forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 23, 2025 1:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2200, 2201, 2202, 2203, 2204, 2205, 2206 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:18 am 
Аватар

аз па съм виждал надежденска батка как си реже ноктите на краката на масата,а сервитиорката се чуди кво да каже :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:23 am 

Не е сериозно да твърдиш, че в Младост 1 няма прасета :wink: Точно там се събират основно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:26 am 

Явно съм сляп и се заблуждавам по бройката левскари, които слизаме след дерби на станцията. :smt005 Ще почерпя с бонбони, ако някой ден видя ''човек'' с артикул на сесека в Младост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:28 am 

Аз не казвам, че няма наши, но в двора на 125-то, района между Т маркет и пазара, Джой...си е яко свинщина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:34 am 

В Младост 1 около пазара основно, цялото лято засичах само наши и то основно с по-ултрас артикули, и то не някакви групи. Говоря за период в който нямаше никакви мачове. И съвсем сериозно не съм видял нито 1 прасе (освен веднъж Животното). Това са просто мои наблюдения, а как е преди и след дербита не знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:38 am 
Аватар

Solo Contra Tutti написа:
В тоз' рИлакс така и не съм ходил, но съм чувал истории за епохални боеве тип "кой, когото хване" там :lol:

В Релакс-а точно сме драли на няколко пъти прасета, които се бяха объркали, че квартала е розов, а в един от случаите едни мотористи се включиха щото им беше скучно та ги бихме заедно около 20 мин. :bigok След тази случка пътуват от МС "Хан Кубрат" до МС "Надежда" само с метро. :loser2
За жалост има доста свини в района, но са от типа "Аз не се занимавам, тУрих си шала в гащИте, да ми топли мЪдите" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:49 am 
Аватар

На мача им с Лудогорец слизам сънен от метрото и чувам някакви викове и си викам, това сигурно са тези филмари НМС и се засилвам да видя...бяха около 30-40 и то само чички, много странна ситуация. Само след едно дерби се засякохме в метрото, ние 4-5 човека, те поне 15-20 и се стигна само до "к'во гледате бе" :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:53 am 
Аватар

Чичките са откъм "Толстой" и при по-нормално съотношение гълтат чадърите моментално :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:53 am 

Eric Cartman написа:
В Младост 1 около пазара основно, цялото лято засичах само наши и то основно с по-ултрас артикули, и то не някакви групи. Говоря за период в който нямаше никакви мачове. И съвсем сериозно не съм видял нито 1 прасе (освен веднъж Животното). Това са просто мои наблюдения, а как е преди и след дербита не знам.

Това ми напомни как наскоро, вечерта в Младост 2 една групичка на градус пееше на свинете, че за пица и 20 лв падат на колена. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:58 am 
Аватар

За Надежда и Толстой потвърждавам :bigok Доста сини надписи със стряскаща гъстота напоследък :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 1:02 am 
Аватар

Синя Религия написа:
Явно съм сляп и се заблуждавам по бройката левскари, които слизаме след дерби на станцията. :smt005 Ще почерпя с бонбони, ако някой ден видя ''човек'' с артикул на сесека в Младост.

Чорбар със свински артикули освен в деня на дерби никога не съм виждал в Младост. Точно около станцията на метрото Младост-1 ставаше няколко пъти яко мазало. Онея като наискочат 50 човека ходи се оправяй. Навътре в квартала има едно кафе, където винаги се събираме преди мач. Тия няколко пъти драскаха редовните си свинщини. Нагоре по 3 и 4 положението е същото.
Преди юбилея, пътувам си в 113 и отпред 1 човек с шал, към 40+години беше. Тия утайки влязоха 8 човека, взеха му шала, удариха му един тупаник и избягаха на спринт.Чак жал ми стана за човека :(
Вечерта след мача пак бяха гърбили някакви шалове около станцията Младост-3. Всичките тия мизерии ги правят някакви нинджи 97-98.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 1:07 am 

Имам във фейса един от тия мой набор - като гледам снимките им са 20-на между 25 и 30. Не чак детски истории :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 2:03 am 
Аватар

Кеф ми е на душата как въпреки цялата помия, която се случва в момента, свинете са се наврели в червените си миши дупки и си трайкат без много много грухтене :bii_chorbata :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 3:09 am 
Аватар

Мишки страшни са, тия МС вече не са актуални по надежда щом наши малки обикалят и си ги търсят...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 10:56 am 

Заклевам се че в Младост 2 и аз не съм видял до сега нито едно прасе с артикул или на някакви групи. Може би са като Йети, всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 11:01 am 
Аватар

Мисля, че разказах за мача чорба-слабия в ОК, дето се прибирах с тях.... Возех се в трамвая с наш сличер вътре имаше 20 прасока, един шамар за мен един за тоя дето ме удари, насраха и преди Красна поляна всичкото им артикули по раниците....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 11:04 am 
Аватар

Solo Contra Tutti написа:
Ножарчета страхливци :) В 1-2 квартала им е комфортно, но времената се менят. В "червената" Надежда вече е пълно мъртвило, а много често засичам и наши хора, а до скоро не беше така. :lol:

Аз цял живот съм си живял в Надежда и честно казано не съм забелязал да има повече чорбари, даже обратното. Имаше от по-дъртите някои, но като цяло гола-вода, повече сме ние.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 11:24 am 

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Като дете в предучилищна сме живели 2 години в Младост-1 ПОЛИГОНА и точно там съм станал фенче на ЛЕВСКИ, макар че баща ми, лека му пръст, беше от ЦДВ и ме водеше по дербита с надеждата да прихвана... Смятай какъв е бил кварталът преди няма и 30 години, ама махнАа жителството и надойдОа, бате. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 11:34 am 
Аватар

Чорбарите преди няколко години се беха засилили из първа част, сега вече не знам как е. Иначе на времето е ясно квартала беше говеда и тук-таме някои буфер :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 11:47 am 
Аватар

Бургас, коригирай си поста ако обичаш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 11:56 am 

Blue_Blood_Burgas написа:
Като дете в предучилищна сме живели 2 години в Младост-1 ПОЛИГОНА и точно там съм станал фенче на ЛЕВСКИ, макар че баща ми, лека му пръст, беше от ЦДВ и ме водеше по дербита с надеждата да прихвана... Смятай какъв е бил кварталът преди няма и 30 години, ама махнАа жителството и надойдОа, бате. :losers

Лично ти коригирах поста. Името на ЛЕВСКИ е едно!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:16 pm 

С годините няма как да не се мени ситуацията. Например (по мои наблюдения) половината от старата бригада в Студентски град отидоха да живеят в Младост :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:32 pm 

incheto_1914 написа:

Лично ти коригирах поста. Името на ЛЕВСКИ е едно!

Е когато аз съм избрал този отбор, той се наричаше "Витоша" и това е факт, колкото и да не ни харесва. Просто исках да се уточня по кое време е било, не че се смятам за "витошар" или "динамовец", предполагам това ви е ясно. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:33 pm 
Аватар

При положение, че на стадиона се скандираше Левски е глупаво това, което си написал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:39 pm 

Помня ли какво се е скандирало - едно 5-6-годишно лапе отива на мач Витоша-Средец и избира Витоша, защото примерно синьото му харесало повече от червеното. Даже бях надраскал във входа "Само Витоша, долО Средец!" (вече можех да пиша) и баща ми ме наказа прав в ъгъла. Айде да не търсим под вола козле, а...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:39 pm 
Аватар

Което ми напомня, че ония беха разпънали некъв плакат тогава, на който пишеше Средец. Чудно ми е дали има снимки от тогава, дейба и мишоците жалки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:41 pm 
Аватар

Истината е, че изобщо не се знае след 3 години например какво ще е положението. Нови хора се запалват, стари се отказат, някои се местят. Затова е много важна пропагандата сред малките. Никой не е вечен и трябва да се създаде среда, от която да излизат хора, които ще заменят. Особено предвид факта, че тук, на 22 вече си "дърт" и абсолютен авторитет, а на 25 си на преклонна възраст и си дал всичко, което е можело да се даде и се оттегляш в почивка. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:44 pm 
Аватар

А на 29 като мен вече си никрофил! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 12:47 pm 
Аватар

И след като се откажеш почваш да кълнеш тия след теб до девето коляно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2015 2:04 pm 

Помня ли какво се е скандирало - едно 5-6-годишно лапе отива на мач Витоша-Средец и избира Витоша, защото примерно синьото му харесало повече от червеното. Даже бях надраскал във входа "Само Витоша, долО Средец!" (вече можех да пиша) и баща ми ме наказа прав в ъгъла. Айде да не търсим под вола козле, а...

Ами, теб ако те кефи да повтаряш омразните имена Динамо и Витоша, другите тук не ни кефи. Не виждам защо трябва да правим реверанси на комунистите и насилствено наложените от тях неща.
Освен и ние като жАлтите да бяхме вяли знамена на юбилея с всичките ни емблеми през годините :smt115

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2200, 2201, 2202, 2203, 2204, 2205, 2206 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]