forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Яну 07, 2026 7:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1307, 1308, 1309, 1310, 1311, 1312, 1313 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 6:48 pm 

Опааа, тъмно-синьото БФС отново мачка марката и харизмата.

Цитат:
Дисциплинарната комисия към БФС наказа двама футболисти от Литекс и един от “Левски” след мачовете от 28-ия кръг на “А” група. Петър Занев и Небойша Йеленкович ще пропуснат домакинството на ловчанлии срещу Калиакра. Занев обаче е наказан за 2 двубоя и ще пропусне гостуването на Al Ceska в София в предпоследния 29 кръг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 6:56 pm 
Аватар

А свинята Алахсандров рева яко по гонг за назначението на таско за съдия :smt027 .Обаче Томислав доста добре му сипа :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 6:59 pm 
Аватар

Няма бате, рев до последно предварително за всеки случай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:09 pm 

Миналата събота имаше събор на българите от Вашингтон Ди Си и Балтимор.
Събрахме се някъде към поне 300 човека, а водещ беше Тома Спространов (ееех спомени).

Отвори се тема за БГ футбол и познайте как изглеждаше съотношението левскари - прасета?
Бяхме само 3-ма левскари като от тях само аз живеех в Ди Си, а другите 2 момчета в Балтимор. Всичко останало бяха прасета.
Еничерите бяха нагли до безкрай, но ние им пожелахме К.У.Р. да ги покоси и те ни влязоха в положение и се съгласиха.

Направи ми впечатление обаче, че близо 90% от тях бяха на възраст 18-30 години, което за мен лично е още едно потвърждение, че анти-левскарската им пропаганда всъщност дава резултати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:12 pm 
Аватар

Аз не виждам какво може да се направи срещу тази тяхна пропаганда...ако тръгнем да ги оборваме рано или късно ще им паднем на нивото.Надявам се просто,че винаги София и България ще е СИНЯ от баща на син,от дядо на внуче...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:16 pm 

Лабрадор написа:
Аз не виждам какво може да се направи срещу тази тяхна пропаганда...ако тръгнем да ги оборваме рано или късно ще им паднем на нивото.Надявам се просто,че винаги София и България ще е СИНЯ от баща на син,от дядо на внуче...

Всичкото хубаво, но какво да правим в ситуации където бащата не е запален по футбола, а наследника му е? Кой да го научи, че не може да си българин и чорбар едновременно?

В бъдеще ще плащаме висока цена за това, че не се организираме и си траем.

Направо почвам да се замислям какви хора са емигрирали от България в района на Вашингтон Ди Си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:28 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Направо почвам да се замислям какви хора са емигрирали от България в района на Вашингтон Ди Си.

Селинджъри, синове/внуци на потомствени комуняги :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:33 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Лабрадор написа:

Всичкото хубаво, но какво да правим в ситуации където бащата не е запален по футбола, а наследника му е? Кой да го научи, че не може да си българин и чорбар едновременно?

Убеден съм, че повечето от тези емигранти не са от София, нали? Извън София чорбата има повече фенове от нас, трябва да си го признаем. Нямам идея защо, но е факт. Ето например от твоя роден град познавам 10 човека и само двама са левскари, като единия си ти, другия Young & Reckless :D Освен на еничарите, те са фенове и на Бирой. Същото е с Бургас и Варна. Не вярвам да съм страшния карък и все на чорбета да попадам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:39 pm 
Аватар

Варна ли е червена ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:40 pm 

Седем:Едно написа:
SZ_FEN написа:
Лабрадор написа:

Убеден съм, че повечето от тези емигранти не са от София, нали? Извън София чорбата има повече фенове от нас, трябва да си го признаем. Нямам идея защо, но е факт. Ето например от твоя роден град познавам 10 човека и само двама са левскари, като единия си ти, другия Young & Reckless :D Освен на еничарите, те са фенове и на Бирой. Същото е с Бургас и Варна. Не вярвам да съм страшния карък и все на чорбета да попадам.

Там е работата, че има еднакъв брой прасета от София и от провинцията. Не мога да си обясня защо е така.
Иначе си прав. В моя роден град има предимно "беройци" и прасета също както и хибриди.
Причините за това са 2:
- по мое време в града имаше поделение на СВ, ВВС и артилерийско такова (Кюрда е служил в него известно време)
- в началото на 70-те години имаше нужда от работници за заводостроителния комбинат, строителномонтажния комбинат и още няколко завода в града и селата около Зарата се опразниха буквално за няколко години

Като прибавим към всичко това и факта, че като всеки голям български град и Зарата си има латински квартал, катинката става ясна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:45 pm 
Аватар

Виж, за поделенията не се бях замислил. Това е наистина най-логичното обяснение. Факт е, че и в София станаха 5 пъти повече последните 20 години и надали се дължи само на притока от другите градове. Някак си много надменно гледаме отгоре и ги подценяваме, но това ще ни се върне рано или късно. Трябва да ги мачкаме в зародиш и да не им даваме да си показват зурлите навън. А най-добре да ги закрият днес :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:49 pm 

Между другото пропуснах един адски интересен факт.

Относително голям брой българи от района на Вашингтон, Ди Си се завърнаха в България през последните 3-4 години. Повечето от тях са левскари.
Само през 2011-та загубихме 3 приятелски семейства защото се прибраха в България. Общото между тях беше, че мъжете в семействата бяха бесни левскари и софиянци. Единия от тях дори е създателя на най-първия интернет форум на Левски (на Телнет), който аз помня - Калоян Миков.

Друго общо между тях е, че и тримата имат магистърски степени, т.е. са високо образовани.

Тук се сещам за един модел, на който попаднах в курса ми по регионална икономика. В него се казваше, че при емиграция/имиграцията страната-донор я напускат нискоквалифицирани хора и висококвалифицирани такива. След като се установят в страната-приемник, 90% от нискоквалифицираните остават в нея, но само 50% от висококвалифицираните правят това. Останалите се връщат или в страната-донор или в страна от географския район в която се намира страната-донор.
Правя паралел с хората, които си тръгнаха от Вашингтон. Повече от половината от тези, които са ми известни бяха с високо образование и левскари.

Последна промяна SZ_FEN на Вто Май 08, 2012 9:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:50 pm 
Аватар

СЗ,по стечение на обстоятелствата обожавам Зарата,всяко лято откакто се помня като малък съм бил там при родата,свяко ми,хората,които съм срещал..са повече чорбари отколкото беройци и са си коне с капаци.Обичам Аязмото,което беше срещу апартамента на дядо ми,жените и все...но са ми късали нервичките винаги.

Почти винаги,когато кажа на някой,че съм от София и заговоримз а футбол ме питат " И си от Левски,нали?"...Имам чувството,че когато стана на годините на Бай Иван чорбарите ще преобладават и тук...колкото и да вярвам в обратното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:56 pm 

Лабрадор написа:
СЗ,по стечение на обстоятелствата обожавам Зарата,всяко лято откакто се помня като малък съм бил там при родата,свяко ми,хората,които съм срещал..са повече чорбари отколкото беройци и са си коне с капаци.Обичам Аязмото,което беше срещу апартамента на дядо ми,жените и все...но са ми късали нервичките винаги.

Почти винаги,когато кажа на някой,че съм от София и заговоримз а футбол ме питат " И си от Левски,нали?"...Имам чувството,че когато стана на годините на Бай Иван чорбарите ще преобладават и тук...колкото и да вярвам в обратното.

Опитай да си представиш какво беше да си ученик в краен квартал на Зарата през 80-те (когато всички военни поделения в града оперираха) и същевременно левскар.
Ако искаш ми вярвай, левскарите се знаехме поименно щото трябваше да се държим здраво.
Аз поради това научих, че братовчеда на Ники Илиев живееше в Зарата по онова време, а съсед в блока ми беше Иван Вутов (на когото сина беше бесен чорбар!?!?!?), човек играл и тренирал Левски.

Иначе Зарата е града на моето сърце. В София отсядам в моите тъстове в картал Лагера (предимно чорбари и слависти).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:57 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

Съмнявам се . Каквото и да си говорим Левски си е Левски и нормалните хора винаги ще са сини , а безмозъчните ще са прасета !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 9:57 pm 
Аватар

Лагера квартал предимно с чорбари ? стига моля ти се :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:00 pm 
Аватар

Факт е, че и в София станаха 5 пъти повече последните 20 години и надали се дължи само на притока от другите градове.

Баш само заради това е, примерно само в моя вход за последните 8-9 години има 4 нови семейства (и то не наследници) от 16 апартамента общо, т.е. 1/4 са пришълци. Като добавим колко много левскари заминаха из чужбина и картината се изяснява :? Ясно че не всички пришълци са чорбари, даже на доста малко хора въобще им пука за бг "футбола". И също не трябва да се подценява пропагандата.
П.с. В LA Лагера Славистите са повече от чорбетата :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:03 pm 

tonimn написа:

Ами брато аз на други освен чорбари и слависти не съм попадал. Моите тъстове живеят в един от блоковете зад бившото ГУСВ не далеч от хотел Форум/Славия. Дори по-миналото лято когато се канех да ходя на мача с прасетата (1-ви Август, 2010), тъкмо излизам и от съседния блок чувам най-свещения за всички чорбари-шнуропоклонници рефрен .....

Като се прибера това лято ще ти се обадя да ме запознаеш с малко левскари от Лагера.

Последна промяна SZ_FEN на Вто Май 08, 2012 10:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:03 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Относително голям брой българи от района на Вашингтон, Ди Си се завърнаха в България през последните 3-4 години. Повечето от тях са левскари.
Само през 2011-та загубихме 3 приятелски семейства защото се прибраха в България. Общото между тях беше, че мъжете в семействата бяха бесни левскари и софиянци. Единия от тях дори е създателя на най-първия интернет форум на Левски (на Телнет), който аз помня - Калоян Миков.

Друго общо между тях е, че и тримата имат магистърски степени, т.е. са високо образовани.

Тук се сещам за един модел, на който попаднах в курса ми по регионална икономика. В него се казваше, че при емиграция/имиграцията страната-донор я напускат нискоквалифицирани хора и висококвалифицирани такива. След като се установят в страната-приемник, 90% от нискоквалифицираните остават в нея, но само 50% от висококвалифицираните правят това. Останалите се връщат или в страната-донор или в страна от географския район в която се намира страната-донор.
Правя паралел с хората, които си тръгнаха от Вашингтон. Повече от половината от тези, които са ми известни бяха с високо образование и левскари.

Ми, хайде прибирай се и ти. Нека оставим селските Щати на чорбарите, а те ще ги окрадат, фалират и закрият :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:05 pm 

SZ_FEN написа:

Тук се сещам за един модел, на който попаднах в к.р ми по регионална икономика. В него се казваше, че при емиграция/имиграцията страната-донор я напускат нискоквалифицирани хора и висококвалифицирани такива. След като се установят в страната-приемник, 90% от нискоквалифицираните остават в нея, но само 50% от висококвалифицираните правят това. Останалите се връщат или в страната-донор или в страна от географския район в която се намира страната-донор.

Ми, хайде прибирай се и ти. Нека оставим селските Щати на чорбарите, а те ще ги окрадат, фалират и закрият :bigok

Аз съм левскар ама нали ти казах, че жена ми е от Лагера :).

Иначе аз съм навит да се прибера и ще го направя при първата удобна възможност. Всяко лято като си тръгвам (от Зарата, София, Морето) направо ми се насълзяват очите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:06 pm 
Аватар

SZ при високите блокове има 3-4 чорбета, но в останалите не си показват носа :smt006 И не е като да няма хора от запада, дивизията и УВ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:07 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ако искаш ми вярвай, левскарите се знаехме поименно щото трябваше да се държим здраво.

Свяко ми разказва на по 10на домашни ракии как бил "левскар" като малък и после станАл чорбар след Олимпия :ohmygod Храним се и от дума не разбира...представям си,че си се сблъсквал със същата стена тъпотия,ограниченост и селания преди да се родя..

Иначе апартамента,където бях летата е до една градинка с оръдия..на Подполковник Калитин,води ли се краен квартал :lol: Ако универсалният се води ориантир си е центъра...

Последна промяна Лабрадор на Вто Май 08, 2012 10:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:07 pm 

tonko88 написа:
SZ при високите блокове има 3-4 чорбета, но в останалите не си показват носа :smt006 И не е като да няма хора от запада, дивизията и УВ :bigok

Значи може би там където съм аз има някаква концентрация на нелевскари. Веднага щом си дойда (началото на Юли) ще ти се обадя да пием по едно в квартала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:09 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
tonko88 написа:

Значи може би там където съм аз има някаква концентрация на нелевскари. Веднага щом си дойда (началото на Юли) ще ти се обадя да пием по едно в квартала.

Непременно, а ако знаеш и кои други хора сме съкварталци :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:10 pm 

За СтЗ съм напълно съгласен.Познавам 7-8 човека и всички или чорбари и беройци или и двете.За жалост не познавам нито 1 левскар от там.За София от това което съм чувал, съм сигурен, че е синия, както се надявам и да остане за напред.Друг е въпроса със Ст. град виждал съм доста пъти чорбари на групички, докато дори за мачовете с Лил и Гент не съм виждал повече 2-ма човека на куп.( Не броя мене и още и 2ма приатели :lol: ).И като цяло за България сме повече от тях.Само, че доста лайна за "отбора на ДС", "отбора на всички власти" ни ебават майката. И лошото, че слушам и все повече мои връстници които смятат, че през комунизма е било много много по-добре от сега, как едно време сме има ли футбол т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:10 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
tonimn написа:

Ами брато аз на други освен чорбари и слависти не съм попадал. Моите тъстове живеят в един от блоковете за бившото ГУСВ не далеч от хотел Форум/Славия. Дори по-миналото лято когато се канех да ходя на мача с прасетата (1-ви Август, 2010), тъкмо излизам и от съседния блок чувам най-свещения за всички чорбари-шнуропоклонници рефрен .....

Като се прибера това лято ще ти се обадя да ме запознаеш с малко левскари от Лагера.

Ами не знам сред всичките ми познати в квартала на мойта възраст точно 5-6 чорбари има.А пък сред дъртите са предимно слависти,дори на мача им за купата миналата пролет срещу цдна на кореняка се събираха там и бяха към 30-40 слависти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:11 pm 
Аватар

И Пържолет е наблизо :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:11 pm 
Аватар

СЗ–ФЕН, идвай си, махни я тая прогнила США

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:12 pm 
Аватар

Какво сте се отчаяли :ohmygod Я се стегнете малко, щели да бъдат повече, айде бе :wink: Последните 4-5 години дълбаем дъното и пак сме повече от тях по мачове като има свободна продажба и пак гледат умно по трибуните :wink: Ако не беше оня дебил Ухото да измисли квотите даже нямаше да има и изравняване на силите по трибуните :wink: И стига с това делене София - Провинция, щото са глупости :wink: и като броите военните поделения аз пък ще кажа, че от Ямбол, който до скоро се изхранваше само от военните познавам само и единствено левскари и то болни такива :smt006 Пийте повече ракия и не се занимавайте с глупости :wink: Ако спрат на свинете субсидираните екскурзии колко ще са :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2012 10:13 pm 
Аватар

Бах тоя Студентски катун...след някой евро мач пихме няколкоко човека там,после с тонко пяхме 2 километра наши песни и прасе не се вясна...но определено мненията ви са показателно за ситуацията там...което е нормално.

Последна промяна Лабрадор на Вто Май 08, 2012 10:14 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1307, 1308, 1309, 1310, 1311, 1312, 1313 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]