forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 1:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 8:39 pm 

тва едно :wink:
а другото забравете лафа, че дпс са турци
защо на преброяването бяха под 600 хиляди, а на изборите имаха 700 хиляди гласа :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 8:45 pm 
Аватар

е мангустите (и не само) също дават купените си гласове, все пак

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 8:46 pm 
Аватар

ЕДНАЛЮБОВ написа:
Пеем кур за дсб, мсб костОФФ, мостофф и всичките ни политици.Тва да влезнеш в опозиция с турците и комунистите е ебахти кура... :ohmygod

:losers ебати мнението :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 8:49 pm 
Аватар

Аз позиция нямам.Всички са боклуци, до един.Мечта ми беше да го напиша тва горното.... :smt007 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 8:53 pm 
Аватар

Колко пари искаш за гласа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 8:54 pm 
Аватар

Не искам пари.Искам кибапчита и кЬофтета. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 9:03 pm 

и много българи гласуват за дпс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 9:04 pm 
Аватар

Цитат:

:shock: Е това пък как става?!?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 9:05 pm 
Аватар

ЕДНАЛЮБОВ написа:
Аз позиция нямам.Всички са боклуци, до един.Мечта ми беше да го напиша тва горното.... :smt007 :bigok

Веднага ти демонстрирам нивото на логиката. Щом Костов и БСП са на едно мнение по някакъв въпрос, значи са еднакви - Костов - комунист. Чудесно
Ето още един пич, който е на твоето мнение-
http://forum.cskasofia.com/viewtopic.ph ... 4#p1075364

Въпросния пич, така като гледам е типичен чорбар-олигофрен. Значи - ти си чорбар. Ае честито :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 9:08 pm 
Аватар

Само не почвайте пак с тва за чорбаризирането, чорбарстовото, свинщина и т.н. :bigok Просто казах мнение.Боли ме кура за политиката, не ме интересува особено, просто тва го чух по новините :bigok и исках да си споделя мАката с вас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 9:13 pm 
Аватар

Не, изказа логика и аз я приложих към теб. Напълно еднакво. За да ти е по-лесно да схванеш цялоста на изказването си. Всъщност, ако съм депутат със сигурност ще гласувам за оставката на тоя олигофрен Цвъки. Хайде кажи ми, че това ме прави комунист :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 9:31 pm 
Аватар

Anarion написа:
Цитат:

В нашето село от 600 човека с право на глас имаше 20 гласа за ДПС, на последните парламентарни избори.А при нас няма нито един циганин или турчин.А представителката на ДПС която беше от тия дето брояхме гласовете също беше българка.Това е само 1 пример, в едно малко село, а си представям в по-големите градове и села колко българи са гласували за ДПС.

из Предсмъртното писмо на Васил Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 9:43 pm 
Аватар

Цитат:
Anarion написа:
Цитат:

Е това пък как става?!?!

В нашето село от 600 човека с право на глас имаше 20 гласа за ДПС, на последните парламентарни избори.А при нас няма нито един циганин или турчин.А представителката на ДПС която беше от тия дето брояхме гласовете също беше българка.Това е само 1 пример, в едно малко село, а си представям в по-големите градове и села колко българи са гласували за ДПС.

Е виж сега, аз не съм социолог но 600 човека при около 6 милиона гласоподаватели (потенциални) са твърде малко за представителна извадка и оттам - за изводи.
Проблемът е, че за ДПС под строй гласуват цигани и турци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 10:23 pm 
Аватар

Е да вярно е, че циганите и турците гласуват под строй за ДПС.Просто исках да кажа, че има и българи които си гласуват за ДПС, това според мен е в последните няколко години.Преди ДПС, редовно събираше между 4-5%, колкото да влезе в парламента, сега вече не падат под 10%.За това разбира се може да има много причини.Но според мен е факт, че вече все повече българи гласуват за ДПС.

из Предсмъртното писмо на Васил Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 10:31 pm 
Аватар

Цитат:
Преди ДПС, редовно събираше между 4-5%, колкото да влезе в парламента, сега вече не падат под 10%.За това разбира се може да има много причини.Но според мен е факт, че вече все повече българи гласуват за ДПС.

Тези проценти са не спрямо общият брой потенциални гласоподаватели, а спрямо общия брой подадени гласове. Тоест - за ДПС си гласуват горе - долу все едни и същи хора, но като цяло в изборите участват все по - малко - затова и дела им расте. Според мен броя българи, които гласуват за ДПС остава пренебрежимо малък и не са те причината процентите им да нарастват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 10:46 pm 

Костов е бил достатъчно гъст с ДПС още по време на неговото управление, но това е отделен въпрос :)
Иначе да, фарсът е пълен :wink:
Очаквам да видя на следващите избори колко бюлетини ще са изхвърлени на следващия ден в кофите за боклук.

Мъж спира с колата си на светофар. Към колата някакъв човек и чука по стъклото. Мъжът спуска стъклото и пита: -К'во има?
-Ами, как да ти кажа, терористи са взели за заложник министър-председателя. Искат един милион долара откуп. Ако не се плати, щяли да го полеят с бензин и да го запалят. И ето сега ние ходим и събираме - кой колкото даде....
-И много ли сте събрали?
-Ами, има-няма двайсетина литра!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:12 am 
Аватар

По кое точно управление и как е бил близък?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 8:58 am 
Аватар

ЕДНАЛЮБОВ написа:
Пеем кур за дсб, мсб костОФФ, мостофф и всичките ни политици.Тва да влезнеш в опозиция с турците и комунистите е ебахти кура... :ohmygod

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 9:22 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Костов е бил достатъчно гъст с ДПС още по време на неговото управление, но това е отделен въпрос :)
Иначе да, фарсът е пълен :wink:
Очаквам да видя на следващите избори колко бюлетини ще са изхвърлени на следващия ден в кофите за боклук.

Мъж спира с колата си на светофар. Към колата някакъв човек и чука по стъклото. Мъжът спуска стъклото и пита: -К'во има?
-Ами, как да ти кажа, терористи са взели за заложник министър-председателя. Искат един милион долара откуп. Ако не се плати, щяли да го полеят с бензин и да го запалят. И ето сега ние ходим и събираме - кой колкото даде....
-И много ли сте събрали?
-Ами, има-няма двайсетина литра!

Абе на тебе, кво ти стана бе амфетаминче :loser2 Нещо метъла, пънка или анархията ти идват в повече, кво почна и ти да плюеш по Командиро? :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 11:00 am 
Аватар

Най-смешно ми става, когато някой фен на Мутрата псува критикуващите го на "комунисти" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 12:08 pm 
Аватар

Anarion написа:
Цитат:

Влез в гнусната им група в ФБ и виж колко от потребители са българи..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 12:22 pm 

от университета две момичета от плевен - чисти българки - в младежкото дпс
става по две причини - или кариеризъм, или оцеляване

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 2:36 pm 
ЕДНАЛЮБОВ имай предвид, че тук да влезе някой чорбар да препсува Левски, нема да се засегнат толко някои хора, колкото това да препсуваш Костов или не дай си боже ДСБ :lol: Форума си има добре изградена масонска ложа, която не позволява да се скверни името на тъмносинято дясно пространство :lol: :slap

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:14 pm 
Аватар

Другарят Костов колко съм го псувал докато беше на власт, не е истина просто.
Мина се обаче време и какво ми роди главата: "Ела, зло, че без те по - зло". :smt017
Мутроборецът - ипонаджия час не може да изтрае, без да реве като вдовица за к у р как всички му пречат, как го мразят и му завиждат, колко тежко му е наследството и пр. Да го светне някой, че ако ще се прави на мъжкар то тарикат мъж не плаче.
Костов, такъв или онакъв пое страната буквално съсипана след Виденовата зима, при много по - тежки вътрешни и външни обстоятелства и мога и да греша, но за 4 години веднъж не го чух да хленчи. Боко ако беше наследил държавата на хала, на който я наследи Костов направо трябваше да се застреля, впорчем и сега не е късно да ни отърве от себе си по тоя начин.
Да се сравняват двамата пък е направо нелепо. Костов барем е финансист някакъв, айде и да не е най - добрият. А Тиквата от какво разбира? Как да налага хората с бухалка по главите?
Че и Костов се поояде и посъсипа едно - друго не споря, ама сегашният го задминава не с дни, а с часове.
Така че "Да живее Иван Костов!" (повтаря се трикратно и изразително). :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:23 pm 
Аватар

Цитат:
170 социалисти минаха към властта
Цялата младежка структура на БСП в община Гърмен от 170 души напусна партията и се записа в ГЕРБ. Това обяви лидерът на местната организация на червените Веселин Камбуров.

“Проведохме събрание и единодушно взехме това решение в знак на протест, че БСП не иска да издигне свой кандидат за кмет, а ще подкрепи досегашния управник от ДПС Ахмед Башев”, мотивира действията червеният младежки лидер Камбуров.

В същото време стана ясно, че ГЕРБ оглежда именно него за кмет на Гърмен. А и имало вероятност да му предложат поста директор на Горското стопанство. Камбуров не отрече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:26 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

ДСП имаха една практика допреди няколко години, предлагат на децата на работещите в "тяхното" министерство (Земеделие и горите и някои от подчинените структури към МРРБ) много солидна стипендия (в случай, че учат в елитна гимназия) до края на гимназията. Условието е след завършване да станат членове на ДПС, разбира се.

Отделно, че и "владеят" голяма част от смесените региони, където няма значение какво ти пише в пасоша - ако искаш да ядеш, отиваш и гласуваш за ДПС.

Така е в реалния живот, доста по-различно от виртуалните кланета, превземания и срутвания на Османската империя. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:27 pm 
Anarion написа:
Другарят Костов колко съм го псувал докато беше на власт, не е истина просто.
Мина се обаче време и какво ми роди главата: "Ела, зло, че без те по - зло". :smt017
Мутроборецът - ипонаджия час не може да изтрае, без да реве като вдовица за к у р как всички му пречат, как го мразят и му завиждат, колко тежко му е наследството и пр. Да го светне някой, че ако ще се прави на мъжкар то тарикат мъж не плаче.
Костов, такъв или онакъв пое страната буквално съсипана след Виденовата зима, при много по - тежки вътрешни и външни обстоятелства и мога и да греша, но за 4 години веднъж не го чух да хленчи. Боко ако беше наследил държавата на хала, на който я наследи Костов направо трябваше да се застреля, впорчем и сега не е късно да ни отърве от себе си по тоя начин.
Да се сравняват двамата пък е направо нелепо. Костов барем е финансист някакъв, айде и да не е най - добрият. А Тиквата от какво разбира? Как да налага хората с бухалка по главите?
Че и Костов се поояде и посъсипа едно - друго не споря, ама сегашният го задминава не с дни, а с часове.
Така че "Да живее Иван Костов!" (повтаря се трикратно и изразително). :smt006

Затова говоря, форумната масонска ложа не остава никога длъжна, даже като не е казано нищо конкретно към Костов :lol: Малко като Хайл Хайтлер навремето, не може да мине ден без да се каже поне три пъти Хайл Костов :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 3:30 pm 

На ББ яко му се сипят заплахи май, поне така каза охраната на къщата му в Банкя. Онзи ден бях по работа в съседна до неговата къща. Записваха лични данни, проверяваха. Голямо чудо, че някой минава покрай кочината му. А той дори не живее там...

ultrafan_rs написа:

За какво оцеляване говориш на нек'ви продажни пачи?

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:01 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

От ония мургавите "българи" ли? :ohmygod Има и подлоги като Гибона, но те се продават само за фасада. Но известните хора, които могат да си позволят да вербуват за еничари са ограничен и несъществен брой. Гласовете са им от мангали и туристи или ше ми кажеш, че има някой дето да е нормален, да не е курва и да гласува за тях? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2011 4:25 pm 
Аватар

Е имат си и български гласове и това е напълно нормално. Не знам защо се игнорира факта, че в самата партия има доста членове българи, като естествено те+роднините им е нормално да гласуват за ДПС. Отделно, че ако си българин и си в смесен район ако се имаш с хората на ДПС имаш изгода те да са на власт, за да не те закачат много и да ти правят услуги - съответно под строй водиш всички твои подчинени да гласуват за тях. Може пък и напук да гласуваш за ДПС, както сигурно също правят някои българи (един вид като поредно "наказание" за лошите български политици, които уж българският народ постоянно "наказва" на изборите). Наистина такъв тип гласове са малко, но чак пък едва ли не да са пренебрежителни - все едно поне 50-60 хиляди такива гласа има, особено пък като добавим и споменатите по-горе кариеристи, или пък такива, за които това е въпрос на оцеляване. Надписват им и доста гласове, както и един и същ човек гласува по няколко пъти, и това е ебаси парадокса - хем се доказва с факти по тИлИвизията дори, хем някак си се неглижира и едва ли не все едно нищо не е станало, а това според мен не са чак толкова малко гласове, че така между другото само да се споменава... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]