42 pm 

кажи за балотажа в раковски
бсп-дпс-движение напред-атака-"рома"
:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 02, 2009 5:00 pm 
:smt003
Какво мога да кажа?Ортодоксално-атеистична-мюсюлманска дружба с католиците и циганите от Раковски.
Разграничавам се!И им пишем още минус 1 глас :smt006 Тъжно...
Поне изплетоха корави мартенички,от които имам близо 30 броя вкъщи. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 02, 2009 7:08 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Какво мога да кажа?Ортодоксално-атеистична-мюсюлманска дружба с католиците и циганите от Раковски.
Разграничавам се!И им пишем още минус 1 глас Тъжно...
Поне изплетоха корави мартенички,от които имам близо 30 броя вкъщи.

домовчийски нали беше от раковски :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 02, 2009 11:32 pm 
Аватар

Цитат:
Турция има бъдеще в ЕС и социалистите работят това да се случи, но този процес има две страни - подкрепа от страна на ЕС, но и изпълнение на ангажиментите за реформи, които Турция е поела пред ЕС.

Това заяви Кристиан Вигенин по време на лекцията „Членството на Турция в ЕС - предизвикателства и възможности" пред представители на бизнеса, студенти, общински съветници и депутати.

Българският евродепутат и зам.-председател на Групата на Партията на европейските социалисти в Европейския парламент Кристиан Вигенин беше на двудневно посещение в Одрин по покана на Асоциацията на младите турски бизнесмени с председател Кадир Чакай и зам.-председател Хакан Инджи.

„Турция извървя по-дългата част от пътя до еврочленството, но остава по-кратката, която е и по-трудна", каза Вигенин в отговор на въпрос от залата дали лично той вярва в шансовете на мюсюлманската държава за еврочленство.

Вигенин обясни, че в Европа има сили, които смятат, че мюсюлманска държава не може да бъде член на ЕС, но според него това би направило ЕС по-силен и би му дало възможности да играе важна роля в мюсюлманския свят, а Турция може да се превърне в пример за това, че и мюсюлманска държава може да е част от семейството на развитите държави с утвърдена демокрация.

В заключение Кристиан Вигенин припомни, че газовата криза от началото на годината направи по-видима стратегическата роля на Турция за ЕС и Турция би трябвало да се възползва от това. Той подчерта, че задълбочаването на сътрудничеството с България, всъщност означава сътрудничество с държава-член на ЕС.

В края на визитата си в Одрин Кристиан Вигенин се поклони в една от двете православни църкви - "Св. св. Константин и Елена", възстановена със средства от българското правителство и открита на 14 септември 2008 г. от премиера Сергей Станишев.

В навечерието на националния ни празник българският евродепутат, консулът ни в Одрин Ангел Ангелов и директорът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров удариха трите камбани, дарени на църквата от родолюбиви българи.
:smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 02, 2009 11:56 pm 
Аватар

Кристиан Вагинин

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 02, 2009 11:58 pm 
Аватар

Или както му казваме ние -Ристю Путков :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 03, 2009 12:01 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 03, 2009 3:23 am 
Аватар

Изображение

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 03, 2009 4:14 am 
Аватар

nazional написа:
Както, надявам се и вие нямате намерение да ни карате да ходим по окопите да се стреляме с умствено изостаналата сърбоманска сган заради някакви ваши си идеали

:smt005 :smt005 :smt005

За окопи не знам, ама всяка година се моля най-сетне да се паднем с македонски отбор за ЕКТ или в една група националните отбори. Ще бъде интересно :boisw

STALKER написа:
Тва е някаква тотална глупост. Аз от известно време съм убеден, че определени кръгове в Скопие правят всичко възможно да провокират нас и гърците, за да им ударим балтията за ЕС и НАТО. По мъпет шоу държава в Европа нема.

По-точно сърбоманските кръгове. На тия им е ясно, че влезне ли ФИРОМ в ЕС, няма да имат влияние и това ще края на македонските нация, език и други простотии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 03, 2009 6:08 am 
Аватар

Luftwaffe написа:
nazional написа:
Както, надявам се и вие нямате намерение да ни карате да ходим по окопите да се стреляме с умствено изостаналата сърбоманска сган заради някакви ваши си идеали

За окопи не знам, ама всяка година се моля най-сетне да се паднем с македонски отбор за ЕКТ или в една група националните отбори. Ще бъде интересно

Ох,да! Бий курвите сръбски,бий! :boisw :smt006

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 04, 2009 12:45 am 
Аватар

http://www.sofiaecho.com/2009/03/03/683 ... -macedonia

Само наща кретенска страна и правителство в частност, не предприемат никви подобни, дори и на замисъл мерки ;/ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 04, 2009 5:38 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Въздушния_Ж(или Й) няма значение. Кой си ти да определяш дали ни интересува Македония или не? Ти знаеш ли с колко Българска кръв са попити тези земи? Мен не ме интересува това каква сган СЕГА обитава тези Български земи,защото хората се променят,но кръвта вода не става. Важно е да се знае и да не се забравя,че Македония е Българска и трябва да бъде Българска! Осъзнаваш ли,че с това принизяване забравяш точно това. Да не говорим,че плюеш най-малкото на много достойни Синове(каквито и ти,и аз никога няма да бъдем),които са дали живота си за Македония.
Съжалявам,че намесвам тук и един стар коментар на Бойо,който намекваше нещо за турското робство. Съжалявам,че тогова не му отговорих и сега го правя(малко ефектиран от предаването преди малко) НО кои сте вие,за да определяте кое какво е и кое ни интересува? За въздушния не знам,но Бойо си личи,че има акъл,но не знам как можете да отричате Делото на всичките знайни и незнайни Синове на България?

Идеалът е безсмъртен и ще го има,докато всички вярваме в него. Идеалът е част от нас и е в кръвта ни,не знам защо се опитваш(те) да го отречете.

Нещо бъркаш. Не отричам делото на никой и напротив - много се възхищавам на редица личности, особено на некой от ВМРО, само че това са времена дето нямат нищо общо с днес, за това и му се вика "история". Аз говоря за съвсем друго нещо, а именно , че в България имаме (и въобще на балканите) някакво много странно за мен отношение към историята, което определено не го виждам в западния свет. Използваме историята , за да си намираме оправдания за провалите, за да си намираме виновни извън нас, за да си напомпваме самочувствието (защото явно нищо от настоящето не може да ни го напомпа). За капак, имаме неква уникална нужда да мразим, ако не мразим никой не можем да живеем. Като спрямо държавната пропаганда през 30-40 години обектът на омразата се мени. Сега наред са турците.

Сори, ама претендирам, че имам глава на раменете и искам сам да решавам какво да се случва с живота ми и държавата ми в настоящето, а не сляпо да следвам идеали от преди векове. Светът се променя , или да върнем феодализма? И аз имам рода останала извън границите на БГ - на едната ми баба родата са от цариброд и в един момент половината са се оказали в Сърбия, а другата в Калотина. Да вадя оръжието сега и да ходя да ги освобождавам ли? Ако някой е за бой тук това са управляващите ни, защото отдавна трябваше да има специална процедура за всички етнически българи от околните държави - паспорт, държавно жилище (при това новоизградено и хубаво) за 1-2 години ползване (докато си намерят работа и т.н.), добра сума в кеш, за да има какво да ядат през това време и т.н. Така помагаш на тези, които са исторически ощетени преди години, без да нарушаваш права на други човешки същества, които с нищо не са ти виновни. Ако не друго, това поне щеше да реши проблема с липсата на кадърни и не-мързеливи работници.

Nazional го каза най-добре - времето на силно националните държави отмира и аз лично съм доволен, защото те са ни донесли само безкрайни войни и конфликти. Има разделителна линия между култура и национална идентичност. Неоснователни са страховете, че културата ни щяла да умре като изчезнат границите и отслабне национализма. Дрън-дрън , както би казал кюрда. Единственото , което може да изчезне са безсмислените конфликти между държавите на балканите, заради които всички тези държави мизерстват в 2009 година.

Какво те боли за тези земи? Точно те ли ще те направят богат? На реституция ли се надяваш или цялата държава ще забогатее от неколкото македонски декара? А пък ако ще гледаме историята, не са ли били тези земи римски още преди да има въобще България??? Да не вземат пък сега да си ги поискат наследниците на Римската империя? А преди това на кой са били, на древна Гърция май, да не вземат пък те да си ги поискат (впрочем забравих, че те си ги искат, щото нали и те пусти балканци)? После на кой ще ги дадем, на вавилонците или на динозаврите? Съгласен съм, че там има българска история като паметници, гробове и т.н., които трябва да се уважават, но оттам нататък - конфликти, омраза и подобните са ми много чужди, сори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 2:12 am 
Аватар

Цитат:
Двама войници загинаха, а четирима души са сериозно ранени при нападение срещу британска военна база в Северна Ирландия, предаде АП. По базата са изстреляни 40 куршума от кола, уточни АФП. Според Би Би Си нападателите влезли в базата с пикап за разнасяне на пици и открили огън по войниците с автомати. "Убийците няма да успеят да изкарат от релсите мирния процес" в Северна Ирландия, заяви премиерът Гордън Браун. Това е първото смъртоносно нападение от 1997 г. насам, посочи ИТАР-ТАСС.
Тия пак се сбиха дееба и малоумниците :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 9:21 am 
Аватар

Нови протести ли ще има, че сутринта пак редяха ограждения на парламента?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 4:25 pm 
Аватар

Който се интересува кво става с боклука в София, да си пусне RE:TV :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 4:32 pm 
Аватар

Я сподели , че не всички имат РЕ ТВ :smt006 Пейма курЬ за Булсаткома докато не качат РЕ ТВ-то :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 4:34 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Я сподели , че не всички имат РЕ ТВ Пейма курЬ за Булсаткома докато не качат РЕ ТВ-то

http://retv.bg/

Бойко остави половин София без сметосъбиране, най-просто казано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 4:38 pm 
Аватар

Наистина ли смяташ че ББ е виновен :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 4:42 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Наистина ли смяташ че ББ е виновен

Каште са стари, но той тръгна като слон в стъкларски магазин и сега хем ше затънем в боклуци, хем ше им платим неустойки като попове на Гайтански

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 4:51 pm 
Аватар

Играта е много сериозна със сметосъбирането не само в София , а и в цяла България :smt006 Сега парите от една комунистическа фирма отиват в друга комунистическа фирма . Кметовете не само ББ ами който и да е друг нямат почти никаква възможност да въздействат на тия фирми , щото дори и да прекратят един договор , то по ЗОП ще се явят пак същите юнаци , защото други няма :smt006 ББ за да има пълна власт над боклука , то улиците трябваше да се чистят от бившото БКС или някаква общинска фирма, а сега може само да гледа и да се дърви по телевизията и всички знаем че нищо не може да направи и не само той . А това ,че точно сега преди изборите възникна този проблем е точно организирана провокация на юнаците от "Позитано " 20 :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 5:18 pm 
Аватар

Ето и последствията от една уникално-колосално гениална приватизационна сделка :wink:
Цитат:
На над 1 млрд. лв. са оценени недвижимите имоти на БТК, научи "Стандарт". Брокери са дали цена на 1973 сгради на телекомуникационната компания в страната. Цените за имотите в различните градове варират от 3,7 евро до 3000 евро за квадратен метър. Най-евтината оферта е за сградата в софийското село Годеч. Имотът е с квадратура от 526 метра и е сложен на тезгяха срещу сума от 3300 лв. до 4300 лв., според клиента. Най-скъпо се търгуват 17 000 кв. м на столичната улица "Гурко" 4. Телефонната палата в София е оценена от представители на агенция за недвижими имоти на 3000 евро за кв. м. Така само за централния имот в София БТК иска поне 51 млн. евро.
За останалите имоти на телекомуникационната компания може да се вземат общо между 576 млн. лв. и 748 млн. лв., смятат брокери. Най-големият имот на БТК в Пловдив на пл. "Централен" №1 е с квадратура над 17 000 метра и е оценен на сума между 20,8 млн. лв. и 27,1 млн. лв. според надценката за купувача. Цената на кв. излиза около 700 евро. През последните месеци пазарът на имоти беше ударен от световната финансова криза. Но дори и да не успеят да приберат исканите суми за имотите, собствениците на БТК ще са на чиста печалба. 65% от акциите на компанията бяха продаден през 2004 г. на "Вива венчърс" срещу едва 230 млн. евро.
Според договора за приватизация, в бюджета ни трябваше да постъпят 10% от горницата над 300 млн. евро, ако телекомът бъде препродаден. През май 2007 г. това се случи, когато исландският милиардер Тор Бьорголфсон, който междувременно беше взел контрола над компанията, получи 2,1 млрд. лв. за нея от щатската AIG. Въпросните 10% върху разликата, или 80 млн. евро, все още не са платени на България. Ще бъде избран процесуален представител, който да защитава интересите на България в спора с "Вива Венчърс", като с този процес е ангажиран министърът на финансите Пламен Орешарски, каза в петък в парламента вицепремиерът Ивайло Калфин. Взето е решение спорът да се отнесе в арбитраж, допълни той.
През септември миналата година общо събрание на БТК гласува отделяте на имотите в дружеството "БТК Имоти". Но министерството на транспорта, собственик на "златната акция" в телекома, обжалва решението на общото събрание. Според оценката на брокерите пазарната стойност на имотите на компанята е над 1 млрд. лв, но според БТК те струват едва 281 млн. евро.
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 5:27 pm 
Аватар

Да беше само това. Наскоро БТК сключи сделка за продажбата на Националното управление радиотелевизионни станции (НУРТС). И от там нЕкой друг милион :smt006 Ама като сме тъпаци да си продаваме телекома

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 5:40 pm 
Аватар

Според мен също беше правилно да се продаде БТК, но на каква цена. Много добре си спомням че в края на същата година беше обявена печалба от порядъка на 200 млн лева,т.е. малко по-малко от 50% от продажната цена на БТК така че само остава да бичим евалата на Кобурга, сина му и неговото обкръжение :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 10:04 pm 
Аватар

STALKER написа:
Mr.Smith написа:
Наистина ли смяташ че ББ е виновен

Каште са стари, но той тръгна като слон в стъкларски магазин и сега хем ше затънем в боклуци, хем ше им платим неустойки като попове на Гайтански

Известно е, че Екуест продават всичко сега и ако се изпълни идеята на ББ да им "откупи" концесията той просто ще им направи огромна услуга! Ако прекрати концесията без да им дава никакви пари - евала, но силно се съмнявам.

Mr.Smith написа:
Според мен също беше правилно да се продаде БТК, но на каква цена. Много добре си спомням че в края на същата година беше обявена печалба от порядъка на 200 млн лева,т.е. малко по-малко от 50% от продажната цена на БТК така че само остава да бичим евалата на Кобурга, сина му и неговото обкръжение

Малко е спорно това, защото при продажбата на БТК можеше да участва всеки и да даде повече пари, но никой не го направи. Включително AIG , които я купиха после за петорно повече от това, което предложиха при приватизацията. Просто тогава първо имаше криза, второ БТК беше една развалина.
А за имотите - 2004 година цената на имотите беше много по-ниска от сега. В София се качи поне двойно от тогава, а в провинцията още повече, така че тези 1 млрд сега (спорно е дали ще могат да продадат за толкова, но ще видим), не са равни на 1 млрд тогава.
Още повече, че добри пари се взеха и от борсата за останалите проценти. НДСВ има много грехове, но не мисля, че точно БТК е един от тех. По-скоро виновни са управлявалите преди това, че не беше продадена по-рано, когато все още не беше толкова технологично изостанала, нямаше джи ес еми и прочие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 10:23 pm 
Аватар

Не разбирам за кво поевтиняване на имотите говорите. Тва са глупости пълни. Просто не поскъпват с очакванте 10% примерно, а поскъпват само с 5% и вече го обявяват като поевтиняване... тея дебили, дет се занимават с икономика са тотално изтрещели гад-бляд изверги.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 10:44 pm 
Аватар

аз не съм споменал поевтиняване :)
просто не мисля, че ще вземат 1 млрд общо, защото много от тея имоти са трудно продаваеми по принцип, а че поевтиняване сега има е факт - последните 2-3 месеца доста спаднаха цените

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 10:46 pm 
Аватар

Не конкретно по повод на твоя коментар... а и не знам къде колко са паднали, ама сега се чувствам късметлия, че на 1800 евра на кв. метър зехме един апартамент у центъра...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2009 11:28 pm 
Аватар

по принцип пазарът сега се нормализира и хубавите апартаменти в центъра на софия примерно нема да падат особено, според мен. За сметка на това панелките, апартаментите из кварталите без канализация и улици и т.н. ще компенсират с гоУемо падане :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 2:04 am 
Аватар

Онлайн версията на "Новинар" вече и на македонски язик! :lol: http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=left&sql=Mjg5MzszNQ==&mater=Mjg5MzsyOA==

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]