forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 5:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 14, 2011 12:33 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Седем:Едно написа:
Каре, като поодъртееш малко, ще почнеш да цениш качеството на храната, да четеш етикети, съдържание и т.н. Напълно съм съгласен с Проданов, че в магазините се продават само лайна. Ядем най-гнусните боклуци, сравнено с ЕС. Аз вече губя по няколко часа за пазаруване, защото чета внимателно какви отрови ми пробутват и кой продукт какви лайна съдържа. Не вярвам на продавачи и консултанти. БТВ, бабката в кварталния магазин ми каза, че най-хубавото прясно мляко е Бор-чвор. Купих си такова през май и после у нас погледнах срока му на годност - беше до октомври или ноември :shock: Ебаси и вечното мляко, а уж не съдържа консерванти. Пея им кур на всички отровители и се радвам, че земеделския министър се опитва да направи нещо по този въпрос. Дано има успех. Сега си мисля да намеря някоя бабка или дядо от село близо до София и да си купувам месо, мляко, яйца и прочие от тях. Това е единствената истинска храна, която може да си намериш. Завиждам на хората дето си имат село или рода по селата и могат да се снабдяват с нормални продукти. Кур за веригите и вечна смърт за производителите на лайна като Данон, Тандем, Леки, Меки и Шпеки. Всички да идат при Мишо Бирата спешно.

П.П.

Карнобатската мастика се оказа разкош, вече пея на узото и желая смърт и на долните гърчоля

Преди да почна да се храня по-здравословно, ще трябва да спра да пия през вечер :lol:

А ти като цяло вкара съвсем нов щрих в темата :lol:

тъкмо се каних да те поправя...че пиенето трябва да е всяка вечер и серем:навсякъде го написа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 14, 2011 1:01 am 
Аватар

Аре малко полит-рап :bigok

http://www.youtube.com/watch?v=f8LqtZBNU78

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 14, 2011 1:10 am 

Темата се пораздвижи :bigok :bigok ,няма спор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 14, 2011 1:17 am 
Аватар

Аз обичам да ми е вкусно,дреме ми за съдаржанието :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 14, 2011 1:22 am 
Аватар

Нормално, то на теб малко ти остава до финала, нема кво да го мислиш :bigok Друго си е при нас, младите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 14, 2011 10:43 am 
Аватар

Не знам защо изпадате в крайности по отношение на бакалийките и големите вериги магазини при положение, че и двата типа магазини имат място на пазара. Така е не само в България, но и по света, или поне в западния свят (споделям от опит - живял съм години извън България, на различни места).
Големите магазини продават по-евтино, но един работещ човек може да пазарува от тях веднъж в седмицата за цяла седмица. Обикновено тези големи магазини се намират извън центъра на града и до тях се ходи с кола.
Малките магазинчета продават по-скъпо поради различни причини и се ползват за набавяне на продукти, които ти трябват на момента. Примерно си напазарувал за цяла седмица в PROVIGO, но хлЕба ти свършва във вторник, или пък си забравил да вземеш сирене, или искаш пресно месо и т.н. Ами няма да пътуваш два часа до големия магазин, а ще отидеш до бакалийката до входа ти, ще си плагиш 10% по-скъпо и ще си на 6.
Рано или късно и у нас трябва да заработи този модел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 14, 2011 10:47 am 
Аватар

peccatum7 написа:
Примерно си напазарувал за цяла седмица в PROVIGO, но хлЕба ти свършва във вторник, или пък си забравил да вземеш сирене, или искаш пресно месо и т.н. Ами няма да пътуваш два часа до големия магазин, а ще отидеш до бакалийката до входа ти, ще си плагиш 10% по-скъпо и ще си на 6.
Рано или късно и у нас трябва да заработи този модел.

Не знам точно как е по центъра, но предполагам че при тях е този модел, така че и тук го има. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 14, 2011 10:53 am 
Аватар

Абсолютно навсякъде в Европа има по 4-5 вериги магазини за хранителни стоки и има само от тях, независимо къде са. Просто имат магазини с големината на Фантастико, 345, Фамилия и т.н. Не е нужно обезателно да са огромни халета извън или в покрайнините на града :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 14, 2011 3:40 pm 

BSG написа:
SZ_FEN написа:
tprodanov написа:
Всъщност, точно пилотите от Балкан твърдят, че компанията е съсипана много отдавна и Костовите действия са били единственото правилно нещо.

Балкан притежаваше нещо което струваше много повече пари от цялата му флотилия барабар с пилотите и стюрдесите.
Балкан притежаваше места на летища като "Кенеди" Ню Йорк, "Хийтроу" Лондон, "Хан" Франкфурт, "Шипхол" Амстердам, "Швехат" Виена, "Де Гол" Париж, "Да Винчи" Рим и най-голямото летище в Пекин (не му знам името). Това са горе-долу летищата за които търсенето на места най-много надвишава предлагането. Често пъти авиолиниите не ги продават независимо от офертите които получават защото това би объркало много от международните им полети до и от Европа.
Има си начини едно предприятие да стане печелившо без да бъде продадено на съмнителна офшорка от Израел.

Опа, 2 страници коментари след тоя пост, който е колосално неверен :smt005

Ню Йорк - абсурд, от бившия варшавски договор (изключвам СССР) има точно една авиокомпания с лонг-хол полети... Така и така нема как да се ползва и да е рентабилен един полет до Ню Йорк...
Хийтроу - лето господне 2011 България Еър лети до Хийтроу...
Хан - тва е село на 120 км от Франкфурт... А отново лето господне 2011 България Еър лети до Франкфурт, ма баш Франкфурт, тоя с ЦЕБ, небостъргачите и река Майн...
Шипхол - изненада, от София до Амстердам има САМО един пряк полет, точно до Шипхол и точно на наследника на Балкан....
Париж - ставам досаден, но ще те изненадам като ти кажа, че България Еър лети до Париж Шарл де Гол
Да Винчи в Рим - еми ебаси, отново си има полети бе мен, отново на наследника на Балкан и отново до Да Винчи... Даже излитат от НОВИЯ терминал в София
Швехат, Виена - България Еър лети до Виена, точно дотам докъдето летят и Австрийските авиолинии, май даже и НИКИ, то нема друго летище там изглежда у Виена, та си е баш Швехат...
Пекин - същата раота като Ню Йорк - абсурд...

Начи са ми е интересно да видя дали ше си признаеш колко наизуст се изказваш и ше ми е любопитно да споделиш във всяка сфера на живота ли действаш така ангро? :smt031 :smt031 :smt031

Впрочем... ще бъда честен... по времето на Костов и аз тва бех запомнил от облъчването на труд, 24часа и т.н. как са ни избегали слотовете и колко фатално е тва... И в интерес на истината мое да е било верно, шото не летяха наште до Хитроу преди мно години, а до Гатвик, ма тва нема значение, са летят до Хитроу... Нито са по-добре, нито са по-умни, нито нишо... Митове, легенди и приказки под шипковия храст... Ай сИпи по една ракия и да праиме чета по интернетО :smt005 :bigok

Човеко, дори не мога да разбера основния смисъл на това което казваш? Каква е връзката на написано от теб с разговора, който имах с tprodanov?

България Ейър или лето господне 2011 не е Балкан в края на 90-те години. Каква е връзката?
Какво по дяволите ми казваш?

Балкан не летеше от Ню Йорк или, че няма авио компании, които да искат да купят/вземат под наем "тайм слота" им? Това ли е?

България Ейър от съвсем скоро лети от Хийтроу. Това го знам от личен опит, защото до неотдавна летеше до и от Гатуик, а такива като мен, които кацаха на Хийтроу (с друга авиолиния) и искаха да се приберат в БГ с България Ейър, имаха 2 часа да кацнат, да минат граничен контрол, да си вземат багажа, да стигнат до Гатуик, да се чекират, да минат проверката за безопасност и да се качат на самолета. На третия път изпуснах връзката. Познай дали след това исках да летя с България Ейър от Лондон? А как мислиш, дали бях единствения изпуснал връзката в Лондон? А дали това не се отразява финансово на България Ейър? А дали щеше да е така ако през цялото време си имаха тайм слота в Хийтроу?

Как мислиш, дали България Ейър притежава тайм слотовете на другите летища или ги взема под наем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 14, 2011 6:50 pm 

Бе кво ме ебе бе пич ква е на България Еър финансовата ситуация, неква частна фирма на некви бивши барети от Варна, бОли ме?

Нали тва ти казвам - имат слотове и в момента и нито са по-умни, нито са по-добри, нито са по-удобни... А тва защо си летял с наземна връзка през Лондон си е некъв твой железен проблем, шото от Хийтроу има полет до София на БА, те и тея неща се гледат... И тва дето си праил е колосално безумие за мен...

И все пак - летят ли до тея летища? Летят... Айде пак дай са продадените слотове :smt005 :smt005 :smt005

А връзката е, че се изказваш за некви неща тотално грешно (както стана ясно)... Интересно ми стана дали и за икономиката, партиите, раждаемостта си на същото ниво :smt005 Щото аз там не съм силен (не мое съм експерт по всичко като други хора) и да знам дали си ОК, да чета и да вярвам или пак си говориш като по темата с авиокомпаниите... Твай, нишо специално :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 1:26 am 

BSG написа:
Ню Йорк - абсурд, от бившия варшавски договор (изключвам СССР) има точно една авиокомпания с лонг-хол
Впрочем...

:shock: :shock: :shock:
Сериозно те питам за България Еър ли говориш или за Балкан? Защото ако иде реч за Балкан си в толкова колосална грешка, че просто няма как да имаш предвид старата ни авиокомпания според мен :shock:
До Ню Йорк си имаше редовни директни полети, до Тайланд, до още хиляда дестинации на мачу си пикчу в царевичака...
Това само като вмятане :bigok Че и "Боинг" имаше... :bigok Сега летят на едни, дето бащата на галено им вика "Уродите" и младите пилотчета му се дразнят (щото не са летяли на нищо хубаво) :loser2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 6:29 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Това само като вмятане :bigok Че и "Боинг" имаше... :bigok Сега летят на едни, дето бащата на галено им вика "Уродите" и младите пилотчета му се дразнят (щото не са летяли на нищо хубаво) :loser2

Инче, че то сега само Airbus и Boeing карат бе.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 7:22 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
BSG написа:
Ню Йорк - абсурд, от бившия варшавски договор (изключвам СССР) има точно една авиокомпания с лонг-хол
Впрочем...

Сериозно те питам за България Еър ли говориш или за Балкан? Защото ако иде реч за Балкан си в толкова колосална грешка, че просто няма как да имаш предвид старата ни авиокомпания според мен :shock:
До Ню Йорк си имаше редовни директни полети, до Тайланд, до още хиляда дестинации на мачу си пикчу в царевичака...

Инче, директен презокеански полет НИКОГА не е имало от България, няма и сега, а и сигурно няма да има в близките 20 години. Я, питай баща ти с какъв самолет се е осъществявал, защото на нашата писта и до днес не може да кацне голяма машина като Джъмбо Джет, какво да говорим преди реконструкцията. Айде стига филми вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 9:00 am 

incheto_1914 написа:
BSG написа:
Впрочем...

Бе не бе :smt005 Говоря за сега в момента... Едно време кво е било, било е... Вече в ЕС е забранено държавите да субсидират авиокомпаниите си и резултатът е видим... Единствено ЛОТ имат се оше полети до чикаго, ню йорк, ханой и т.н некви такива по-дълги, ма ония олигофрени са 40 милиона...

И по-спокойно :loser2 Може и други да знаем тва онова за самолети, Балкан и т.н. :bigok Много важно, че са летели до Хараре през Триполи 1 път у седмицата... ае по-сериозно, има си дестинации най-вече близкия изток и съветските републики, които през София ще се летят идеално... Въпрос на време май... Гледам почват нешо такова тимаджиите...

Опа са видях... Боинг може и да са били върха на самолета/сладоледа... Вече не :smt031

Идеята беше друга, кой разбрал, разбрал ебаси... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 11:20 am 

Каре, като поодъртееш малко, ще почнеш да цениш качеството на храната, да четеш етикети, съдържание и т.н. Напълно съм съгласен с Проданов, че в магазините се продават само лайна. Ядем най-гнусните боклуци, сравнено с ЕС. Аз вече губя по няколко часа за пазаруване, защото чета внимателно какви отрови ми пробутват и кой продукт какви лайна съдържа. Не вярвам на продавачи и консултанти. БТВ, бабката в кварталния магазин ми каза, че най-хубавото прясно мляко е Бор-чвор. Купих си такова през май и после у нас погледнах срока му на годност - беше до октомври или ноември :shock: Ебаси и вечното мляко, а уж не съдържа консерванти. Пея им к.р на всички отровители и се радвам, че земеделския министър се опитва да направи нещо по този въпрос. Дано има успех. Сега си мисля да намеря някоя бабка или дядо от село близо до София и да си купувам месо, мляко, яйца и прочие от тях. Това е единствената истинска храна, която може да си намериш. Завиждам на хората дето си имат село или рода по селата и могат да се снабдяват с нормални продукти. к.р за веригите и вечна смърт за производителите на лайна като Данон, Тандем, Леки, Меки и Шпеки. Всички да идат при Мишо Бирата спешно.

П.П.

Карнобатската мастика се оказа разкош, вече пея на узото и желая смърт и на долните гърчоля

:smt023
Държавата и само държавата е виновна, че позволява секви монополи и ташаци, така че да ядем храната с най-лошо качество от целия сАюз и то на кофти цена. Тия сме си избрали на изборите, на тех трябва да се търси отговорност :smt006
Иначе не се загледах много в дискусията ви, но подкрепям Карето. По тоя повод постановявам моментална забрана за даване на субсидиите за секви зеленчукопроизводители, тютюнджии и т.н. и моментална приватизация на Булгартабак, БДЖ и Пощите :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 11:26 am 
Аватар

Ние така от Мировяне си взимаме млеко, яйца и кашкавал. Затова съм 100 кила :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 11:29 am 

Aз също от малък пия мляко от крава, ям домашно сирене и кашкавал, свинско от прасе заколено специално за нас, яйца от домашни кокошки, плодове и зеленчуци от градина и т.н, затова съм 110 кила мускОлна маса. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 2:51 pm 

targovishte написа:

Инче, че то сега само Airbus и Boeing карат бе.... :loser2

Не е баш така :bigok А и не е като да се качиш на 767 навремето - модерно, хубаво... :smt007 Сега ги върнаха от ерата на електронни датчици и т.н. на такива със стрелкички :bigok Не знам как им се вика :loser2

А по темата за яденето - нали знаете... Един мармот завива "Камчия" в Е230... Това е положението :(
Затова прилагам пазаруване от крайпътни баби, когато имам възможност :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 2:53 pm 
Аватар

стрелкови уреди им се вика, което не значи, че са по-лоши от тези с цифрова индикация :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 3:03 pm 

antonatan написа:
стрелкови уреди им се вика, което не значи, че са по-лоши от тези с цифрова индикация :bigok

Мисълта ми беше, че самолетът е стар и като си летял на Боинг 767 и после те сложат на тва е нормално да му викаш Урода :bigok

Инче, директен презокеански полет НИКОГА не е имало от България, няма и сега, а и сигурно няма да има в близките 20 години. Я, питай баща ти с какъв самолет се е осъществявал, защото на нашата писта и до днес не може да кацне голяма машина като Джъмбо Джет, какво да говорим преди реконструкцията. Айде стига филми вече.

Недей да спориш, защото изобщо не си прав в случая :) Баща ми летеше до Ню Йорк като изоглавен, директен полет. Боинг 767. Даже и брат ми взе веднъж. Летяха до Куала Лумпур, оттам за Джакарта. От София до Бангкок (както вече споменах), до Сингапур до Симферопол, до Крайс Чърч (някои са били чартъри). От Бангкок са летяли до Фиджи. От София до Торонто сума ти пъти, до Атланта също, баща ми лично е закарал олимпийците тогава. Петър Стоянов до Щатите са возили. От Амстердам са летяли за Хаити. Рекордът е Желю Желев от Никарагуа до София - 14 часа полет :bigok . Имаше всякакви полети до на майната си със 767, така че недей да говориш такива неща :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 3:12 pm 
Аватар

Инче, директен полет не значи ли, че не спира никъде за зареждане :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 3:15 pm 

Да, просто споменах и някои други полети, които са през Бангкок и през Куала Лумпур :wink: А до там да стигнеш си беше бая полет :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 3:17 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Недей да спориш, защото изобщо не си прав в случая :) Баща ми летеше до Ню Йорк като изоглавен, директен полет. Боинг 767. Даже и брат ми взе веднъж. Летяха до Куала Лумпур, оттам за Джакарта. От София до Бангкок (както вече споменах), до Сингапур до Симферопол, до Крайс Чърч (някои са били чартъри). От Бангкок са летяли до Фиджи. От София до Торонто сума ти пъти, до Атланта също, баща ми лично е закарал олимпийците тогава. Петър Стоянов до Щатите са возили. От Амстердам са летяли за Хаити. Рекордът е Желю Желев от Никарагуа до София - 14 часа полет :bigok . Имаше всякакви полети до на майната си със 767, така че недей да говориш такива неща :)

Инче, Симферопол е на Черно море....ако се напъна с колата ще стигна за 2...3 часа.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 3:19 pm 

Не, имаше полет ПРЕЗ там, но не помня за къде :bigok Трябва да го питам бащата, защото всичко, което си спомням, е от видеокасетите, защото той носеше камерата навсякъде, където ходеше :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 3:51 pm 
Аватар

Инче, чакам да ме светнеш за директния полет до Ню Йорк. Стига мълча.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 3:55 pm 

http://www.segabg.com/online/new/articl ... 3&id=00012

Цитат:
Пак отлагат полета София-Ню Йорк
Христо Николов
Директният полет София-Ню Йорк, чието възстановяване бе обещано от авиокомпания "Балкан" за 13 април, все още не може да се уреди, съобщи източник от авиокомпанията.
Преди два месеца "Балкан" сключи код-шеър споразумение с "Узбекистан Еърлайнз", според което щеше да се използва узбекски самолет "Боинг 767-300", който да лети по маршрут Ташкент-Тел Авив-София-Ню Йорк два пъти в седмицата. За пътниците от България това щеше да е директен полет до САЩ, за който "Балкан" има търговски права и какъвто имаше до миналата година.
"Сега обаче се появи проблем с щатските авиационни власти. Те не считат, че узбекските екипажи имат всички необходими разрешения за кацане на американски граждански летища. В същото време екипажът между София и Ню Йорк не може да е български или смесен, защото това не е разрешено по узбекските закони. Все още обаче не обявяваме официално отлагане на полета, защото има надежда да се намери някакъв изход", каза източникът. Според друг източник обаче проблемът е, че "Балкан" и узбеките не могат да се споразумеят за цените и за задължителната квота пътници, които могат да се качват в София.
В новото лятно разписание на "Балкан", което влиза в сила от 26 март, полет София-Ню Йорк не фигурира. Няколко традиционни линии на "Балкан" пък ще се поддържат само по време на туристическия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 4:00 pm 

Инче, чакам да ме светнеш за директния полет до Ню Йорк. Стига мълча.

Не знам вече заяждаш ли се или наистина ме питаш. :) Обясних ти вече :)
Както и да е, живи и здрави. :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 4:01 pm 
Аватар

Караиван Костов а.к.а. Командира е съсипал и узбекските авиолинии :bigok

П.П.

Заяждам се, много ясно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 4:05 pm 

Ма няма да се самооблееш заради първоначалното си твърдение, че НИКОГА (с главни букви :bigok ) не е имало полет до Ню Йорк :bigok Или ще се измъкнеш, че и това е било "нарочно" :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2011 4:06 pm 
Аватар

Ми директните полети не кацат по пътя, бе.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]