forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1743, 1744, 1745, 1746, 1747, 1748, 1749 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 9:31 am 
Аватар

Цитат:
До всички пръвърженици на цуце!

Гаврата, сагата и сълзите с моя отбор ме кара да противодйствам. ценда - великия евробоец и отбора с достойнство умря. Оттук нататък е безразлично какво ще се случи с ТитанСКА ФК. Затова:
Създавам аматьорски футболен клуб с име "N3 BUL"
Разходи, регистрация и прочее - няма. Цели и задачи - разцъкване на псевдомачле по екипчета на N3 BUL, когато ТСКА омърсява терена с присъствието и играта си там. Да им се напомня всеки ден какво направиха. По-добре би било да си веем екипчетата на трибуните, но ТСКА не заслужават да се ходи на мач. дори като протест. не отиваш в лудницата да питаш за хапчета и да биеш "лекарите".
Цветове на клуба: черно и черно. Това е засега. Допълнителни мерки: Материално стимулиране с 3 лева на всеки отбор който бие и унижи ТСКА на терена. Резултати над 7-8-9 на нула ще бъдат двойно премирани.
ПИСНА МИ!!!!!!

N3 BUL? А защо не N3 TUR? :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 9:37 am 
Аватар

Абе чурка и гонга ли повлече към оня свят? От сутринта не се отваря.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 9:40 am 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Нефтохимик отвори вратата за даване на лиценза си на щека. Бругазлии ще се опитат да съберат необходимите ресурси за участие в елита, в противен случай клубът ще даде лиценза си на "гейците" и ще вземе този на Чавдар (Етрополе) за "Б" група. "Вариантите пред нас са два. Ако съберем ми­нимум 1,6 млн. лева от спонсори, ще играем в ели­та. В противен случай ще дадем лиценза си на клошарите. Ние ще вземем то­зи на Чавдар (Етрополе) за "Б" група", призна собственикът на нафтата Николай Филипов пред "24 часа".

Егати схемите, егати врътките :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 9:50 am 
Аватар

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 9:52 am 

На Харизмата адвоката Р.Василев...

Цитат:
Предвид създалата се ситуация и след днешното изказване на Иво Иванов съм длъжен да напиша няколко неща, които е хубаво да бъдат изяснени.

1.Извинявам се на всички привърженици,на които не съм отговорил през последните дни на въпросите:"Какво се случва?Има ли развитие?Има ли надежда?Ще станат ли работите?"
Бях ужасно натоварен а и поехме ангажимент за конфиденциалност заради многото "доброжелатели" на лит(*кс-етрополе, който искаха нещата да се провалят.Благодаря на всички,които ми писаха за подкрепата и доверието към мен и колегите.Ние направихме всичко по силите си, за да е налице силен лит(*кс-етрополе.

2.Целият екип(Аз,Борис Колев и Калинков),който повече от 20 дни работи почти денонощно върху няколко варианта за бъдещо съществуване на лит(*кс-етрополе разбра какво се случва от медиите, които отразиха изказването на Иво Иванов.

3.Работата ни продължи до късно снощи и бяхме стигнали до ниво , подписване на документите.Бяхме убедени ,че нещата ще се случат.Новият лит(*кс-етрополе нямаше да играе в Европа,но щеше да играе в А група. Собственик трябваше да бъде Христо Стоичков, като финансирането на клуба следваше да се осъществява от група бизнесмени чрез спонсорство или реклама.

4.Никой от нас не знае какво се е случило и защо пропадна влизането на нов/нови инвеститор/и в лит(*кс-етрополе и никой не ни уведоми, че е налице провал при преговорите.Подготвихме сделка която нормално се прави за няколко месеца- за 1 седмица и се чакаха единствено подписите.

5.Всички сме работили БЕЗВЪЗМЕЗДНО по сделката-единствено в името на лит(*кс-етрополе.Една такава юридическа операция е доста скъпа по принцип.За нас беше много важно да се случат нещата ,за да се излезне от тази продължителна криза .Като казвам безвъзмездно означава наистина безвъзмездно, а не като някои, които само говорят,че работят безвъзмездно за лит(*кс-етрополе.Аз и Калинков не сме получавали заплати от месец декември 2012г.,но даваме всичко от себе си за да го има лит(*кс-етрополе и никога не сме се оплакали.Приемали сме ситуацията и сме били винаги на ниво.Осъзнавали сме,че без марката лит(*кс-етрополе хората никога мямаше да ни познават и нямаше да можем да покажем колко сме добри всъщност.

6.И двете страни,а в последствие и изявяващите желание да помагат бизнесмени са ни имали пълно доверие и ние доказахме,че работим за лит(*кс-етрополе, а не за конкретно лице или фирма.

Утре имам среща с колегите от екипа,за да решим дали ще продължим работа в лит(*кс-етрополе или не.Вероятно ще се срещнем с някого от ръководството на лит(*кс-етрополе, за да ни информират какви са намеренията им в тази изключително тежка ситуация.

Чувствах се длъжен да напиша това, защото знам как се чувстват привържениците в момента-както се чувствам и аз.......

И за десерт кратко и лирично...

Цитат:
Радостин Василев
Специално благодаря и на Георги Градев за огромната помощ която оказва на лит(*кс-етрополе вече няколко години...Той е важна част от екипа, който брани лит(*кс-етрополе......

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 9:53 am 
Аватар

Цитат:
Родната централа за пореден път е била предупредена да бъде безкомпромисна, ако "армейците" направят дори минимален опит да покрият бакиите си. Става дума за това цнда да вземе лиценза на друг професионален клуб, дори и това да е отбор от "Б" група.
не знам кво мислят да правят еничарите, но УЕФА ще им отреже свинската глава моментално ми се струва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 9:58 am 
Аватар

Има логика от УЕФА да искат отнемане на лиценза на свинете за професионалния футбол и именно заради това да са позволили на жАЛтити да ги заменят. УЕФА, чукай люто и зловещо харизмата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:16 am 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Нефтохимик отвори вратата за даване на лиценза си на лит(*кс-етрополе. Бругазлии ще се опитат да съберат необходимите ресурси за участие в елита, в противен случай клубът ще даде лиценза си на "армейците" и ще вземе този на Чавдар (Етрополе) за "Б" група. "Вариантите пред нас са два. Ако съберем ми­нимум 1,6 млн. лева от спонсори, ще играем в ели­та. В противен случай ще дадем лиценза си на лит(*кс-етрополе. Ние ще вземем то­зи на Чавдар (Етрополе) за "Б" група", призна собственикът на нафтата Николай Филипов пред "24 часа". Сделката трябва да стане факт до петък. Филипов разкри, че за 2 години е на­лял в клуба почти 3 млн. лв. Договорите на болшинството от футболистите на Нефтохимик изтичат на 30 юни.

Пак се почна :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:22 am 
Аватар

tprodanov написа:
Пропуснал съм, но пак ли синият октопод е виновен, и има ли Директива, или тоя път сами са си виновни?

Цитат:
Гриша Ганчев не ви е Виновен....Истината е, че Титан изпълняват поръчка на ББ - а именно да закрият завинаги лит(*кс-етрополе !

Ше го допуснем ли ?
:smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:23 am 

Беше нормално, УЕФА да ги почнат. Тия работи тука минават, ама пред УЕФА ще го ядът четвъртит.

Последна промяна IN HOC SIGNO VINCES на Сря Юни 26, 2013 10:23 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:23 am 
Аватар

bobby_1914 написа:
Цитат:
Ръководството на Нефтохимик отвори вратата за даване на лиценза си на цнда. Бругазлии ще се опитат да съберат необходимите ресурси за участие в елита, в противен случай клубът ще даде лиценза си на "армейците" и ще вземе този на Чавдар (Етрополе) за "Б" група. "Вариантите пред нас са два. Ако съберем ми­нимум 1,6 млн. лева от спонсори, ще играем в ели­та. В противен случай ще дадем лиценза си на цнда. Ние ще вземем то­зи на Чавдар (Етрополе) за "Б" група", призна собственикът на нафтата Николай Филипов пред "24 часа". Сделката трябва да стане факт до петък. Филипов разкри, че за 2 години е на­лял в клуба почти 3 млн. лв. Договорите на болшинството от футболистите на Нефтохимик изтичат на 30 юни.

Пак се почна :strkstrk

Не, циркът не е спирал. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:26 am 
Аватар

Днес ми дойде едно логично обяснение на цирка в фк цуцекс. Смятам, че тази година лошата УЕФА е казала на Перуци, че цуца ще бъде изхвърлена отново от Европейските турнири заради лошото финансово положение по аналог на 2008-а година, т.е. ще останат без лиценз за Европа. За да не стане пак като тогава и да няма толкова драми решават да назначат Кюрдето да намаже дупетата на турците с вазелин и го замаскират като "отказ" от участие за да започнат на чисто. Да не им влезе пак и да ги боли и да търсят майка си. Не може да се отрече, че Титаните са царе на схемите. :bigok
Сега очаквам днес Кюрдето да каже, че напуска, след като си е свършил умиротворителната мисия да няма много квичене от гуцките :bii_chorbata :losers :losers :bigok

Последна промяна soulcrew на Сря Юни 26, 2013 10:39 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:28 am 
Аватар

..___...................................................
...',_`""\.........---,..................................
......\...:-""``/`....|..................................
.......`;'.....//`\.../..................................
......./...__.....|...('...............................
......|_../O)\.....\..`).\...............................
....._/-.....`......`"`..|`-.............................
..-=;.`................../...`-..........................
/o.o.\...,_,....................'........................
L._._;_.-'........................`'-....................
..`'-.`.............'.................`'-................
......`..........'........................`-._...........
........'-._..-'......1948 - 2013...........'..........
...........\....................................`\.......
............|.....................................\......
............|....|.................................;..._.
............\....|...........|.....................|-.((.
.............;...\.........../..../................|-.`\)
.............|.'..;........./....|.................|(_).)
.............|...\.\......./`....|.................;'--'.
..............\...'.\..../`......|................/......
...............|.../`|..;........\.............../.......
...............|..|..|..|-._......'.............'........
.............../..|..|..|__.`'---"_;'-.......-'..........
..............//__/../..|.....-'``....._.-'`.............
....................//__/...//___.--''`..................

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:31 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :bigok :bigok :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:50 am 

Цитат:
АРМЕЙЦИ, ПРИЗОВАВАМ ЗА ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ВСИЧКИ УСЛУГИ, ПРОДУКТИ,ИЗДЕЛИЯ И ПР. НА КОМПАНИИТЕ на лилипута от микре С

Всяко сокче queen's, нож в сърцето на гнома

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:54 am 
Аватар

Вртщат се към корените си, почват партизанска война срещу дришата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:55 am 
Ще му оберат захарта :bigok Като няма мандри и захарта е кашкавал :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 10:57 am 
Аватар

Намерих един по-читав коментар у чорбал :smt005

Цитат:
Iovo Chikrikudis
До феновете на чорбата : Без заяждане ще попитам .. защо позволихте това да се случва ... Защо не линчувахтe гърнетата още първата година ... ???

Цитат:
Nikola Ninoshev
Ще ти го обясня много елементарно и кратко. Нашата агитка не е обединена като вашата а е разцепена (благодарение на боклуците) на фракции и фракцийки, някои от които платени от боклуците. Правят се нарочно разцепления между феновете за да няма обединение за сваляне на боклуците. А те толкова са осрали нещата, че няма и как да продадат клуба. Даже и да го подарят няма кой да го вземе.
Ей това ме е яд на северната трибуна... Че не сме обединени а се делим, вместо да последваме примера на хан Кубрат. Казва ти го един голям чорбар.

Цитат:
Iovo Chikrikudis ·
Сега ако имате малко самоуважение би трябвало да сте против вземането на лиценза на който и да е отбор .. защото това само ще продължи агонията ви .. Най-добре на чисто. от начало .. и с вдигната глава ... Казва ти го един заклет левскар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:32 am 
Аватар

А гнусните папагали защо ще играят в ЕКТ с коефициента на чурка? Би трябвало да са непоставени още в първия кръг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:34 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
А гнусните папагали защо ще играят в ЕКТ с коефициента на чурка? Би трябвало да са непоставени още в първия кръг.

Да бе и аз си го помислих това вчера. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:34 am 
Аватар

И аз не знам как стана тази врътка. Първият кръг щяха да са поставени, но във вторият, нямаше и щяха да са с отбор от сорта на Рубин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:36 am 
Аватар

Добре тъй като не чета сайтове,а всичко случващо се около тия смешници следя от форума,в крайна сметка защо след като си останаха собственици се отказаха титан да участва цурка във лига Европа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:38 am 
Аватар

заради "финансови" причини... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:40 am 
Аватар

Е щото жребия вече го теглиха, сега няма как да се прави цял жребий наново. Аз лично съм доста учуден, че УЕФА са се навили да допуснат такова нещо.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:40 am 
Аватар

Alek написа:
И аз не знам как стана тази врътка. Първият кръг щяха да са поставени, но във вторият, нямаше и щяха да са с отбор от сорта на Рубин.

Според мене цялата схема нещо издиша. Тия предварителни тегления на кръговете не трябва да ги има. Или поне първите кръгове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:41 am 
Аватар

Wildkid написа:
...
Е щото жребия вече го теглиха, сега няма как да се прави цял жребий наново. Аз лично съм доста учуден, че УЕФА са се навили да допуснат такова нещо.....
просто знаят, че Ботев са до втория мач, макс :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:43 am 

Знаели били :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:44 am 
Аватар

Според мен, защото жребият вече беше теглен.. Иначе трябва нов жребий, ново разпределение на отборите и така нататък :)

Последна промяна Само СИНИТЕ на Сря Юни 26, 2013 11:45 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:44 am 
Аватар

Не стига, че легнаха на свинете и не заслужават ЕКТ, а пък сега и поставени във 2-ри кръг. :ohmygod Това е сигурно закъснял подарък от УЕФА за стогодишнината им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 26, 2013 11:45 am 
Аватар

Бе аз на сайта на УЕФА изобщо не виждам някъде да фигурират папагалите, ама.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1743, 1744, 1745, 1746, 1747, 1748, 1749 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]