forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:43 pm 
Аватар

politolog0 написа:
мартин заимов ще стане кмет, толко колкото и сините държаха златния ключ за властта
бойко пак ще ги облее :smt006

А Кошлука успя ли да върне на Ковачки милиончета от укрити данъци, които му бяха отпуснати за изборите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:44 pm 
Аватар

На мен ми е интересно кой ще издигне мухоБойко за кмет, май остана само треньора му по тенис неуреден във властта :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:44 pm 
Аватар

А таралежите депутат, кога :bigok кмет :bigok 4% кога :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:46 pm 

STALKER написа:
На мен ми е интересно кой ще издигне мухоБойко за кмет, май остана само треньора му по тенис неуреден във властта :lol:

Грешиш, треньора му по тенис е кмет на Банкя :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:47 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:

Грешиш, треньора му по тенис е кмет на Банкя :lol:

Е значи със сигурност ще е той, даже и опит е натрупал :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:49 pm 

http://www.dnevnik.bg/print/arhiv_za_gr ... ata_sa_ni/

Ето го човека. Между другото дедака е много доволен от него, обръщал му внимание и му отговарял на ежеседмичните критични писма с наболели проблеми на града :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:51 pm 

вие сте невъзможни и пак ме карате да ви храня :mrgreen:
1. на кошлуков кампанията в пловдив струваше между 80 и 90 хил., които плати сам, включително и застъпниците
2. откъде дойдоха парите за пъти по-скъпата кампания на сините? кой финансира партийния орган?
3. кво общо има мартин заимов и това, че таралежите немали депутат?
4. атаката срещу ковачки е политическа поръчка. и на децата стана ясно. може ли в българия човек да е милиардер и да си позволи да го ударят за 8 милиона евро данъци. само сделката за бобов дол беше за 50млн.евро. 8млн. евро за ковачки са пари за семки. защо се връзвате на смешните медийни манипулации....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:53 pm 
Аватар

Кога ще са изборите , все пак като съвестен гражданин на Република България , мисля и за просперитета на вашият град,който се явява моя столица . Ще имам ли време да взема едно софийско жителство , адреса не е проблем :smt003
Политологнула да не се плаши ,след таУалежите, ще облеем и зелените след малко :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:55 pm 
Аватар

politolog0 написа:
вие сте невъзможни и пак ме карате да ви храня :mrgreen:
1. на кошлуков кампанията в пловдив струваше между 80 и 90 хил., които плати сам, включително и застъпниците
2. откъде дойдоха парите за пъти по-скъпата кампания на сините? кой финансира партийния орган?
3. кво общо има мартин заимов и това, че таралежите немали депутат?
4. атаката срещу ковачки е политическа поръчка. и на децата стана ясно. може ли в българия човек да е милиардер и да си позволи да го ударят за 8 милиона евро данъци. само сделката за бобов дол беше за 50млн.евро. 8млн. евро за ковачки са пари за семки. защо се връзвате на смешните медийни манипулации....

Пак не оценяваш благоразположението ни да те оставяме да си въобразяваш, че "храниш" когото и да е?

5. откъде Ковачки е милиардер?
6. каква изгода има Кошлук Емилов от коалиция с Ковачки, след като "играе сам"?
7. не се ли чувсваш неудобно да обясняваш обществените претенции към Ковачки с, цитирам, "политическа поръчка" и "медийни мапипулации"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 2:20 pm 

думичката хранене бе придружена с усмивка :smt003
само не разбрах кои сте вие и кой ме оставя? :smt005
ковачки стана милирдер с благословията на самоковеца, славчо и тогавашния премиер - края на 90-те. задоволява ли те отговора ми???
коалицията с ковачки бе защото костов предлагаше смешни места в листите на синята коалиция - все едно да те накарам отук насетне да бачкаш 2 месеца без пари за полза роду - ще се навиеш ли?
не обяснявам никакъв ковачки - просто след всеки мой коментар ми се нахвърляте с аматьорски заяждания, преписани от вестник "седем", ...каквото повикало такова се обадило :wink:
пак питам - каква изгода има милиардер от далавера за няколко милиона?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 2:22 pm 
Аватар

Тва за Косьо Самоковеца направо ме уби :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 2:39 pm 
Аватар

politolog0 написа:
ковачки стана милирдер с благословията на самоковеца, славчо и тогавашния премиер - края на 90-те. задоволява ли те отговора ми???
коалицията с ковачки бе защото костов предлагаше смешни места в листите на синята коалиция - все едно да те накарам отук насетне да бачкаш 2 месеца без пари за полза роду - ще се навиеш ли?
не обяснявам никакъв ковачки - просто след всеки мой коментар ми се нахвърляте с аматьорски заяждания, преписани от вестник "седем", ...каквото повикало такова се обадило :wink:

Как не се досетих, че и този е богат благодарение на Месията.

А защо ти е нужна обезателно коалиция, при това с омразния драгалевски циганин, който направи Ковачки милиардер? Давай сам, както казваш, че се е случило де факто.

Вестник "Седем" не чета, само "Стършел", а ако почна да ти се заяждам с цитати от него, ще ти се нещата ще ти се сторят доста про и положително ще ти се дореве.

Значи продължаваш да поддържаш тезата, че някой атакува медийно горкия, мамин Ковачки? Кво нещо е партийната школовка :lol:

П.П. Ти огради някакви въпросни "нас", които си бил хранел - с усмивка или без. Аз само доразвих тая ти мисъл. И за позволения, непозволения и заяждания нямаш почвата да се оплакваш. Знае се по какъв начин се реагира на неверниците тук и към теб е чисто и просто нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:31 pm 
Аватар

Сега гледам некъв полу-плешив тип със засукан мустак по новините на bTV и пише, че бил министър на здравеопазването. Прекалено много му личи, че е от Димитровград и не можех да не се възмутя :x Добавям и тоя с педерастития гласец, който държа да отбележа, че е доста тъп. Излапал е там десетина пишки, направил е прилична визитка и всички ми обясняват колко кадърен бил. Абсолютна мишка, която може и да поназнайва разни финансови работи, ама отговорно заявявам, че е солидно смотан. Трайчо Трайков и Тотю е очевадно, че няма как да стават с тия имена, та дори не им следя изявите. Свилен Нейков може и да е много класен тренер по гребане (то надали има посредствен такъв, това е баси работата - такааа, греби сега, напред, назад, напред, назад, добре, пак греби, супер, назад, напред, малко още, греби, греби, напред, назад, първа си. Супер сме!) ама дотам! Попаднах му на пресконференцита и две интервюта и като за вифаджия е добре, ама министър? Бойко си Бойко, Божо си е Божо и остава само Фандъкова, която получава моя кредит на доверие, защото е милфка. Всеки, който не знае, че разполагаме със Сив кардинал от най-високо качество, е редно да се запритесни сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 2:05 pm 

BLUES(Finland) написа:
Сега гледам некъв полу-плешив тип със засукан мустак по новините на bTV и пише, че бил министър на здравеопазването. Прекалено много му личи, че е от Димитровград и не можех да не се възмутя :x Добавям и тоя с педерастития гласец, който държа да отбележа, че е доста тъп. Излапал е там десетина пишки, направил е прилична визитка и всички ми обясняват колко кадърен бил. Абсолютна мишка, която може и да поназнайва разни финансови работи, ама отговорно заявявам, че е солидно смотан. Трайчо Трайков и Тотю е очевадно, че няма как да стават с тия имена, та дори не им следя изявите. Свилен Нейков може и да е много класен тренер по гребане (то надали има посредствен такъв, това е баси работата - такааа, греби сега, напред, назад, напред, назад, добре, пак греби, супер, назад, напред, малко още, греби, греби, напред, назад, първа си. Супер сме!) ама дотам! Попаднах му на пресконференцита и две интервюта и като за вифаджия е добре, ама министър? Бойко си Бойко, Божо си е Божо и остава само Фандъкова, която получава моя кредит на доверие, защото е милфка. Всеки, който не знае, че разполагаме със Сив кардинал от най-високо качество, е редно да се запритесни сериозно.

Еби му майката кво му е лошото на Димитровград ве Геле ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 8:00 pm 
Аватар

Кат чуя кредит на доверие ми се драйфа... направете справка отде идва думата кредит и ше ме разберете :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 11:54 am 
Аватар

politolog0 написа:

Не те познавам, но се издразних на работата за два месеца на ползу роду!
Лично аз работя от седем години за ползу роду, без да взема левче,когато става въпрос за избори!
Лошото е ,че такива като теб направо съвсем цинично си казват за какво иде реч!
Тогава за какво да се сърдим на дпс,бсп, ндсв и тем подобни?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 12:23 pm 

е кво му е циничното :smt005
аз се занимавам с политика и взимам заплата
завършвам политология
какво да работя?
контрольор? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 1:50 pm 
Аватар

:smt038 :smt038 :smt038 Ти уби всичко детско в мен!Обаче отговорът е точно на място!Замълчавам засрамен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 2:07 pm 

лалялаляла

Последна промяна ultrafan_rs на Чет Авг 27, 2009 10:52 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 9:46 pm 
Аватар

8 милиона евро точно в момента са доста пари за ковачки, криза е все пак :smt006 Той за тва искаше и парламентарно представителство :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:43 am 
Аватар

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=155769&srcpos=3

Много добра и точна статия на Груйкин. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:56 am 
Аватар

На мен ми звучи като плач по тройната коалиция :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:07 am 
Аватар

За тези,които не харесват Борисов статията е добра,за другите е обратното - изсмукана от пръстите и плач по излъганите мераци за участие в управлението. Имам една забележка по отношение на твърдението за липса на управленска програма - такава има или поне приоритетите в управлението са начертани още преди изборите. Най-лошото е,че каквато и програма да има, кочината която остави предното т.нар. управление е толкова голяма,че една година няма да стигне да се измъкнем от нея. Всякакви програми остават на заден план,когато трябва спешно да се спасява държавата от фалит и от капаните,заложени преди това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:45 am 

Борисов ще вдига пенсиите по модела "Робин Худ"
Увеличението на бюджетните заплати и социалните плащания ще зависи най-вече от ограничаването на контрабандата

Правителството ще действа по модела "Робин Худ", за да вдигне пенсиите догодина - ще взима от мафията, за да даде на бедните. "Всяка стотинка, събрана при акции срещу икономическата престъпност, ще отива при социално слабите и пенсионерите", обяви вчера след заседанието на кабинета премиерът Бойко Борисов. На него бе одобрена финансовата рамка за периода 2010-2014 г.

"Трябва да се направи, и го правим всячески, да се ограничи контрабандата, източването на ДДС и изваждането наяве на всичко, което е откраднато от държавата. Всяка стотинка, която допълнително може да бъде давана на социално слабите, на пенсионерите, след всяка една такава акция, операция или прибиране на пари, да се показва на хората откъде се събират и къде отиват. Аз съм разпоредил всеки лев повече приход да отива при тези хора", обясни концепцията си премиерът.
:mrgreen: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 12:41 pm 
Аватар

Kryten написа:
На мен ми звучи като плач по тройната коалиция :smt006

Това е защото не познаваш Иван Груйкин :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 1:10 pm 

Напълно съм съгласен за Груйкин:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 6:48 pm 
Аватар

Цитат:
Борбата с рушветите опасна за джоба

Ако Франц Кафка живееше у нас в началото на ХХI век, нямаше да му се налага да измисля сюжети за черния си роман "Процесът". Парадоксите на родната действителност могат да сложат в джоба си фантазиите и на най-извратеното съзнание. Патилата на храбрия архитект Георги Янев с крадливи чиновници трябва да са обеца за ухото на всеки наивник, дръзнал да се бори срещу корупцията по тези географски ширини.

Преди 18 месеца Янев в изблик на неспокойна гражданска съвест подава сигнал в полицията, че шефът на отдел "Усвояване на средства от ЕС" в пътния фонд Любомир Лилов му иска 50 хиляди лева, за да съдейства за преобразуването на 200 декара земеделска земя в промишлена в търновското село Леденика. Прокуратурата му осигурява 15 хиляди в белязани банкноти, а архитектът тегли заем, за да допълни първата вноска от 25 бона. Следва ювелирна акция на полицията, чиновници с белезници, снимки по вестници и почетна награда от тогавашния вътрешен министър Румен Петков.

Неочакваната развръзка идва по време на съдебното дело. Лилов си признава, но въпреки това се отървава с условна присъда, тъй като прокуратурата разсеяно е объркала текста на обвинението срещу него. Неговият подчинен Иван Владимиров получава 4 години затвор. "Истинско безобразие е Лилов, на когото дадох парите в ръцете, да се отърве с условна присъда, а Владимиров, когото съм виждал само веднъж - да бъде осъден на затвор", кършеше ръце архитектът. От мотивите към присъдата на Апелативния съд пък над главата на Георги Янев започва да виси заплахата той да бъде изправен като подсъдим за това, че е изкушил с паричната сума висшия чиновник. :shock: :shock: :shock: "Няма съмнение, че Янев е предложил дар, тъй като не е бил изнудван", пишат съдиите. Архитектът вече трепери, че може да отиде в затвора за 6 години и да бъде глобен до 5 хиляди лева. Междувременно фирмата, която го е наела за инвестиционния проект в Леденика, се отказва от услугите му, а документацията на начинанието замръзва между институциите.

Една беда никога не идва сама - и се оказва, че Янев ще изгори и с 10-те хиляди лв., с които е подпомогнал МВР за операцията по залавянето на рушветчиите. Главният прокурор Борис Велчев лично му обяснил, че парите не могат да му бъдат върнати, тъй като след като са дадени за подкуп, са превърнати във веществени доказателства по делото. Така светлият пример, който даде Янев, го изправи пред коренно нова житейска хипотеза - да се бои от отмъщението на разкритите разбойници, един ден да се озове на подсъдимата скамейка като подбудител към престъпление, да загуби работата си и да изплаща заем, взет за благото на МВР и прокуратурата. За същото Висоцки пee в една песен: "Кажи "мерси", че си все още жив!" Сега клетникът горчиво се кае, че е повярвал на приказката, че България е държава, а не територия под попечителството на мафията. И се заканва да заведе дело в Европейския съд по човешките права в Страсбург. Въпреки че е по-добре да опише историята си и да кандидатства за Нобелова награда за литература. Тъжната история на архитект Янев всъщност е предупреждение към всеки следващ Дон Кихот как може да бъде смлян в мелницата на съдебната система. Както се казва в американските филми с каскади: "Този номер не го правете вкъщи!"

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=291495

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 7:31 pm 
Аватар

Welcome to Bulgaria! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 9:19 pm 

Тая тема нещо Омря :smt003 Няма ли вече да започваме да обливаме Бойко? :lol: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 10:03 pm 
Аватар

Избраха ли Атанас Атанасов за шеВ на Информационно обслужване :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]