forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 1:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1626 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 55  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 10:47 pm 
Аватар

Мировяне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 10:48 pm 

Южна Корея :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 10:49 pm 
Аватар

В Бразилия след 2 години :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 10:50 pm 

е той май питаше за зимна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 10:50 pm 
Аватар

antonatan написа:
Мировяне :bigok

Искам ВИП ложа за откриването, до чичо Митко задължително

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 10:52 pm 
Аватар

Абе ние навремето за домакинство на тая Олимпиада през 2014 ли кандидаствахме :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 10:55 pm 

да :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 10:56 pm 

:smt098 Пътувах и не гледах откриването, няма и да го гледам, кур за Россия. :smt098

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 10:57 pm 
Аватар

3941 написа:
Ми търговище говореше за вплетените в откриването откъси от руската точно творческа култура, а не културата на поведение.

:smt023
И по тоя повод те поздравявам с една фотка на балдъзата.... :strkstrk

Изображение

Знаете ли момчета и момичета.....повечето от вас и представа си нямат, какво представлява Русия, какви хора живеят там и как руснаците са готови да умрат, но да ти помогнат...това го няма никъде в Европа и Америка. Да чуеш, как се обръщат към своите родители...мама или папа.....към своите братя или сестри, как безкористно са готови да те приютят в къщи, или просто да ти помогнат...много неща не са ви ясни..... :smt006
Но да серем ние можем...в това е нашата сила.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 10:59 pm 
Аватар

Omraz написа:
:smt098 Пътувах и не гледах откриването, няма и да го гледам, кур за Россия. :smt098

Вземи се в ръце и прочети поне Война и мир...а аз лично ще ти платя билетите за Марининский театр....за някой балет.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 11:03 pm 

Чел съм я, на Достоевски съм чел доста неща, Гогол, Чехов ми е любим автор. Съвременни също съм чел, Виктор Пелевин например. :D
Аз съм ерудиран човек. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 11:15 pm 
Аватар

Omraz написа:
Чел съм я, на Достоевски съм чел доста неща, Гогол, Чехов ми е любим автор. Съвременни също съм чел, Виктор Пелевин например. :D
Аз съм ерудиран човек. :bigok

Ми тогава си наясно с нещата..... :bigok
Нашето българско общество в момента е толкова изостанало, че не ми се говори....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 07, 2014 11:33 pm 
Аватар

Започна най-голямото мерене на пишки между държавите! Да почва А група и да се радвам на Божи86, ЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 12:13 am 
Аватар

Не можах да гледам откриването в детайли, ама май не беше зле.
И за да се върнем на темата.. :blass

България, Пловдив - 07.02.2014 г. :bigok

Прикачени файлове:
IMG_20140207_211513.jpg
IMG_20140207_211513.jpg [ 1.61 MiB | Прегледано 3515 пъти ]

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 12:45 am 
Аватар

targovishte написа:
3941 написа:
Ми търговище говореше за вплетените в откриването откъси от руската точно творческа култура, а не културата на поведение.

:smt023
И по тоя повод те поздравявам с една фотка на балдъзата.... :strkstrk

Изображение

Знаете ли момчета и момичета.....повечето от вас и представа си нямат, какво представлява Русия, какви хора живеят там и как руснаците са готови да умрат, но да ти помогнат...това го няма никъде в Европа и Америка. Да чуеш, как се обръщат към своите родители...мама или папа.....към своите братя или сестри, как безкористно са готови да те приютят в къщи, или просто да ти помогнат...много неща не са ви ясни..... :smt006

Брат, нищо лично, ама не мислиш ли, че и ти на моменти гледаш прекалено много с про-руските очила? Аз също съм германофил до мозъка на костите си, но за определени неща множество пъти съм упреквал Германия и германците. И с това как ще умрат за нас.. Малко странно ми се вижда, ама щом казваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 12:52 am 
Аватар

targovishte написа:

Чета ги и аз тия неща, дето ги пишете, ама в случая съм повече от съглсен с това. Лични причини много, ама просто не виждам за нужно да ги споделям, но това което е казал, targovishte, го подкрепям напълно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 1:08 am 
Аватар

Нищо против руския народ нямам, но е факт, че държавата им нееднократно се е опитвала да ни анексира и да ни сере на живота :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 1:14 am 
Аватар

Aз имам. Руснаците са тежки селяни, в процент по-голям от българите сигурно. Лятото идват на море, държат се като некви башибозуци и като цяло са ми изключително неприятен народ. Сори :(

Това с условността, че са имали наистина гениални творци, които обаче не могат да изчистят имиджа на 99.999 процента от нацията. Една от най-любимите ми книги е руска, но това не ми пречи да мисля, че обикновения руснак е тежък и непоправим орк, и не искам да имам такива хора около мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 1:23 am 
Аватар

Ти колко руснаци или рускини познаваш лично? Добре, даваш определения, но не се ли замисляш, защо руснаците идват у нас...и то наистина най-бедните. Защо ние, като сме толкова богати и печени, не ходим в селската Русия. Аз ще ти отговоря, защото сме в пъти по бедни и селяни от руснаците. Като почнем средно да заработваме, като наемници 1000...2000 евра, които за Русия са реално малко пари...тогава ще се хвалим. Не може да се отнасяме така с хора, които реално са над нас в момента.....това не ни помага...ама никак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 1:51 am 
Аватар

Едва ли хората се дразнят толкова на Русия, колкото на твоите постоянно мантри - Русия това, Русия онова... днес пих руска водка, днес ебах рускиня, днес ядох руски хляб, Путин еди си кво, ква песен пуснали на откриването... колко велики били руснаците... ти не говориш за нищо друго освен за Русия и всичко свързано с Русия бе човек :) Всеки един твой пост е свързан с това! Ааа от време на време пишеш и на руски да... ако ще и за Франция или Литва да се говори така пак ще е дразнещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:10 am 
Аватар

Направо ме разсмя...на мен се дразнили хората.... :smt005 :smt005 :smt005
Ние тука сме една каста....едва ли хората се дразнят, че инжИнера антонатан не е инженер, на това, че Инчето не знае правописа ни, а 7:1 е просто фирма фантом. :bigok
Макето ни е модератор, а не знае от къде се включва компа....това е една виртуална реалност и всички се съобразяваме с нея, макар че лично се познаваме. :bigok
Но да не се отклоняваме от темата...да аз от всиички в този форума най-добре зная руския бит и се ползвам от това...ми и ти дерзай, ако има, какво да кажеш. На всички ни е ясно, че ние българите сме царе на иронията и присмеха...а самите ние живеем в бедност и лайна. Да аз пия и еба рускини...а ти какво правиш в това време...похвали се? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:11 am 
Аватар

iSSigy написа:
Мале :? Има ли някакъв шанс да не виждам постовете на потребителя търговище ? Досега ми се повръщаше просто, вече започнах да се ядосвам. Преди месец поства снимка как с 1-2 лева от магазина си купуваш кило месо и 10 други неща,а сега 2к евро им били маллко пари :bigok Както и да е, на всички които не харесват тия изроди и получовеци, наздраве :levski

Има начин...в потребителския панел ме поставяш във врагове или неприятели, и няма да ми четеш мненията...наздраве!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:13 am 
Аватар

Не съм гледал и секунда от тва, няма и да гледам, освен бисери на петела и кедъра, синтезирани и пуснати тук, ама защо не казвате, че тая тема е толкова интересна :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 2:56 am 
Аватар

targovishte написа:
Ние тука сме една каста....едва ли хората се дразнят, че инжИнера антонатан не е инженер, на това, че Инчето не знае правописа ни, а 7:1 е просто фирма фантом. :bigok
Макето ни е модератор, а не знае от къде се включва компа....това е една виртуална реалност и всички се съобразяваме с нея, макар че лично се познаваме. :bigok
Но да не се отклоняваме от темата...да аз от всиички в този форума най-добре зная руския бит и се ползвам от това...ми и ти дерзай, ако има, какво да кажеш. На всички ни е ясно, че ние българите сме царе на иронията и присмеха...а самите ние живеем в бедност и лайна. Да аз пия и еба рускини...а ти какво правиш в това време...похвали се? :strkstrk

Човек, нали се сещаш, че тук повечето рускини са доведени от бившите дървосекачи в Коми или строители в Сургут, какви да са освен орки, не че нашите не са и те орки де :bigok Много малко са свестните руснаци живеещи в България, а за туристите които идват да не говорим :wink: Тъй че ние се сблъскваме основно с отпадъка и шлаката на тяхното общество. Тъщата е рускиня, нямам претенции към нея, строителен инженер е, бачка си, говори български почти без акцент, приела е, че като е в България ще спазва нашите правила, ако въобще може да се говори за правила, уважаваме се с нея, каквото и кажа го прави без да дава акъл и да мрънка, но тя е изключението. Всички останали представители на съюза, които живеят тук и познавам са от орк нагоре. Нейната и най-добра приятелка живее още с мисълта, че е в Ленинград :ohmygod Говори български с ужасен акцент, кръстила е сина си вместо Димитров, Дмитриевич :ohmygod, ама как да е друго, след като са се сгодили навремето с мъжа си, нашия директно от Русия я довежда на да бере царевица на блока в Раданово :bigok Комшийката, която живее под тях е украинка, оженила се, изсрала две деца, изгонила мъжа си, взела му апартамента, после като свърши парите се отдаде на курвалък, ходи по света да се плющи, накрая преди да и изсъхне ... :loser2 беше на един тир-паркинг уж масажист :loser2, една друга дърта брамтия пък се плющяла в мазетата на училището, а има още и още... :strkstrk Още навремето Толкин го е казал, че орките живеят в Мордор, те в Гондор не могат да съществуват

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 3:27 am 

targovishte написа:
Макето ни е модератор, а не знае от къде се включва компа....

Доста силно подкрепям :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 4:25 am 
Аватар

Откриването, като изключим обръчите, беше хубаво, но на каква цена?
http://www.svoboda.org/media/video/25183505.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 5:33 am 
Аватар

Goviado написа:
Откриването, като изключим обръчите, беше хубаво, но на каква цена?
http://www.svoboda.org/media/video/25183505.html

Преувеличава се вече! На каква цена? Що, В Пекин откриването им беше излезнало евтино, ама беха марширували по 2-3 дена с някакви минимални паузи за по купичка ориз. Руснаците се държали незнам си как на морето, сигурно германците и англичаните си четат Шекспир и Гьоте в дискотеките. И там , и в България е пълно със селяци, с тая разлика, че селяците там си позволяват да пътуват по други държави, а наште, да речем от Джебел, ходят само до тютюна. Искали да ни анексират :ohmygod2 ! Това кога е било? Дали не са боклуците от БКП, които са се напъвали да сме 17-та република? А, това, че влизаме в стратегическите интереси на Русия означава, че техните се простират по-далече от наште, което говори добре за тях и лошо за нас. Познавам и доста руснаци вече, ами струва ми се че процентно, поддръжниците на комунизма в България са повече от там.
Гледайте си олимпиадата и ..... шайбу, шайбу....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 5:37 am 
Аватар

Абе вие луди ли сте бе? За какво се карате за глупости? Имаше едни пичове по джапанки и къси гащи, ово е стандарт :bigok
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:13 am 
Аватар

Аз имам един въпрос към блядовище. Защо в иначе добрата Русия има толкова силна мафия, хората не вярват на полицията, на избоите имаха 140% избирателна активност. Защо никога това не се е случвало в Австрия, в Дания, в Швейцария? Защо в днешно време повечето от технологичните иновации се случват в САЩ, Япония, ЕС? Защо има толкова клипове с оркски изпълнения в русия и значително по-малко от европа? Не се заяждам, а искам да видя какво ти мислиш по тоя въпрос :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 10:38 am 
Аватар

targovishte написа:

Какво общо имат изброените от теб хора? Нито един от тях не говори само за едно и също нещо от години. Каква ирония, какъв присмех? Изобщо не ме интересуват руснаците и изобщо не обсъждам дали са орки или са готини. Въпроса не е в това, а в това, че по цял ден говориш само за руснаци и всичко свързано с тях. Пробвай така малко и за родната си държава. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1626 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 55  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]