forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 12:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2148, 2149, 2150, 2151, 2152, 2153, 2154 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2014 10:42 pm 
Аватар

три загуби за 20 години е доста сериозно според теб :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2014 10:44 pm 
Аватар

:ohmygod
Анаболата май не ти действа добре :strkstrk, ама не ми се спори за глупости :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2014 10:49 pm 
Аватар

4 точки разлика не са нищо, ако остават 22, а не 2 кръга.
А Лудогорец Омре, никой не ги ебе за живи вече. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2014 11:20 pm 

Eric Cartman написа:
И уреден ли стана мача вече :loser2 Много ги обичам форумните разбирачи като почнат да твърдят, че всеки мач на прасетата е уговорен. Помня първия им мач с лудоселец като поведоха 2:0 и почти целия форум ревна, че домуса ляга свинете и после бам 2:2 в последните минути. :loser2 Преди 1-2 години като играха с латекса като домакини и гришанци поведоха 0-1, форума пак се кълнеше, че мача е обръщалка, а той свърши 0-2. :loser2 За няколко други мача с лудоселец се пишеше същото, а те прасетата пак паднаха. Понякога се пишат 1:1 към мнения със тия от свинския форум когато ние бием. :wink:

Явно беше за мен това. :loser2 Принципно никога не съм го коментирал, а и не се правя на форумен разбирач, а и не помня да съм се кълнял друг път за обръщачки или нещо подобно. За мое съжаление, като фен на футбола познавам хора от българския "професионален" футбол и картинката е жалка, но се радвам, че има още такива като теб :bigok Мачовете са абсолютно чисти. Успех. И не вкарвай определения занапред, както аз не го правя без да познавам хората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2014 11:38 pm 
Аватар

Това е синдромът на Сашодиковщината. Разни пароноици ти развалят кефа от играта и виждат нагласени мачове дори в топ първенствата. Такова неща като нагласен мач в нормален шампионат няма. Може да хванеш 3-4 играчи максимум, но цял отбор - няма начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2014 11:46 pm 

kruc написа:
Eric Cartman написа:
И уреден ли стана мача вече :loser2 Много ги обичам форумните разбирачи като почнат да твърдят, че всеки мач на прасетата е уговорен. Помня първия им мач с лудоселец като поведоха 2:0 и почти целия форум ревна, че домуса ляга свинете и после бам 2:2 в последните минути. :loser2 Преди 1-2 години като играха с латекса като домакини и гришанци поведоха 0-1, форума пак се кълнеше, че мача е обръщалка, а той свърши 0-2. :loser2 За няколко други мача с лудоселец се пишеше същото, а те прасетата пак паднаха. Понякога се пишат 1:1 към мнения със тия от свинския форум когато ние бием. :wink:

Явно беше за мен това. :loser2 Принципно никога не съм го коментирал, а и не се правя на форумен разбирач, а и не помня да съм се кълнял друг път за обръщачки или нещо подобно. За мое съжаление, като фен на футбола познавам хора от българския "професионален" футбол и картинката е жалка, но се радвам, че има още такива като теб :bigok Мачовете са абсолютно чисти. Успех. И не вкарвай определения занапред, както аз не го правя без да познавам хората.

Ами не е за теб конкретно. Следи форума по-често като бият прасетата и ще видиш за какво става дума. И не, не са абсолютно чисти ама е мега тъпо да говорим едно и също след всеки мач на прасетата. Доволно много хора бяха (а и сигурно все още са), че мача който загубихме 1-3 на Герена е продаден...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2014 11:53 pm 

KostadinNikolaev написа:
Това е синдромът на Сашодиковщината. Разни пароноици ти развалят кефа от играта и виждат нагласени мачове дори в топ първенствата. Такова неща като нагласен мач в нормален шампионат няма. Може да хванеш 3-4 играчи максимум, но цял отбор - няма начин.

Да, съгласен съм, че няма как цял отбор... достатъчни са няколко играча. Питай Koceto_Kalki, 0tolerance и други хора в какви първенства сме хващали обръщалки. Не ми се спори с никой на тази тема. Малко стана, като да говорим има ли Дядо Коледа и аз да ви разочаровам, затова спирам с такива коментари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2014 11:55 pm 
Аватар

Тоя мач се игра за мене и след гола за 1-1 заралии се насраха да не загубят и едната точка и я загубиха по най-путкенския начин, от Хубчев- толкоз, ако не му върже за 2-0 или равен или пада.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2014 11:59 pm 
Аватар

Тези срещу нас сигурно бяха и по-насрани. Общо трите им гола бяха след вратарски безумия. Макар че това на прасето си беше избиване, а двамата защитници просто не покриха негера...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 12:06 am 

Eric Cartman написа:
kruc написа:
Eric Cartman написа:

Ами не е за теб конкретно. Следи форума по-често като бият прасетата и ще видиш за какво става дума. И не, не са абсолютно чисти ама е мега тъпо да говорим едно и също след всеки мач на прасетата. Доволно много хора бяха (а и сигурно все още са), че мача който загубихме 1-3 на Герена е продаден...

Всеки който се е докоснал и разбрал идеята Левски няма как да мисли, като тях. Не казвам, че всеки мач е уреден, не знам и за тоя 1-3 на Герена, но казвам, че мачове се уреждат за мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 9:54 am 
Аватар

Kryten написа:
три загуби за 20 години е доста сериозно според теб :strkstrk

В 12 мача сме ги били, в 9 не сме.

А каква им е статистиката срещу чорбата в София?

едит: с чорбата е същото. Три победи за Селтекс, 6 равенства и 12 чорбарски победи. :bigok Като ние имаме повече победи в Микре от тях. 8 на 7 победи в полза на Селтекс при 7 равенства, г.р. 29:25. Чорбата имат 5 победи, при 11 за Селтекс и 6 равни, г.р. 28:12. :loser2

Последна промяна Lucifer на Пон Сеп 29, 2014 10:21 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 10:01 am 
Аватар

Вижте реакцията (нереакцията) на прасето Макенджиев и при двата свински гола :smt006
При първия не помръдна,а при втория плонжира с прибрана ръчичка :smt006
Да не говорим за другото прасе В.Христов...направи и невъзможното за да не вкара

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 10:13 am 

Вчера загледах "Трето полувреме" и хванах интервюто на бОк Лупи.Бил гледал за 4-ти път мач на четрибуквието сред феновете на цдна.Сподели,че феновете го приели много топло.Сигурно ги е облъчвал предизборно да гласуват за неговата партия и като нищо е раздал някоя и друга акция. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 1:41 pm 
Аватар

Очаквам Вили да влезе с еленски към скамейката на чорбата на полувремето :strkstrk . Ако пък жълтупите вземат, че тоя път ги бият по чудо - бонус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 2:12 pm 
Аватар

Абе че папагалите нищо няма да направят е повече от ясно, ма поне да ги понаритат и да им изкарат малко картони на тия нещастници - пак ще е нещо. Иначе съм абсолютно съгласен с Макето - чорбата мачовете до нас ще си ги вземе, къде с клизма, къде - не. Точки ще губят от дърварите и от Гората. Ние трябва да си свършим нашето, да бием наред до мача с тях, при това с повечко голове (според мен за тия 2 мача трябва да вкараме поне 5 парчета), след което да повторим мача от събота като желание и раздаване и да ги насерем. Тогава вече нещата ще се обърнат доста и във всеки мач насраните ще са прасетата, откъдето ще дойдат и грешките....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 3:49 pm 

Чорбое са най-противния селски отбор и си умирам от яд, че Кунчев реши да им пусне.

Що се отнася до прасетата, дори и аз знам, как ще ни играят, по простата причина, че Тройчо винаги ни излиза с наситена защита, контри, статични положения и високи топки.

Дано Гонзо и Херо да измислят нещо защото ми омръзна Монтанчо да ни бие за 50-ти пореден път по един и същ начин, който все се оказва труден за разгадаване от нашите треньори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 9:53 pm 

danesa написа:
Вижте реакцията (нереакцията) на прасето Макенджиев и при двата свински гола :smt006
Да не говорим за другото прасе В.Христов...направи и невъзможното за да не вкара

С теб съм съгласен напълно. Особено за христов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2014 10:01 pm 
Аватар

danesa написа:

Преди малко даваха репортаж с головете - при гола на чакмаккаранов от фаул - видя къде отива топката, дори направи 2-3 къси крачки и когато трябваше просто да се хвърли без усилие да улови топката, той се закова на място, уж че е изненадан от удара и ъгъла :smt047 :bigok Втория му гол е по-малко атрактивен, но си е отсекъде постановка, за да влезе :smt115 А за тия, които подскачат, че имало сашодиковщина, нека се сетят 5-те поредни равни мача на свинете в контролите при Гърнетата (дори и техните фенчета негодуваха тогава), както и немането на пари в кочината перманентно, и това, че трябва и те деца да хранят и жени да обличат :smt006 Дреме ми на кура какво ще си мислите - мачовете на свиниете от 10 - 8 са нагласени. Докато немат пари - така ще е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 30, 2014 5:49 pm 
Аватар

Цитат:
лит(*кс-етрополе загуби дело срещу бившия вратар на армейците Томас Черни за 77 825 евра.

100 тей късат пак от М&Х, дейба... :? :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 30, 2014 6:35 pm 
Аватар

Нищо не са "губили", делото е прекратено, щото искът на прасетата е недопустим - завели са иск, че не дължат пари на тоя тулуп.... Делото напълно е постигнало целта си - а именно тия 80 хиляди да не влизат в парите за лиценза, щото са "спорни". Така правят и с доста други вземания, и ще продължат да го правят.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 3:30 am 
Аватар

По темата, че свинете са правоприемници на АС-23 :losers
АС 23 нищо общо с цнда :blass

http://youtu.be/U2gt_QxLcWQ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 11:16 am 
Аватар

ЛЮБАЦИ написа:
По темата, че свинете са правоприемници на АС-23 :losers
АС 23 нищо общо с цнда :blass

http://youtu.be/U2gt_QxLcWQ

Хубаво е да се знае, ама тоя клип е на около 5 години :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 3:39 pm 
Аватар

Хубаво е да се изчетат коментарите под клипа :oops:
Цитат:
plamen pпреди 10 месеца

@ Yavor Stankov - съвсем нормално да ни сменят името, все пак сме били ОФИЦЕРСКИ спортен клуб АС-23 царските офицери не комунистическите ;) и БКП така и неможа да ни изтръгне десните виждания !!!

:ohmygod

П.П. Некой ден и за знамето на 13ките ще се пише,че са ни нахлули в сектора да си го развеят като пичове :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 5:38 pm 
Аватар

Цитат:
Подготвителната група деца на лит(*кс-етрополе (родени 2003 година) с треньор бившият нападател на "червените" Владимир Манчев разбиха Левски-Раковски с 8:0.

Хеттрик вкара Мартин Смоленски, две попадения записа Милен Хаджиев, а по едно добавиха Димитър Колимечков, Олег Говедарски и Даниел Вакрилов.

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 7:27 pm 
Аватар

Набор 2003 на ПФК "Левски" е доста добър, тука не знам за кой набор 2003 става дума. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 7:29 pm 
Аватар

Пише Левски-Раковски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 7:36 pm 
Аватар

Левски-Раковски 2003 е сбор от 2003 и 2004 набор, от това, което виждам.

http://www.pe.sportal.info/news.php?news=489181 - ПФК "Левски" 2003.

По принцип е практика при малките набори да се правят "дублиращи отбори". Защото започва набиране за деца набор 2004 и 2005, и се появяват 50-60 деца на проби. Отпращаш тези, които е ясно, че просто не стават, но въпреки това има деца, за които не се знае. Пращаш ги при "дубъла" и следиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 8:23 pm 
Аватар

Привърженикът написа:
Цитат:
Подготвителната група деца на лит(*кс-етрополе (родени 2003 година) с треньор бившият нападател на "червените" Владимир Манчев разбиха Левски-Раковски с 8:0.

Хеттрик вкара Мартин Смоленски, две попадения записа Милен Хаджиев, а по едно добавиха Димитър Колимечков, Олег Говедарски и Даниел Вакрилов.

:shock:

Този Милен Хаджиев е на мой клиент и съсед детето, от тях знам, че набори 2003 и на прасетата и нашия са доста силни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 8:26 pm 
Аватар

А прасетата имат играч с име Говедарски и даже ни е вкарал. Не знам кво го чака това момче там :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 01, 2014 8:28 pm 
Аватар

Да идват с Колимечков, докато е време :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2148, 2149, 2150, 2151, 2152, 2153, 2154 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]