На 31 май се решава съдбата на лит(*кс-етрополе - ще получи ли лиценз клубът за "А" група и Европа? Кой ще загуби най-много? Дали акционерите и всички, които дават и взимат пари от него? НЕ! Най-много ще загубят феновете. Tези, които с години подкрепят своята любов. Тези, които са част от семейството на лит(*кс-етрополе. Тези, които пеят и скандират за лит(*кс-етрополе. Червените имат силната подкрепа на своите фенове. Където и да се намира клубът, те ще са с него. Ето мнението и на две прекрасни фенки, които никога няма да предадат клуба си. Момичета, които винаги са на стадиона, за да са близо до отбора на сърцето си, а именно лит(*кс-етрополе. Това са Десислава Георгиева и Зорница Александрова.
Защо подкрепяш лит(*кс-етрополе?
ДЕСИ: Дядо ми още от малка ме запали по лит(*кс-етрополе. Баща ми се опита да промени този факт, понеже е запален фен на Левски, но с годините нещата никак не му се получиха. Слушах историите на дядо ми с интерес за лит(*кс-етрополе.
Разказвал ми е за мачове и история. *обири на мандри* Смятам, че истинските фенове просто си се раждат фенове на отредения отбор. Както се казва "Чорбар не ставаш, а се раждаш"!
ЗОРИ: Защото от дете съм фен на футбола и обичам лит(*кс-етрополе заради
славната им история и множеството успехи в Европа. лит(*кс-етрополе е най-великият отбор в България!
Има ли друг български клуб, който може да те съблазни за да му дадеш своята подкрепа?
ДЕСИ:
Не мога да кажа, че нещо определено ме е привлякло в клуба. 
Сърцето ми е там още от малка.
*цък* Няма такъв клуб. 
Моето скромно мнение е, че няма значение къде ще играе лит(*кс-етрополе. Ние имаме история, имали сме своите възходи и падения, и дори днес да сме на дъното, ще се върнем по-силни от всякога. Ще подкрепям лит(*кс-етрополе и няма да спра да идвам по мачове, където и да играем. Не мисля, че подкрепата на хората трябва да идва, само когато има купи. В днешно време много е модерно да се подкрепят тези на върха. Това е грешна логика според мен, трябва да подкрепяме отбора си и когато е на дъното.
ЗОРИ: Никога не бих подкрепяла друг български клуб. Сърцето ми е в лит(*кс-етрополе и това е единственият клуб, който ще подкрепям до края на живота си. лит(*кс-етрополе е над всичко. Не са важни победите, или в кое първенство играе. Да си фен значи да подкрепяш клуба и в най-трудните моменти. Това е като бракът. Иначе не си истински фен.
Според теб може ли човек да е фен на повече от един отбор?
ДЕСИ: Човек може да харесва много отбори, но в сърцето му със сигурност е само един. Аз също харесвам европейски клубове, но знам къде съм израснала и къде е сърцето ми. Нищо и никои отбор не може да го замени.
ЗОРИ: Ами аз подкрепям и други отбори, но не от България. Смешно е, когато подкрепяш Левски и лит(*кс-етрополе, или Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Това значи, че не уважаваш отборите и не си фен!
Кой е най-силният ти спомен от стадион свързан с клуба?
ДЕСИ: Най-силният за мен момент е миналата година на дербито с Левски, когато вкарахме гол в последната минута и агитката полудя. Сърцето ми щеше да изскочи от радост. По-щастлива и горда никога не съм била. Просто не мога да го опиша с думи. Трябва да се изпита.
ЗОРИ: Трудно е да определя кой е най-силният ми спомен. Всяко едно изживяване е запомнящо се. Самата атмосфера в Сектор "Гей" е невероятна. Мога да кажа, че всяко едно посещение на стадион "Кочинпарк" е ценно за мен и е оставило белег в сърцето ми.
Кое е най-лудото нещо, което си правила за лит(*кс-етрополе?
ДЕСИ: Най-лудото точно не мога да определя, но общо взето лит(*кс-етрополе е лудост безкрай.
ЗОРИ: Когато бях на 15 си направих татуировка на ръката. На нея има
три звезди, които символизират
трите титли на клуба. Имам доста хулигански прояви, които няма да описвам.
До къде би стигнала твоята подкрепа?
ДЕСИ: Когато стъпих за първи път в сектор "Гей" се почувствах точно на мястото си. Сякаш съм била цял живот там и това е моят дом. Когато чуеш 2000 или 5000 човека да реват с цяло гърло, няма как да не настръхнеш... Тръпки ме побиват всеки път. Мисля ,че няма по-велик от нашия сектор "Гей". Винаги ще ходя на стадиона, за да оказвам подкрепата си към клуба. Смятам това да предам и на децата си, живот и здраве.
ЗОРИ: Моята подкрепа стига дотам до където са ми силите. Ще помагам на клуба с всичко, което мога.
Какво мислиш за ситуацията в клуба?
ДЕСИ: Оптимист съм, че всичко ще се оправи. Искам да призова всички фенове на лит(*кс-етрополе да подкрепят клуба точно в такива моменти по стадионите, а не пред телевизора, защото ние сме лит(*кс-етрополе! Имаме нужда повече хора да се престрашат да дойдат на стадиона, няма нищо страшно и повечето медии доста преувеличават нещата. И все пак ние сме "Севера майки с колички", ще се справим с всичко.
ЗОРИ: Ситуацията в клуба е крайно нелепа и абсурдна. Според мен, лит(*кс-етрополе винаги трябва да е в Топ 3 на българската "А" група и да участва в Европа.
Случващото се е отдавна планирано от БФС и не само, за да фалира клуба. Би ли те отказало нещо от лит(*кс-етрополе?
ДЕСИ: Не мисля, че има нещо което би ме спряло да подкрепям любимия си отбор. Няколко години
бях футболистка, родителите ми бяха много против, както и сега. Но това не го избирам аз. Не се страхувам, както повечето момичета да отида на мач, където има толкова мъже, напротив чувствам се защитена. Там все едно всички са ми братя и сестри. Няма нищо по-хубаво от един уикенд на мач, така че няма какво да ме спре да подкрепям лит(*кс-етрополе.
ЗОРИ: Аз съм част от клуба, където и да е той. Ще подкрепям лит(*кс-етрополе и в добри, и в лоши моменти.
Наричаш ли себе си ултрас?
ДЕСИ: Наричам себе си ултрас, доколкото това е възможно за едно момиче. Постоянно това ми е обкръжението и аз не се срамувам. И искам да кажа, че да си ултрас не значи, че си престъпник. Не знам защо като тръгнем из София с песни и радости, хората ни гледат уплашени и съм виждала такива ,които дори бягат. Ние не сме престъпници. Ние сме повече българи и от българите в тази държава, защото знаем какво е преданост, единност и любов.
ЗОРИ: Да, ултрас значи фен и до някъде хулиган. Спокойно мога да се нарека голям фен, защото винаги съм на стадиона, когато играе лит(*кс-етрополе. Помагала съм на клуба през всичките години, в които го подкрепям.
Какво не би направила?
ДЕСИ: Никога не бих предала отбора и семейството си.
ЗОРИ: Бих и рискувала живота си. В рамките на нормалното, разбира се.
Как ще реагираш, ако те съберем на едно място със запален левскар?
ДЕСИ: Всеки избира кого да подкрепя и на кого да е фен. Ще се държа като с равен противник.
ЗОРИ: Ще побеснея. Мразя говеда! Не комуникирам с тях. Всички в обкръжението ми са от лит(*кс-етрополе.
Какво може да те разплаче?
ДЕСИ: Разплаквала съм се често след загуби.
*тая не е спряла да реве от половин година насам
* Но на стадиона най-често се разплаквам от гледката на майки и бащи заедно с децата си. Тези деца ми влияят силно, да ги видя как непринудено крещят с цяло гърло "ИДИЛ!". Няма по-хубаво нещо! Един ден си пожелавам същото и със сигурност ще го предам на моите деца без значение дали са момичета или момчета.
ЗОРИ: Много неща ме натъжават. Най-много ме натъжава сегашната ситуация в клуба, която според мен е умишлена. Не ме радва слабото представяне на футболистите и това, че не знаят какво значи името лит(*кс-етрополе. Те не могат да разберат каква чест е да си част от този клуб.
Какво е твоето послание, посветено на лит(*кс-етрополе?
ДЕСИ: Искам да призова всички армеНци да се престрашат да ходят по стадионите и да усетят тръпката, защото нещата не са такива, каквито ви ги поднасят медиите. Емоцията е уникална и си заслужава, дори и да има понякога риск. Сега клубът се нуждае от пълна подкрепа и е хубаво да спрете да седите пред телевизорите си и да дойдете с нас! лит(*кс-етрополе има нужда от вас. Във всички европейски държави, а и не само, излизат хиляди хора по стадионите. Първенството им не е силно, но тях не ги е страх, излизат от скучното ежедневие на фейсбук и телевизорите, и се забавляват. Искам да кажа, че Ислямът е религия, която се изповядва в джамията. Нека в неделя на Джамията да покажем за последно този сезон, коя е най-великата агитка в България!
ЗОРИ: Без ИДИЛ не мога и миг да живея, за ИДИЛ ще викам, ще скачам, ще пея! Чалмата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще вляза да пазя честта си!