forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 21, 2025 7:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1810, 1811, 1812, 1813, 1814, 1815, 1816 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 12:51 pm 
Аватар

Е така само теоретично да попитам, има ли шанс прасетата да си дават сметка, че всичко се връща и сега е дошъл момента да си платят всички грехове спрямо спорта от 48ма насам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 12:52 pm 
Аватар

Тц :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 1:05 pm 
Аватар

шопар написа:
Дали да не излезем с една инициатива към други фенклубове и ГФС за призив към Газпром да спонсорира детския футбол в България, а не отделен клуб. Имам предвид официално изявление и кампания из медиите доколкото е възможно..

В доста тъпо положение ще се окажат говедата и ГФС, ако откажат..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 1:06 pm 
Аватар

Май ще бият всички рекорди по малоумие всеки момент... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 1:11 pm 
Аватар

http://www.sportline.bg/news/120872/vay ... va-ostavam

Цитат:
Говореше се, че може да преминеш в лит(*кс-етрополе?
- Сделката практически бе договорена. Президентът на Литекс смяташе да купува лит(*кс-етрополе, но доколкото ми е известно, сегашните собственици са му поискали над 50 млн евро( Ваюши определено е преувеличил сумата) и той се отказа. Ако преговорите не се бяха провалили, голяма част от играчите на Литекс щяха да отидат там.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 1:15 pm 
Аватар

gamencerista написа:
Някой от Дупница да отиде да източи нафтата докато играят да имаме повод за нова песен :bigok Аз ще намерим хора да я продадеме нафтата :losers
ха-хааа, супер-идейно това, мда :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 1:51 pm 
Аватар

Македония написа:
Е не четеш ли, взел ги е мултимилиардера Живаго, какъв супермилионер? Тва е харизмата, бе, алоу... :slap
11 сезона поред хегемон, а ако оставят Станко Йовчев и Копа Зюдамерикана ще вземат до 2 месеца.

Това и на прасетата е ясно, че е партенка. Не си ли е новина, дето Аллахсандров да се удърви и да напише 5 статии в гонга за 15 минути, прасенцата да олигавят PC-тата от еуфория и след два часа да дойде обрата вече не ми е интересно :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 1:58 pm 
Дори Аалахсандров вече май не го прави, стегнал го е сфинктера, щото още помни как писа за Киурдата, имаше 6 или 7 новини в гонгЪ и после му налапаха златните топки барабар с космите и потта. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 2:01 pm 
Аватар

Вече е повече от ясно, че прасоците ще играят. Големият въпос тука е какъв отбор ще съберат и най-вече - каква е врътката. Щото тия приказки със 50-те фирми и 100-те бизнесмени са за наивници. Повече от 2-ма реално няма как да са, според мен. Та въпросът е колко ще ги забатачат тия, след като титанците ги вкараха под земята почти. Убеден съм, че тепърва ни чакат циркове, хленч за "адското" наследство и най-вече мрънкане срещу БФС, което ги "мачкало". Ще изскачат нови дългове, ще се плаче, разсрочва, опрощава, ще се водят разни "звезди", няма да им се плаща и ще се мънка - абе като досега ще си е. Въпросът е дали ще надовлекат пак някакви "звезди" с обещания тип Лупи, което може да ги измъкне за сезон-два. Но като цяло батакът си остава, това е сигурно.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 2:02 pm 
Аватар

Според мен никакви звезди не могат да излъжат вече да дойдат при тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 2:05 pm 
Аватар

Аз винаги съм се учудвал как го правят, но явно са майстори на измамата и ако някой не каже на тия тъпаци дето идват право куме в очи за какво става въпрос, ще продължават да си идват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 2:06 pm 
Аватар

Не мисля, балъци има достатъчно....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 2:08 pm 
Аватар

Не ги ли удари UEFA най-после поне за евротурнирите и аз вече мисля, че това ще продължава до безкрайност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 2:11 pm 
Аватар

Аз пък съм убеден, че ще има обрат, нещо доста се уталожиха нещата. Дежа вю с по-миналата седмица - мега селекция, мега треньор, ремонт кочината, 15 милиона бюджет, само че вместо микренското джудже, сега наред е Лупи (да се свети името му :fuck6crb ). Все си мисля че гърнето и праховеца, предпочитат да сложат кръст на милионите задължения, с едно най-обикновено закриване на спортното дружество, вместо да се задължат да погасяват някакви стари неща, за си залагат земя и там други неща дето се говорят. Да не говорим, че олигофрените, на които продават е очевидно, че нямат пукнат лев завалиите :losers
едит: И веднага обрат...
Цитат:
“Червени цубтромбони” плашат със скандална пресконференция

Ако до тази вечер не бъде подписан предварителен договор за продажбата на Чурка между “Титан” и “Червени цубтромбони”, от кръга бизнесмени ще свикат спешна пресконференция. Това съобщиха пред БЛИЦ достоверни източници, запознати с последните събития в Борисовата градина.

Предварителният контракт трябваше да бъде сключен вчера по обяд, но процедурата е била отложена за по-късно през деня. В крайна сметка и до днес – 12:00, все още сделката не е финализирана.

“Цялата документация сме я прегледали от “А” до “Я”. Юристите ни са запознати с всички точки и детайли. От “Титан” обаче бавят топката, а времето ни притиска, тъй като до началото на първенството остават по-малко от две седмици. Няма ли договор до тази вечер или най-късно до утре до обяд, ще бъдем принудени да свикаме спешна пресконференция”, заканиха се от “Червени цубтромбони”.

Нашият екип на прави опит да се свърже с главния двигател на “Червени цубтромбони” Александър Томов, но или телефонът на бившия президент на Чурка беше изключен, или той не отговаряше на повикванията ни.

Последна промяна Killmister на Сря Юли 10, 2013 2:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 2:13 pm 
Аватар

Митака Христолов да ги взема и твай :bigok Не бих с учудил, ако именно той е човека в сянка :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 3:09 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Вече е повече от ясно, че прасоците ще играят. Големият въпос тука е какъв отбор ще съберат...

Нямам търпение да видя оня с черешковия татус и Маймунков в действие :bigok С един приятел, фен на Локо Пловдив, от сега броим головете във вратата им в първия кръг :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 3:19 pm 

Задава се чистка на директори на "Армията", само Пената остава
:wtv :wtv
С лупи предстоят най-големите обрати, а свинете си мислят, че най-големия лъжец го интересува цдна и как искал да ги спасява ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 3:36 pm 
Аватар

Митко е най-хубавото име във вселената - Митко Гърнето, Митко Селския, Митко Дудучето, чичо Митко Ретарда, Митко Барбуков и т.н. Следващото най-хубаво име е Сашко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 3:41 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 3:45 pm 

Аз като ви казвах, че ше стана директор, вие не вервате :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 3:47 pm 
Аватар

кажи ти защо така плюеш човека, който ти даде старт в живота :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Цитат:
В чужбина съм, разкри Александър Томов и шатна копчето на мобифона си. Че къде другаде да е, когато става дума за цура. За покупката на цура. Да де, ама малката подробност е, че чичо Лупи е осъден на 8 години затвор! Ефективно! И как така е в чужбина, един Господ знае. Любо Пенев заради един кредит навремето не го пуснаха да излети с цура за мача с Фулъм, как сега Томов хвръкна с ефективна присъда?
И дали тази присъда всъщност не е причината Лупи да иска отново цура? Как така в БФС всички стоят и си бъркат в носа? Няма друга държава в света, в която бъдещ затворник да преговаря за футболния капитал на тази страна и местния съюз да не реагира. Не и ако на някой му пука. На какво прилича това? Александър Томов като влезе в затвора, къде отива цура? На този клуб само това не му се е случвало, да го управлява някой от панделата. :smt005 Представяте ли си ги административните директори на клуба, събрани от Лупи на оперативка в Централния в деня за свиждане? :bii_chorbata Не е комично, това е трагедията на цура. И БФС не трябва да позволява тази гавра със (без)славния клуб. Та нали точно този съюз изхвърли цура на Томов от евротурнирите? Не е трудно каква ще му е работата на Красин Кръстев догодина по това време.
А най-странна е безхаберната позиция на феновете на цура. Тези хора са мазохисти. Физически, душевни, всякакви. В чест на 60-годишнината те замеряха Лупи с бомби, с факли, Дучето искаше кожата на политика да се вее на гредите на Армията. Сега за 65-годишнината Томов се завръща! И алабросът му се вее победоносно. А онези, които преди 5 лета искаха да го линчуват, сега го чакат като Месия. Извинявайте, но това не е приказката за трите прасенца, това в сектор "Г" са седемте козленца, които се радват на вълка. На вълка Лупи. И той ще ги изпапка.
Ще изпапка и алибито цура! Защото на Томов клуба му трябва за това. Как пък точно сега се сети за армеНците, само няколко дни след като обжалва ефективната си присъда? Дали не иска да яхне протестите на честните момчета от агитката? (честен чорбар? :ohmygod2 ) И да уплаши някой с тях? Да накара съда да помисли може ли точно сега да вкара в затвора президента на цура? Гениален е Лупи, гениален! Но дали цура е толкова глупав, че да не се сети закъде бърза фалиралият политик.

три прасенца, седем козленца, лошия вълк :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

ultrafan_rs написа:
Аз като ви казвах, че ше стана директор, вие не вервате :bigok :loser2

Лупи няма ли да вземе и Чипев,за да съм сигурен,че работата ще е на 6 :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 5:14 pm 

Тия не трабваше ли още в събота да са се разбрали? :lol:
Ако и днес не ги прехвърлят тия акции, значи работата хич не е чиста. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 5:16 pm 
Аватар

Май се готви ОБРАТ, отдавна е нямало такава медийна тишина, никъде нищо, да не би... краят да е дошъл и ние да не знаем... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 5:28 pm 
Аватар

Медийте немогат да го намерят,но аз успях да се свържа - Каза само : Пийте момчета...Лупи плаща,връщам се! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 5:32 pm 
Аватар

нахубаво ще да е тая тишина... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 5:40 pm 
Аватар

Станко ше остане ли :bigok :bigok Ше играе ли срещу Марек :bigok :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 5:47 pm 
Аватар

Дали Гърнето не протака, за да не му правят турболенции чорбетата и като почне първенството да ги остави при свършен факт, че цурка всъщност е умряла :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 10, 2013 5:51 pm 
Аватар

Сега по гонга казаха, че всеки момент ще подпишат сделката. Некъв от адвокатите го бил написал във ФБ.
Лупи се завръща :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1810, 1811, 1812, 1813, 1814, 1815, 1816 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]