forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 37  Следваща

За кого ще гласувате на евроизборите?
за ГЕРБ 21%  21%  [ 64 ]
за социалисти /БСП, АБВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за либерали /ДПС, НДСВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за Реформаторския блок 51%  51%  [ 159 ]
за Бареков и Джамбазки 3%  3%  [ 8 ]
за националисти /Атака, НФСБ, НПБ/ 2%  2%  [ 7 ]
за Зелените 1%  1%  [ 4 ]
за Глас народен 5%  5%  [ 16 ]
за Алекс Алексиев /независим/ 3%  3%  [ 8 ]
за друг/не съм решил още за кого 14%  14%  [ 44 ]
Общо гласове : 312
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Евроизбори 2014
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:00 pm 
Аватар

На мен пък сега предсрочни избори ми се виждат още по-невъзможни, освен ако по някакъв начин Бареков не дръпне още някой депутат от БСП, а Атака не се разпадне за пореде път. БСП+Атака нямат абсолютно никаква изгода от нови избори, а ДПС им е все едно, но най-вероятно ще им дадат повече за лапане и ще си кротуват. Раздвиждане за предсрочни избори може да се случи при много тежка и студена зима, с много високи сметки за ток и парно, или пък с някаква висша форма на наглост тип "Пеевски шеф на ДАНС", иначе изобщо няма шанс за предсрочни избори. Пък и аз поне не съм убеден доколко самата т. нар. "опозиция" има изгода от провеждането на такива. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:08 pm 
Аватар

В момента публично давят Станишко и докато той е шеф на БСП, тя се дави с него. Затова за ДПС не е изгодно да са се хванали с потъваща партия. Или Станишко ще се предаде, или ще го доудавят с предсрочни избори и нова, по-голяма загуба. Което само по себе си не е лошо, но иначе е голем кур.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:09 pm 
Аватар

От Алексиев зависи с кви хора ще се събере. Ако са некви отпадъци от СДС - София, анти-Костов, нищо няма да направи. Ако успее да дръпне с разумни послания разочаровани от ВМРО и ГЕРБ, да речем - има бъдеще. Мен ме дразни прекалената му фиксация върху шистовия газ, което мяза на лобизъм. Шистовият газ не може да реши проблема с енергийната зависимост от Русия, други неща трябва да се направят

Последна промяна Кока-Кольо на Пон Май 26, 2014 4:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:09 pm 
Аватар

Станишев ще избяга в ЕП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:11 pm 

DirtyDog написа:
Капута май вярно е отделен от ДПС и си е частна партия. От този висок вот на ДПС така ми се струва.

Аз лично не виждам как тези две неща се самоизключват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:16 pm 

Кока-Кольо написа:
От Алексиев зависи с кви хора ще се събере. Ако са некви отпадъци от СДС - София, анти-Костов, нищо няма да направи. Ако успее да дръпне с разумни послания разочаровани от ВМРО и ГЕРБ, да речем - има бъдеще. Мен ме дразни прекалената му фиксация върху шистовия газ, което мяза на лобизъм. Шистовият газ не може да реши проблема с енергийната зависимост от Русия, други неща трябва да се направят

Алексиев е маргинализирал хората от така наречения си "инициативен комитет".

Последната му публична изява беше в Стара Загора. На нея дойде само Димитър Иванов и той беше там за параван. Алексиев покани на учредителното събрание 3-ма мои човека от Стара Загора за които знам, че са качествени хора, млади са и само един е бил обвързан политически (през 90-те години със младежкото СДС).

100% си прав, че разликата е в хората.

Националистическата му реторика ще дръпне хора от ВМРО. Разочаровани десни ще дойдат от ГЕРБ, но целевата му група са хората, които не гласуват.

В момента има уникален шанс ако някой от форума желае да се включи във формацията на Алексиев да бъде сред първите и официални членове и да участва на учредителния и конгрес. Алексиев не е политик от БГ вид. Леснодостъпен е, премисля много какво казва, не се страхува да разчита на хора без опит в политиката.

Ако има интересуващи се нека ми пишат на ЛС.

Шистовия газ няма да реши енергийната зависимост от Русия, но е стъпка в правилната посока. В живота рядко ти се отдава да решиш един проблем само с един единствен ход.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:23 pm 
Аватар

Goviado написа:
ultrafan_rs написа:
В момента ББ повече от всякога е партия с Реформаторите

Заеби тва КТБ

Ако гледаме процентно, не са им много достатъчни за мнозонство. Ако вдигнат до 10%, може. Затова както казах, Тиквата може да си уйдиса с Лютви и са отебе реформаторите след едни евентуални избори.

Само дето на парламентарни избирателната активност ще е двойно на вчера. И тези допълнителни 2+ млн гласа няма да са за дпс и бсп, където мобилизацията си беше пълна вчера - ще са най-вече за герб и в по-малка степен за РБ, Бареков, АБВ... Според мен сега ако има избори ГЕРБ и РБ ще вземат мнозинство без проблем, въпросът е дали искат да управляват заедно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:24 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз все още твърдя, че десните са не повече от 10-15%, макар, че нямам никакво намерение да ги обвързвам твърдо с РБ. :wink:

Така е, прав си, но от тях гласуват максимум 20-30% . От няколко анализа прочетох, че очакванията са при висока избирателна активност висок процент да имат герб, абв и реформаторския блок, при нисък процент активност както беше, висок резултат за дпс и бюрека, а бсп са константни .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:29 pm 
Аватар

Goviado написа:
Абе всички треперим от могъщия резултат който БИ постигнал Алекс, ако успее да се регистрира някой ден.

Треперим аз и ти. Всички останали в дясното пространство са в радостно очакване да мине регистрацията.

SZ_FEN написа:
...Уж нямаш повод за притреснение, а 1 ден след изборите пак Алексиев ти е на устата :wink: .

Нали с някого трябва да си правим кодош. Този кандидат за "десен обединител" ми изглежда особено подходящ. Поне докато успешно премине трудния тест с регистрацията.

SZ_FEN написа:
...На теб и да ти кажа в прав текст какво става пак толкова ще разбереш...

Ма кв'о разбирам аз от лобиране и работа за cia, fbi, nsa и кооперативния съюз. И от шистов газ нищо не вдявам. Пълен потрес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:31 pm 
Аватар

Какъв е тоя Алексиев ? Тоя е по-голям боК и от Акримоний, демек чакаме да се регистрира и ще разбие всички на изборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:31 pm 
Аватар

В България сигурно 70-80% от хората се смятат за десни, а в същото време се хващат на всякакви популистки идеи, а и на хората, които ги пропагандират. Та тези хора са си леви по душа, просто не го разбират.

Последна промяна peccatum7 на Пон Май 26, 2014 4:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:32 pm 
Аватар

Boyo написа:
Според мен сега ако има избори ГЕРБ и РБ ще вземат мнозинство без проблем, въпросът е дали искат да управляват заедно...

Нямат много избор, ако могат да постигнат такива резултати. Реалистично-оптимистичния и не особено приятен вариант е Тиквата да се върне на власт с подкрепа и участие на РБ, които с около 10% да могат са го държат на мушка и осере ло се пак да могат да му извият ръцете. Той много мрази са е зависим, но няма да има избор, а това е добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:38 pm 
Аватар

Тоя Алексиев и господ да е, на избори потенциалът му е 10 хиляди гласа. Що изобщо се разсъждава за него, не ми е ясно.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:40 pm 
Аватар

Нали се гласува за идеи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 4:50 pm 
Аватар

Не ме интересува толкова моментните шансове на един кандидат, а идеите и перспективите за развитие. Лично аз виждам националистка ниша, която ще е добре някой да обърне на Запад, а не към Москва. Ако около Алексиев може да се оформи нещо подобно, това би било добре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:04 pm 
Аватар

Goviado написа:
Boyo написа:
Според мен сега ако има избори ГЕРБ и РБ ще вземат мнозинство без проблем, въпросът е дали искат да управляват заедно...

Нямат много избор, ако могат да постигнат такива резултати. Реалистично-оптимистичния и не особено приятен вариант е Тиквата да се върне на власт с подкрепа и участие на РБ, които с около 10% да могат са го държат на мушка и осере ло се пак да могат да му извият ръцете. Той много мрази са е зависим, но няма да има избор, а това е добре.

Тиквата има избор - той може да постигне договорка и с някои от другите партии, както направи 2009та. Ако не е разбрал каква грешка направи тогава ще я повтори и сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:05 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
В България сигурно 70-80% от хората се смятат за десни, а в същото време се хващат на всякакви популистки идеи, а и на хората, които ги пропагандират. Та тези хора са си леви по душа, просто не го разбират.

Именно, именно. Хората се мислят за десни, щото БСП са леви и са лошите, значи дясното е добро. Всъщност няма нищо лошо нито в лявото, нито в дясното, а хората у нас са политически неграмотни, съответно и партиите не предлагат политически продукт. Затова казвам, че десните са около 10%, а левите всъщност са около 0%. Останалите, които наричаме леви са едни политически и не само неграмотни хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:07 pm 

New Order написа:
Goviado написа:
Абе всички треперим от могъщия резултат който БИ постигнал Алекс, ако успее да се регистрира някой ден.

Треперим аз и ти. Всички останали в дясното пространство са в радостно очакване да мине регистрацията.

SZ_FEN написа:
...Уж нямаш повод за притреснение, а 1 ден след изборите пак Алексиев ти е на устата :wink: .

Нали с някого трябва да си правим кодош. Този кандидат за "десен обединител" ми изглежда особено подходящ. Поне докато успешно премине трудния тест с регистрацията.

SZ_FEN написа:
...На теб и да ти кажа в прав текст какво става пак толкова ще разбереш...

Ма кв'о разбирам аз от лобиране и работа за cia, fbi, nsa и кооперативния съюз. И от шистов газ нищо не вдявам. Пълен потрес.

Радвам се, че имаш чувство за хумор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:08 pm 
Аватар

Ако РБ тръгне да си партнира по-задълбочено с тиквата,аз лично никога няма да гласувам за тях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:09 pm 

През есента на 2009 предложих във форума да си сформираме наша собствена политическа организация в която да каним левскари и хора, които приемат идеалтие на Левски за свои. Тогава имаше бурен смях в залата. Предложението на Седем:Едно (макар и подтиkнато от отчаяние от политическия процес) е само едно от поредица такива, които съм чел от 2009 насам във форума.

Дали пък няма да не се окаже, че макар и "далеч от българската реалност" не съм познал едно-две неща :) ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:09 pm 
Аватар

Не само ти. Аз поне не виждам причина да го правят - би било кофти за всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:10 pm 
Аватар

Бедните са леви, богатите са десни :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:10 pm 
Аватар

Всъщност, не би ли трябвало средните да са десни, най-богатите да са леви, а бедните.. да са бедни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:12 pm 
Аватар

Най-богатите защо да са леви, за да станат по-малко богати ли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:14 pm 

Ivan63 написа:
Ако РБ тръгне да си партнира по-задълбочено с тиквата,аз лично никога няма да гласувам за тях

Що бе наборе, 30+6 не прави ли 36?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:17 pm 

Wildkid написа:
Тоя Алексиев и господ да е, на избори потенциалът му е 10 хиляди гласа. Що изобщо се разсъждава за него, не ми е ясно.....

Аз също мисля, че е адски малоумно особено 1 ден след изборите, ти и останалите членове на форумната костовистка секта да обсъждате Алексиев. Нито той е вашия кандидат, нито вие сте му целевата група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:22 pm 
Ivan63 написа:

До коалиране според мен няма как да се стигне. Бойко на пресконференцията си обаче го игра "приятел на дясното" и оплете доста стабилна паяжина що се отнася до РБ. Въобще, ташак работа. Нямат много правилни ходове на този етап. Аз лично за нито един не се сещам. Дано поне доколкото могат си останат верни на принципите.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:24 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Най-богатите защо да са леви, за да станат по-малко богати ли :lol:

Защото, ако мислим за лявото като за ляво, в онзи му алтуристичен смисъл, в който човек иска да помогне на бедните си съграждани, то такива хора можем да търсим почти изцяло само при най-богатите.

Докато при средно богатите това ниво не е достигнато и те е логично да бъдат десни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:25 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ivan63 написа:

Що бе наборе, 30+6 не прави ли 36?

В случая, 30+6 ще прави точно 30.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2014 5:31 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
През есента на 2009 предложих във форума да си сформираме наша собствена политическа организация в която да каним левскари и хора, които приемат идеалтие на Левски за свои. Тогава имаше бурен смях в залата. Предложението на Седем:Едно (макар и подтиkнато от отчаяние от политическия процес) е само едно от поредица такива, които съм чел от 2009 насам във форума.

Партия на феновете продължава да е ако не смешно, то поне абсурдно. Почти колкото делението на Алекс.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]