forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 12:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 4:01 pm 
Аватар

genchev написа:
@Kryten Интересно, дали си запознат точно какво е било положението? В момента има сходни фирми, които освен че имат дългове, имат и бъдещи вземания от други фирми. Никога не си само задлъжнял. Това не е +актив-дълг=1 стотинка. Много по-сложно е. Особено факта, че всички приватизирания предприятия са били в сферата на производството. Това, че е секнат пазара в момент на икономическа криза, не значи че трябва да се нареже на скрап и изнесе всичкия актив, бил той във формата на сгради, оборудване или стока. Това стана с всички тези разпродадени предприятия, което поражда отново въпроса, който Проданов така умело избягва, защо бяха продадени на to4nite хора с нито 1 лев/долар от външни инвеститори?
Царчето всички го разкриха, че е издънка, дошъл да си вземе 1-2 двореца и няколко хиляди декара гори. Докара пълните некадърници, които всички видяха как с едно превалутиране ни увеличиха дълга.
А гласа народен не знам защо се асоциира с тато, когато това си е самият факт. Народен не значи комунистически.

Пич, съществува нещо наречено оценка на бизнеса. Хубаво е да се запознаеш с тематиката на подобен вид курсове, преди да коментираш как дълговете нямали нищо общо и как затъващи и изкуствено поддържани предприятия трябва да продължат да бъдат държавни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 4:03 pm 
Аватар

Е, що, виждаме какъв е резултатът от това, къде е приватизирано и къде не. Полетите в момента са евтини, достъпни и със съвсем приемливо качество, влаковите услуги са под всякаква критика, с огромни дългове. Извод - Костов беше прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 4:22 pm 
Аватар

@Lidl За n-ти път пиша, че съм ЗА приватизацията, но не във формата, в която беше извършена.

@Проданов Ти щото летиш с евтините БЪЛГАРСКИ авиолинии :bigok
Само където Austrian е колкото Bulgaria Air, но само на цени...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 4:22 pm 
Аватар

Ми що не пътуваш с Дойче бан :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 4:24 pm 
Аватар

А ти откъде знаеш какво е било състоянието на предприятията, че са се били световните концерни да ги вземат на петорни цени? А лошия Костов ги е дал за 1 лев щото така му харесва. Но щом бате Серго го казва, значи е вярно :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 4:48 pm 
Аватар

Серго ми е доста противен да слушам и гледам и нямам представа какво бълва. Но е доста тъжно, ако ме асоциираш с него щом не харесвам Костов...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 5:27 pm 
Аватар

А пък genchev харесва борисов,да си го вземе :lol: Знаеш ли,изключително неприятна ми е тази максима,дойде на власт и си напълни джобчетата,гадно е,защото така се слага всичко живо под един знаменател,а това ни кара и нас простосмъртните непрекъснато и във всичко да сме недоверчиви и някакви абсолютни мрънкащи същества,а това не смятам че е нещо ,с което да се гордеем.И в крайна сметка,от тоя изграден манталитет,печелят винаги кукловодите,а ние си го духаме мощничко.Аз лично ще гласувам за Костов-Нейска,не защото харесвам и обичам някой от тях,а защото това което предлагат и отстояват през годините е най-близко до моя мироглед

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 6:10 pm 
Аватар

Ти си поредния човек, който говори за икономиката 97-2001, като все едно условията са сегашните :lol: 97 година немаше ес, нямаше нато, нямаше... нищо в буквалния смисъл на думата, джойнта беше не левче, а хилядарка :strkstrk Но иначе Костов е виновен да :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 6:12 pm 
Аватар

Имаше и война до нас, ембарго, но това предполагам няма значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 6:16 pm 
Аватар

Аз вчера го видях Костов в парка. Измъкна портмонето от чантата на една майка с количка и го хвърли на земята. После я потупа по рамото, попита я дали е нейно и докато тя се навеждаше да го вземе, той мушна едно кучешко лайно в количката. Ей така, от чиста злоба, дори не пребърка портмонето за пари извергът мръсен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 6:23 pm 
Аватар

Взе ли нещо на детето?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 6:25 pm 

Играчка-самолет му взе, даже майката каза на детето: "къЙде е Сапио?"
ПС: И аз бях и аз докладвАх :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 7:00 pm 
Аватар

Искам да напомня за един човек от правителството на ОДС, който беше оплюван повече и от Костов, като комунягите му лепнаха прякорът Мистър 10%. Става въпрос за Александър Божков, бог да го прости. Дали Генчев може да ми каже защо този човек, който е взимал въпросните проценти от всяка приватизационна сделка, до края на живота си работеше като водещ на музикален блок в Дарик, караше Шкода Фаворит и живееше в двустаен апартамент? Може би Костов и неговите пари открадна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 7:11 pm 
Аватар

Костов дали не прееба другарче, за кой ли път :blass Очертава се да направи най-сетне мечтаната широка коалиция със себе си :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 7:17 pm 
Аватар

Това е масово ве! 2009-та казвам на една приятелка, че харесвам Костов и тя каза: "На тоя не му вярвам по телевизията казват, че много крал!"
От там нататак такива случайни типчета като Gen4evf са ми ясни от къде изхождат в мислите си...

ПС СТАЛКЕР http://www.edinstvo.eu/ "СИНЬО ЕДИНСТВО обеща силна дясна коалиция" Той потвърди, че партията ще работи тясно свързано с ДСБ, като до неделя ще стане ясен и третият им основен партньор за предстоящите избори за 42 Народно събрание.

Закакво слушаш продажните журналисти ве? 24 такива статии прочетох все по един и същи начин. Тия лайна край нямат. Трябва да свикнете как се пише за Костов и хората около него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 7:52 pm 
Аватар

Синьо Единство са хората на Надка и МаЛтинчо :lol: А Костов вече се регистрира само БДФ в ЦИК, така че тия ако искат да са с него, трябва да му лапат мургавия драгалевски шпек, без право на глас :bigok
Коалицията е къде знаем, Костов не :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 8:37 pm 
Аватар

Аз по-ясно от това, че "партията ще работи тясно свързано с ДСБ" не вижам като коалиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 8:56 pm 
Аватар

От горния линк виждам следното:

ПП СИНЬО ЕДИНСТВО изтегли документите си от ЦИК за участие в изборите за национален парламент, тъй като депутатските места никога не са били самоцел за нас.

Вярвахме, че подписаната Единна платформа между ДСБ и ЕДИНСТВО е началото на общ път, който двете формации ще извървят към единната партия след изборите. Оказа се обаче, че протегнатата ръка за единство е само от наша страна. ДСБ избра да остане при разделението и изостави каузата за единната партия.

Заповядайте утре на пресконференция в БТА в 10.00 ч.

Доста ташак ще са тези избори, а аз останах без алтернатива за гласуване - ВМРО направиха няква коалиция с някакъв прекалено съмнителен бургаски бизнесмен и някво движение "Орлов мост", така че няма начин за тех, а десните не можаха да направят една нормална коалиция щот всеки си гледа собствените интереси, а не тези на народа и се скарали за местата в листите, направо ми се повръща. Накрая ще гласувам за герб поне стадион да имаме, ебати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 9:03 pm 
Аватар

Веднъж да съм съгласен с теб. Хората изразяващи десни идеи си ебават майката и на себе си и на съмишлениците си :roll: Жалко за умните млади хора като Радан ще си останат едни имена за статистиката, за сметка на цеко, миро и тем подобните мижитурки...

Sent from my PAP4040_DUO using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 9:25 pm 
Аватар

Тва е редовната игра на Костов с регистрацията за избори. Така формално не участва на президентските и после оня толуп Румен Христов като се издъни, се дистанцира. А преди това правиха уж общи предварителни избори ала-бала :lol:
2009 г. на евроизборите пък беше като сега, тогава Костов уж искаше коалиция, но побърза да регистрира ДСБ самостоятелно и след това уж заради разправиите с Пламен Юруков, СДС формално го нямаше никъде на тези избори и Надка отиде евродУпетат от ДСБ :blass След тва за парламентарните горе-долу се разбраха за листите, а на всичкото отгоре Костов получи 1 депутат бонус, в лицето на вечния Асен Агов, избран от...Враца...където само Козареца може да опише какво следва, като чуят за Костов :lol: Са обаче избираемите места надали ще се повече от десетина и явно е настъпила яката караница, най-вероятно за листите в София. Просто нема как да се набутат едновременно Веселин Методиев, Катето Михайлова, Костов, Петър Москов евентуално и Радан Кънев и да останат избираеми места за Единство :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 9:27 pm 
Аватар

Цитат:
уж заради разправиите с Пламен Юруков

:bigok :bigok :bigok :bigok :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 9:32 pm 
Аватар

Е па така беше, Юруков правеше неуспешни опити да регистрира СДС самостоятелно, както сега Кабата се опитва да регне "Синята Коалиция" :lol: Доста ти е била ментата по онова време май и ти се губят некои подробности :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 9:39 pm 
Аватар

Напротив, помня го много добре, просто ми е чудно как се опита да го извъртиш, че и затова Костов е виновен. Просто защото реалноста е друга - ДСБ тогава помогна на СДС като им предостави регистрацията си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 9:42 pm 
Аватар

И са ше им помогнат, споко :lol: Костов помага най-добре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 9:42 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Напротив, помня го много добре, просто ми е чудно как се опита да го извъртиш, че и затова Костов е виновен. Просто защото реалноста е друга - ДСБ тогава помогна на СДС като им предостави регистрацията си.

Много ми е интересно, защо вече не разсъждаваш, че с тези си действия Костов разчиства победата за друг.... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 10:36 pm 
Аватар

Костов..Костов ебал съм го в бледоликия крадлив,вегетариянец! ГЕРБ и тва е.... :bigok
Вече в две теми едно и също се пише :s_police :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 11:01 pm 
Аватар

genchev написа:
@Kryten Интересно, дали си запознат точно какво е било положението? В момента има сходни фирми, които освен че имат дългове, имат и бъдещи вземания от други фирми. Никога не си само задлъжнял. Това не е +актив-дълг=1 стотинка. Много по-сложно е.

нищо сложно няма - бга балкан имаше само 2-3 самолета ,които имаха право да летят в европа. Всичките бяха на лизинг, което означава, че всеки месец имаш да плащаш кинти. Приходите от билети бяха системно по-малко от разходите, което пък означава, че и тези 2-3 самолета щяха да бъдат изгубени всеки момент. Като немаш самолети - нема как да имаш и приходи. Ситуацията беше в този дух навсякъде, както е впрочем сега в БДЖ, НЕК и ЗК

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 11:11 pm 
Аватар

Как избирателно обаче забравяш, че Гад Зееви осъдиха България за 10 М долара, именно поради нечия вина....на този, който направи сделката.... :smt006

Цитат:
Общо претенциите на Зееви бяха за над $230 млн. Българският национален превозвач бе продаден на Гад Зееви на 30 юли 1999 г. Израелският бизнесмен в консорциум с авиокомпанията "Аркия" купи 75% от акциите на "Балкан" за 150 хил. долара, на цената на едно крило на "Боинг". Това бяха единствените кандидати за затъналия в дългове авиопревозвач, който при липса на сделка трябваше да бъде фалиран, според споразумението с МВФ. За Гад Зееви се застъпи тогавашният вицепремиер и министър на икономиката Александър Божков, който лично доведе купувача и лобира за сделката. Финансовият министър Муравей Радев пък препоръча оздравителния план и го определи като реалистичен и изпълним в рамките на 2 години. Скоро след сключване на сделката "Аркия" се оттегли, Зееви остана самостоятелен собственик и няколко месеца по-късно прекрати полетите на българската авиокомпания. До тогава Зееви беше успял да продаде акциите на "Балкан"в SITA (Международната асоциация за телекомуникационни връзки) на стойност над 40 млн. долара, да разпродаде активи и недвижими имоти, собственост на "Балкан". България загуби дестинациите си в целия Арабски свят и много от представителствата на авиокомпанията по света.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 11:20 pm 
Аватар

Това май си го пропуснал, другарю :lol:

http://www.mediapool.bg/%D0%B7%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%89%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD-news200543.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2013 11:26 pm 
Аватар

targovishte написа:
Как избирателно обаче забравяш, че Гад Зееви осъдиха България за 10 М долара, именно поради нечия вина....на този, който направи сделката.... :smt006

Цитат:
Общо претенциите на Зееви бяха за над $230 млн. Българският национален превозвач бе продаден на Гад Зееви на 30 юли 1999 г. Израелският бизнесмен в консорциум с авиокомпанията "Аркия" купи 75% от акциите на "Балкан" за 150 хил. долара, на цената на едно крило на "Боинг". Това бяха единствените кандидати за затъналия в дългове авиопревозвач, който при липса на сделка трябваше да бъде фалиран, според споразумението с МВФ. За Гад Зееви се застъпи тогавашният вицепремиер и министър на икономиката Александър Божков, който лично доведе купувача и лобира за сделката. Финансовият министър Муравей Радев пък препоръча оздравителния план и го определи като реалистичен и изпълним в рамките на 2 години. Скоро след сключване на сделката "Аркия" се оттегли, Зееви остана самостоятелен собственик и няколко месеца по-късно прекрати полетите на българската авиокомпания. До тогава Зееви беше успял да продаде акциите на "Балкан"в SITA (Международната асоциация за телекомуникационни връзки) на стойност над 40 млн. долара, да разпродаде активи и недвижими имоти, собственост на "Балкан". България загуби дестинациите си в целия Арабски свят и много от представителствата на авиокомпанията по света.

Старо ти е инфото мейт :smt006 :smt006 :smt006 Спри да четеш руски сайтове, на втората инстанция осъдиха кура ми точно :batkoff :batkoff :batkoff

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]