0 tolerance написа:
Всеки е бил дете, а някои се родихте дебели

Бебешки снимки на пухено одеяло, по ританки или памперс, през първо колело и първо ожулване на колената, колички Мачбокс или SEGA с касетка
Първи клас, първи бой, първо бягство от къщи, първо воайорство или лудория, първата тайна цигара и целувка, първия път

първите чатове, с първите емотикони
Първата мръснишка дума, първото кино, първата любов ... и още нещо
Вие сте, бе - в спомени, снимки, разкази

Очаквам нечовешки включвания

Аз като малка бях диване

Общо взето в квартала само с момчета израстнах, така че отдавна съм свикнала с всякакви простотии

Затова и тоя форум толкова го обичам
Първото ожулване на колената абсурд да си го спомня, но спокойно мога да кажа, че съм имала стотици

Майка ми се чудеше какво да ме прави. Обожавах да спортувам, а заедно с това - и да се пребивам.

Счупих си ръката още във 2 клас по най-малоумния начин
Имам едно чутовно пребиване с колело в Драгалевци едно лято. Бях някъде 3 клас, дълго е да обяснявам точно какво стана, но с 2 думи - паднах почти хоризонтално от поне метър и се влачих надолу по лице. А тогава в къщата на баща ми беше пълно с гости и мен ме беше срам да вляза, та съседа ходи да съобщи какво е станало

Баща ми, който по принцип запазва самообладание, като ме видя на слънчевата светлина червено-синьо-жълто-зелена-кафява и още ми е пред очите как се хвана за главата

Цялото ми лице беше мат, не знам как един белег не ми остана, колене, лакти, длани, корем - ужас... По тялото имам белези тук-таме.
Като малки в квартала обожавахме да правим бели - момчета, момичета, всички. Крали сме емблеми на коли, за което ни гепиха

Един ме хвана за ръката и вика: "Води ме при вашите!", а аз го заведох на майна си Райна

През това време обаче, идиотите от квартала звъннали на майка ми (а то беше навръх рождения й ден) с думите: "Ина я отвлякоха!!!"

Излизат майка ми, баба ми, брат ми, съседи, кой ли не да ме търси, в крайна сметка после се прибрах и скалъпих толкова достоверна лъжа, че ако я помнех, щях с гордост да я споделя

Тя, естествено, не включваше, че сме крали емблеми
Миришещи листчета, чипикао, хиписи, фогиси - и тия всичките съм ги минала, даже май още ги пазя някъде, мило ми е
Първия чат - ICQ

Но съвсем малко след това открих mIRC и там бях с култовия ник Zlata_Baba (запазена марка и до днес!

). Но и incheto_1914 бях от време на време. Много простотия и там

Първи цигари, целувки и тем подобни дреболии не помня
Първата любов в 5 клас я помня, ше му се не види и тъпанара, кво му бях харесала
Първия път го помня - беше в Младост

С един познат

Изобщо не ми пукаше, честно казано, до ден-днешен не разбирам, аджеба, какво пък толкова има в тоя първи път

Че чак пък и с някой специален, пък да се обичате и тем подобни глупости.
А, забравих да кажа, че последната ми контузия поради диващина беше в... 9 клас

Даже ме шиха в "Пирогов" и още имам белег на крака

Ма как си трябва, до кокал се отпрах

Класната толкова побесня, че не знам как не хвана солницата да ми сипва сол в раната
Иначе най-якото е, че през всичките тези години съм запазвала приятелства и в момента поддържам връзка с адски много хора, с които се знаем от бебета, от деца, от 1 клас и т.н.
И вече съм нормална и абсолютно кротка и хрисима

П.П. А на детска градина не съм ходила, защото брат ми е заявил на нашите, че ако пратят сестра му на детска градина, нямало да им го прости

Той много е мразел да ходи. След години като му го припомних вика: "Беше голяма грешка"