forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 2:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 1:38 am 
Аватар

Не знам дали някой е чул за случая в Сирия с 13-годишното момче :ohmygod2

За неосведомените, Сирия е пред гражданска война, след като 13 годишно момче било пленено от властите, след което е върнато месец по-късно на родителите си в чувал, тялото му било на решето от куршуми, със счупени капачки на колената, счупен врат и на всичкото отгоре с отрязан пенис :ohmygod2 13 годишно момче

Четох, че Франция, Великобритания и Германия мисля, искали да предприемат действия срещу режима в Сирия и познайте кой отсега се е възпротивил... добрата, стара, обичана от всички чеда на комунизма, Русия. Поредно доказателство, че руското правителство трябва да се самозакрие или самозапали, ако може и двете :ohmygod2

http://istyosty.com/tmp/cache/d4c511156 ... 85107.html

Последна промяна jonnka на Вто Юли 12, 2011 1:49 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 1:46 am 

тоя линк не работи,поне при мен и нали не си пуснал снимки с тялото на момчето ???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 1:50 am 
Аватар

vasilkooo написа:
тоя линк не работи,поне при мен и нали не си пуснал снимки с тялото на момчето ???

Линка е оправен. Не, има само една снимка на починалото момче, и не е толкова брутална

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 9:42 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Не турците са ни врагове, а турското правителство. Иначе самите турци са единствените наши съседи, които ни мислят за нормални хора. За разлика от България, Турция няма нито демографски, нито сериозни икономически проблеми (въпреки кризата) и е съвсем нормално турските политици да искат да увеличат влиянието на Турция за сметка на страни като нашата.

Не мога да се съглася с подчертаното (другото е напълно вярно). В момента, а и през последните години, точно Турция е най-близкия ни съюзник от всичките ни съседи. Не казвам, че няма опити за прокарване на влияние и т.н., но предвид мащаба на Турция спряма нас тези неща са очаквани. Но в сравнение със Сърбия, Румъния, Гърция и Македония тази страна най-малко може да бъде обвинявана в противобългарска дейност. В същото време ние сме единствения съсед на Турция, който не застрашава тяхната национална сигурност и е в техен интерес да поддържаме добри взаимоотношения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 10:29 am 
Аватар

tprodanov написа:
pesho48man написа:
разбра ли се кои са четеримата от гласуването?

... опозицията ака Костов Волен у-а, направи вс възможно да върнат комунистите и турците в политиката.. и доста добре се справиха! :slap

Всъщност това е работа, основно и единствено предназначение на Боко. Той дойде, за да върне оригиналните комунисти на власт, част от които са и турците. Иначе, комунитите като цяло не са си тръгвали от власта в последните 8 години.

Доста налудничава и невероятна теория, според мен :smt006 Вижда се на кого служи Бойко, но какво толко ненормално има? Ние да не сме някаква световна сила, че да няма намеса на САЩ, Германия и Русия у нас? Аз и не виждам кой може да го замести, така че май по-добре е да има стабилност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 10:47 am 

Аз пък ясно виждам кой може да го замести. :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 10:54 am 
Аватар

peccatum7 написа:
SZ_FEN написа:
Не турците са ни врагове, а турското правителство. Иначе самите турци са единствените наши съседи, които ни мислят за нормални хора. За разлика от България, Турция няма нито демографски, нито сериозни икономически проблеми (въпреки кризата) и е съвсем нормално турските политици да искат да увеличат влиянието на Турция за сметка на страни като нашата.

Не мога да се съглася с подчертаното (другото е напълно вярно). В момента, а и през последните години, точно Турция е най-близкия ни съюзник от всичките ни съседи. Не казвам, че няма опити за прокарване на влияние и т.н., но предвид мащаба на Турция спряма нас тези неща са очаквани. Но в сравнение със Сърбия, Румъния, Гърция и Македония тази страна най-малко може да бъде обвинявана в противобългарска дейност. В същото време ние сме единствения съсед на Турция, който не застрашава тяхната национална сигурност и е в техен интерес да поддържаме добри взаимоотношения.

Хаха, силно се съмнявам да са повече от 5 държавите на света, които могат да застрашат националната сигурност на Турция. Имат най-голямата човешка армия в света.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 11:06 am 
Аватар

Ти сигурно смяташ, че националната сигурност на една страна се осъществява само от армията? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 12:03 pm 

не сме чак толко тъпи ,сбъркал си форона :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 12:21 pm 
Аватар

знам, че не сме толко тъпи... все пак съм от 6 години тук :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 12:24 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Ти сигурно смяташ, че националната сигурност на една страна се осъществява само от армията? :shock:

Казвам, че доста малко държави могат да ги "бутнат" по сериозен начин. А, силно се съмнявам гърци, румънци, сърби или еле па македонци да се взривяват в Истанбул...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 12:49 pm 
Аватар

Да ви кажа, че всички от предните постове сте много далеч от истината! турция не ни била враг, а приятел - луда работа! Да знаете от мен, че много скоро ще си чупите главите от такова мислене! Щом привърженици на синия отбор са на такива мнения, значи вече сме напълно деградирали и надежда за оправяне няма! Да заповяда султана! Раболепните изверги го очакват!
Жалко само за българските герои!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 12:59 pm 
Аватар

Хахаха, сега сме и национални предатели. :smt003 Посочени от великия форум...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 1:05 pm 
Аватар

Доста малко държави могат да ги победят военно, т.е. с изкарване на двете армии една срещу друга е ясно, че турската е почти непобедима. Но има държави, най-вече нейни съседи (под съседи нямам предвид румънци, сърби или македонци) като Гърция, Иран, Ирак и най-вече Сирия, които много сериозно могат да ги "бутнат". Не говоря само за взривяване в центъра на Истанбул.
Според теб кюрдския проблем не е ли много сериозна заплаха за тяхната н. сигурност? Предполагам, че много добре знаеш кои страни от региона са свързани демографски, политически и идеологически с този проблем. А факта, че страната е тотално зависима от вносни енергийни ресурси? За проблемите с Гърция всеки е чувал. Това са само няколко примера, макар и доста сериозни, за меко казано сложните проблеми и отношения на Турция със съседите й. Единствено ние сме сигурни, не правим проблеми, външната ни политика е предсказуема и т.н.
В момента Турция е най-близкия ни съсед. Знам, че всички много ги мразим щото са ни мачкали и клали в миналото, но днес нещата стоят по този начин и ако не се съобразяваме с реалностите...горко ни :?

На Гил Галад ще кажа само:

Приятел, съгласен съм с теб като човек, много ме кефиш, обаче се радвам, че не заемаш сериозен дипломатически пост или още повече не си от хората, които изработват стратегическата ни визия, или казано по друг начин, Стратегията за национална сигурност. Ама не тая, дето всеки може да я чете и в нея няма нищо конкретно и можеш като смениш България с която и да е друга страна в текста да няма никакъв проблем.

П.П. Аз не казвам, че са ни най-добрите приятели. Нищо подобно. Казвам, че в момента те са най-малкия ни неприятел (враг) от съседите.

Последна промяна peccatum7 на Вто Юли 12, 2011 1:14 pm, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 1:06 pm 
Аватар

Гил галад, аз лично не виждам, някой да е твърдял, че турците ни били приятели и че е готов да ги посрещне с фес на главата и добре приклекнал на колене (освен в темата за чалгата, където това се подразбира :bigok ). Аз лично не съм излизал по чужбина, но от това, което съм прочел, също оставам с впечатлението, че от всичките ни съседи турците най-малко се опитват да ни преебат с нещо. Което естествено не значи, че са любезните съседи, които мислят добро за нас и не искат да ни сторят нищо лошо.

Просто сме далече от времето да хванем кремъклийките и да стреляме по всеки противен нам чуждоземец, сега всичко опира до политика. А щом дедите ни са заставали рамо до рамо с турците и то около 40 години след Априлското въстание, за да защитават българските граници, явно са могли да не живеят само в миналото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 1:19 pm 
щом Стефан Стамболов, който е вдигал три въстания, виждал е приятелите си с отрязани глави набучени на кол от турските низами и башибозуци, виждал е с очите си издевателства, изнасилвания и зверства, които никой от нас не може и да си представи, има всичките основания на света да ги мрази, в пъти повече основания от нас... щом той успява В ИМЕТО на българския национален интерес да "забрави" (разбира се, че НИКОГА няма да забрави!) и да извлече от Турция като търговски съюзник огромни ползи, кои по-точно сме ние да застанем срещу Стамболов!? Турция е хубаво да ни е съюзник, а не враг, щото тогава ще стане страшно за нас. Това разбира се няма нищо общо с тва, че са гадна, мръсна, ориенталска сган и мен не ме кефят и никога няма да ме кефят. Но нека търгуваме с тях и бъдем в добри отношения, щото повтарям, всичко друго ще е ПАГУБНО за България.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 1:31 pm 

а колко от опълченците в тая тема се сетиха, че днес се навършват 20 години от приемане на Конституцията :bigok

студентски лозунг от онова време: "комунистическа конституция - депутатска проституция" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 1:38 pm 
Тая наща Конституция за нищо не става ! Трябва да се променят много неща по нея :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 1:45 pm 
Аватар

гил галад написа:
Да ви кажа, че всички от предните постове сте много далеч от истината! турция не ни била враг, а приятел - луда работа! Да знаете от мен, че много скоро ще си чупите главите от такова мислене! Щом привърженици на синия отбор са на такива мнения, значи вече сме напълно деградирали и надежда за оправяне няма! Да заповяда султана! Раболепните изверги го очакват!
Жалко само за българските герои!

Това би било актуално преди около 150 години :smt006 Не че сме тръгнали да ги прегръщаме, ама са други времената. Zeitgeist ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 1:59 pm 
Аватар

http://www.uvolnenie.org/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 2:00 pm 

тихо, чалгар :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 2:06 pm 
Аватар

Абе, тая тема я позапуснахме костовистчетата и чета, че нещо се надигат някакви гласчета в подкрепа на Мутрата, сред които тези на пешо48ман и ГовНядото :ohmygod Каква разлика виждате вие между управлението на Мутрата и болшевико-турците бе? Малкото читави кадри в това управление като Дянков, Трайков и Плевенелиев са "удушени" от цялата останала пасмина, която плътно следва стъпките от доктрината за тотално съсипване на цивилизованото бъдеще на България. Не виждате, че образа на новия Тато (в случая Бато) е почти напълно изграден вече. За всичко лошо са виновни всички други, само не и той. А малкото добри неща са се случили само и единствено благодарение на него, вследствие на личното му благоволение. Няма кой друг да върши добрини за България, само този боклук. Явно, че този вмирисан на саламура народ няма как да живее, без да си сложи някой самодържец да му ръководи съдбините. Много пътувате "на запад", учите, живеете там. Къде другаде го има този култ към личността? Само в азиатско-блядските бунища като Русия и Беларус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 2:09 pm 

има го на кърниградска 18 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 2:10 pm 
Аватар

Тва в РусИ ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 2:14 pm 
Аватар

Тогава какво правим? Тия в СДС ми станаха тотално антипатични с педерастиите си, а Костов (който е ДСБ) няма как да бъде избран от простия народ. Ние (няколкото хиляди в София) пак ще си гласуваме за ДСБ, но какво от това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 2:16 pm 
Аватар

Това не е причина да обобщиш, че управлението на Мутрата е "стабилно". То е стабилно, ама за кой?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 2:28 pm 

все тая разбра ме :bigok до чичката с кафето, при който костича редовно се отбива

а магазинчето вътрее облепено с плакати на дсб от 2005-та :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 2:32 pm 
Абе на някой хора все едно им плащат да говорят за Костов постоянно ! Какво е направил тоя циганин за България бе? Избройте ми 5 неща, ама читави и тогава може да се дискутира ! И как да няма нищо различно между миналото управление и това в момента? Защо си кривите душата? Не съм някой активен гербер, обаче няма как да не призная доста неща, които ми правят впечатление в положителна насока, едно от които е магистралата Люлин, колкото и да се смеете :wink: Около работата ми има улици, които повече от 30 години не са запълвани и поддържани, миналата седмица бяха циментирани и бяха поставени знаци :wink: Може да са малки нещата, но правят впечатление, по - добре откоркото де се плюе постоянно!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 2:33 pm 

нека батАла започне сега :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 12, 2011 2:34 pm 
Аватар

Ето това чукане чаках... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]