forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 12:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 7:33 pm 
Аватар

Къде ги видя тия болни русофили, майна :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 7:45 pm 

проблем0 е, че нема българофили
п.п. предполагам,че се сещате кого цитирам, няма нужда да споменавам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 7:57 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Къде ги видя тия болни русофили, майна

Измислих ги :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 8:04 pm 
Аватар

Провокатор, У-А. Прокуратурата защо спи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 8:19 pm 

първите болни, вторите слепи, а третите !?!?! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 8:23 pm 
Аватар

Royal Sperm написа:
първите болни, вторите слепи, а третите !?!?!

Ти хубаво, че за първи път взимаш не-спам участие в тема :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 10:36 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Не бъди толкова сигурен, а пък и няма гаранция че турците разбирай САЩ няма да ни цакат с топла бира, като знам какви са ни политиците ме е страх да ида на лекар
Да не говорим ,че турците сключиха сериозни сделки с Русия зя превъоръжаване, техния АЕЦ руснаци ще го строят http://www.lev.bg/view_article.php?article_id=23016, въобще пепалата на путиновия октопод са навсякъде и си държат здраво Европата и Мала Азия, за съжаление

Те турците вече си поставиха условието - членство в ЕС. Това е положението. За съжаление няма как газа да идва от Швайцария и Лихтенщайн, тия най-много една тръба с течен шоколад да ни пуснат :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 11:13 pm 
Аватар

STALKER написа:
Mr.Smith написа:
Не бъди толкова сигурен, а пък и няма гаранция че турците разбирай САЩ няма да ни цакат с топла бира, като знам какви са ни политиците ме е страх да ида на лекар
Да не говорим ,че турците сключиха сериозни сделки с Русия зя превъоръжаване, техния АЕЦ руснаци ще го строят http://www.lev.bg/view_article.php?article_id=23016, въобще пипалата на путиновия октопод са навсякъде и си държат здраво Европата и Мала Азия, за съжаление

Те турците вече си поставиха условието - членство в ЕС. Това е положението. За съжаление няма как газа да идва от Швайцария и Лихтенщайн, тия най-много една тръба с течен шоколад да ни пуснат

Ето, поредният опит за извиване на мъдурите на Европа доколкото може и още половин оборот, ама те европейците свикнаха вече, скоро очаквам Израел и те да заявят че искат членство в ЕС, после Сомалия, Саудитска Арабия и Фиджи :smt006 А като стана въпрос ,швейцарци готвят много сериозна инвестиция/става въпрос за няколко стотин милиона евро / в изграждане на слънчеви системи за добив на електроенергия, 1 година са проучвали терени в България избрали са два, като по-добрият е в района м/у Русе и ВТ, гласувано е решение в местната община да им дадат земя , сега текат преговори с ЕОН за купуване на електроенергията и ако Гоцетата не осерат нещата, проектът ще е факт :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 11:27 pm 
Аватар

Кози, абе не съм много съгласен с идеята, че света ще става все по-зависим от русия. Знаеш ли един италианец кво ми каза преди 3 години - на кво се отоплявате бе? Ами на някви стърготини, някакъв модерен вариант на екобрикети. И го питам - а що не на газ, нямате ли? И той вика - а, имаме, но ние тук не искаме да сме на газ, защото ставаме зависими от русия :shock: . Това в едно алпийско курортно селце. И неговите съседи мислеха по този начин, тогава ми се стори тъпо. Сега се учудвам как на гражданско ниво може да има такова общо убеждение и такава позиция.

Иначе относно политиката си прав - на практика не само външната политика към русия не е направено това. Нямаме полика и при здравето, и при образуванието и никъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 29, 2009 11:57 pm 

некои хора отдавна се отопляват с черешови костилки , но пак не е евтино. газта си е благина както и да я гледаш а и трудно нещо може да я замени на 100%

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 12:02 am 

kozarets1914 написа:
Royal Sperm написа:
първите болни, вторите слепи, а третите !?!?!

Ти хубаво, че за първи път взимаш не-спам участие в тема

стига си съдил хората, един невинен не остана ! :) Аз никога не съм спамил в тази тема! всичко е политика :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 4:40 pm 
Аватар

В ебати жалката имитация на държава живеем, с две ръце се подписвам, че и под турско е имало по-честно и справедливо правосъдие!!!

Цитат:
Подписка за присъди на убийците на студента Мартин Борилски
И въпроси към висшите магистрати
26 Януари 2009

Мартин Борилски
В Интернет започна подписка срещу скандалното решение на Апелативния съд във Велико Търново, с което на втора инстанция бяха оправдани заподозрените за убийството на студента Мартин Борилски във Франция.

24-годишният студент по право бе зверски убит преди осем години в апартамента си в Париж. Той е прободен над 93 пъти, а с твърд тъп предмет са натрошени лицевите кости на черепа.

Френските криминалисти намират на местопрестъплението множество веществени доказателства - косми в ръцете на убития, парчета кожа под ноктите му, окървавени чужди дрехи, както и многобройни следи от ДНК. Според проведените във Франция експертизи ДНК- материалът се свързва с Георги Желязков и Стоян Стоичков – Барона, съученици на Мартин от езиковата гимназия във Варна.

Според експертите вероятността следите да са на някой друг, а не на Желязков е 1 на 15 трилиона, а в случая с Барона - 1 на 236 милиарда. 

В материала под ноктите на убития отново е открита ДНК на Желязков. Отделно френската полиция доказва по неоспорим начин, че Георги Желязков е използвал телефона на Мартин Борилски след убийството. У Желязков е намерена и кредитната карта на жертвата.

Въпреки, че френското правораздаване извършва своята част от работата в кратки срокове и предава данните на българските власти с години и влиза в съда едва след силен международен натиск. След масови отводи на прокурори и съдии във Варна, делото се прехвърля в шуменски съд.

Двамата обвиняеми никога не са влизали в затвора, първоначално са оправдани от съда в Шумен, а през декември м.г. решението е потвърдено от апелативните магистрати във Велико Търново.

Очевидната липса на правораздаване по този фрапиращ казус предизвика възмущението на Франция, чийто посланик у нас Етиен дьо Понсен излезе с официално становище.

Още през 2002 г. френските медии допускат, че няма да има осъдителни присъди, тай като бащата на единия от обвиняемите - Борислав Желязков - е бивш заместник-директор на окръжната следствена служба във Варна, а после – един от най-известните адвокати в града.

Инициаторите на подписката апелират Върховната касационна прокуратура и лично главният прокурор Борис Велчев да се самосезират и да дадат на обществеността отговор на следните въпроси:

"По каква причина не са публикувани мотивите на съда за оправдателната присъда? Какво пише в тези мотиви?

Оказван ли е натиск върху съдебната система за забавяне на делото и издаване на оправдателна присъда от страна на Борислав Желязков, както твърдят френските власти?

Разследвани ли са обвиненията, изразени от френска страна, за натиск от страна на Желязков?

По какъв начин ще опровергаете възмущението, изразено официално от посланика на Франция у нас, по повод оправдателната присъда?

Разполага ли съдът с аргументи, за да защити решението си?".

http://www.podpiski.org/?petitions:borilski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 4:47 pm 
Аватар

Няма друга такава страна-клекало като България!

Момчето и във Франция не е могло да избяга от българската свинщина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 6:49 pm 

Аз ако бях на френския посланик щях да предложа директно прекъсване на част от дипломатическите отношения до справедливото решение на случая, мисля, че скоро имаше подбен случай между Германия и някоя от прибалтийските републики. Иначе действително нужда от коментар няма, само куршумът би ги оправил тия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 7:45 pm 

Анализ на предизборната платформа на ПП "АТАКА": първа част
http://ikonomikazamasite.blog.bg/viewpost.php?id=271248

Анализ на предизборната платформа на ПП "АТАКА": втора част
http://ikonomikazamasite.blog.bg/viewpost.php?id=284267

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 12:14 am 
Аватар

Цитат:

Нено Димов, независим депутат: МОРАЛЪТ В ПОЛИТИКАТА НЕПРЕСТАННО ГУБИ ТЕРИТОРИЯ
Костов предлага нова формула за увеличаване на партийната корупция

- Г-н Димов, какви са мотивите ви за напускането на парламентарната група на ДСБ?

- Последният документ, който излезе преди около десет дни в публичното пространство, е поводът, за да предприема този акт. В този документ има един факт, който е скандален, и един, който е безпрецедентен в българската политика. Казвам безпрецедентен в отрицателния смисъл на думата за българската политика. Скандалният факт е това, че се предлага операция "Чисти ръце", а за нея са поканени хора, които самите ние сме определяли като най-корумпираните в България и сме ги сме критикували най-много. Това само по себе си обезсмисля идеята, опорочава я за в бъдеще. Вторият, значително по-тежък, момент в този документ, е че няколко реда по-надолу се предлага въвеждането на принципа "кеш енд кери" - или "плати, за да отмъкваш". Така за пръв път в българския политически живот се предлага нова стъпка към увеличаване на политическата корупция. Това е много тежък удар върху основите на българската демокрация. Затова партия, която може да роди такъв документ, да го приеме и да предлага подобни механизми, е вредна за съвременното управление, вредна е за развитието на държавата.

- Какъв е вашият коментар на скандалното предложение към бившите министри от кабинета на НДСВ, които сега са в Българска нова демокрация, за обединение?

- Аз си обяснявам това с предлагания нов модел "плати, за да отмъкваш". Очевидно в групата на тези бивши министри има ресурс. Но аз искам да подчертая нещо важно. Ако тези министри в предишния парламент бяха така яростно критикувани без основание, значи те са били целенасочено оклеветявани. Ако пък е имало основание да се твърди, че те са корумпирани, значи сега нямат място в тази операция "Чисти ръце". Просто трябва са се следва принципна политика, а не безпринципно конюнктурно измъкване с цел лично облагодетелстване. Поради невъзможност за предлагане на политически алтернативи се търси единствената друга алтернатива, която е разплащането. Нещо с което винаги сме твърдели, че се борим, а сега, когато ДСБ трябва да го покаже на практика, върви точно в обратната посока.

- Това ли даде основание да кажете, че предложението на Костов е по-опасно от обръчите от фирми?

- През годините моралът на българските политици непрекъснато е губил територия. Досега само Филип Димитров беше единственият български министър-председател, поел отговорността по начин, по който се поема в цивилизования свят, подавайки оставка. След това моралът в политиката непрестанно губи територия. Стигна се до момента с купуването на гласове и обръчите от фирми. Сега на практика се прави още едно отстъпление. Защото, ако при обръчите от фирми крадеш, за да купуваш власт, сегашното предложение е директно да се купува власт в парламента. Така схемата от фирмите се пренася в парламента, мултиплицира се това безобразие, което ние толкова активно критикувахме. Оказа се, че някои в ДСБ само са го говорили, а не са го мислили.

- Значи предложението на Иван Костов, който плати, да си купи избираемо място в бъдещите листи за депутати, беше капката, която ви накара да изнесете дебата извън ДСБ?

- Това предложение е грандиозен скандал. И никоя друга държава не би го понесла спокойно. Защото досега се слагаше акцентът върху купуването на гласове на избирателите. С това предложение Иван Костов стигна още по-нагоре в цинизма към обществото. Това предложение все едно казва на избирателите, че няма значение те за кого ще гласуват, защото листите ще се подредят според това кой колко ще плати. Това значи все едно да кажем на хората, че няма защо да гласуват, тъй като всичко преди това е подредено. Колкото до дебата, аз съм го изнесъл много отдавна извън партията. Надявам се, че си спомняте, че преди близо 2 години започнах дебат за това какъв е смисълът на формацията "Демократи за силна България". Аз съм учредител на тази партия, писал съм учредителните документи. Нещо повече - бил съм в инициативния комитет за създаването й. И виждайки, че тя е подтиквана и тръгва тъкмо в обратната посока, много отдавна започнах този дебат. Започнах първо вътре в ДСБ, в рамките на ръководство и парламентарната група. В последствие заедно с други мои колеги подадохме оставка точно за да демонстрираме морала, който трябва да се следва, за да се подплатят с дела думите, които се пускат в публичното пространство. И след това продължих с дебата навън. В крайна сметка ние не сме нито секта, нито масонска организация. Но да се страхуваш от изнасяне на дебат в публичното пространство и да твърдиш, че си демократ, са две несъвместими неща. Демокрацията е точно това - да се предлагат алтернативи и те да се дебатират, за да се постигне най-доброто - дори когато дебатът е ожесточен. Жалкото е, че в българския парламент в момента няма опозиция, която да предложи алтернатива. И затова, усещайки се застрашена за бъдещето си, тя предлага модели и форми, които са не просто странни, а подкопават основите на крехкото ни демократично общество.

- Точно затова обществото слага знак на равенство на всички политици и вече има ново разделение - не на леви и десни, а на Те - политиците, и Ние - гражданите. Виждате какво става с протеста пред парламента - хората не искат никого от сегашните политици. А когото няма партии, знаете, че идват ботушите?

- На практика единственото, което се опитва да направи политическата класа, е да се възпроизведе. Тя по никакъв начин не решава проблемите на гражданите, а решава своите собствени проблеми. Затова България живее в два паралелни свята - единият е този пред парламента, а другият - вътре в парламента. Това, което се случи с протестите и което настоящите политици се опитват да омаловажат, е също прецедент. За пръв път без никаква организация много различни хора - майки, земеделски производители, еколози, студенти - излизат, за да покажат недоволството си не от определен политик, а от цялата класа. Те казват: вие не можете, вие не се справихте, вие ни доведохте дотук, махнете се, защото трябва да дойдат други. В момента протестиращите не знаят какво да предложат. И не им е работата да знаят, но тази енергия показва засега мехурчетата на повърхността в един завиращ, кипящ процес. Но дъното е много здраво, много силно и той ще избие нагоре. Проблемът е, избивайки нагоре, дали ще се намери форма за демократичен път за реализация, или точно обратното. И тук всеки, които се нарича демократ, носи огромната отговорност да не допуснем това, което се е случвало в много други държави.

- Вие в какво виждате изхода от ситуацията, в която сме попаднали като държава в момента?

- Този въпрос е изключително труден. Това, което мога да кажа, давайки отговор на въпроса, който ми задават много ваши колеги, какво ще е моето политическо бъдеще, е, че аз ще продължа да говоря. Аз ще продължа да отстоявам позициите, които съм защитавал и преди една, две, пет, десет години. Защото смятам, че това е единственият начин - говорейки с точните думи, демонстрирайки последователност - да покажа, че няма да изневеря на принципите на демокрацията. Това е пътят. И се надявам, че ще успея, въпреки общата замърсена среда. Защото напоследък злоупотребяваме с думите и те губят своето значение. А това е твърде опасно. Говоренето и отстояването на позициите, жертването на една лична кариера в името на една идея, това са неща, които някои от нас показаха и направиха. Точно заради изборните загуби, аз и някои мои колеги подадохме оставка от новото ръководство на ДСБ. Виждате, че отливът от ДСБ продължава, недоверието се засилва, а ръководството гледа да си осигури личното бъдеще.

- В ДСБ дискутира ли се въпросът за оттеглянето на Иван Костов от лидерския пост? Той няколко пъти публично казва, че ще си подаде оставката, ако отливът на доверие от ДСБ се засилва? Последно Костов каза, че слиза от поста през септември 2008 г.?

- Отдавна в ДСБ са спрели да говорят за оставката на Иван Костов. Но кажете ми нещо, което той да е обещал и да го е изпълнил. Въпросът не е да се получи нещо позитивно, а лично Иван Костов да оцелее. Поредицата от изборни загуби за него не беше достатъчна, за да се оттегли от лидерския пост. Единствената мисъл на Костов е да остане депутат и в следващия парламент.
.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 12:26 am 
Аватар

Змея играе на контра. Шъ вечерям, шъ прочИта и шъ спретна една люта зЪщитЪ на Командира, независимо какво всъщност мисля

П.П. Пак да кажа, че немам нищо общо с Нено Димов. Това е само в мечтите на ДианчИтУ от „Челюсти“ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 1:14 am 

Нено Димов ми е приятел
мноо е пич... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 1:51 am 
Аватар

Въпросът към Нено Димов трябва да е могат ли те само на базата на говорене, без лицето Иван Йорданов Костов като лидер на партията, да привлекат електорат, голям колкото този в ситуация с Командира като лидер. Това са много тежки въпроси. Българското общество мрънка за нови, млади, неопетнени политически играчи, а всъщност не им оказва особена подкрепа. Затова трябваше да е положителен сигнал избирането на Мартин Димитров за председател на СДС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 2:16 am 

За съжаление по места идеята за дясното беше унищожена от разни боклуци...специално в родниО град( и без това си червено-турски) вилня лицето Никола Николов,който не го знам дали в вярно какво е правил и не ме интересува(синът му ми е добър познат,огромен левскар),но за два мандата успя да унищожа синьото в региона :|
Изобщо 97-01 въпреки че за мен са най-добрите години на България,тотално беше унищожено дясното отвътре,а и след 99 атаките от медиите бяха унищожителни...определено най-атакуваното правителство
Просто хората от столицата ,която си остава донякъде синя заради силното ДСБ(с уговори вече :| ) не осъзнават колко катастрофално е положението в по-малките градове ,освен Пловдив и Варна донякъде

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 3:11 pm 
Аватар

Косьо, това е положението, извън София работата никак не е добре, въпреки че при нас местното ДСБ има качествен човек за председател, обаче СДС-то издишат много - може ли водачът на листата за общински съветници - ректора на ВТУ да направи Путин , доктор хонорис кауза :shock:, председателя на организацията - следствен за корупция, зам.председателя -бивш футболен съдия, Мартин Димитров в най-скоро време трябва да се вземе в ръце и да си оправи местните структури щото положението не е никак розово :smt006 Както е тръгнало няма да дочакам раждането на новия Стамболов :?

:arrow: Я някой ортодоксален ДСБ-ар да ми разкаже впечатления за Даниел Митов :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 3:39 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Косьо, това е положението, извън София работата никак не е добре, въпреки че при нас местното ДСБ има качествен човек за председател, обаче СДС-то издишат много - може ли водачът на листата за общински съветници - ректора на ВТУ да направи Путин , доктор хонорис кауза , председателя на организацията - следствен за корупция, зам.председателя -бивш футболен съдия, Мартин Димитров в най-скоро време трябва да се вземе в ръце и да си оправи местните структури щото положението не е никак розово Както е тръгнало няма да дочакам раждането на новия Стамболов

Я някой ортодоксален ДСБ-ар да ми разкаже впечатления за Даниел Митов

По-скоро неортодоксален ДСБ-ар ти трябва, за да е по-обективно мероприятието :smt003

Иначе аз, като един „комунист в синьо“, мога да кажа, че като говоря за млади, амбициозни и кадърни политически фигури, на които трябва да се предоставят повече възможности и отговорности, имам предвид едно малцинство, в което влиза и въпросният Даниел Митов. Не знам дали си попадал на блога му -> http://dmitov.blog.bg/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 2:41 am 
Аватар

Не знам дали го познавате бай Иван Ценов, ма все по-смислено започва да му звучи :)

http://www.vbox7.com/play:0260bfb4
http://www.youtube.com/watch?v=_c-wTNS5x6c
http://www.youtube.com/watch?v=rmSURm1pllM

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 3:24 am 

Той винаги е звучал смислено, пък и какво толкова ново казава реално...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 3:39 am 
Аватар

Нищо реално ново не казва, просто реално аз не се бях замислял над думите му. Пък теб най-малко съм очаквал да те впечатли, шото знам, че реално всичко ти е ясно по дифолт :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 3:32 pm 

Еми реално последното си е така :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 8:51 pm 
Аватар

aquadark написа:
Аз ако бях на френския посланик щях да предложа директно прекъсване на част от дипломатическите отношения до справедливото решение на случая, мисля, че скоро имаше подбен случай между Германия и някоя от прибалтийските републики. Иначе действително нужда от коментар няма, само куршумът би ги оправил тия.

Dariknews.bg написа:
Френският посланик недоволен от българското правосъдие

Случаят „Борилски” доказва, че има трудности във функционирането на българските правосъдие и държава, каза в интервю за „Пропаганда” френският посланик Етиен дьо Понсен и потвърди констатацията на зам.-председателя на Европейската комисия Жак Баро, че българската правосъдна система е неработеща. В края на седмицата посланик дьо Понсен реагира с възмущение на решението на Великотърновския апелативен съд, с който се оправдават извършителите на убийството на българския студент в Сорбоната Мартин Борилски в Париж през 2000 година, когато тялото му бе открито от френски пожарникари в квартирата му на улица “Льо Курб”. Трупът е бил завързан с пуловер, а черепът - счупен с гира. По тялото е имало 93 прободни рани.
„Френската полиция е представила точни доказателства на своите колеги и фактът, че няма осъдителна присъда, няма затвор и това става в изключително дълъг период от време, говори за трудности във функционирането на българската правосъдна система и държава”, поясни дьо Понсен.
На какво се дължат тези трудности?
Може да са проблеми в законодателството, процесуалния кодекс, той да е много благоприятен за подсъдимите. Може да има проблеми с корупцията, свързани със страх, която би могла да обясни в някои случаи забавянето, а и самите странни съдебни решения, които се прилагат. Знаете, че Европейският съюз чака примери на конкретни присъди над престъпници, над корумпирани личности, които да бъдат арестувани, съдени и осъдени. В момента няма конкретни случаи, които да покажат напредък в това отношение.

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 02, 2009 11:47 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Анализ на предизборната платформа на ПП "АТАКА": първа част
http://ikonomikazamasite.blog.bg/viewpost.php?id=271248

Анализ на предизборната платформа на ПП "АТАКА": втора част
http://ikonomikazamasite.blog.bg/viewpost.php?id=284267

Хахах на тея за пръв път има чета "икономическата програма", нема такъв смях. Това на Лупи декларациите не са ми толкова забавни :) Тея май са взели некоя "икономическа програма" на БСП от началото на 90-те и само са find and replace-нали БСП с Атака :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 03, 2009 11:22 pm 
Аватар

Какъв ми е шансът да спечеля изборите при следното обещание /реално изпълнимо по данните от държавни бюджети 07,08 и 2009 години/
Отмяна на всички данъци върху доходите на физическите лица, отмяна на здравните осигуровки и 50 % намаление на вноските за пенсия , в замяна на само 10% увеличение на ДДС :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 04, 2009 12:15 am 

кось0,
в пловдив сдс дсб и ссд(всяка партия по двама поотделно) имат 6 съветника от 51 общо
във варна сдс и дсб в коалиция имат общо 3 - пак от 51
за какви сини градове говорим :mrgreen:
а търново е последната може би синя крепост(в предвид кмета, не точно съветниците)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]