forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 6:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 5:52 pm 

гил галад написа:
Morning Glory написа:
гил галад написа:
Мисля, че е хубаво поне в този форум да се осъзнаем и да не правим реклама на сдс и особено дсб! Не виждате ли как само и само за да са в парламента, правят всякакви свирки и на дпс, и на "ромите", и на кой ли не! Какви десни са тези комунисти не мога да разбера! Из провинцията нямат никакви структури, но за сметка на това явно яко е крадено през 97-01 и с тези пари се правят най-мръсни далавери, само и само да се натресат из общинските съвети! Повдига ми се от тези три абревиатури одс, сдс и дсб! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! За мен вече всеки, който ги подкрепя е на заплата при тях или пък е навароятно тъп!

А как определяш тези, които подкрепят ченгесарската партия ВМРО? Едно и също си пишеш, какво очакваш да получаваш като отговори?

И аз не знам вече, какво очаквам да получавам като отговори! Някакви други варианти, може би! ...Като гледам поредното ченге е готово с поредната спасителна идея!

Ще получиш други варианти ако бъдеш по-конкретен в критиките си и са различни от "Костов окраде България, всички десни всъщност са комунисти и турци едновременно, а който гласува за тях е невероятно тъп". Иначе аз лично нямам нищо против ВМРО и смятам, че трябва да ги има.
Rossinioll написа:
Е това,че се е снимал с Тодор Живков и,че е бил на откриването на негов паметник,веднага ли го прави комунист ? Може да си има причина за тези му действия,които ние не знаем.Какво като е бил охранител на Тодор Живков ? Тодор Живков си е плащал и ББ си е вършил работата в бизнеса няма леви и десни,има пари.Вие ако имате рестораньорски бизнес и в заведението ви влезе Сергей Станишев ще го изгоните ли,като знаете,че той е един от най-добрите клиенти ? Както е охранявал Тодор Живков,така може да е охранявал и хора от СДС и т.н. И друго не мога да разбера,постояно обвиняват ББ,че е като тях червен,еми защо тогава не се присъедини към бсп,а си направи собствена партия ? А така щеше да си е спокоен,никой нямаше да му бъде опозиция и щеше да си прави,каквото си иска.Вижте,колко яростно опозицията всеки божи ден му иска оставката,толкова нагли не бяха дори и срещу СДС и НДСВ.Явно ББ им е спрял далаверите и те сега кръв пикаят...

Ами то така и повечето хора не правят връзката на Царя с комунистите и ДС. Ето защо е необходимо да се запознаеш с биографията на Бойко Борисов, ако щеш и с похвалното му изказване за Т.Ж. В нета има предостатъчно информация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 6:03 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
Е това,че се е снимал с Тодор Живков и,че е бил на откриването на негов паметник,веднага ли го прави комунист ? Може да си има причина за тези му действия,които ние не знаем.Какво като е бил охранител на Тодор Живков ? Тодор Живков си е плащал и ББ си е вършил работата в бизнеса няма леви и десни,има пари.Вие ако имате рестораньорски бизнес и в заведението ви влезе Сергей Станишев ще го изгоните ли,като знаете,че той е един от най-добрите клиенти ? Както е охранявал Тодор Живков,така може да е охранявал и хора от СДС и т.н. И друго не мога да разбера,постояно обвиняват ББ,че е като тях червен,еми защо тогава не се присъедини към бсп,а си направи собствена партия ? А така щеше да си е спокоен,никой нямаше да му бъде опозиция и щеше да си прави,каквото си иска.Вижте,колко яростно опозицията всеки божи ден му иска оставката,толкова нагли не бяха дори и срещу СДС и НДСВ.Явно ББ им е спрял далаверите и те сега кръв пикаят...

Aбе вас в Русе още ли ви тровят с некви лайна? Не е нормално да мислиш така иначе... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 6:41 pm 
Аватар

Lidl написа:
Rossinioll написа:

Aбе вас в Русе още ли ви тровят с некви лайна? Не е нормално да мислиш така иначе... :smt006

Е кво ми е на мисленето,аз утре ще кажя,че и ти си комунист,върви после се оправдавай...За мен не е сериозно на някой да му бъде залепен такъв етикет,само заради изброените причини.Да не би да сте били първи приятели с ББ,че знаеш какви са му вижданията ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 6:47 pm 
Аватар

Не е заради снимките, помисли по онова време кои бяха "охранители" и "застрахователи" и дали бяха случайни хора ;) ББ може и да не е бил член на партията, но пък действа като такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 6:48 pm 
Аватар

А ти как смяташ, че се завършва полицейската школа в Симеоново без да си член на БКП? Че и докторантура е написал скъпия Пожарникар. А възхищение от Т. Живков е изказвал нееднократно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 7:00 pm 
Аватар

Не ме интересува политиката и мразя комунистите, но няма значение какъв е бил човек. Важно е какво прави в настоящето и какво оставя след себе си! Също така е важно дали има по-добър избор от ББ в момента, щото всички са едни и същи крадливи ченгета!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 7:05 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
Lidl написа:
Rossinioll написа:

Е кво ми е на мисленето,аз утре ще кажя,че и ти си комунист,върви после се оправдавай...За мен не е сериозно на някой да му бъде залепен такъв етикет,само заради изброените причини.Да не би да сте били първи приятели с ББ,че знаеш какви са му вижданията ?

Имам и лични наблюдения, но не мисля, че точно тебе требва да те светвам :loser2

24051914 написа:
Не ме интересува политиката и мразя комунистите, но няма значение какъв е бил човек. Важно е какво прави в настоящето и какво оставя след себе си! Също така е важно дали има по-добър избор от ББ в момента, щото всички са едни и същи крадливи ченгета!

:ohmygod epic fail...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 7:11 pm 

хаха искали му оставката. Железен довод, верно кажи ми, че не мислиш, че всичко дето хвърчи, се яде? За политически игри чувал ли си? Не знам на колко си, но искрено се надявам да си на по - малко от 20. По - притеснителното в случая е, че масата от хората мислят по същия начин. :smt115 ББ ни постои магистрала. И всичко свършва до там. Честно казано, изключително много ме притеснява точно наглостта, с която започна да говори, а и да действа. И се надявам това да не свърши много зле, понеже е ясно, че нещата отиват и към втори мандат. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 7:48 pm 
Аватар

Renaissance написа:
хаха искали му оставката. Железен довод, верно кажи ми, че не мислиш, че всичко дето хвърчи, се яде? За политически игри чувал ли си? Не знам на колко си, но искрено се надявам да си на по - малко от 20. По - притеснителното в случая е, че масата от хората мислят по същия начин. :smt115 ББ ни постои магистрала. И всичко свършва до там. Честно казано, изключително много ме притеснява точно наглостта, с която започна да говори, а и да действа. И се надявам това да не свърши много зле, понеже е ясно, че нещата отиват и към втори мандат. :ohmygod

И каква е политическата игра в този случай ? Айде обясни ми,без ненужни конспирации...Не смятам,че съм глупав или пък,че съм като масата хора,защо да не вярвам,че това правителство върши работа ? Толкова ли е учудващо,че може да има хора,които да искат и да направят нещо за страната си...Лошото е,че каквото и да се направи,винаги се намира оправдание.Спрат се Наглите и Октопода...пиар,построи се нова спортна зала..пиар,правят се магистрали,асфалта не се яде.Дянков не дига пенсиите - нещастник,Дянков вдига минималната заплата - пиар....Прекалено негативно се гледа на всичко,което се случва в България,затова не можем да помръднем,все се мрънка,все се намират кусури,на тази страна и трябват оптимисти,мечтатели...ББ може да е боклук,може да е комунист,може да е всякакъв,но вижте пък че имахме добър Министър на Регионалното развитие,имаме добър Министър на Еврофондовете,но и за тях ще се намерат кирливи ризи и компромати...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 7:52 pm 
Аватар

Не мисля, че ББ има шанс за втори манддат. :smt006 В неговия кабинет има и доста кадърни качествени кадри, за съжаление без шанс да направят каквото и да било, следвайки тъпата политика на ГЕРБ. И все си мисля, че наистина покрай всичко се и опитват да правят нещо, но са безкрайно некадърни в това правителство. ББ направи много хубави неща, що се отнася до строежи и т.н. ...магистрали, в София метрото се прави доста успешно, Ломско шосе, ако щете, детските градини, градинските и спортните площадки също са покрай ГЕРБ направени... Което си е, си е. Няма смисъл да се отрича. Но... да беше станал строител. Или айде, строителен министър ББ. :blass :smt006 Нека не забравя все пак, че магистралите не се ядат, а асфалта не става на пари. В социално отношение са кръгла нула.
Бе разбирам грам от политика, не ми и трябва. Не се и старая във всичко да търся конспираниця, както повече тук го правят. Но когато доходите ми си стоят същите, а разходите ми главоломно се увеличават, и това не е само при мен, а и при хората около мен, значи нещо не е наред, а на правителството нещо куца. Тогава магистралите, залите, метрото, спортните площадки остават в страни. Да, хубаво е да ги има, но, както написах по-горе, те не се ядат. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 7:57 pm 
Аватар

Понеже гледам, че от бай Тошо темата неусетно мина към самозваният му наследник да внеса някой уточнения.
Младото поколение не знае, но хора като бай Иван ще потвърдят. Та Бащицата наш де седне и де стане вие срещу комунистите, че били утрепали дядо му.
Сигурен съм, че е така. Сигурен съм също, че убитият е бил невинен човек - малко ли такива са затрити? Не за това говоря обаче.
Бившият гавазин е бил член на БКП. Какви хора влизаха в Партията?
- идеалисти. Вярвали там в нещо си, за репресии и терор не знаели и не вярвали. Е, ако са убили дядо ви без съд и присъда много ли ще и вярвате на тая партия?
- кариеристи. Влизат в партията, за да правят кариера. Е, ама убили са ваш близък роднина...той от гроба няма да стане, ама и вие трябва да живеете. Нали?
Така. Но това е само половината. За тия, дето не знаят обяснявам - ако сте имал роднина, съден или просто утрепан от властта шанса ви да влезете в партията (и да направите кариера, съответно) е нулев. Както и да запишете висше образование, па дори и във ВИФ. Още по - малко пък да работите в МВР - че кой ще ви вземе с дядо "народен враг"?
Освен ако...Съответните "органи" знаеха как да купуват и продават души - особено на такива хора, изначално оставени без шанс за влизане в системата. Та идват при теб значи едни симпатични другари и ти обясняват благо че да, ти наистина си от семейство на врагове ама времената вече са други, не си виновен ти лично все пак и МОЖЕ БИ ще запишеш висше, а ако си с примерно поведение току - виж и партиен член станеш, и в МВР влезеш...Трябва САМО да подпишеш една декларацийка за сътрудничество и два пъти седмично на уреченото място да докладваш на един отговорен другар кои твои познати и колеги разправят вицове, слушат западни радиостанции или търгуват на черно с долари или корекомски стоки. Казано иначе - да станеш доносник.
Не забравяйте, че онази власт се крепеше колкото на външна сила толкова и на вътрешен страх - тоест, именно на доносниците. В този смисъл Тиквата е сто пъти повече комунист - не, не комунист а комуняга - от кой да е предан партиец, дето имал глупостта да вярва в светлото бъдеще но и доблестта да не топи колеги и приятели.
И не ми казвайте, че си измислям. Не ми казвайте че да - то логично излиза, ама доказателства няма. Те ви го доказателството - вожда наш колко години вече не е сметнал за нужно да обясни това чудо как освен с доноси той, внука на "народен враг" се е добрал до партийно членство, висше образоване и и работа в системата на МВР. Те ви го доказателството - видният борец с комунистите, както и всичките си предшественици не си мърда пръста за да отвори досиетата. Нещо се притеснява от неговото собствено ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 8:07 pm 
Аватар

Смърт за БТВ, половина им емисия беше за Живков-преки включвания от Правец, няколко репортажа, а за рождението на Апостола преди 2 месеца отделиха точно 2 минути. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 8:24 pm 
Аватар

http://www.dnevnik.bg/analizi/2011/09/07/1151596_igoto_na_svobodata/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2011 11:29 pm 
Аватар

DirtyDog, България в момента е капиталистическа държава и ако не си на държавна рабта или на помощи няма как да се оплакваш за доходите си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 12:04 am 
Аватар

24051914 написа:
DirtyDog, България в момента е капиталистическа държава и ако не си на държавна рабта или на помощи няма как да се оплакваш за доходите си!

Аз не се оплаквам от доходите си. Имам работа от която съм доста доволен, освен това и доходите ми са доста прилични. Обаче съм наясно същите тези доходи до колко ми стигаха преди 18 месеца и колко ми стигат сега. :smt006 Защото точно от толкова време Хамериканците са замразили заплатите във фирмата. И да ти кажа една проста сметка прави разликата фрапираща. И да ми обясняваш. че като държавата е капиталистическа не можеш да се оплакваш от доходите/разходите си. :ohmygod Айде моля ти се. :smt006
И нали се сещаш, че всичко е вързано. Когато инфалцията изпреварва вдигането на доходите (и то сериозно) това няма как да не се отрази и на частния сектор. Та не ми обяснявай, че сме капиталистическа държава. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 12:10 am 
Аватар

24051914 написа:

Хайде бе? А доходите не зависят ли пряко от данъчната и осигурителната тежест? Не зависят ли от чуждите инвестиции в страната? Не зависят ли от цените на продуктите, и в частност от цените на горивата? Не зависят ли от всякакви простотии, в които държавата не си е свършила работата и се налага да ги плащаш двойно - като например ходенето на лекар, на който трябва да му плащаш, нищо, че си здравно осигурен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 12:22 am 

24051914 написа:

Има причина да се оплакваме от заплащането,защото много от работодателите в България,особенно провинцията експоатират своите подчинени и прави всичко възможно да им плати колкото може по-малко.Има професии в които извършената работа не пропорционална на адекватно заплащане и точно това е проблема на капитализма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 12:30 am 
Аватар

Това не е проблем на капитализма. Винаги си свободен да смениш работата си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:40 am 
Аватар

Ше гласувам за Светльо, щот е мъжкар биткаджия, а не путка като всички политици и поне знам, че ше дава всичко от себе си... отново за разлика от всички политици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 8:02 am 
Аватар

Витков още събира подписи, така че още не е много сигурно дали ще участва :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 10:47 am 
Аватар

Май съвсем ще престана да чета тая тема :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 12:53 pm 
Аватар

strave написа:
24051914 написа:

Има причина да се оплакваме от заплащането,защото много от работодателите в България,особенно провинцията експоатират своите подчинени и прави всичко възможно да им плати колкото може по-малко.Има професии в които извършената работа не пропорционална на адекватно заплащане и точно това е проблема на капитализма.

Интересно защо сме на последно място по производителност на труда, след като работниците в България са така недооценени? По мои наблюдения, 80% от работещите не заслужават това, което им се плаща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 1:51 pm 
Аватар

Имам преки впечатления от работата в Люксембург в завод на водещ производител на гуми! Мързи ги да гледат и работят поне с 1-2 часа по-малко отколкото тук! Отделен е въпроса с техниката и производителността! Пък и тука целенасочено се убива работливостта на българина! Изгониха всички от селското стопанство, подиграват се със заплащането, е тогава за какво да работиш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 1:58 pm 
Аватар

Великите нации са велики или защото са си скъсали гъза от бачкане в близкото или далечно минало(Германия, Япония) или защото са се насрали от природни ресурси (САЩ, Китай). Ние нямаме много от второто затова единствения вариант е първото. Държави като Италия, Франция, Германия и скандинавските страни могат да си позволят да мързелуват понеже имат база, ние тепърва трябва да градим такава. А от селско стопанство не се забогатява никъде по света (разбира се това не означава, че трябва да бъде разграбено, напротив, иначе се обричаме на глад). За мен пътя към оправяне на тая държава е производство + здраво бачкане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 3:33 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
strave написа:
24051914 написа:

Интересно защо сме на последно място по производителност на труда, след като работниците в България са така недооценени? По мои наблюдения, 80% от работещите не заслужават това, което им се плаща.

Сигурно си прав, ама кажи честно ти как изчисляваш производителността на труда на твоите служители :wink: За каква производителност на труда могат да говорят учители, лекари, чиновници, ченгета, военни, прокурори, адвокати, разни мениджъри, администрация, адвокати, брокери, консултанти, честно питам :wink:

Тонко за селското стопанство не си прав, в Европа има доста богати земеделски производители, все пак над 50% от субсидиите от ЕС отиват в селското стопанство, ама там трябва много бачкане, безсънни нощи и помощ от държавата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 3:45 pm 
Аватар

Ти сериозно ли ми задаваш тези въпроси? Да ти пратя снимки на ушев, дето цял ден кисне в кафенетата? Или не четеш за проблемите с лекарите в здравеопазването? Аз много добре оценявам производителността на труда на моите служители и затова получават различно възнаграждение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 3:52 pm 
Аватар

Не ме разбра :smt006 Мисълта ми беше, че не можем да говорим за производителност на труда при изброените, но за сметка на това като дойде криза го отнасят винаги само тези които наистина бачкат, а ушев, мушев, прокурочета, генерали, директори и т.н. минават метър, даже вземат редовно бонуси :smt006 Като ми разказваха какви бонуси получават съдиите годишно и ми се изправи косата, ама те са богове, тях никой не може да ги пипне :bigok Всички реват , че БДЖ-то трябвало да се закрие и ще съкращават примерно 3000 човека, ама никой не казва, че БДЖ-то взъщност са 2 :shock: компании с изпълнителни директори, бордове, управителни съвети, путки майни, все хора смучещи яко кинти, само, че се съкращават машинисти, кондуктори и т.н. хора, които наистина бачкат в това БДЖ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 3:53 pm 
Аватар

Нещата са някъде по средата. Че имa търтеи дето нищо не правят а взимат по-високи заплати е така, но има и хора дето взимат нищожни пари а ги скъсват от работа. На селската ни държава е нужен един развит фордизъм - нещо което хората са го развивали преди има-няма 100 годинки :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 4:59 pm 
Аватар

Да прав си, виж в Северна Корея, всички са щастливи, усмихнати, богати и трудолюбиви. Тия врели некипели, че ни трябва някой или нещо, за да се оправиме ги виждаме 20 години вече :smt006 . За да работи една икономика, човек трябва да влиза в училище с нагласа да получи някаква обща култура, да влиза в университет с нагласата да има професия и да става сутрин с нагласата да си скъса гъза от работа. При нас и трите неща не са налице, за ужасно много хора, което ни спъва ужасно много...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 5:36 pm 
Аватар

:smt023 :smt023
Тук 80% смятат, че щом се родят и някой им е длъжен.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]