forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 8:01 pm 
Аватар

Кучетата нямат място по детските площадки :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 26, 2010 8:06 pm 

Ушеф треа си гледа работата,както аз си гледам кучето и нема инциденти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 1:26 am 
Аватар

http://dnevnik.bg/sviat/2010/04/27/8930 ... parlament/

:smt031 :boisw :lsfc3 :bigok

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 11:50 am 

Депутатите приеха на първо четене отпадането на забраната за пушене в закрити помещения

http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/04/28/8 ... daneto_na/

Смърт чрез ебане!!! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 12:01 pm 
Аватар

Абе квото и да си говорим дискриминация е да се забранява напълно пушенето, нека заведенията са разделени на две - за пушачи и непушачи, пък който не го спазва това - яки глоби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 12:02 pm 
Аватар

каква дискриминация БЕЕЕЕЕЕЕЕ. Си пушат с Боби Цанков насаме :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 12:03 pm 

tonko88 написа:
Абе квото и да си говорим дискриминация е да се забранява напълно пушенето, нека заведенията са разделени на две - за пушачи и непушачи, пък който не го спазва това - яки глоби.

Кое е дискриминация по-точно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 12:36 pm 
Аватар

Да няма място (освен вкъщи) където да можеш да пушиш? Разбира се места като дискотеки, няма как да бъдат разделени. Между другото съм непушач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 12:42 pm 
Аватар

tonko88 написа:

Ква дискриминация бе, пич? Начи и хероинаджиите ги "дискриминират", като ги лишават от тоталния кеф да се убият чрез свръхдоза, поставяйки кафевото извън закон.

"НЕ" на цигарите и спестяваш на слабохарактерниците: 1) изключително вреден за здравето навик; 2) изключително вреден за личните финанси навик; 3) изключително миризлив и вмирисващ навик; 4) навик, пречещ на производителността (кой нема колеги, които през половин час ходят да паФкат, което е повод и да си поприказват?). Естествено Bulgaria is not Europe, затва цел живот моШно чалга, шльокавица и цигарен дим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 12:45 pm 
Аватар

Откакто не пуша(близо 3 месеца) не ми е комфортно в заведения ! Тая забрана трябва да я има най-малкото заради децата. За тва време дето не пуша спестих 900лв от цигари и нека ми е кофти !!! :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 12:47 pm 

По същата логика е дискриминация да не можеш да се разхождаш гол на обществени места. :smt006 Вкъщи всеки го прави, нали.
Освен това, забраната важи за закрити помещения. Като ти се допуши - излизаш пред бара и пушиш. :smt006 Голяма част от форума са попътували доста и са виждали как става.
А в заведения за хранене направо е престъпление да се пуши.
Който не е влизал в бар или дискотека, които не са задимени - просто не може да оцени колко голяма е разликата.

На мен ми се е случвало да гоня момиче на легло от нас заради пушене. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 12:50 pm 
Аватар

Omraz написа:
На мен ми се е случвало да гоня момиче на легло от нас заради пушене. :lol:

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 12:51 pm 
Аватар

Е да вземат да забранят и алкохола... Стига да не пречиш на някой друг, няма нужда от забрана, а за децата е достатъчно да се изпълнява сегашният закон, който им забранява купуването на каквито и да било тютюневи изделия.
Бачи О'Мраз за тва казвам да има разделение, едно помещение където се пуши и едно където не се. В места където не може да има разделение, не се пуши. А англичаните, с които съм си говорил, яко мразят тяхното правителство именно поради тия забрани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 12:58 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Е да вземат да забранят и алкохола... Стига да не пречиш на някой друг, няма нужда от забрана, а за децата е достатъчно да се изпълнява сегашният закон, който им забранява купуването на каквито и да било тютюневи изделия.
Бачи О'Мраз за тва казвам да има разделение, едно помещение където се пуши и едно където не се. В места където не може да има разделение, не се пуши. А англичаните, с които съм си говорил, яко мразят тяхното правителство именно поради тия забрани.

Абе нали дори и в момента заведенията "уж" са разделени за пушачи и непушачи :smt044 Трагикомедия! Има ли заведение, където това действително и ефективно се спазва? Ще повторя - Bulgaria is not Europe. Тук сме на принципа "или-или".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 1:01 pm 

Да бе, и понеже в БГ 99% от путките пушат, да не можеш да излезеш некъде с жена и да седнеш при непуша4ите :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 1:03 pm 
Аватар

Абе по-евтино ще ти излезе да не излизаш с жената на кафе а примерно в парка на разходка :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 1:04 pm 
В Добрич има един италиански ресторант, в който е забранено да се пуши.Заведението е много хубаво, готвят страшно, почти винаги е пълно и мога да кажа, че е около 10 000 пъти по-приятно, отколкото в много други. :smt006
И не е като да са писнали там "хотелиерите и ресторантьорите", чИ бизнИса шИ умре, особено сИга в криза... :ohmygod
Здравето или бизнеса, педали?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 1:05 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Абе нали дори и в момента заведенията "уж" са разделени за пушачи и непушачи :smt044 Трагикомедия! Има ли заведение, където това действително и ефективно се спазва? Ще повторя - Bulgaria is not Europe. Тук сме на принципа "или-или".

Именно, проблема не е толкова в законите, а в тяхното спазване :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 1:15 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Morning Glory написа:

Именно, проблема не е толкова в законите, а в тяхното спазване :smt006

Подозирам, че проблемът е точно в малоумния закон, в който най-вероятно пише, че просто трябва да има "такива" и "онакива" маси. Голяма работа, че са на метър разстояние :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 1:17 pm 

In Гоце we trust :lol: Да налага вето. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 1:24 pm 
Аватар

В София нормалните заведения за хранене са си разделени и те питат винаги пушачи/непушачи. За жалост от малък съм пасивен пушач и винаги се съобразявам,ама е доста гадно да ядеш и да ти влиза дим в лицето,а за дрехите да не говорим колко е гадно да миришат на цигари. Иначе тоя закон е поредното доказателство,че е много яко да си депутат :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 1:30 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
В София нормалните заведения за хранене са си разделени и те питат винаги пушачи/непушачи. За жалост от малък съм пасивен пушач и винаги се съобразявам,ама е доста гадно да ядеш и да ти влиза дим в лицето,а за дрехите да не говорим колко е гадно да миришат на цигари. Иначе тоя закон е поредното доказателство,че е много яко да си депутат :smt026

Абе, бате, нали тва коментираме. Кво разделение е, когато тия маси са в едно и също помещение, на няколко метра една от друга? Едните са с пепелник, другите - без.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 2:17 pm 
Аватар

А кой е според вас по-добрият клиент,пушача или непушача.За непушачите има паркове,планини,автобуси,трамваи,не е малко,а КритенО чак пък при Боби Цанков ме прати,раничко ми е си мисля

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 2:22 pm 

Нема добър или лош клиент,а просто клиент :smt006

Пушачите требва да бъдат жестоко тероризирани,да си пушат у тех,а по обществените места да ги навират в задимени стаички като по летищета :smt003

Край и поздрави от мишата белчееееееееееееееееееееееев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 2:24 pm 

Именно.
Който иска да пуши, само че навън или в задимен карцер 2 на 2 като на летищата. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 2:27 pm 
Аватар

А непушачите вместо толкова да се пенат,да вземат да поизчистат по някоя градинка,сигурно е здравословно.За непушачите,голямата част от тях поркат и умерено,има предостатъчно закусвални,отиват ,наяждат си се и аре следващият

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 2:30 pm 

За мен въпроса не е дали пушенето е здравословно или не. Правя много по-нездравословни неща.
Неприятно е. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 2:33 pm 
Аватар

Иване, представи си какво е отвсякъде да ти вони на гадно. Аз в заведения много не ходя точно поради тази причина, но и по спирки като чакаш ти пушат, като се блъскаш в рейса ти пушат, на работа по коридора смърди, през вентилацията влиза... А това, което ме дразни най-много е, че вече едва ли не се налага мнението че пушенето е готино и модерно. Следователно вече почват от 12 години да пушат, при това вече го правят буквално пред училищата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 2:34 pm 
Аватар

Предлагам да се разделим на пушачи и непушачи и да се почваме :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 28, 2010 2:36 pm 
Аватар

Тия дето смърдят на непрани гащи да не би всичките да са пушачи,а сега като се стопли и в рейса като ти лъхне на дълго събирана пикня,ще се молиш да си попаднал сред пушачи,дори и да е в непроветрявано помещение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]