СКАНДАЛНО интервю

Плача

Петрунов ретарда много допринася
Цитат:
Гласеният за изпълнителен директор Красимир Георгиев разкри всичко за бъдещето на клуба в интервю пред нашата камера
Бъдещият изпълнителен директор на лит(*кс-етрополе Красимир Георгиев се съгласи да даде ексклузивно интервю за лъжеспорт.bg. Човекът, който трябва да замени Венци Живков разказа доста интересни неща за текущото състояние на клуба, както и хвърли яснота около бъдещите планове на „комитета по възраждане на лит(*кс-етрополе“.
Новият шеф в лит(*кс-етрополе с ексклузивно интервю за лъжеспорт.bg
Георгиев обясни пред нашата камера, че влизането на новата власт в „Борисовата градина“ не е на 100% ясно, но до 5-и септември това трябва да бъде потвърдено. Човекът, който ще разполага с властта на „Армията“ сам заяви, че е останал много изненадан от текущото състояние на любимия му отбор, но все пак вижда „светлина в тунела“ за 31-кратните шампиони на България.
„Аз съм човек, който се занимава със собствен бизнес. Явно Емил Димитров ми има доверие, защото именно той ме покани да съм човекът, който ще отговаря за парите в лит(*кс-етрополе. Това е любимият ми отбор и наистина се зарадвах от предложението“, започна Георгиев.
„Абсолютно всеки ден се чувам с нови и нови хора, които искат да се включат във финансирането на лит(*кс-етрополе. Фирмите, които искат да помагат вече са около 25, което много ме обнадеждава“, продължи той.
„Истината е, че ситуацията в отбора е много неприятна. Клубът има задължения, дела и проблеми, които с времето са се натрупали и сега тежат доста. Все пак през последните дни направихме всичко възможно, за да разберем за всяко едно задължение и вече сме наясно с точните суми и проблеми, които лит(*кс-етрополе има. От една страна това доста ни притесни, но вече сме спокойни, че ще можем да се справим. Въпреки това трябва да кажем на хората, че нашето влизане в отбора не е на 100% сигурно. В момента има около 15-20% шанс да се оттеглим от това, което искаме да направим“, коментира бъдещият шеф.
„Трябва обаче да отбележа, че дори и да не поемем цялостното управление на клуба, ние ще помагаме. Имаме идея да издържаме школата и да поемаме лагерите на отбора, ако пропаднат идеите, които имаме, а именно да влезем в отбора.“
„Към момента нямаме нито един подписан официален документ. Всичко между нас и „Титан“ е на джентълменска уговорка, но трябва да кажа, че те работят професионално с нас. Дали са ни пълната свобода да следим какво се случва в кухнята на отбора, както ни направиха свидетели на всички техни счетоводни операции през тяхното управление.“
„Христо Стоичков ще бъде човекът, който ще се занимава с всяка една част от спортно-техническото ръководство на отбора. Той обаче няма да влезе в клуба, преди да е готово и уредено всичко, за да може да работи спокойно.“
„Ако искате новини за лит(*кс-етрополе ще ги разберете. Но не сега. А между 3-и и 5-и спетеври, тогава и нашето бъдеще в клуба ще бъде ясно.“
ГЕОРГИЕВ РАЗКРИ ОЩЕ МНОГО ЛЮБОПИТНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА лит(*кс-етрополе, КОИТО МОЖЕТЕ ДА ЧУЕТЕ И ВИДИТЕ В ПРИКАЧЕНИЯ ВИДЕО МАТЕРИАЛ