forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 11:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:45 pm 

или по-скоро за кого е пращала :)
щото упоритият слух шепне, че през 2007 далеч не е работила за бкп :bigok
ама ти ше кажеш де :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:48 pm 

Че се направим на шантав и все едно не съм забележил иронията :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:54 pm 

нема ирония бе :) аз съм ходил в кюстендил веднъж
тва кво съм чувал е друга работа
в България всеки приказва :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 11:00 pm 

А на кръчма отведоха ли те там? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 11:02 pm 

ходих в кауфланд на път за македония и минах набързо през некво заведение абв мисля
тва е :)
по стечение на обстоятелствата в обкръжението ми присъстваше мошеника от партията на сашо апашо - данчо чипев и хората ме гледаха лошо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 11:03 pm 
Аватар

"Църна маца" нема толкова отровно място :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 11:04 pm 

ultrafan_rs написа:
ходих в кауфланд на път за македония и минах набързо през некво заведение абв мисля
по стечение на обстоятелствата в обкръжението ми присъстваше мошеника от партията на сашо апашо - данчо чипев и хората ме гледаха лошо :bigok

Минал си ми през квартало без разрешение,а? :smt003 Питай Чипев как са зъболекарските жени? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 11:05 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

Най-после си призна за АБВ. Сигурен бях, че оня със знаменцето на първия ред в НДК си ти :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 11:05 pm 
Аватар

от известно време насам, политологО се е в обкръжението на некви мУшеници :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 11:09 pm 
Аватар

Сега видях в новините как Путин целува патриарх Максим по бузките. КГБ отново се цунка с ДС, а Максим сияеше :bigok

Последна промяна Седем:Едно на Съб Ное 13, 2010 11:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 11:09 pm 

Сашо Томов категорично се разграничи от АБВ на специална пресконференция в БТА, защото усети, че неговата критика към Гоце ще наклони везната на общественото мнение
Тони, сверявай източниците и следи внимателно Ейпейшоу, майна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 2:37 am 
Аватар

Daemon, Blue е новиО идол :loser2 Тва им е любимото на комунистическите подлоги и чорбарите - колко много бил пострил комунизма и как преди 1944-та година футболът в България е бил на аматьорско ниво и истинският футбол започва след 1948ма :bigok Комунизмът бил построил много - е ако не беше дошъл може би щехме да си седим на ниво 1944-та година и до днес и да не сме построили нищо, а? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 2:12 pm 
Аватар

http://www.frognews.bg/news_28736/Parva ... tenograma/ :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 10:36 pm 
Аватар

интервю на боК ви Костов за Всяка Неделя - 1997 г. казва некои интересни неща, яко суперлативи за Бакърджиев, но цел номер едно пак е борбата с олигархията :blass

http://vsyakanedelya.blitz.bg/video/76

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 2:42 am 
Аватар

STALKER написа:
но цел номер едно пак е борбата с олигархията :blass

Той я унищожи, поне в този вид в който беше, ВИС и СИК спряха да съществуват :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 3:10 am 
Аватар

STALKER написа:
интервю на боК ви Костов за Всяка Неделя - 1997 г. казва некои интересни неща, яко суперлативи за Бакърджиев, но цел номер едно пак е борбата с олигархията :blass

45 минути въпроси от кататонична свиня, но си позволи да спекулира само веднъж, казвайки "Елена беше 40 килограма" :smt003 Точен и болезнено разкъртващ навсякъде. НадБок :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 3:42 pm 
Аватар

http://mediapool.bg/show/?storyid=172514&srcpos=7
Събаряй, целият град им съборете на тази паплач :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 4:56 pm 
Рути, бе, рути, майка им крещим :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 5:10 pm 
Аватар

От стария Несебър да оставят само архитектурните паметници и 3-4 кръчми за цвят и останалото вАн :loser2 А новия град, заедно със Слънчев катун - долу имидиътли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 5:37 pm 
Аватар

Да бута наред, майка им ще е..а, осрали са града до някакъв невъзможен кич - преди две години мощно нахлух там на път за Каварна и не ми се верваше, аман от алчни разпрани гъзове.
На едно место току пред старата митрополия сергия до сергия с кичозни тениски, гащи, бански - не може да се види самата черква. Отвсякъде дъни някакво пропаднало упадъчно гръцко, популяризирано тук от бездарни певчаки в техните авТУРСКИ, авсръбски и авгръцки песни. Надпис на роден език няма - в най - добрият случай пише на шльокавица, иначе - на нещо като английски или руски, че и чешки! - с по три правописни грешки в дума с пет букви. А си се зазяпал нанякъде, а е притичал мазен цървул дето те заговаря на руски и като му отговориш на български те гледа все едно си водорасло. Цените - дигнати до небесата, че и отгоре щото видиш ли ден годин храни. Кола НЕМА къде да оставиш, ама просто НЕМА къде - друго е да си има паяк и платен паркинг с 3 лв./ час.
Така че пея им кур, да ги бутат с танкове и огнехвъргачки докато тоя град отново не заприлича на част от световното културно наследство!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 9:08 pm 
Аватар

:smt023 :smt023
На едно корабче за разходка пишеше -Keptan GSM: 0888 xxxxxxx :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 9:09 pm 
Аватар

и резултата е....нито една съборена керемида.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 10:07 pm 
Аватар

Това мръсно лайно Гоце (дано умре докато пиша) девалвира ордените на Републиката. Не може орден Стара планина да се раздава като химикалка - сувенир, бе. Мръсен червен боклук, пукни и ни зарадвай, да ти еба путката майчина пернишка.

Цитат:
Първанов изпрати турския посланик със "Стара планина"
Президентът Георги Първанов връчи орден "Стара планина I степен" на турския посланик у нас Мехмет Гюджюк за изключително големите му заслуги за развитието на отношенията между двете страни и по повод на окончателното му отпътуване от България.

Държавният глава изтъкна активния политически диалог между двете столици София и Анкара, независимо от промените на институциите на държавите, както и интензивното развитие на икономическите отношения.

Първанов отбеляза, че в периода на първото му посещение в Турция двустранният стокообмен е бил около 1 млрд. долара, а наскоро надхвърли 4 млрд. долара.

Той изрази увереност, че двете страни ще положат още усилия, за да има по-мощен поток на взаимни инвестиции, където по думите му постигнатото е все още е неудовлетворително.

Президентът Първанов отново подчерта единното разбиране на българските институции за европейската перспектива на Турция, което по думите му би било добро решение не само за България, но и за целия регион.

Държавният глава посочи, че има и проблеми, но не нерешими, и изтъкна, че е важно те да се решават в дух на взаимно разбиране и компромиси в името на доброто бъдеще на отношенията между двете страни.

"Отношенията между България и Турция са силни и динамични и двигател за тези взаимоотношения са споделените визии между двете страни и желанието за интегриране в евроатлантическите структури", каза от своя страна посланик Мехмет Гюджюк.

Подкрепата на Турция за пълноправното членство на България в НАТО беше един важен знак за сближаването на нашите две страни, същото може да се каже за подкрепата на България за пълноправното членство на Турция в ЕС, каза още дипломатът.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 10:24 pm 
Аватар

Цитат:
Това мръсно лайно Гоце (дано умре докато пиша) девалвира ордените на Републиката

Редно е да отбележа, че и предшествениците му отдавна девалвираха този орден като го раздаваха на килограм и който посланик не го домързя да се домъкне до "Дондуков" той не го получи.
Но че и Гоце продължава по същият начин вече втори мандат - да, затова е за бой и полови извращения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 10:32 pm 
Аватар

STALKER написа:

Сега го гледах и статусът му на боК само се затвърди :8)

А тия от стария Несебър са мега нахалници, но много по-големият проблем е в стария Созопол - там наистина на нищо не прилича, а в стария град така е застроено и то не в необходимия архитектурен стил, че се задушаваш направо..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 11:11 pm 

Бе Жорка, пак влизаш с некви клишета, които не разбираш... Не ме питай дали съм съгласен с тебе за Несебър и Созопол, съгласен съм, ама не е тва въпроса, не съди хората толко лесно, не е виновен тоя, дето яде баницата...

Впрочем за Маслоу случайно да са ви споменавали в Шеруудската гора? Ако да - сещай се сам що ти имаш различна гледна точка за нещата от повечето българи, ако не - уикипедия и пак към предното...

Ако се пак не успееш да схванеш сам, ще почерпиш биричка след две седмици и ще ти обясня :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 1:49 am 
Аватар

BSG, ако ми казваш, че тия нагляри в Несебър не могат да печелят по друг начин и милите ще умрат от глад, ако там не е абсолютен катун и селяния, просто няма кой да ти повярва.

Да не говорим, че целия туристически сектор си плаче за яка секира и силово налагане на правила(то това е и една от функциите на държавата) - от криминалните собственици на клубове, които крият данъци и пробутват долнокачествен алкохол до всеки хотелиер и селяк, опитващ се да те излъже по най-циганския начин :slap

Накратко пеймъ смърт и дано и другите "онеправдани" почнат да го отнасят съвсем скоро :smt006

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 2:07 am 
Аватар

Несебър щеше да печели 10 пъти повече, ако беше запазил автентичния си облик. това е ясно. лъскави хотели, курви и алкохол има на хиляди места, с 2000 г. култура могат да се похвалят малцина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 6:51 pm 

STALKER написа:
Несебър щеше да печели 10 пъти повече, ако беше запазил автентичния си облик. това е ясно. лъскави хотели, к.р и алкохол има на хиляди места, с 2000 г. култура могат да се похвалят малцина

Не мога да разбера защо очакваш нещо по-различно след като "бизнесмените" и политиците ни са първо поколение с обувки.

Знаеш ли колко генерации трябва да преминат тези да се научат на бизнес и политика? Всъщност въпроса ми е безсмислен защото до тогава няма да има България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 8:34 pm 
Аватар

BSG написа:
Бе Жорка, пак влизаш с некви клишета, които не разбираш... Не ме питай дали съм съгласен с тебе за Несебър и Созопол, съгласен съм, ама не е тва въпроса, не съди хората толко лесно, не е виновен тоя, дето яде баницата...

Аз поне доколкото разбрах проблемът е с надстройки над къщите и някакви прилежащи към тях магазинчета. И ако визираш подредбата за сигурност, покрив и т.н., то определено си в грешка, защото тези хора покрива вече си го имат. Както кметът там го е казал: "На полуострова е станал лавинообразен процес - един е видял, че комшията му строи, и си казва: "Щом на него нищо не са направили, няма да направят и на мен. И така! А процедурата по узаконяване е доста дълга, с години."

При това сутринта в предаването на БНТ някакъв обяснява как съвсем съзнателно през 2006-та НЕЗАКОННО си е вдигнал пристройка, а пък някакъв там през 1997-ма си е построил и за нея въобще не ставало въпрос. :ohmygod И експертът в студиото обяснява като на малоумни как изградените постройки до 2003-та са узаконени и проблемът е с по-новите. :loser2

Нека посменим темата - я някой от Софийския да каже за какво по дяволите се борят този път? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]