forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 23, 2025 3:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1710, 1711, 1712, 1713, 1714, 1715, 1716 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 3:22 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 ... 5 бона най-малко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 3:34 pm 
Аватар

Тая цена за нови или за втора ръка е? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 3:35 pm 
Аватар

Ми не знам, на Тройчо му искаха 40 бона..... Акримуньо трябва да каже амортизирани ли са, или не :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 3:35 pm 
Аватар

от приятел във фейса :

Цитат:
Вчера бях на автосалона в Експото и много ми допадна новия Great Wall 1948 куб.см, 72к.с., 7+1 места, 8-степенна автоматична ск.кутия-Ловешки патент, салон от естествена свинска кожа и поставка за чорба! Г.Г. знае как да инвестира!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 3:45 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 3:57 pm 
Аватар

След като в селекцията на Цура се готви да премине футболиста Пален О'Брат, прасюгите ще ходят на протест като нормалните хора, направили са и плакат...

Изображение

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 4:01 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 4:17 pm 
Аватар

Кефи ме свинската селекция :smt003 Махнаха си читавия Апостол Попов, Бандата(въпреки, че е страшно говно), Камбуров. И Взеха Дюлгеров :shock: , някакъв странен бразилец с вероятна заплата около 15 хиляди евро и някакъв, дето е тренирал в Шалке. Треперя, за вас не знам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 7:37 pm 
Аватар

:cold :cold :cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 7:38 pm 
Аватар

Какво стана, нали уж днеска щяло да има новини за цурка... нали уж днеска щяха официално да обявят сделката и да потекат милионите... днес май даже щяха да почват новия стадион да строят!? :smt017

EDIT: Опа, моя грешка, това съм го пропуснал
http://www.лъжеспорт.bg/CHudoto-e-fakt! ... SSKA-92607 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 7:45 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Ми не знам, на Тройчо му искаха 40 бона..... Акримуньо трябва да каже амортизирани ли са, или не :bigok

Еми като нови бяха 40 бона, ама при връщането приемащата комисия констатира, че всички анцузи са с огромна дупка на гащетата отзад, която подозрително съвпадала с цолажа на пишката на Джонго... Явно затова са само по 5 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 17, 2013 9:50 pm 
Аватар

Росен написа:
Кефи ме свинската селекция :smt003 Махнаха си читавия Апостол Попов, Бандата(въпреки, че е страшно говно), Камбуров. И Взеха Дюлгеров :shock: , някакъв странен бразилец с вероятна заплата около 15 хиляди евро и някакъв, дето е тренирал в Шалке. Треперя, за вас не знам :smt006

Те дори да вземат Меси, КР7 и Педеруни, с треньор Кюрдата, далеч нема да стигнат :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 1:11 am 
Аватар

Прасетата пак се канят да свалят правителства ако сделката с господин Дриша ганчев пропадне :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 8:22 am 
Аватар

Цитат:
В момента цялата зомбирана и дрогирана пасмина на Гугутката е активизирана да разпали гражданска война!Изродите са побеснели,че ЦiКА ще възкръсва и искат веднага да махнат правителството и да върнат ГЕРБ!В момента хвърлят бутилки и чупят прозорци,а куките само ги гледат и се правят на слепи и малоумни!Скриха се зад гърба на мирният протест на обикновените хора,а продажните турски телевизи ги възхвалявват и мръснишки скриват извращенията им!

Цитат:
Какви протести?! Каква оставка на кабинета "Орешарски"?! Няма и 20 дни, откакто това правителство е на власт, а вече се иска оставката му. Едно недалновидно назначение (и то оттеглено!) не значи, че трябва да сменяме веднага целия кабинет. Много бързо бяха забравени "калинките" при управлението на ГРОБ. А геноцида срещу ЦiКА по това време. Колко спонсори бяха командировани в Подуяне, вместо на "Армията" по времето на ГРОБ?! Кой спря Гриша Ганчев за ЦiКА миналата година?! Колкото и на някои да не им се иска, този кабинет ще си изкара мандата докрай!!! Това неминуемо ще доведе до идването на Гришата в ЦiКА, което ще възроди нашия любим клуб.

Цитат:
Никой не твърди подобно нещо. Проблемът е, че ако това правителство падне, от ГРОБ ще се докопат до властта!!! Този път номера им с бюлетините ще мине и това ще е достатъчно да направят нов кабинет. При едно ново правителство на тази партия, ЦiКА отново ще бъде в ъгъла. Боклуците ще се бетонират и ще правят шпалири на вечно вторите от Подуяне през новия сезон!!! Спомнете си загубата в последното дерби. Нима мачът се игра?! На всяка цена кабинета "Орешарски" трябва да издържи на уличния натиск до края на мандата си. Това ще е от полза за България и ЦiКА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 8:37 am 
Аватар

Ами не може да си избягат от корените... Влече си ги лявото и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 8:47 am 
Аватар

После се чудите, защо България е на това дередже. Ебати мат'ряла!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 9:10 am 
Аватар

Вождът като ви го каза това за матрИала скочихте като ужилени. Свинете няма смисъл да ги коментираме, до един страдат от дебилизмо-шизофрения! Смърт бе, мърши!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 9:57 am 
Аватар

Титаните просто видеха, че това правителство нема да го бъде дълго и решиха да изчакат :strkstrk

Чорбарите са си напълно прави - само при сегашното правителство гришата може да завземе клба им, при всяко друго ще трябва да се плаща, а цената я знаем - 30 млн

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 11:12 am 
Аватар

На въпрос дали сега ще подкрепи протестите на хората, след като през февруари стана лице на студентските протести под наслова "Бъдеще за България", новият треньор на цецика заяви пред "Преса": "Моето име е използвано по много различни начини през годините. Това, че съм симпатизирал на един или друг политик, не значи, че подкрепям партия". Кюрда реагира остро на всякакви слухове, че остойностява финансово политическите си пристрастия. "Нека един да излезе и да ми покаже документ, че аз, Кюрда-стойков, съм взел една стотинка. Независимо дали се казва Бойко Борисов, Георги Първанов, Надежда Михайлова или Желю Желев. Аз се заклевам, че никога не съм и няма да взема една стотинка за политика", не скрива обидата си от незаслужените слухове Кюрда.

:bigok мангала се кълне, че не бил взел 1 стотинка! Аз не знам някой да взел 1 ст., но тоя взе 3-4 парцела на бул.Тодор Александров :oops: наглата свиня се прави на страдалец. Няма власт на която да не е духал от 1994 до днес! Същия е като чичко Болен, първо лапа и прибира, а после си слага феса за всеки нов господар...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 11:14 am 
Аватар

Абе струва ми се, че точно на кюрда не му трябват политически пари за да си купува парцели... Не казвам, че не е взел, просто едва ли от това са му кинтите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 11:16 am 
Аватар

Парцелите ги взе на безценица с врътки в общината. Аз лично присъствах на едно заседание на общинския съвет, когато това се обсъждаше. Доживях Кратун да за защитава Кюрда. Закривайте я тая държава вече :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 11:17 am 
Аватар

апетита идва с яденето !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 11:18 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Парцелите ги взе на безценица с врътки в общината. Аз лично присъствах на едно заседание на общинския съвет, когато това се обсъждаше. Доживях Кратун да за защитава Кюрда. Закривайте я тая държава вече :bigok
Баси манипулатора :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 12:58 pm 
Аватар

http://www.bulgariautre.bg написа:
Фракция на чурка брани Сидеров срещу 40 лева?
Червената "гей-Офанзива" пази политика от "народната любов"

Bulgariautre.bg получи сигнал за странен алъш-вериш между лидера на Атака Волен Сидеров и част от фенове на "Септемврийско знаме", които са част от популярната фракция "гей-Офанзива". Според нашия източник, Волен е пазен от "народната любов" срещу надница от 40 лева на ден.

Парите се давали "на ръка", като агитацията за силова помощ за Волен била дело на определени хора от фракцията.

"Тези, които се включват в командите на Сидеров са предимно по-малките и буйни фенове от "гей-Офанзива". Те бяха до него и по време на изборната кампания", твърди още източникът ни.

Включването на футболни агитки може допълнително да налее напрежение и да доведе до провокации, които нямат нищо общо с протестите, смятат анализатори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 1:12 pm 
Аватар

Kryten написа:
Абе струва ми се, че точно на кюрда не му трябват политически пари за да си купува парцели... Не казвам, че не е взел, просто едва ли от това са му кинтите.

ти като робот по принцип имаш яката памет, но явно и в твоя харддиск има лоши сектори :)
отдавна беше това с парцелите, май при ндсв още, въпросът не е в парите, а че ги получи без търг - тоест други инвеститори нямаха шанс да се борят за тази земя...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 1:38 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

Предлагам да пребием Кратуна или поне да го ебем :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 1:49 pm 
Аватар

Абе вие откачихте бе, изобщо не съм казал, че кюрда не е взимал пари от политическа проституция :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 2:06 pm 
Аватар

Все тая. Ебането остава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 2:32 pm 
Аватар

Безпрецедентен скандал - осъден ... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 18, 2013 2:58 pm 
Аватар

Осъден е да плати 200 лева :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1710, 1711, 1712, 1713, 1714, 1715, 1716 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]