Усмивки от старите ленти
просто чашата преля. Това не може да продължава....гледам цнда от години и сегашната ситуация ме връща към най-ужасните времена за клуба, които всъщност изобщо не бяха отдавна. Времена на унижения, разгромни загуби, срамни отпадания, безобразно малко публика, заради малумните ни собственици и оттеглянето на шефовете преди 89-та..Титаните се опитват да ни съсипят и дори да смачкат още повече клуба. След вчерашната загуба синът на един колега отишъл на училище днес и си тръгнал преждевремено целият облят в сълци, защото многобройните техни връстници говеда, ги замеряли със сурова цаца и обиждали и псували..случката става в софийско училище където многобройните говеде замеряли имало дори шамари...Неудобно ми е да го кажа, но едно от децата дори се изпуснало в гащите(милото) в следсвие на адския УЖАС, който за пореден път преживява. Който е бил ученик през 90-те години знае какво говоря, защото и ние сме го преживявали. Никога няма да забравя денят след 7-1..., но да не с е отплесваме и това преживяхме. Не трябва да забравяме, че цнда е най-великия отбор в света и да го подкрепяме въпреки всичко, защото тотално ще ни съсипят. В Стойчо ми е надеждата, но и титан трябва да се махнат, обаче имам чувството, че и преизбирането на Путин оказва влияние върху възхода на говедата и краха на колос като цнда. Не се отказвайте момчета. През 90-те след много срам ме държеше спомена и мечтата за ЕВРОПЕЙСКАТА СЛАВА НА цнда и футболисти като Краси Чомаков, които направиха и уникална кариера в Италия, пък макар и в серия Ц2. Когато Козенца са го взели, са били в делириум, защото в Италия цнда е смятан за отбор поне от ранга на Лацио и Милан. В Бразилия в агитката на Сантос още се носят легенди за най-голямото евро страшилище цнда, в музея на Арсенал на челно място има портрет не на кой да е а на Стойчо, Леверкузен изпратиха телегрпама за 60-годишнината като казваха, че няма Барса няма Реал всички знаят за великия цнда,на алеята на славата на клуб като Реал пише за колоса цнда, който въпреки че имал по-малко фенове в страната си бил почти евро шампион, 90-те паднахме минимално от великия отбор на Марсилия като дори ударихме греда още и още !
Напред момчета всички на мача с калиакра. Аз ще съм там, но ще стоя до входа и свенливо ще поглеждам към терена, защото ме е страх, страх да не смачкат отбор от калибъра и харизмата на цнда. Дано Дучето ни обедини, само той може да го направи, както през комунизма го правеше Милко. Дано титаните се свържат с Путин, за да се прекрати всичко, все пак реално погледнато може да се каже, че цесекато сме съветска рожба. В съюза цнда София все пак е много по-популярен дори от Спартак.
Само цнда няма да се предадем ! Не се отказвайте ,преди след една гавра навремето и аз щях да си изхвърлям шала, но баща ми който беше офицер хубаво ме нашляпа та ми дойде акъла у главата. Вижте, че говедата редовни ни взимат знамената, но после си правим нови, но харизмата и славата на европейският главорез остаа за винаги. На 14 им взеха знамето, но не се предадоха отново си направиха клуб(офанзива) и готово. Така, че горе главите и алкохолика Борисов и Титан вън. И помнете както казва легендарния изпълнител Илиян Михов Бровеца в неофициални химн на клуба ХАЙДЕ цнда ИСКАМ ТРОФЕЙ и това цнда ТОВА СИ ТИ !
Съжалявам ако съм бил малко по-емоционален, но ме боли много и нека ги кажем нещата и най-вече малките фенове да не се предават.