forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Яну 08, 2026 10:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1303, 1304, 1305, 1306, 1307, 1308, 1309 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 2:24 pm 
Аватар

Родените-от-директива-да-млъкнат
Цитат:
ВСЯКО ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ НОСИ ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИ ВЪЛНЕНИЯ

:losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 2:28 pm 
Аватар

Свинете щели да слагат урна в сектора си на мача с Враца. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 2:29 pm 
Аватар

madball написа:

Представям си изражението на средния фен на цура, когато му поискат пари за тва че е дошъл на мач :lol: Тия не стига че им раздават билети и всякакви неща само да ги завлекат, а сега и пари да давали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 2:31 pm 
Аватар

По-скоро ще питат по колко да си вземат от урната :loser2 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 2:37 pm 
Аватар

madball написа:

:bigok
Цитат:
Преди мача в на двата входа на сектора ще има урни с надпис "СЕКТОР Гей- ТОВА СИ ТИ"!
Дарените в тях пари отиват само и единствено за развитието на трибуната и ще бъдат
отчитани след всеки мач. Нека всеки, който има желание и възможност помогне за един
по-красив сектор Г!

По време на срещата и на полувремето урните ще седят долу до оградата зад знамето на Офанзива!
СЕКТОР Гей

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 2:41 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аз гърбен шал на Фонда още не съм видял и сигурно няма да видя, въпреки, че сигурно доста се носят от седмокласници :wink:

Това пък никога не съм го разбирал - да ходиме десет човека, да вземеме на някакво детенце 7-8 клас шалчето :roll: Прави се и от двете страни впрочем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 2:54 pm 
Аватар

Това с урните да не стане само "видяла жабата да подковават коня и тя вдигнала крак" :bigok :bigok :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 3:06 pm 

Абе ние се смеем, но наистина след време ще трябва да даваме отпор и на тези твърдения как ония били първи, били иноватори и т.н. :shock:
Според мен отсега трябва да се захванем с някаква кампания относно настоящия им копи-пейст на ВСИЧКО, свързано с фонда. Клипчетата с правенето на знамена, урните, събирането на пари, слоганите, абсолютно всичко. И не ми казвайте, че няма смисъл да им отговаряме, няма смисъл да падаме на тяхното ниво и други такива глупости, защото от бездействието ни сега се плескаме по челото как може да твърдят колко песни са техни, че са наследници на АС-23, как ние сме отбор на властта :shock: и всякакви други такива щуротии.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 3:23 pm 

На мача в Пловдив транспарант - "Сектор Гей - ние не крадем, ние само си взимаме." :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 3:27 pm 
Аватар

Светът е така устроен едни пробиват пъртина, другите вървят зад тях по утъпкания път, може да има моменти, когато тези отзад настигат първият, но никога няма да го задминат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 3:54 pm 

Аааааааааааааааааааа :smt005
"Хахаа е да, вие сте гениите, измислили банковата сетка, признавам :D Копирани сте от цял свят от милиарди души... Не искам да се заяждам, ма малко се оливате с тва"
БОЖЕ, СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 3:59 pm 
Аватар

по принцип едва ли сме първите, които са измислили това със сметките :wink: Просто беше въведено в България първо от нас и по-конкретно от няколко момчета. Другите, като селяните и чурбата, видяха, че този модел работи , нормално е да се пробват и те. Нещата не стават толкова лесно. Да видим дали техния субата ще е способен и търпелив колкото нашият :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 4:02 pm 

Е то е ясно, че не сме измислили ние сметките, не сме измислили снимането на клипчета, рисуването на знамена и т.н., но толкова 1:1 да изкопират всичко не знам дали очаквах...
Бас ловя, че ще повторят някой шал (например последната зебра), а нищо чудно да направят и значки с легендите си.
Циркът тепърва започва, свинското безочие няма край...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 4:06 pm 

incheto_1914 написа:
Е то е ясно, че не сме измислили ние сметките, не сме измислили снимането на клипчета, рисуването на знамена и т.н., но толкова 1:1 да изкопират всичко не знам дали очаквах...
Бас ловя, че ще повторят някой шал (например последната зебра), а нищо чудно да направят и значки с легендите си.

аз съм сигурен, че те първи ще измислят вибратор с петолъчка, вместо главичка - да го усещат по-хубаво :bigok Това ще им бъде и най-продавания фен-артикул :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 4:06 pm 
Аватар

на мен ми се струва, че може и да не стигнат до тази фаза да правят артикули :bigok вероятно набързо ще се откажат от таз идея с урните :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 4:15 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Съгласен :wink: Примерно вместо "Старата школа", ще измислят нещо като "Старата гвардия" или "Старите кучета/кримки" - прави си асоциации със старите кучета в казармата :wink: и разни други неща :smt006 А значка с Кюрда или Майкъла :loser2 ми изглежда грозно дори само като си го помисля :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 4:22 pm 

Бе и аз се надявам свинското и комунистическото у тях да надделее, всеки да започне да дърпа чергата към себе си и да се разкисне работата, но не ми се вярва.
Тепърва ще сме е така :shock: , в това съм убедена.
Ебаси, толкова ли е трудно просто да пукнат мама му стара :ohmygod

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 4:27 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Бе и аз се надявам свинското и комунистическото у тях да надделее, всеки да започне да дърпа чергата към себе си и да се разкисне работата, но не ми се вярва.
Тепърва ще сме е така :shock: , в това съм убедена.
Ебаси, толкова ли е трудно просто да пукнат мама му стара :ohmygod

Глупости... Някои неща са обречени. Има хора, които колкото и да подскачат, тавана им е ниско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 5:13 pm 
Аватар

Много сте итнересни. Били копирали, били крадяли, били си взимали идеи. Някой, който се възмущава от това ще ми обясни ли как по-точно тия малоумници могат да измислят нещо, да им хрумне някаква идея? Като си ограничен олигофрен много ясно, че ще си взимаш.То като си не може, си не може. :losers Никой не е виновен, че се е родил тъп, ограничен. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 5:15 pm 
Аватар

Цитат:
Достатъчно е всеки един, който ще присъства на мача да даде по 1 лев, което прави поне 10 000 лв в сметката на Офанзива, което означава, че ще бъдем на светлинни години пред всички в България за дълго време...

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 5:16 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Много сте итнересни. Били копирали, били крадяли, били си взимали идеи. Някой, който се възмущава от това ще ми обясни ли как по-точно тия малоумници могат да измислят нещо, да им хрумне някаква идея? Като си ограничен олигофрен много ясно, че ще си взимаш.То като си не може, си не може. :losers Никой не е виновен, че се е родил тъп, ограничен. :smt031

Именно по тая причина нищо няма да направят, освен да съберат малко нокторезачки за един-два сюнета :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 5:20 pm 

прасетата са толкова жалки...

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 6:51 pm 
Аватар

За мен това са пълни глупости, ама карай. Първото, което е, че дефанзивата беше измислена след фонда ни, ясно е че не са го направили първи. За старата школа шалът, малко ми е тъпо, че тия гниди имаха такава хореография ама... Иначе, не се занимавайте с глупости с тия копираници и тн, всичко е взето от чужбина така или иначе. Нека се средоточим в нашия сектор! Нещата вървят и трябва още малко, за да станем на едно много добро европейско ниво. А иначе, най- голямата победа бе пропагандата ни. Сигурен съм, че без тези лепенки, клипове и тн, щяхме да сме мн по малко! Поздравления на замесените!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 7:03 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Циркът никога не е спирал,но е глупаво да се смята,че можем да спрем малоумщините им.Специално за АС-23 знаехме,тука имаше теми,незнамсикво,за песните се правиха клипове,тва за отбора на властта няма да го коментирам,що за идиот може да го вярва :smt005 Някое от тия неща дори малко да е накарало прасетата да се усетят?Да са кухи е в природата им,единственото решение е да пропагандираме по-здраво от тях,за да не се плодят прекалено,докато открием ефективен начин за изтреблението им.Сега кажи нещо за стриптийза :lol:
incheto_1914 написа:
Вие сте ебаси късметлиите, че сте мъже и може да се радвате на готини момичета :? А какво да кажем ние? Мъжкият стриптийз се състои в изцяло бръснати/епилирани напомпани до пръсване гелосани гейове, някои с прически а ла Деян Неделчев. :ohmygod2 И то напомпани до степен да те е гнус, особено в комбинация с въртящ се задник и кълчещи движения. Един път съм била на такава гадост и повече не бих повторила :ohmygod2

Нямаш идея как припаднах в 4 сутринта като го прочетох тва :smt005 Един познат се ебава,че иска да се захване с тази благородна професия(надявам се да се ебава) и в интерес на истината донякъде отговаря на описанието :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 8:09 pm 
Аватар

Аз познавам много хора, които ми твърдят, че сме отбора на властта и се почва цола драгойчева, борис велчев, синьото гфс, за ас-23 вече нямам сили да споря :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 8:11 pm 
Аватар

Редно беше в предходното изречение думата "хора" да я туриш в кавички, но да - има и такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 9:14 pm 
Абе пичове, всичко по въпроса за отбора на властта се изчерпва с едно изречение:
Левски София през комунизма - шампион на България 14 пъти за 45 години
ЦДНА Септемврйско знаме след раждането си, т.е по време на комунизма - 25 титли за 45 години (ако броим и тая през 1990, значи 26 титли!!!).
Няма друг отбор в света, който за 45 години съществуване да има 26 титли :smt006 :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 9:18 pm 

Е те това го изтъкват като някакво свръх постижение и признак за величие. Да не говорим, че стават шампиони още в годината, в която са създадени :ohmygod

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 9:26 pm 
Е какъв е тоя отбор, дето цялата власт, свят и космос го подкрепяла, а пък съперникът му има двойно повече титли от него :smt005 :lol: :smt006 Как става тоя номер? И как тоя, дето го репресирали има два пъти повече титли от тоя, дето го подкрепят и бутат с все сила?
Ако говорите с амеби, да, за тях това може и да е нормална логика, но тогава изниква въпросът защо комуникирате с амеби, а не ги зашлевите с чехъла в земята и не ги освободите от цялата мъка.
С правилно подбрани думи, кратко, точно и ясно, с факти, чорбарят се оборва точно за 1 минута. Не забравяйте, че те НЯМАТ ФАКТИ, те имат мантри, които нареждат и които не могат да обяснят. Питайте ги колко титли има Левски при управлението на Ангел Солаков, питайте ги нещо конкретно за Цола Драгойчева, питайте ги що така с титлите през тия 45 години, питайте ги защо репресираният тим на Цура има 11 от 11 национални състезатели на България, питайте ги за всички военизирани играчи, питайте ги защо докато Левски играе с 11 от 11 момчета юноши, Цура има каймакът на България, играчи от Варна, Попово, Меричлери, Зара, Мара и който и град се сетите. Защо, бе, майка му репресирана да еба?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 9:53 pm 
Аватар

Щото ги репресират и не им дават да развиват ДЮШ. :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1303, 1304, 1305, 1306, 1307, 1308, 1309 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]