forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 12:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 15, 2011 8:23 pm 

щото си смени мъж0 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 15, 2011 9:04 pm 
Аватар

Хърватският генерал Анте Готовина беше осъден на 24 години затвор

Международният трибунал в Хага осъди хърватските военни Анте Готовина и Младен Макач съответно на 24 и 18 години затвор за престъпления срещу сърби през 1995 г., предаде Би Би Си.

Обвиненията са за военни престъпления, престъпления срещу човечеството и включват убийства, преследвания и грабежи.

Друг обвиняем, Иван Чермак, беше оневинен по всички обвинения.

Готовина и Макач са участвали активни в операцията за прочистване на областта Крайна от сръбско население. През 1995 г. хърватските войски превземат Крайна, която е била под сръбски контрол от 1991 г. Около 200 хиляди сърби са прогонени от Хърватия, а поне 150 са били убити. Готовина е обвинен в "етническо прочиатване" на 90 000 сърби.

И двамата са считани за герои в Хърватия.

Готовина е заявил, че е направил всичко възможно да предотврати войниците да извършат тези престъпления по време на операцията.

http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/04/15/ ... 4/?ref=rss

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 15, 2011 10:06 pm 
Аватар

Как може да осъдят точно Анте Готовина бе :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 15, 2011 10:14 pm 
Аватар

Добре, че навремето е нямало този съд в Хага, че иначе и генерал Владимир Вазов щяха да осъдят :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 15, 2011 10:26 pm 
Аватар

Абе всички ръководили войните в Югославия са тотални нещастници, а още по-големи нещастници са САЩ и ЕС, които гледаха 5 г. кланета, при положение, че можеха да ги прекратят за 1 месец. Което иде да покаже, че тази държава едни и същи сили я създадоха и я разформироваха. От целата патаклама некои хора умреха, други направиха дебели пачки и те така. Business as usual

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 15, 2011 10:32 pm 
Аватар

То беше очевидно, че Франьо, Изетбегович и Милошевич бяха от една школа и си бяха партия :loser2 Е сега пак са партия на едно друго место :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 15, 2011 11:30 pm 
Аватар

Tuchkata написа:

Че в миналото му има неща, за които може да бъде съден, има. До колкото знам е осъден на 5г (за обир), ама не знам дали ги е излежавал. Ама точно за това, за което са го осъдили не мисля, че е престъпление. Даже компенсира :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 15, 2011 11:41 pm 
Аватар

STALKER написа:
САЩ и ЕС, които гледаха 5 г. кланета, при положение, че можеха да ги прекратят за 1 месец.

Ми кат нема петрол у сръбско , така е..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 12:29 am 
Аватар

БижутерО написа:
Tuchkata написа:

Че в миналото му има неща, за които може да бъде съден, има. До колкото знам е осъден на 5г (за обир), ама не знам дали ги е излежавал. Ама точно за това, за което са го осъдили не мисля, че е престъпление. Даже компенсира :bigok

е нали осъдиха неколко от сърбите, са требва да осъдят и 1-2 хървати за баланс. тва в Хага е съд, колкото левия ми ташак е ядрен реактор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 2:15 am 
Аватар

:smt023 Незнам тогава за бомбандировката над Дрезден в края на ВСВ каква присъда трябва да се издаде?

Последна промяна БижутерО на Съб Апр 16, 2011 2:24 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 2:20 am 
Аватар

Няма присъда за това. Нали е срещу ултимативното нацистко зло. Смешна история е това цялото... Още ми е гадно от тая новина за Анте Готовина :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 2:22 am 
Аватар

и на хърватите им е гадно, са ше вземат да ги приемат в ЕС и да видят кво е :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 9:47 am 
Аватар

Добро утро и смърт за комунистите, левите, болшевиките, чекистите, комсомолците и на младите социалисти :boisw :boisw :boisw :boisw Бесен Цанковизъм за вас :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 10:09 am 
Аватар

Въпреки че Бащицата обединява всички изброени от гусин Смит качества, смятам за редно да му пожелая смърт в отделен пост :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 10:10 am 
Аватар

На Бащицата можем цял нов форум да отворим и да го храним, кълнем :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 16, 2011 3:11 pm 
Аватар

След като съдът в Хага осъди Анте Готовина за "действие", кога ще очакваме присъди за холандския генерал в Сребреница за "бездействие" :smt006 ами за полския в Кербала, добре че тогава са били нашите да удържат фронта преди да дойдат американците :smt006 Колкото и големи орки да сме станали, съм сигурен, че при нужда ще бъдем по-добри войници от изброените по-горе :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 1:29 pm 
Аватар

tonko88 написа:
kozarets1914 написа:
Според Маги Тачър той е човека спечелил Студената война. Така че рИспект, майна :smt003

Тоя палячо едва не довел до ядрена война в момент който комунягите така или иначе са били бита карта, ако беше жив щех да му пожелая к.р.

Този "палячо" е с основна заслуга за това комунизмът да отиде на бунището на историята, както и Студената война да свърши така както приключи - мирно. Ядренатата война никога през цялото време на двата му мандата не е била възможна, защото след Кубинската криза нещата между двете суперсили коренно се променят откъм стратегия и визия. Ти вероятно визираш последните месеци на 1983 г., но ако беше малко по-навътре в нещата щеше да ти е напълно ясно колко преувеличено е твърдението ти. Именно първите години на управлението му и най-вече огромните ресурси за военната модернизация (напр. SDI) оказват нужния натиск на съветската икономика и в следствие комунягите се преебаха. От началото на 1984 г. Рейгън е най-големия противник в кабинета си на ядреното оръжие..
Рейгън може би единствен в Америка осъзнава накъде отиват нещата със СССР и как да използва по-най-добрия начин слабостта на последните.

Не само улица, но и паметник в цял ръст трябва да му направят!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 4:57 pm 
Аватар

http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... 0%BE%D0%BC

Видеото :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 5:50 pm 
Аватар

Brannik написа:
http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/25283/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%22%D0%A1%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%99%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B0%22-%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B8%D0%BC-%D0%B4%D0%BE%D0%BC

Видеото :bigok

Не знам за сектите, но тия от МВРо са ебати бесните селяни, шушляци и мишки. Да се закрива тая казионна организация :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 6:07 pm 
Аватар

От една страна тези уроди заслужават бесилото, но и мен ме дразнят МВРО. Пак поне някой протестира против тази финансова пирамида. А тоя с голата глава на вратата дали не е 100%-ов наркоман на метадон? Като излезнал от Трейнспотинг е. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 6:38 pm 
Аватар

Не пречат до момента, в който почнат масовите самоубийства или промиването на мозъци :wink:
ВМРО (макар че със сигурност има и някои от хатака и бнс) доста неадекватни :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 6:38 pm 
Аватар

Не е като да няма психично болни, които да са им завещавали всичкото си имущество. Нямам такива познати и наркомани, но има безброй таквиа случаи на възползване в обществото. НезабавЕН смърт за сектите, особено за най-агресивните в подмолните методи, кактито са тия псета! Доста години вече не са стъпвали в нашия блок след заплахите, че следващия път няма да излезнат живи :loser2 :bigok Преди, като не се знаеше много за тези "пирамиди" се звънеше през няколко месеца от костюмари с книжки и брошури, деба техното маме безбожно :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 6:39 pm 
Аватар

Trent написа:
Goviado написа:
Пак поне някой протестира против тази финансова пирамида.

Те православните християни все едно не лапат? :smt042 Коя религия се самоиздържа и не приема дарения? :smt006 Не съм срещал човек от "свидетелите", който да не е бил приятелски настроен, така че мен изобщо не ми пречат в обществото...

А какво се получава с хероиновите наркомани от ВМРО? Явно ядат много бой от мангалите вече, щом са решили да си изливат злобата в/у тази съвсем малка част от обществото, която със сигурност няма да им отвърне.

И не на последно място да им благодарим, че още веднъж правят добър опит да озаконят "националист" като мръсна дума. Машала, ефенди!

Kво значи приятелски настроен бе бате :lol: :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 6:48 pm 
Аватар

soleta написа:

Пореден случай в който се изразявам по такъв начин, че ако въпросната фраза (а и цяло изречение) се преведе на английски...ще има повече смисъл :smt003

Идеята ми е, че не са некви изроди. И примерно ги предпочитам много повече в обществото от тия, които наричат "свидетелите" с култовото "турци" :ohmygod2 :losers

Young & Reckless: не ги защитавам, просто не ми пречат. Хайде утре да ходим пред централата на blizoo да им ебем и тяхната майка, щото вече два пъти са идвали до нас да ме торомозят - какво ще кажете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 6:50 pm 
Аватар

Trent написа:
soleta написа:

Пореден случай в който се изразявам по такъв начин, че ако въпросната фраза (а и цяло изречение) се преведе на английски...ще има повече смисъл :smt003

Идеята ми е, че не са некви изроди. И примерно ги предпочитам много повече в обществото от тия, които наричат "свидетелите" с култовото "турци" :ohmygod2 :losers

Дивите селяци са лесни за озаптяване и определено не са толкова прикрити, че да са проблем. А такава вековна организация, с по-стройна и от мафията дисциплина, като тази атичовешка секта все си мисля да е по-голямо зло... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 6:53 pm 
Аватар

Повечето хора в България ги приемаме по този начин и още от малки ни се втълпява, че сектите са гадни. Така че едва ли биха имали голямо развитие точно тук, поне аз така ги виждам нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:02 pm 
Аватар

Trent написа:
Повечето хора в България ги приемаме по този начин и още от малки ни се втълпява, че сектите са гадни. Така че едва ли биха имали голямо развитие точно тук, поне аз така ги виждам нещата.

Достатъчно хора изгоряха или се прерязоха вените през ония години, когато беше съвсем тъмна индия! Точно наивният българин им е един от най-добрите клиенти по времето на прехода, стига глупости! Да бъдат гонени и заплашвани, навсякъде където смеят да зарибавят! :smt027

Това ме подсети за един познат във Варна :smt005 Бивш скинар (ама от истинските), голем психопат. :hitl3
Звъннали му един ден: "дъра-бъра, ние сме зализани, руси педали". Оня превключва веднага и влиза във филма: "Да, аз знам за вас, много ви харесвам. Мога ли да помогна нещо? пари, това онова? Ей сега ще ида до стаята да ви дам малко..." Оня отива и взима некъв сатър от куФнята. "Кажете сега колко искате и докъде да ви резна ръцете, майка ви да ибА" :loser2 :hitl3 :hitl3 :hitl3 Задължително да пробвате тази сценка, ако ви звънят.

Кат го знам къв е луд, е достоверен разказа. Жалко че имигрира... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:08 pm 
Аватар

Goviado написа:
Кат го знам къв е луд, е достоверен разказа. Жалко че имигрира... :bigok

за кого говориш?
малкия (гошко) ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:08 pm 
Аватар

Все си мисля, че ако искаме да се запазим като нация и националност има много по-големи проблеми, които трябва да решим. Свидетелите са една от последните дупки на кавала! След като са забранени в други държави...няма ли шанс това да стане и тук? Защото със сигурност тази дивашка проява 100% им е направила повече добро, отколкото лошо.

Сравнението беше заради споменатото по-горе посещение вкъщи - което и мен ме изнервя до крайност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2011 7:14 pm 
Аватар

Е хич не са изроди тия! :lol: :smt005 Аре, смърт за сектите!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]