forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 3:30 pm 

antonatan написа:
BSG, УКВ-то на повече от 50-км може ли да се хваща :roll:

Така зададен въпросО ти има лесен верен отговор и той е ДА :smt031 Ако имаш други по-конкретни въпроси относно разпространение и характеристики на ЕМВ -> ЛС...

И какво общо има въпросчето ти с тоталното неразбиране на Браника по въпрос, по който остро коли, Обива и взривява доволно разбиращо ще обясниш ли? :smt005 (не казвам, че не е прав, а че не е проверил, но се изказва)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 3:36 pm 

всъщност бранник0 цитира сайт0 на вмро :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 3:43 pm 

Цитат:
Жалбата на варненската организация е свързана с областите Варна и Добрич. В нея се посочва, че през последните години на територията на двете области, до границата с Румъния, в обхват до 50 километра във вътрешността на страната на посочените честоти, местните радиопредавания са заглушавани и на тяхно място се чуват предавания основно на турски или на румънски език.

Всъщност някой изобщо чете ли преди да пише? :smt031 Или резаните са мамалигарите? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 3:43 pm 
Аватар

БранникО е попаднал под много лошо влияние напоследък и с правилната му политическа кариера е свършено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 4:08 pm 
Аватар

BSG написа:
antonatan написа:
BSG, УКВ-то на повече от 50-км може ли да се хваща :roll:

Така зададен въпросО ти има лесен верен отговор и той е ДА :smt031 Ако имаш други по-конкретни въпроси относно разпространение и характеристики на ЕМВ -> ЛС...

И какво общо има въпросчето ти с тоталното неразбиране на Браника по въпрос, по който остро коли, Обива и взривява доволно разбиращо ще обясниш ли? :smt005 (не казвам, че не е прав, а че не е проверил, но се изказва)

Не си доразвих "въпросчето". Просто се замислих за разпространението в УКВ обхвата (тъй като това в мемоента е най-често използвания в съвремените радиоапарати) и как може да се заглушават тея честоти от майна си райна. :roll: Сподели на скромната аудитория, ако не те затруднява :bigok

:roll: Явно трябва да е с някакви мощни предаватели, ама не е ли малко безсмислено това :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 4:17 pm 

Е именно бе :smt005 Варна и Добрич, 50 км от границата с Романия, ама резаните мноо си позволяват :lol:

П. С. : Въпросчето ти пак не ми е ясно, супер тъп съм, нали? Кое е "майна си райна", нешо на 50 км ли е "майна си райна" в УКВ, еле па из Добруджа? :smt026

П. С. 2: Ама ти не си бил ироничен, а си питал сериозно май, сори, таа иконка ме объркА --> :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 4:22 pm 
Аватар

Глей сега. Питам сериозно. Едно време имахме един предмет, дето обобщаваше всичко във вашата специалност. Ама на упражненията при Лубрих спях, а на лекции не ходих. Стана ми интересно. До колкото знам, при УКВ-то трябва да има видимост м/у предаватела и приемника, освен, ако може би не е много мощен. :roll: В момента всички използват УКВ за слушане. Че от Турция не могат да се мешат в тези честоти е ясно, ама примерно от Румъния :roll: то верно е равно по Добруджа, ама все пак 50-км не е ли голямо разстояние :roll: Да не говорим, че бяха цитирани някакви киловати, тва реално ли е :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 4:32 pm 

Ц, изобщо не е много дори за радиодиапазона в УКВ (шот беше казал УКВ, не нешо конкретно, а тва е широчко понятие), еле па за по-ниските честоти и предаване с тропосферно разсейване и т.н. Абсолутно точно, че зависи пряката видимост, не толкова мощността, аз за тва се газирах, че пак изказвания (официални) за радиа на турски език в Добрич и Варна при положение, че има емнайсе планини между Добричко и Турция освен резаните да сложат предавател некъде на некой самолет :smt005

Вероятно тва, дето сички са виждали е около брега, а поглъщане/разсейване над вода е много по-малко от поглъщане/разсейване над идеално гладка земна повърхност, съвсем нормално е да гепиш некое романско радио по северното и некое турско по южното черноморие...

Има толко много неточности в целата работа на ВМРО, че не е реално... Абе са се сетих, у Пловдив, дето шели да махат антените на мобилните оператори, шото били опасни кметО не беше ли пак от партията на Браника ? :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 4:40 pm 
Аватар

Абе не знам, ама в Белоградчик например, се ловеха 10 румънски и 2 българския радиа, тва нормално ли е :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 4:41 pm 
Аватар

А на Витоша сръбските джисиеми :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 4:45 pm 
Аватар

За сръбските не знам, ама Мтел имат покритие почти до Пирот

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 4:54 pm 
Аватар

http://podtepeto.com/article.php?id=2954

Млад бесепар плаче за моден арест

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 4:58 pm 
Аватар

е при мен даже и чорапи не слагат :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 5:11 pm 
Аватар

Аз пък ходих до Букурещ и спокойно си слушах Дарик в колата до центъра на циганския им град.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 5:19 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=251848

Как пък веднага го освободиха тоя хомлес ???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 9:40 pm 
Аватар

BSG написа:
Е именно бе :smt005 Варна и Добрич, 50 км от границата с Романия, ама резаните мноо си позволяват :lol:

Не знам дали скоро си ходил до Варна, но там се хващат основно турски плюс няколко румънски радио станции, за тва го казах тва за резаните :wink: Ако мислиш, че не съм прав и всичко е ок - така да бъде, нека продължаваме да си слушаме само турско и румънско радио по Черноморието, но едва ли в Турция и Румъния слушат българско - значи явно някъде има проблем :wink:

И понеже имаше въпрос за Славчо Атанасов - той си направи алтернативно ВМРО и събра при него всичките агенти от истинското ВМРО, което не е "моята партия" и определено няма никакво "много лошо политическо влияние" :smt006 А тоя въпрос за заглушаването от страна на Турция го е поставял и Иван Костов :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 9:45 pm 
Аватар

Бранника е прав. Бях на Златните преди месец и повечето радиа бяха с бесни кючеци. Може и румънски да са били, ама не ми се вярва мамалигите да пускат такива маанета и зурни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 10:41 pm 

бранник, пловдивските, каквито и да са, направиха така че във втория по големина град вмро да е втора партия :wink:
което не може да се каже за двете едвам спечелени места в русе, примерно :wink:
п.п. не че нещо ама иван костов и дсб по презумпция не са националисти :) нека да е ясно, че иначе си става сериозен хаос :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 10:44 pm 
Аватар

Костовисти са...което е по-силно от национализма :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 10:45 pm 
Аватар

ТуристО написа:
Костовисти са...което е по-силно от национализма :bigok

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 10:57 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
http://www.sportal.bg/news.php?news=251848

Как пък веднага го освободиха тоя хомлес ???

:ohmygod :ohmygod Обаче орагнизирана група разпозната по снимки без предишни провинения може да стои 2 месеца в ареста :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 11:02 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
бранник, пловдивските, каквито и да са, направиха така че във втория по големина град вмро да е втора партия :wink:
което не може да се каже за двете едвам спечелени места в русе, примерно :wink:
п.п. не че нещо ама иван костов и дсб по презумпция не са националисти :) нека да е ясно, че иначе си става сериозен хаос :)

Имам чувството, че говорим на различни езици ебаси. Първо - тва, че не са националисти за кво изобщо го намеси и какво общо има с разговора? Факт е, че Костов говори миналото лято примерно за тоя проблем и постави сериозно въпроса. Второ - Славчо Атанасов стана кмет на Пловдив заради подкрепата на ГЕРБ, после не го избраха за председател, отдели се в отделна партия и аз лично се радвам, че взе със себе си всички агенти (което само по себе си показва и той къв боклук е бил) и се изчисти една хубава патриотична партия като ВМРО - последният агент и той ше си иде скоро по живо по здраво към Русе. И не мога да разбера що си мислите, че едва ли не съм станал партиен член на ВМРО - винаги съм имал симпатии към тях, сега вече и им помагам за някви неща (или поне се опитвам), но си оставам твърд гласоподавател на ДСБ :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 11:03 pm 
Аватар

Според адвокатите на Пешо Сумиста, които гледах при Диков, единственото "доказателство" срещу техните клиенти е засилен телефонен трафик помежду им. И не става въпрос за съдържанието на разговорите. Най-логично е съдът да ги пусне и то дори не срещу гаранция, а само подписка. Поредната малоумна изцепка на ушев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 11:27 pm 

не споменах лицето славчо, а думата "партия", тоест говорих за ето това :

Общински съвет Политически партии и
коалиции на политически партии действителни
гласове % мандати

31. Политическа партия "ГЕРБ"

1. Йордан Колев Кюмюрджиев
2. Райна Костадинова Петрова
3. Иван Борисов Тотев
4. Даниела Иванова Йотова
5. Димитър Николов Цветков
6. Даниела Кирилова Дженева
7. Васил Любенов Кантарджиев
8. Александър Милков Държиков
9. Никола Кирилов Попов
10. Дани Стефанова Каназирева
11. Сузана Николова Николова
12. Божидар Димитров Хаджиев
13. Бойко Вълков Боев

22755 20.53 13

18. Политическа партия "ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ"

1. Илко Матов Илиев
2. Лилия Радкова Учкунова
3. Петко Крумов Атанасов
4. Камен Маринов Шишманов
5. Марин Костадинов Роглев
6. Слави Василев Георгиев
7. Петър Николов Юруков
8. Бояна Велкова Манчорова
9. Костадин Атанасов Кисьов
10. Ирина Огнянова Димитрова

17457 15.75 10

8. Коалиция "Коалиция за Пловдив":
"БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ", "ПОЛИТИЧЕСКИ КЛУБ "ТРАКИЯ", "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ", "ДВИЖЕНИЕ ЗА СОЦИАЛЕН ХУМАНИЗЪМ"
17132 15.46 10

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 04, 2010 10:59 am 
Аватар

ДВИЖЕНИЕ ЗА СОЦИАЛЕН ХУМАНИЗЪМ

:smt043

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 04, 2010 12:19 pm 
Аватар

И кво от тва, че са станали втори в Пловдив? В момента ВМРО-НИЕ дет си го направиха агенти ли са? Агенти са. Кво да говорим повече? Плюс тва има големи съмнения, че са купували яко цигански гласове точно славчо енд ко :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 04, 2010 12:45 pm 

На парламентарните бяха втори след дпс в Столипиново :bigok
Между другото тва ДСХ има депутат, за разлика от НДСВ, ЛИДЕР, ВМРО и не знам си кой още :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 04, 2010 3:18 pm 
Аватар

Не знам доколко някои са навътре с изборните машинации, явно някои са, но на мен ми се гади като знам, какви покупко-продажби на гласове стават! И най-смешното е кой, къде спечелил и колко депутати или кметове имал, защото мангалите не пречат на никакви резултати, а имено българските гласоподаватели, защото си продават гласовете наляво и надясно! Аз съм доволен, че ВМРО досега не се е компрометирал в тази насока! Изключвам тези със Славчо, защото наистина при него отидоха мекерета като бившият депутат мирослав мурджов, който откровено е казвал, че Македония не го интересува! Остава въпросът след такива изказвания, защо не са му резнали главата навреме, но да си стои при Славчо и толкова!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 04, 2010 8:01 pm 

Мурджов не е лош, но не му прави чест, че отиде при Ячев и Ватев, които очевидно се изправиха срещу Каракачанов щото не ги направи депутати :wink:
А пловдивските наистина се утрепват да купуват гласове по махалите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 05, 2010 12:31 am 
Аватар

За ВМРО ли ще говорим? :lol: Аз да не почвам само :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]