forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 9:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 37  Следваща

За кого ще гласувате на евроизборите?
за ГЕРБ 21%  21%  [ 64 ]
за социалисти /БСП, АБВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за либерали /ДПС, НДСВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за Реформаторския блок 51%  51%  [ 159 ]
за Бареков и Джамбазки 3%  3%  [ 8 ]
за националисти /Атака, НФСБ, НПБ/ 2%  2%  [ 7 ]
за Зелените 1%  1%  [ 4 ]
за Глас народен 5%  5%  [ 16 ]
за Алекс Алексиев /независим/ 3%  3%  [ 8 ]
за друг/не съм решил още за кого 14%  14%  [ 44 ]
Общо гласове : 312
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Евроизбори 2014
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 10:11 pm 
Аватар

Хахахахах :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 10:22 pm 
Аватар

Killmister написа:
E все пак уникалната ентелектуалка шестостена люцерн, за която линеят милите червени ентелегенти, ака волгин и курви, не е случайна. Нищо чудно бобов дол сценария да е бил за нея. Сутринта майка и е казала ужасяващи неща, готови директно за прокуратурата...

Нищо не разбрах, искрено моля за пояснение :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 10:31 pm 
Аватар

ДелянчУ се отказал от мандата в ЕП :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 10:31 pm 
Аватар

http://bosia.blog.bg/politika/2014/02/10/do-stenata-lavern.1237148

http://m.offnews.bg/news/%D0%98%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8_18760/%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%94%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%9B%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD-%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D1%81-%D1%82%D1%8F%D1%85-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8_341218.html
Горе долу това е нишката. Тая е пета, с преференцията се наяжда ан хой...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 10:34 pm 
Аватар

Шестостена ще да е достена лаверн, а за изказването вероятно ще да е за това

Цитат:
Тя заяви, че това е нормалният език, на който се води кампания пред миньорите, защото, по думите ù, те не били интелигенция и нямали време да се запознаят с политическата обстановка. Според разсъжденията на Пиргова миньорите са работническа класа, а работническата класа представлявала по традиция електорат на левицата.

„Тези хора имат интерес фирмите да се разплащат“, обясни Пиргова. На въпроса дали според нея миньорите не са в състояние сами да преценят кое управление да изберат, майката на Достена Лаверн каза:

„Вие миньор виждали ли сте как чете вестници? Аз обиждам, разбира се, тези хора нямат никакво време да се справят, на тях им се обяснява. Защо се води предизборна кампания? Някой отива при интелигенцията, това е интелигенция, която е много информирана и на нея и се казва – хора, гласувайте вляво, защото това и това“, даде за пример Пиргова, с което защити тезата си, че при миньорите ситуацията е различна.

„Искам да ви кажа, че пред различни социални групи се агитира различно“, отсече майката на Достена Лаверн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 10:35 pm 
Аватар

:smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 10:37 pm 
Аватар

tonko7 написа:
tprodanov написа:
Защото, ако мислим за лявото като за ляво, в онзи му алтуристичен смисъл, в който човек иска да помогне на бедните си съграждани, то такива хора можем да търсим почти изцяло само при най-богатите.

Докато при средно богатите това ниво не е достигнато и те е логично да бъдат десни.

Доста може да се поспори и за съжаление доста световни изследвания показват, чя колкото по-голяма склонност има към егоизъм, а не алтруизъм...
В тоя ред на мисли истинското ляво го виждам като развиване на производство по правилен начин и съответното облагане с нениски данъци.

Е нали в училище бяхме учили за пирамидата на незнамсикой си, и там беше обратното..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 11:38 pm 
Аватар

Цитат:
Лидерът на ДПС Лютви Местан отговори уклончиво и с недомлъвки на въпроса дали партията ще продължи да подкрепя правителството "Орешарски" след неуспешния резултат на коалиционния им партньор - БСП.

Местан обяви, че въпреки сериозния си резултат ДПС няма да настоява за повече власт.

"Искам тази вечер - в нощта на 25-и срещу 26-и май, да кажа, че оттук нататък всяка една българска политическа сила, когато чуе ДПС, ще се сеща за няколко синонима - коректен, предвидим, лоялен партньор", каза Местан.

Той посочи, че БСП и ДПС заедно имат осем от 18 мандата, но това, по думите на Местан, е чисто аритметическият аспект на сметките. Според лидера на ДПС политиката не е въпрос само на аритметика и изборните резултати се нуждаят от по-прецизен анализ.

"Това не е ДПС, която ще бяга от отговорност и ще свежда политиката до гола аритметика. Това е ДПС, която може да чете вярно вота на своите избиратели. Отговорът на този въпрос, погледнат през призмата на волята на избирателите на ДПС, звучи по един начин - те подкрепиха съуправляващата партия ДПС с един много силен вот. В този смисъл въпросът за бъдещето на кабинета "Орешарски" не може да бъде въпрос единствено за ДПС", каза Местан.

В същото време обаче лидерът на ДПС допусна, че може да свика ръководството, ако партията е изправена пред избора дали да крепи Орешарски. Попитан какво трябва да се случи, за да прецени, че е време да се вземе такова решение, Местан отговори, че е необходимо първо да се анализират изборните резултати.

Заедно със сдържаната позиция обаче, попитан дали ДПС ще предложи друг министър на мястото на Искра Михайлова, която ще иде в Брюксел вместо Пеевски, Местан отговори с "да", но постави многозначителното уточнение: "Ако ще продължава кабинетът "Орешарски."

:smt017 Май предстоят едни разговори и на есен... с песен. Въпросът е кои ще са играчите и каква ще им е играта. Абсолютно нищо в политическото блато не може да ме изненада вече. Дори и Боко да им обещае нещо на ДПС, а после да им пее здраво. Той все пак е ченге и мутра, а там реваншизма играе огромна роля. Ще си покаже, но при тези резултати си мисля, че предсрочни избори предстоят съвсем скоро. 2 от 3 от управляващите се найдоха ан хой, а третия и прекрасна възможност да си бетонира позициите, дори да не е управляващ. Защото ако капута е с ДПС нищо не им пречи да са извън управлението при коалиция на него и ГЕРБ. Абе, играта ще е доста мътна и може да се очаква всичко. Важно е хората да разберат, че от тях зависи всичко и да гласуват.
Както казах и по-горе, в тази ситуация всичко е голЕм кур за народа. Най-оптимисичен вариант е ГЕРБ и РБ, като вторите имат значителна подкрепа, а не са просто "патерица".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 11:47 pm 
Аватар

Всичко зависи от ДПС. Ако решат да крепят Ореха, никой не може да ги събори. Ако решат, че няма да го крепят, ще го изклатят съвсем скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 12:03 am 
Аватар

Репчене, пъчене на квадрат.
https://www.youtube.com/watch?v=RSIU3FGneBs#t=1423

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 12:12 am 

Четете и обливайте тука, в реално време е.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 12:16 am 

Не закачайте боК габриел :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 12:46 am 

New Order написа:
SZ_FEN написа:
Wildkid написа:
Тоя Алексиев и господ да е, на избори потенциалът му е 10 хиляди гласа. Що изобщо се разсъждава за него, не ми е ясно.....

Аз също мисля, че е адски малоумно особено 1 ден след изборите, ти и останалите членове на форумната костовистка секта да обсъждате Алексиев. Нито той е вашия кандидат, нито вие сте му целевата група.

Това ли е ще патриот-националиста?

SZ_FEN написа:
- човека е работил за ЦРУ, Министерcтвото на външните работи на САЩ и още няколко контрактора на щатското Министерство на Отбраната.

А не е ли по-интересно не коя е целевата му група, а кои са му господарите?

Нали ако направи споразумение с РБ такива като теб идват в пакет с тях :wink: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 12:50 am 

Goviado написа:
SZ_FEN написа:
През есента на 2009 предложих във форума да си сформираме наша собствена политическа организация в която да каним левскари и хора, които приемат идеалтие на Левски за свои. Тогава имаше бурен смях в залата. Предложението на Седем:Едно (макар и подтиkнато от отчаяние от политическия процес) е само едно от поредица такива, които съм чел от 2009 насам във форума.
/quote]
Партия на феновете продължава да е ако не смешно, то поне абсурдно. Почти колкото делението на Алекс.

Партия инициирана от нас, а не партия на феновете. Може да ти звучи като едно и също, ама не е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 1:18 am 
Аватар

Аз мисля, че това не може да стане :bigok , защото - в тоя форум, в тая тема пишем десетина човека и сме на 10 различни мнения. Аз например считам образованието за приоритет №1, ти националната доктрина, поне трима мислят, че основният приоритет е сигурността и правосъдието. А за иницииране на партия ти трябват много повече от 10 човека. За сметка на това, бих дал друго предложение - с РБ, естествено - в момента, поне ДСБ е толкова малка откъм работещи в нея кадри, че дори едно дребно ядро от 20 човека, които имат зад себе си инициативност и знаят какво искат и имат идеята за начертан път на партията пред себе си, могат съвсем категорично да насочат партията натам, накъдето са решили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 1:30 am 
Аватар

tprodanov написа:
Всичко зависи от ДПС. Ако решат да крепят Ореха, никой не може да ги събори. Ако решат, че няма да го крепят, ще го изклатят съвсем скоро.

По това изказване нещо такова ми се струва, че обмислят. Но май всичко е въпрос на договорки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 1:49 am 
Аватар

ДПС разчитат, че ще вземат добър процент и на парламентарните и затова гледат високомерно. Смятат, че няма как да има управление без тях. За съжаление, ако масово не се гласува ще успеят да си разиграват коня.
За мен избирателната активност е ключът към новото управление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 1:57 am 

Като 20 от тия 30% избирателна активност са гнусни мангали, не се чудете защото държавата ни е мангалска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 3:10 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
За мен избирателната активност е ключът към новото управление.

Е, то на много хора тук ни е ясно това. Лошото е, че масово не го разбират хората.

Цитат:
Гласуващият за БСП най-често е жена с основно или по-ниско образование на възраст над 60 г., живееща в малък град. БСП печели битката и във възрастовата група над 60 г.

Повечето избиратели на партията на Бареков са млади мъже със средно образование, живеещи в областен или малък град.

Профилът на избирателя на ДПС е млад човек до 30 г., по-често от мъжки пол, с основно или по-ниско образование, живеещ на село.

Гласувалият за Реформаторския блок е човек висшист от София. На възраст той е до 60 г.

Жена с висше образование на възраст между 31 и 60 г. от голям град е най-типичният гласоподавател на ГЕРБ на проведените вчера избори за евродепутати.

Само погледнете профилите на ДПС и БСП и вижте какви ни управляват в момента. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 4:56 am 
Аватар

Може да е теория на конспирацията, но това се постигна абсолютно целенасочено от точно тези кръгове, които имат изгода от него. Мъдрите слова на сградата на Народното събрание са там с причина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 5:39 am 

tprodanov написа:
Аз мисля, че това не може да стане :bigok , защото - в тоя форум, в тая тема пишем десетина човека и сме на 10 различни мнения. Аз например считам образованието за приоритет №1, ти националната доктрина, поне трима мислят, че основният приоритет е сигурността и правосъдието. А за иницииране на партия ти трябват много повече от 10 човека. За сметка на това, бих дал друго предложение - с РБ, естествено - в момента, поне ДСБ е толкова малка откъм работещи в нея кадри, че дори едно дребно ядро от 20 човека, които имат зад себе си инициативност и знаят какво искат и имат идеята за начертан път на партията пред себе си, могат съвсем категорично да насочат партията натам, накъдето са решили.

Проданов, няма държава която се нуждае само от образование, само от национална сигурност или само от защита на личната безопасност и частната собственост. Аз не съм от умните избиратели на РБ и поради това не мога да разбера дилемата ти.

Относно това по какъв начин форума би могъл да има влияние върху политиката има поне няколко варианта. Иска се обаче желание. За всичко останало си има опъвдания. Миналата година пробвах един подобен с БДФ, но Толева очавидно я достърха, че можем да и превземем партията и че щеше да се наложи малко работа да посвърши.

На мен лично отдавна са ми умряли мераците да правя нещо политическо чрез форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 7:26 am 

https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater

:smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 9:17 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
tprodanov написа:

Проданов, няма държава която се нуждае само от образование, само от национална сигурност или само от защита на личната безопасност и частната собственост. Аз не съм от умните избиратели на РБ и поради това не мога да разбера дилемата ти.

Относно това по какъв начин форума би могъл да има влияние върху политиката има поне няколко варианта. Иска се обаче желание. За всичко останало си има опъвдания. Миналата година пробвах един подобен с БДФ, но Толева очавидно я достърха, че можем да и превземем партията и че щеше да се наложи малко работа да посвърши.

На мен лично отдавна са ми умряли мераците да правя нещо политическо чрез форума.

Не говорим държавата да се нуждае само от едно нещо, а кое е основният приоритет. За мен той е образованието и считам всичко останало за следствие. Радан например, счита правосъдието за основен приоритет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 9:25 am 
Аватар

Погледнато в абсолютен план и веднага би трябвало да се разбере, че основният проиритет е образованието!
Само си представете образование на ниво, на което всеки завършва точно, за което има способности и в краен вариант и желание!Дори да предвидим само оправяне на висшето образование в един идеален вариант! Тогава в срок от пет години нещата ще бележат рязко покачване и останалите сфери ще се подобрят до възможния максимум!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 9:32 am 
Аватар

Никой от бсп/дпс/атака няма намерение да има силно образование, примерите са хиляди в момента. Това едва ли ще се промени в скоро време, предвид фактът, че еврофондовете и парите от ЕС приключват през 2019-2020-та година, след което и без това всичко ще е толкова забатачено в държавата от политиците, докато са цицали от европарите, че 45 години комунизъм ще ни се видят песен, докато образованието, писмеността и идентичността на българинът придобият значими форми и народът стане по-умен, политиката и грабенето ще е приоритет номер едно за предателите в костюми. И изведнъж политиката след 2020 г. ще стане неприветлива професия. :smt006
Изводът е, както в Русия - тъп народ, лесно управление.

Едит: затова и електронното гласуване ще заработи след 4-5 години, точно когато вече няма какво да се краде от Европа. Всичко е пресметнато до ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 9:39 am 
Аватар

гил галад написа:
Погледнато в абсолютен план и веднага би трябвало да се разбере, че основният проиритет е образованието!
Само си представете образование на ниво, на което всеки завършва точно, за което има способности и в краен вариант и желание!Дори да предвидим само оправяне на висшето образование в един идеален вариант! Тогава в срок от пет години нещата ще бележат рязко покачване и останалите сфери ще се подобрят до възможния максимум!

Висшето е с най-малко значение. В обратната посока трябва да стават промените - от детската градина нагоре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 9:41 am 

ГЕРБ и РБ повече от БСП и ДПС - това дори форона не го предрече ебати :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 9:44 am 
Аватар

А беше толкова очевидно Бойко с кого (няма избор) иска да играе :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 9:47 am 

A при 20 % по-висока активност ще е смазващо. :wink:
За ДПС това е почти върха, винаги взимат около 400 хил. гласа. БСП да кажем, че имат максимум още стотина хиляди потенциални.
Както вече казах, при избори до края на годината с около 55 % активност, изобщо не е изключено Тиквата да има сам над 120 депутата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 9:49 am 

Тия дпс се оказаха верно ебати чумата всеки който се докосне до тях и го изяжда

2009 - кур огромен

сега бсп и атака тотален разгром

все си мисля, че по-скоро бб, барека и рб ще се прегърнат, отколкото да се разбираш с прокълнатите :bigok :loser2

омраз, върхът им беше 610 през 09, но тогава и активността си еба майката

Последна промяна ultrafan_rs на Вто Май 27, 2014 9:50 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]