Така... новините от днес:
1. В сметката имам 860лв., от които 440 са от форума. Чакам още един превод от един мой близък, та може да скокнем над 900лв.
2. Днес направих пазаруването на учебните помагала. Закупих учебни помагала за 540,15лв. като по време на пазаруването координирах всичко с хората от дома, за да не взимаме излишни неща. Само да отбележа, че първото, където влязох в София Прес ме посрещна с много гнусен плакат на 4-буквието, поставен зад шефчето

Директен кръгом и като излязох се обърнах да ги заплюя, при което видях над магазина закичено едно знаме на свинете. Избегах кръстейки се
Пазарувах предимно от един магазин, макар че допълних "комплекта" с покупки от две други места. Общо взето следобеда си го посветих на това. Нещата, които взех: 215 тетрадки (5 вида); 100 бр. БЛОК №4; 100бр. скицници; 33 комплекта флумастри; 31бр. акварелни боички; 10бр. темперни; 27 комплекта четки за рисуване; 36 молива; 13 комплекта цветни моливи; 34бр. ножички; 36бр. лепила; 13 комплекта пластилин; 2 големи (110 на 144см) карти на България. Сега всичко това ми е в колата в 3 кашона.
Хората от дома не можеха да повярват, че взимаме всички тези неща, но сме направили впечатление още с първото обаждане до директорката, защото са запомнили, че ще ходим, ще носим храна и ни чакат с нетърпение.
3. Наистина ще трябва да идем поне с 3 коли, защото само продуктите на Търговище ще трябва да се разцъкат в две коли. Две коли сме гаранция, но моля Тучката да каже дали ще може за събота или неделя. Мръсният Пес също е вариант, но само за неделя и не е 100% сигурен. Времето щяло да е добро за път.
4. Моята молба до търговския директор на Виваком (която отправих през съпругата му - същата дето ми даде 500-те лева) явно е довела до резултат, защото Виваком са звънели в дома. Така или иначе хората казаха, че преди няколко месеца са получили нови апарати с някакви добри тарифни планове, така че спирам да се вълнувам за по-натам.
5. Ако всичко е точно, подаръците за служителите ще бъдат наши артикули и мисля, че ще пожънат успех.
6. Утре съм за играчки и лакомства. И артикули.
7. Каквото хартиса - ще вземем ваучер от местен снабдител с нафта.
Ще скенирам разходните документи и ще ги пусна тук, чак като се върнем и се освестя.
Съгласен съм със Запознат. Няма защо да бягаме от публичност, защото ние не печелим - ние даваме добър пример. Снимките от дома, живот и здраве, ще предоставя на Фонда и Дивизията, пък нека те ги използват, както намерят за добре. Ако бях на тяхно място, бих ги публикувал във ФБ-страниците - журналистите сами ще ги намерят. На Спорткафе мога да ги пратя лично на шефа, който ще си удари една чекия като ги види