На Харизмата адвоката Р.Василев...
Цитат:
Предвид създалата се ситуация и след днешното изказване на Иво Иванов съм длъжен да напиша няколко неща, които е хубаво да бъдат изяснени.
1.Извинявам се на всички привърженици,на които не съм отговорил през последните дни на въпросите:"Какво се случва?Има ли развитие?Има ли надежда?Ще станат ли работите?"
Бях ужасно натоварен а и поехме ангажимент за конфиденциалност заради многото "доброжелатели" на лит(*кс-етрополе, който искаха нещата да се провалят.Благодаря на всички,които ми писаха за подкрепата и доверието към мен и колегите.Ние направихме всичко по силите си, за да е налице силен лит(*кс-етрополе.
2.Целият екип(Аз,Борис Колев и Калинков),който повече от 20 дни работи почти денонощно върху няколко варианта за бъдещо съществуване на лит(*кс-етрополе разбра какво се случва от медиите, които отразиха изказването на Иво Иванов.
3.Работата ни продължи до късно снощи и бяхме стигнали до ниво , подписване на документите.Бяхме убедени ,че нещата ще се случат.Новият лит(*кс-етрополе нямаше да играе в Европа,но щеше да играе в А група. Собственик трябваше да бъде Христо Стоичков, като финансирането на клуба следваше да се осъществява от група бизнесмени чрез спонсорство или реклама.
4.Никой от нас не знае какво се е случило и защо пропадна влизането на нов/нови инвеститор/и в лит(*кс-етрополе и никой не ни уведоми, че е налице провал при преговорите.Подготвихме сделка която нормално се прави за няколко месеца- за 1 седмица и се чакаха единствено подписите.
5.Всички сме работили БЕЗВЪЗМЕЗДНО по сделката-единствено в името на лит(*кс-етрополе.Една такава юридическа операция е доста скъпа по принцип.За нас беше много важно да се случат нещата ,за да се излезне от тази продължителна криза .Като казвам безвъзмездно означава наистина безвъзмездно, а не като някои, които само говорят,че работят безвъзмездно за лит(*кс-етрополе.Аз и Калинков не сме получавали заплати от месец декември 2012г.,но даваме всичко от себе си за да го има лит(*кс-етрополе и никога не сме се оплакали.Приемали сме ситуацията и сме били винаги на ниво.Осъзнавали сме,че без марката лит(*кс-етрополе хората никога мямаше да ни познават и нямаше да можем да покажем колко сме добри всъщност.
6.И двете страни,а в последствие и изявяващите желание да помагат бизнесмени са ни имали пълно доверие и ние доказахме,че работим за лит(*кс-етрополе, а не за конкретно лице или фирма.
Утре имам среща с колегите от екипа,за да решим дали ще продължим работа в лит(*кс-етрополе или не.Вероятно ще се срещнем с някого от ръководството на лит(*кс-етрополе, за да ни информират какви са намеренията им в тази изключително тежка ситуация.
Чувствах се длъжен да напиша това, защото знам как се чувстват привържениците в момента-както се чувствам и аз.......
И за десерт кратко и лирично...
Цитат:
Радостин Василев
Специално благодаря и на Георги Градев за огромната помощ която оказва на лит(*кс-етрополе вече няколко години...Той е важна част от екипа, който брани лит(*кс-етрополе......