forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 1:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 9:58 pm 

SZ_FEN написа:
Omraz написа:
И кое му е силното в кандидатурата? Сериозно питам.

Най-силното в кандидатурата му е, че ползва някои мои идеи в предизборната си кампания.

Иначе е млад (почти мой набор) и образован човек , който на фона на останалите кандидати дори изглежда супер.

Солташак е на Трактора и на душевноболен гей като Яне Янев. По този въпрос какво ще кажеш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 9:59 pm 

Lidl написа:
И е честен и изглежда добре, нали :bigok Ааа забравих, най-култовото: говори умни работи.... :smt042

Както вече казах всичко е относително. Ако мислиш, че Семов говори "умни" работи послушай приказките на останалите кандидати.

Между другото, вчера размених мисли с Любо Христов и се оказа, че предизборната платформа на Кунева била "open source", т.е. всеки може да добавя към нея.

www.meglenakuneva.BG

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 10:09 pm 

Omraz написа:
SZ_FEN написа:
Omraz написа:
И кое му е силното в кандидатурата? Сериозно питам.

Най-силното в кандидатурата му е, че ползва някои мои идеи в предизборната си кампания.

Иначе е млад (почти мой набор) и образован човек , който на фона на останалите кандидати дори изглежда супер.

Солташак е на Трактора и на душевноболен гей като Яне Янев. По този въпрос какво ще кажеш?

Не знам да е солташак на Трактора.

Далй Яне е гей или душевноболен не знам, а и не ми влиза в работата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 10:14 pm 

Ясно. :bigok
Е аз се радвам, че ще Семов ще вземе максимум 2-3 % и няма да ни стане президент. Жалко за твоите идеи. :( А понеже не съм ги чел - да не са нещо като идеите ти за нови футболисти в Левски, които лансираш в други теми. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 10:30 pm 

Omraz написа:
Ясно. :bigok
Е аз се радвам, че ще Семов ще вземе максимум 2-3 % и няма да ни стане президент. Жалко за твоите идеи. :( А понеже не съм ги чел - да не са нещо като идеите ти за нови футболисти в Левски, които лансираш в други теми. :blass

Идеите ми ще се чуят с времето и ще имаш време да им се насладиш.

Ще опитам да помогна на Семов да вземе колкото може повече, а пък останалото е в Божиите ръце.

Ти кой кандидат поддържаш в президентската надпревара?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 10:45 pm 

Засега никой.
Колкото и да не ми се иска да го призная, най-читавата кандидатура за момента е Кунева. Тъжно е, че комунистите засега излъчват единствените две нормални кандидатури.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 10:47 pm 

Omraz написа:
Засега никой.
Колкото и да не ми се иска да го призная, най-читавата кандидатура за момента е Кунева. Тъжно е, че комунистите засега излъчват единствените две нормални кандидатури.

Кандидатурата и наистина е много силна, а присъствието на експерт като Любо Христов до нея само увеличава шансовете и.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 10:57 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Lidl написа:
И е честен и изглежда добре, нали :bigok Ааа забравих, най-култовото: говори умни работи.... :smt042

Както вече казах всичко е относително. Ако мислиш, че Семов говори "умни" работи послушай приказките на останалите кандидати.

Между другото, вчера размених мисли с Любо Христов и се оказа, че предизборната платформа на Кунева била "open source", т.е. всеки може да добавя към нея.

http://www.meglenakuneva.BG

Предизборната платформа може да е "open source", но един евентуален мандат няма да е нищо друго, освен "Bulgarian Communist Party source". Снахите на членове на номенклатурата на БКП, които го играят модерни демократи от европейски мащаб, са ми любимите. Освен това, пропуснахте, че "говори английски". Жената с чар и обаяние. Чар и обаяние на кухненски шкаф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 10:58 pm 
Кви шансове увеличава Любо Христов, бе, човек :smt002 Не знаеш ли в България как се гласува!? За какви специалисти с качества говориш. В България се гласува за Бойко, за Слави, за комунягите. Никой от простолюдието не го ебе за силната фигура на специалиста. Едните ще гласуват за Бойко, ако ще смърфовете да сложи за кандидати, другите са комунягите, а третите за Слави Трифонов и щото им е омръзнал вече Боко или го дават :smt002 антиБоко антикомунягите, антистатуквото, ще гласуват за НЕЗАВИСИМАТА :ohmygod Меглене Дитрихт Кунева-Пръмова . И косъм от кура не ги сърби за Любо Христов, Любо Лежанката или Любо Ганев. :smt031

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Вто Юли 19, 2011 11:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 10:59 pm 

По принцип, не мисля, че Кунева е особено популярна извън големите градове (а може не и във всички тях).

Чия вина е, че подхожда нестандартно към платформата си и има истински експерт за вице-президент, а не човек за пълнеж?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 11:00 pm 
Аватар

SZ_FEN, къде могат да се прочетат идеите ти? Помня, че имаше някакъв блог.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 11:01 pm 

Makedonalds написа:
Кви шансове увеличава Любо Христов, бе, човек :smt002 Не знаеш ли в България как се гласува!? За какви специалисти с качества говориш. В България се гласува за Бойко, за Слави, за комунягите. Никой от простолюдието не го ебе за силната фигура на специалиста. Едните ще гласуват за Бойко, ако ще смърфовете да сложи за кандидати, другите са комунягите, а третите за Слави Трифонов и щото им е омръзнал вече Боко или го дават :smt002 антиБоко антикомунягите, антистатуквото, ще гласуват за НЕЗАВИСИМАТА :ohmygod Меглене Дитрихт Кунева-Пръмова . И косъм от к.р не ги сърби за Любо Христов, Любо Лежанката или Любо Ганев. :smt031

По твоята логика тогава защо въобще да имаме избори. Давай да коронясваме поредния партиен кадър и да забравяме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 11:04 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
По принцип, не мисля, че Кунева е особено популярна извън големите градове (а може не и във всички тях).

Чия вина е, че подхожда нестандартно към платформата си и има истински експерт за вице-президент, а не човек за пълнеж?

Гледай сега, човек. Илияна Йотова и Кристиан Вигенин също имаха много модерни кампании за евродепутати, но дали затова ги избраха, или просто щото за Партията всеки път гласуват минимум 15-20% от общо подалите гласове, а тези двамата са на най-предните места в листата с кандидати?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 11:08 pm 
Не, пич, искам да ти кажа, че в България е абсолютно реално зад Григор Григоров, независим кандидат за президент да застанат Марагрет Тачер и Фридрих фон Хайек за вицета, а зад Григорий Григориев от ГЕРБ да застанат смърфовете и Аладин за вицета и българинът ще избере кандидатът на Бойко Борисов от ГЕРБ, щото само него е чувал и тва му е пределно достатъчно и му е през центъра на гащите всякаква друга "странична" информация, която да натоварва и без това чудовищно ниско натоварващата му се мозъчна операционна система

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 11:09 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN, къде могат да се прочетат идеите ти? Помня, че имаше някакъв блог.

За съжаление не съм писал там от почти година.

Мога да ти изпратя хипервръзка към една дискусия в която излагам въпросните идеи. Имай предвид обаче, че там са написани за "масова консумация". Интересното в тях са подробностите относно как те ще бъдат приложени, а не самите идеи като такива. Вече разговарях със Семов по този въпрос и ще се видя с него на 30-ти този месец за да решим коя от тях ще използваме (той може да се изметне и да не ползва нито една от тях, но това си е негов проблем).

Ако искаш самите детайли, тогава ще трябва да ти ги пусна по Е-мейл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 11:11 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:

Гледай сега, човек. Илияна Йотова и Кристиан Вигенин също имаха много модерни кампании за евродепутати, но дали затова ги избраха, или просто щото за Партията всеки път гласуват минимум 15-20% от общо подалите гласове, а тези двамата са на най-предните места в листата с кандидати?

Съгласен съм. Ако идеите, медийните изяви и експертите нямат абсолютно никакво значение, тогава няма защо да се притесняваме от Кунева. Единствения начин тя да спечели ще бъде Калфин да се окаже само кандидат за парлама на БСП, а тяхното скрито оръжие да е именно Кунева.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2011 11:47 pm 
Аватар

СтарозагорецО,ти боледуваш от една сериозна болест,а тя е да се похвалиш кой познаваш и кой ти е приятел във Фейсбук.И Пръмова,и Семов най-вероятно са на една хранилка,хранилката,която дава и задължава куп активисти от цялото политическо пространство,умело предлагана от червената майка кухня

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:06 am 

Ivan63 написа:
СтарозагорецО,ти боледуваш от една сериозна болест,а тя е да се похвалиш кой познаваш и кой ти е приятел във Фейсбук.И Пръмова,и Семов най-вероятно са на една хранилка,хранилката,която дава и задължава куп активисти от цялото политическо пространство,умело предлагана от червената майка кухня

Наборе, вярвай си, уважавам мнението ти и няма да те разубеждавам :).

Само не знам защо си толкова скромен и към списъка със Семов не си добавил и бат Ваньо и цялата седерастка дружина от неговото време?

Ще направя следното пояснение за който се интересува.

За мен единствената важна кауза в момента е демографската. Който приложи моите идеи на тази тема е мой човек (или други такива, които адресират същия проблем). Който не го направи не ме интересува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 9:13 am 
Аватар

Е, тоя хубавец Семов вече го хванаха, че гепи от студентските такси, ама иначе е много добър и умен човек. Нека му да дадем шанс.

Инче, магистралите за мен също са най-важни, защото това ще позволи развитието и на останалите градове и региони, а не целокупното селячество да се изсипва на Софията. Не искам да се превърнем в град, с територия 111 000 кв.км. Друг е въпроса, че е крайно малоумно да се разделят двете неща. Да не говорим, че магистралите се строят основно с еропейски пари, тъй че Пожарникаря няма оправдание за затриването или недореформирането на останалите сектори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 9:24 am 

Наско Педерастко ми е преподавал наистина не е нищо особенно....а и е в РЗС щото не върза дикиш с ГЕРБ навремето :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 10:57 am 

Toя вой за магистралите е изключително смешен. :wink:
Това е едно от положителните неща, които прави настоящето правителство и е много жалко млади хора да говорят като школуваните комунисти.
Още повече, че основната част от парите за това са от ЕС и ако сега не се направи нещо с тях просто няма да ги вземем. :wink:
ББ и правителството му имат хиляди минуси, но дайте поне да отчитаме и плюсовете.
Сигурен съм, че много са ревали и срещу залата, но от другия месец ще се кефят и ще ходят в нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:10 am 
Аватар

Omraz написа:
Toя вой за магистралите е изключително смешен. :wink:
Това е едно от положителните неща, които прави настоящето правителство и е много жалко млади хора да говорят като школуваните комунисти.
Още повече, че основната част от парите за това са от ЕС и ако сега не се направи нещо с тях просто няма да ги вземем. :wink:
ББ и правителството му имат хиляди минуси, но дайте поне да отчитаме и плюсовете.
Сигурен съм, че много са ревали и срещу залата, но от другия месец ще се кефят и ще ходят в нея.

Ревът около залата е главно заради това, че има доста промени в сравнение с проекта, който беше представен. Вероятно е свързано с отбива от цената, който направиха ГБС, пестили са материали и т.н. Но там, доколкото знам, има много проектантски интриги. И нека не забравяме, че тази зала я започна предишното правителство. ББ свали от цената, дано е за добро и всъщност да не се окаже, че "икономията е майка на мизерията".

Колкото до магистралите - Росен Плевнелиев е човекът. Имах честта да работя с него в началото на кариерата си на пролетар :lol: . Действително и той малко съмнително изведнъж се е превърнал в бизнес предприемач през 1990 г., веднага след като завършва висшето си образование, но няма толкова точен и коректен човек, голям професионалист, немската школа. Освен това изклюително земен - на строителната площадка поздравяваше и последния общак. Абсолютно съгласен съм, че инфраструктурата трябва да е топ приоритет на държавната политика, особено за изостанали страни като нашата. Факт е, че толкова натиск на строенето на пътища не е даван от 1997-2001 г., когато с 5 лв. бюджет се построиха километри магистрали, включително тия мостове на АМ "Хемус". Това и до днес е заложено в програмата на тъмносинята партия, която печели изборите в този форум на заможни ерудити и аристократи.

Цялата работа е, че в брилянтното изпълнение на създаване на култ към личността, тези магистрали се изтъркаха от употреба в полза не на управляващите, а само на една фигура - Мутрата. Това са негови заслуги, за разлика от всички лайнарщини, с които той няма общо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:12 am 
Аватар

Omraz написа:

Аз това се опитвам да обясня, но тука веднага се нахвърлят, че дори и по-остро отколкото срещу Тройната педерастия. :ohmygod2 При Пожарникара поне чат-пат стане някой скандал с някакви хванати за злоупотреба и май забравихме каква "идилия" беше при Доган и Сергюн. Никакви скандали и разкрития, "никаква корупция", защото зверски потулваха всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:19 am 
Аватар

Тези "разкрития" от време на време са прах в очите на обществото и ЕК. След тоя цирк, който спретнаха в периода 2005-2009 г. другите три разклонения на БКП, нямаше как да не се разиграе някаква пиеса за промяна. Промяна в порядките и морала няма и не може да има според мен, щото далаверата е народен идеал в България, това няма нужда да го дискутираме пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:50 am 
Аватар

Е точно за това става дума, далавера ще си има, идеята е да върви и работата покрай нея. Просто в политиката си има корупция по презумпция, така да се каже тя е машинното масло, за да не скърцат колелата на тежката държавна машина. На ГЕРБ позитивното им е, че в някои ресори имат кадърни министри и зам-министри, които в повечето време са оставяни да работят, изобщо не ги занимават с политиката. Лошото е, че Бойко си няма идея за огромна част от ресорите в държавата и често застъпва малоумни каузи, стига да бъде убеден, тоест лесно бива манипулиран от хората около него. ГЕРБ обаче има крещящ дефицит на читави хора на всички нива и затова ще е добре да не изкарват и втори мандат, лошото е, че "автентичната десница" няма шанс да спечели избори в момента, та положението е...Най-ефективен според ситуацията вариант щеше да е естествена коалиция между партиите в ЕНП, като Бойко осигурява популистки гласовете и дрънка "разбираемо и готино" от екрана, а работа се върши от десните и някои експерти на ГЕРБ.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:56 am 

То това се надяваха всички преди 2 години ма сега изглежда пълен мираж...с тия ченгета(буквално и в преносен смисъл) навсякъде.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:59 am 
Аватар

Този "формат ЕНП" беше бленуваната мечта на политиканите в този форум, заради което Змея ни заклейми като мутролюбци и гербери. Мутрата обаче реализира друг план.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:10 pm 
Аватар

Което ме подсеща, не му ли изтече на Змея изгнанието?

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:11 pm 
Аватар

За такива умствени отклонения не бива да има срок.

Последна промяна Goviado на Сря Юли 20, 2011 12:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:11 pm 

Възстановил съм го отдавна. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]