forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 12:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1361 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 1:18 am 
Аватар

Еми, тайландеца е пича въшка, 14 в света, нашия го е бил, излезна супер предпазливо и не пази дистанция, лявата ръка му я нямаше никва. общо взето се би като срещу корееца ама оня е 2 в света. НЕ може да запишеш 7_8 точки срещу тоя.[/quote]
Не казвам, че е направил силен мач, но срещу някой от другите 3 1/2 финалиста щеше да мине. През цялото време като нашия започваше сериите си, жалтура си забиваше главата ниско. На всичкото отгоре съдията само правеше забележки към нашия. Тайландеца го беше разучил перфектно и в общи линии го заграждаше нон-стоп. Боксът в този му вариант не го бива.[/quote]

И все ак това не го извинява, че пусна тайландеца да му влезе толкова близо и почти не пускаше лявата. Трябваше контри с лявата и да го държи на дистанция,ама не би.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 1:30 am 
Трябваше, трябваше. Това е спорт, не писане на съчинение. Момчето се представи повече от перфектно.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 9:39 am 
Аватар

Ебати златните момчета имаме !!! Спукват всичко дето хванат, играят страхотно и дано този път имаме и малко късмет и да хванем нещо повече. И всичките капути начело на държавата и най-вече на спорта като гледат мачовете, да не се кефят и да не търкат ръцете и да се бият в гърдите, защото успеха на тия златни юнаци е ВЪПРЕКИ тия въпросните управляващи. И това не се отнася само за волейбола, за бокса, и за борбата и за абсолютно всички останали спортове. Като се сетя как се разрева Петя Неделчева и още ми става гадно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 9:41 am 
Аватар

Метей и радко стойчев да го поемат до корен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 9:55 am 
Аватар

Доволно отнасяне на скапаните немски непълноценници :bigok . Всички гледат Цецо и Тошко, обаче тоя мач го взе Жоро Братоев! Предния път като ни биха в София на квалификацията, тия знаеха къде ще отиде абсолютно всяка топка, защото го бяха разучили, а на него му беше 3-ти мач. Вчера - нищо подобно! Просто ги разпиля, почти нямаше атака, която да разгадаят, а до това води разнообразието и факта, че имаме игра и в центъра. Евала, момчето израстна страшно на тоя турнир. Отделно, разбира се, че особено Цецо имаше адски ден и каквото пипна - падна в полето на швайнетата. Салпаров също игра страшно...абе всички играха отлично, но тоя мач е основно на Жоро!

С блядовете следва да играем тактиката "умрела кокошка". Оставяме ги да са суперфаворити, всички очаквания са да ни праснат и "би било логично да ни праснат", след което излизаме освободени и ония пълнят гащите :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 9:55 am 
Аватар

На германците снощи не им се вярваше :smt007 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 9:59 am 
Единственият мач, в който излязохме "освободени и да играем спокойно" ни ебаха аржентинците целия вътре сух, а нашите само се подсмихваха :smt031 Стига с тоя манталитет на "освободените и спокойните" и че "постигнахме си максимума, сега квото и да стане, голяма работа". Трябва постоянство, нещо, което нашите винаги ги е проваляло. Разбирам да нямаш възможностите, но нашите ги имат, могат да бият абсолютно всеки 3:0. Трябва да прегазват всичко по пътя и най-вече да имат една-единствена цел - най-високата. Иначе дори само психологическата граница, която си си поставил, а тя при българите винаги е "абе вече квото стане, и така е добре", те събаря напълно :smt006

ИЛИ КЕШ - ИЛИ НИЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:04 am 
Аватар

А не, не, не - не "постигнахме максимума, квото стане". Въпроса е да не се натоварват с очаквания "нема начин да не бием и блядовете". Оставяш ги да си мислят, че са фаворити, играеш на 200% и ги убиваш!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:12 am 
Аватар

Изображение

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:16 am 

Wildkid написа:
А не, не, не - не "постигнахме максимума, квото стане". Въпроса е да не се натоварват с очаквания "нема начин да не бием и блядовете". Оставяш ги да си мислят, че са фаворити, играеш на 200% и ги убиваш!
Аз си мисля,че точно сега ще има много голямо очакване от тях ,ще бъдем окрилени от победата и ще трябва вниманието да ни е на 100000% процента.Дано ни тръгне играта и довечера да бием па било то и с 3:2 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:18 am 
Аватар

Ако играем на 'каквото стане', падаме 200%. Затова трябва да излязат да мачкат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:20 am 
Докато сладоледи Изида са приятел на българския волейбол, за мен място за притеснения няма :smt026 А тая новата реклама за тая земеделска земя дето я пуснаха вчера, вече е КРАЯТ! :smt005 :ohmygod
Сър БНТ - Бащата на грубия рекламен секс. :smt035

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:22 am 
Аватар

Аз си оставам фен на Дънди прешъс метълс. Влече си ме към тежките и благородни метали просто. Може да имам неква циганска жилка. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:25 am 
ГРЕЙТУОЛ ОТ ЛИТЕКСМОТОРС :8) С прелестния глас на пИтела! Рекламите са умишлено направени в стил Олимпиадата в Атланта 1996-та година, за да окрилят публиката, а и българските спортисти за чутовните 0 медала до този момент :bii_chorbata :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:31 am 
Аватар

Колко ли ще иска Питеьла да му ползвам гласа за реклама? Ще си вдигна продажбите стократно.
Говядце, Дънди Прешъс са достойни за подигравка и сравнение с Изида, само дето са една от най-големите световни компании в добива на злато и ценни метали в света.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:32 am 
Аватар

гуглето с нова игрица :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:33 am 
Аватар

Със сигурност не са беднячета Дънди щом са в тоя бизнес, но рекламата им е върховна в стил рекламите в началото на прехода. :bigok
Въобще Данчо Лазарoff добре е затегнал обръча от фирми. Ташака настрана, но именно това го прави непоклатим и има подкрепата на повечето клубове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:38 am 
Аватар

Сигурно чорбаджията и на тях е провал техника и лаптопи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:44 am 
Аватар

При това бая :bigok Но съм платил с кръвта си. Ти ходил ли си в Крумовград някога, а? А аз пътувах всяка седмица. Най-странния град в България. Говори се само на два езика - турски и английски :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:45 am 
Аватар

Рекламата на таратайките на Дришата с патоса на Петела унищожава, сере, ебе и погребва абсолютно всичко!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 10:46 am 
Аватар

Липсват ми най-любимите реклами на Леки - Балканът пази своите тайни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 11:39 am 
Аватар

тва е защото БЕЛЛА сега спестяват за да наливат в марката...за тва няма ни леки,ни орехи, ни Томи...

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 11:57 am 
Аватар

Тея комсомолски реклами винаги ги пускат по мачове на волейбола....чудно защо ли..после инженер Данчо не се е оплел с фирми...
Иначе вчера върховната глупост беше, че точно след мача на Сашко вместо веднага да превключат на волейбола на най-важният ни мач тази година пуснаха 2 рекламни блока и още некви техни съобщения за игри "познай медалиста" и не знам ти кво си, накрая пуснаха волейбола в средата на първия гейм. После на една от техническите пак се насраха с реклами и пропуснаха 2 точки след паузата. :ohmygod :ohmygod :ohmygod БНТ точно когато си мислиш, че не може да се насерат повече и те опровергават.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 12:03 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
При това бая :bigok Но съм платил с кръвта си. Ти ходил ли си в Крумовград някога, а? А аз пътувах всяка седмица. Най-странния град в България. Говори се само на два езика - турски и английски :lol:

Ти пак се радвай, че не си платил с дупе :bigok Не съм бил в Крумовград, но съм бил в Момчилград, където се говори само турски :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 12:45 pm 
Аватар

Бях много близо до плащането с дупе. В хотел Хилтън Крумовград тоя на рецепцията се казваше Мустафа и много наприличваше на слаба версия на Бащицата. Та, като отидох за пръв път и Мустафа ме огледа доста похотливо и сластно под мустак, затова освен, че заключиха вратата, я подпрях със стол. Успях да си свърша работата 1 ден по-рано от предвиденото и с радост изтърчах при Мустафа да му кажа, че напускам. А той направо ме смрази като ми каза:
- Абсурд, не може така. Не може да си тръгнеш предсрочно
Викам му:
- Ти луд ли си, бе? Само гледай как паля с 200. Що да не може?
- Ми, кой ще плати? То резервация имаш...
А хотела е правен лично от бай Тошо през 1938 година, има 8 стаи с модерна радиоточка, която изтръгнах и разбих в пода, тъй като се включваше всяка сутрин в 4:30, усилена докрай. И има клиенти веднъж на 12 години :lol: В крайна сметка платих за 1 нощувка повече и се изметох с огромна радост. Иначе ми разказваха как некви шефове на Дънди дошли на инспекция с хеликоптер и целия град само затова говорише. Било е некво събитие, всички на мегдана с потурите и забрадките, у-а. За съжаление, не са одобрили прекрасните условия, предлагани от Мустафа и не са останали да нощуват. Явно е бил много разочарован, горкият. Да изпуснеш да тестваш тесно канадско дупИ...Кога друг път ще има този шанс :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 12:48 pm 
:smt005 :smt005 Камило Плачи съм

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 12:55 pm 
Аватар

Сутринта съм плакал на интервюто на живо по телефона с Любо Ганев в сутрешния блоГ на Нова. Беше към 08:00 ч. наше време, т.е. 06:00 Ганево време :lol: Дебелия беше още пиян на куче, не беше изсрал още пияното лайно даже, с пресъхнала след тежък запой уста, когато ти идва да захапеш чучура на чешмата. Естествено, за волейбол почти не се говори, но имаше серия от уточняващи въпроси и отговори с каква музика се надъхват момчетата, кой я осигурява, кой е DJ, какви са подробностите около купончето с ПреслИва, което ще организира Люб БизнесНеМа за волейболистите и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 2:10 pm 
Аватар

Снимка от бъдещият триумф на златното ни момиче Станка Златева :smt003 :bigok

:arrow: Надявам се, че човека под нея няма да ми се разсърди, а ако се сърди ще го черпя бира и ще му мине :bigok

Прикачени файлове:
Stanka.jpg
Stanka.jpg [ 114.22 KiB | Прегледано 2853 пъти ]

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 2:18 pm 
Аватар

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 2:22 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1361 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]